kotsianis7 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Όταν λες ότι το Κ800 το έχεις στο χρυσό του,τι εννοείς;Απ'όσο ξέρω ΔEN έβγαινε σε χρυσό,παρά μόνο σε ασημί,μαύρο και καφέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Όταν λες ότι το Κ800 το έχεις στο χρυσό του,τι εννοείς;Απ'όσο ξέρω ΔEN έβγαινε σε χρυσό,παρά μόνο σε ασημί,μαύρο και καφέ! Αυτό το καφέ όπως το λές. Δεν ειναι καφέ. Αρκετά χρυσό είναι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Eίπα κι εγώ,το έψαχνα μια ώρα στο internet :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Eίπα κι εγώ,το έψαχνα μια ώρα στο internet :p Το οποίο το πουλάνε ακόμα στο Multirama, στα 130ευρω! Δεν νομίζω, ότι υπάρχει τίποτα καλύτερο να πάρεις σε αυτά τα λεφτά. Κορυφαίο τηλέφωνο! Θα στενοχωρηθώ που θα το παραμελήσω... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Τότε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα για να φλασάρω ένα unbranded firmware;; Και για να μη σε πρήζω,πού μπορώ να πάω να διαβάσω tutorials ,guides κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Δε νομίζω να υπάρχει κάτι για Windows 7. Γιατί τα έβαλες αλήθεια; (Και δεν με πρήζεις! :)) Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Ήθελα να τα βάλω δοκιμαστικά αλλά έκανα %#^&%&$ και τα έχω ως κύριο λειτουργικό.... Το A2 Uploader πάντως δουλεύει κανονικά. Έμαθα ότι μπορώ να φλασάρω και με το A2Uploader.Βρίσκω απλά το unbranded firmware και φλασάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ρε παιδιά,στα καλά καθούμενα σήμερα στο πολυπλήκτρο νιώθω κάπως διαφορετικό το κάτω (στο "τζόιστικ" η κατέυθυνση προς τα κάτω)ναι μεν δουλεύει,αλλά δεν είναι όπως πριν ούτε όπως είναι οι άλλες 3 κατευθύνσεις.. τι παίζει λέτε; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ρε παιδιά,στα καλά καθούμενα σήμερα στο πολυπλήκτρο νιώθω κάπως διαφορετικό το κάτω (στο "τζόιστικ" η κατέυθυνση προς τα κάτω)ναι μεν δουλεύει,αλλά δεν είναι όπως πριν ούτε όπως είναι οι άλλες 3 κατευθύνσεις.. τι παίζει λέτε; μηπωσ σου επεσε το κινητο?μηπωσ στριμωχτηκε μεσα σε καμια τσαντα σου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ρε παιδιά,στα καλά καθούμενα σήμερα στο πολυπλήκτρο νιώθω κάπως διαφορετικό το κάτω (στο "τζόιστικ" η κατέυθυνση προς τα κάτω)ναι μεν δουλεύει,αλλά δεν είναι όπως πριν ούτε όπως είναι οι άλλες 3 κατευθύνσεις.. τι παίζει λέτε; Τίποτα ιδιαίτερο!Απλά θα χειροτερέψει σε λίγες μέρες και δε θα πατιέται σχεδόν καθόλου,οπότε πας για αλλαγή μεμβράνης!:pΜην ανησυχείς,υπάρχει απόθεμα πλέον!Σε 1-2 μέρες λογικά θα τό'χεις πίσω! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Τίποτα ιδιαίτερο!Απλά θα χειροτερέψει σε λίγες μέρες και δε θα πατιέται σχεδόν καθόλου,οπότε πας για αλλαγή μεμβράνης!:pΜην ανησυχείς,υπάρχει απόθεμα πλέον!Σε 1-2 μέρες λογικά θα τό'χεις πίσω! :lol: ναι κάνε μου την καρδιά περιβόλι :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 paidia na rwtisw epeidi sxediazw na to parw to kinitaki....isxiei auto pou lene me ta provlimata sto mikrofwno ktlp??? exw ena k850 twra mn to allaksw tsampa...peite gnwmes...thx Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Σε κάποιες παρτίδες του 2008 υπήρχε πρόβλημα με μια καλωδίωση στο slider του τηλεφώνου!Απλά,κατασκευαστικό λάθος!Και όχι πρόβληματικό υλικό!Φυσικά,εάν παρουσιαζόταν πρόβλημα γινόταν αλλαγή της καλωδιοταινίας,εντός εγγύησης!Ταλαιπώρησε όμως κάποιους χρήστες,όχι το ίδιο πρόβλημα,αλλά ο χρόνος αναμονής,διότι μέχρι και τον Φλεβάρη υπήρχε έλλειψη του ανταλλακτικού με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες με το πρόβλημα να περιμένουν έως και 2 μήνες!Πλέον,δεν τίθεται θέμα με τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού,αλλά εκτός αυτού όλες οι παρτιδες του 2009 δεν έχουν πρόβλημα!Τα υπόλοιπα,σχετικά με λειτουργίες κλπ. τα διάβασες φαντάζομαι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 ναι κάνε μου την καρδιά περιβόλι :p Έχει και μένα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στην ίδια κατεύθυνση του πολυπλήκτρου που έχει και σένα εδώ και 2-3 μήνες και ακόμα δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, για να σε παρηγορήσω.. :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireFoxGr Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις αν και έχουν γίνει σε προηγούμενες σελίδες θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να απαντήσετε γιατί διάβασα 20 σελίδες και το κεφάλι μου είναι ήδη κάπως έτσι: :blink: (Δεν μπορείς να διαβάσεις 170 σελίδες). Ένας φίλος μου πήρε το C905 από την vodafone και το κάναμε debrand. Περίμενα να δουλέψει πιο καλά το GPS αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα γιατί απ ότι κατάλαβα είναι <μάπα> από τότε που γεννήθηκε :) Όσο ήταν vodafone το wayfinder συνδεόταν με το 3G ( ? ) και κατέβαζε δεδομένα τα οποία φυσικά χρεώνονται.. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν υπάρχει διαθέσιμο wifi και είναι συνδεμένο, τα προγράμματα χρησιμοποιούν αυτό για να παραλάβουν δεδομένα (πχ το wayfinder, googlemaps Κλπ) ή συνδέεται με 3g (ή GPRS) και τα παίρνει από εκεί; Το λέω γι' αυτό γιατί σε μερικά προγράμματα ενώ είμασταν με wifi έλεγε ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί επειδή δεν υπήρχε λογαριασμός (αυτό ΑΦΟΤΟΥ έγινε debrand και δεν υπήρχαν ρυθμίσεις για 3G) Σε περίπτωση που βάλουμε το πρόγραμμα της WIND με 3,5 ευρω για απεριόριστο ιντερνετ θα μπορέσουμε να συνδεθούμε οπουδήποτε και με οποιοδήποτε πρόγραμμα που υπάρχει μέσα στο κινητό; Εγώ έχω το w810i και για να μπω σε κανονικές σελίδες είχα βάλει το mini-opera μόνο και μόνο για να ανοίγει και σελίδες http πέρα του wap. Εδώ υπάρχει ήδη ενσωματομένος browser, οπότε λογικά δεν χρειάζεται, σωστά; Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Nα σας ρωτησω κατι..για να κανεις βιντεοκληση εκτος απο το να υπαρχει διαθεσιμο 3g δικτυο στην περιοχη σου,μηπως θα πρεπει να εχεις καρτα sim 3G?? γιατι με την sim που εχω τουλαχιστον(6 χρονια την εχω) δεν εχω καταφερει να κανω κατι...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Έχει και μένα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στην ίδια κατεύθυνση του πολυπλήκτρου που έχει και σένα εδώ και 2-3 μήνες και ακόμα δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, για να σε παρηγορήσω.. :p και γω σήμερα το νιώθω κάπως καλύτερα..κάνει πια "κλίκ" το κάτω πλήκτρο,ο χρόνος απόκρισης βελτιώθηκε αισθητά αλλά οκ,έχει περιθώρια ακόμα:p Παιδιά καλησπέρα. Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις αν και έχουν γίνει σε προηγούμενες σελίδες θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να απαντήσετε γιατί διάβασα 20 σελίδες και το κεφάλι μου είναι ήδη κάπως έτσι: :blink: (Δεν μπορείς να διαβάσεις 170 σελίδες). Ένας φίλος μου πήρε το C905 από την vodafone και το κάναμε debrand. Περίμενα να δουλέψει πιο καλά το GPS αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα γιατί απ ότι κατάλαβα είναι <μάπα> από τότε που γεννήθηκε :) Όσο ήταν vodafone το wayfinder συνδεόταν με το 3G ( ? ) και κατέβαζε δεδομένα τα οποία φυσικά χρεώνονται.. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν υπάρχει διαθέσιμο wifi και είναι συνδεμένο, τα προγράμματα χρησιμοποιούν αυτό για να παραλάβουν δεδομένα (πχ το wayfinder, googlemaps Κλπ) ή συνδέεται με 3g (ή GPRS) και τα παίρνει από εκεί; Το λέω γι' αυτό γιατί σε μερικά προγράμματα ενώ είμασταν με wifi έλεγε ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί επειδή δεν υπήρχε λογαριασμός (αυτό ΑΦΟΤΟΥ έγινε debrand και δεν υπήρχαν ρυθμίσεις για 3G) Σε περίπτωση που βάλουμε το πρόγραμμα της WIND με 3,5 ευρω για απεριόριστο ιντερνετ θα μπορέσουμε να συνδεθούμε οπουδήποτε και με οποιοδήποτε πρόγραμμα που υπάρχει μέσα στο κινητό; Εγώ έχω το w810i και για να μπω σε κανονικές σελίδες είχα βάλει το mini-opera μόνο και μόνο για να ανοίγει και σελίδες http πέρα του wap. Εδώ υπάρχει ήδη ενσωματομένος browser, οπότε λογικά δεν χρειάζεται, σωστά; Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα... αν συνδεθείς σε wifi,δε σε χρεώνει..εφόσον σου ζητάει ουσιαστικά να κανεις χρηση wap τσέκαρε στις ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-τοπική σύνδεση επιτρέπεται και εκεί φρόνισε να ειναι επιλεγμένο το "ναι" Nα σας ρωτησω κατι..για να κανεις βιντεοκληση εκτος απο το να υπαρχει διαθεσιμο 3g δικτυο στην περιοχη σου,μηπως θα πρεπει να εχεις καρτα sim 3G?? γιατι με την sim που εχω τουλαχιστον(6 χρονια την εχω) δεν εχω καταφερει να κανω κατι...:( ίσως να παίζει ρόλο και αυτό...δε ξέρω σίγουρα όμως. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Nα σας ρωτησω κατι..για να κανεις βιντεοκληση εκτος απο το να υπαρχει διαθεσιμο 3g δικτυο στην περιοχη σου,μηπως θα πρεπει να εχεις καρτα sim 3G?? γιατι με την sim που εχω τουλαχιστον(6 χρονια την εχω) δεν εχω καταφερει να κανω κατι...:( Ναι, είναι απαραίτητο η κάρτα sim Να ειναι 3g.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Όχι,δεν είναι υποχρεωτικό!Σε κανένα δίκτυο πλέον!Απλά,ίσως λόγω ασυμβατοτήτων οι παλιότερες μπορεί να μην "παίζουν"! RAVER,έλεγξες με την εξυπηρέτηση πελατών εάν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 RAVER,έλεγξες με την εξυπηρέτηση πελατών εάν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία; Οχι! αυτο δεν μου περασε απο το μυαλο..κατα 99% εκει ειναι η λυση! :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Όχι,δεν είναι υποχρεωτικό!Σε κανένα δίκτυο πλέον!Απλά,ίσως λόγω ασυμβατοτήτων οι παλιότερες μπορεί να μην "παίζουν"! RAVER,έλεγξες με την εξυπηρέτηση πελατών εάν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία; Έχθες πάντως που ήμουν σε κατάστημα wind επειδή δεν μπορύσα να κάνω video κληση, μου ανέφεραν οτι φταίει η κάρτα sim... Είναι τριών ετών περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 παιδια θα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου......πρωτη φορα πιανω 8 δορυφορους!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireFoxGr Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 αν συνδεθείς σε wifi,δε σε χρεώνει..εφόσον σου ζητάει ουσιαστικά να κανεις χρηση wap τσέκαρε στις ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-τοπική σύνδεση επιτρέπεται και εκεί φρόνισε να ειναι επιλεγμένο το "ναι" Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως γνωρίζεις για την Wind και το απεριόριστο τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μήπως γνωρίζεις για την Wind και το απεριόριστο τι γίνεται; Φύγε όσο είναι καιρός απ'την εταιρία-αράχνη!Πρώτα σε τυλίγει με διάφορες προσφορές και κολπάκια του τύπου απεριόριστο και μετά στα αρπάζει χωρίς να το καταλάβεις..Αυτην τη στιγμή,είναι απεριόριστο το wap,αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να το χρεώσει..Άσε που με τους τόσους περιορισμούς του σε περιορίζει σε απλή πλοήγηση,ούτε καν έλεγχο ταχυδρομείου δεν κάνει γιατί το μπλοκάρει...Aν θες,βάλτο,αλλά μην εκπλαγείς αν κάποια ωραία πρωία διαπιστώσεις λογαριασμό μερικών 1000άδων ευρώ ή κάρτα -20 ευρώ επειδή ω!εκ του θαύματος! μπήκε όριο... Έχθες πάντως που ήμουν σε κατάστημα wind επειδή δεν μπορύσα να κάνω video κληση, μου ανέφεραν οτι φταίει η κάρτα sim... Είναι τριών ετών περίπου... Έλεγξαν αν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία και αν υπήρχε επαρκής κάλυψη ή ήθελαν με το ζόρι να σε χρεώσουν 15 ευρώ για αντικατάσταση..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Το πήρα το C905. Δείχνει να λειτουργεί καλά, αλλά παρατήρησα, ότι αυτό, σε αντίθεση με το προηγούμενο, έχει λίγο τζόγο στο slide. Εσάς έχουν? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts