Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μπαταρια αντεχει?Κανει επανεκινησεις?

μια χαρα αποδοση μπαταριας εχει το κινητο.αμα διαβασεις προηγουμενες σελιδες ολοι τονιζουν την καλη μπαταρια του κινητου.

επισης εως τωρα δεν εχω διαβασει για επανεκκινηση του κινητου.επισης και ενας φιλος μου που το εχει και σε "βοδαφον" ειναι απολυτα ευχαριστημενος.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτό δουλεύει μόνο με ρυθμίσεις cosmote internet.

όσο για τις χρεώσεις, το δοκίμασα σε διαδρομή Κιλκίς-Θεσσαλονίκη και έγραψε 15kbX0.012=0.18 ευρώ. χρεώνεσαι μόνο όταν τραβάει πληροφορίες για την διαδρομή. απ' ότι βλέπω δέν είναι για πολλή ώρα χρήσης.

Η μπαταρια αντεχει?Κανει επανεκινησεις?

To 1o που ειχα για αρκετο καιρο η μπαταρια του για τις δυνατοτητες του ηταν κορυφη(βεβαια με κλειστο 3G,WiFi,GPS.

Για το 2ο δεν εχω αποψη καθως απο εχθες το παλευα να ξεφορτιση να το βαλω στη μπριζα κατι που τα καταφερα πριν μολις μιση ωρα!:p

Επανεκινησεις αντιθετα με κατι παλαιοτερα(Κ850)ειναι κατι σχετικα αγνωστο για αυτο το τηλεφωνο(εμενα μου ειχε κανει μονο 1 φορα μετα απο πολυ ζοριζμα)!:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

PHRA SHMERA TO KINHTAKI....POLY KALO MOU FAINETAI.STO PLAISIO MOU EIPE TO PAIDI OTI STO WAYFINDER KATEBAZW TOYS XARTES, TOUS PERNAW STO KINHTO K META DE XREWNOMAI. ISXYEI? AN NAI APO POU TA KATEBAZW K PWS TA PERNAW STO KINHTO?

EYXARISTW.

Y.G. DEN XERW AN TO EXETE XANAAPANTHSEI ALLA EINAI ADYNATO NA DIABASW 113 SELIDES.............SORRY

οι χάρτες απόσο έχω δεί είναι περασμένοι μέσα. για περισσότερα έχω στείλει μια απάντηση σε έρώτηση του kouf.

Oι χάρτες στην έκδοση 7.2 του Wayfinder δεν είναι ενσωματωμενοι στη συσκευή και χρεώνεται το κατέβασμά τους.Αν κάποιος δε θέλει να χρεώνεται πρέπει να κατεβασει την εφαρμογή MapLoader απ'το site της Wayfinder,να την τρέξει στον υπολογιστή του και να περάσει τους χάρτες στην κάρτα μνήμης ;)

Αλλά ας δούμε τι μας επιφυλάσσει και η έκδοση 8 του Wayfinder που θα προσφέρεται προς αναβάθμιση στα μέσα Φλεβάρη!Μπορεί να μας ετοιμάζει καμιά ευχάριστη έκπληξη η SE και να τους προεγκαταστήσει :) οπότε δε θα χρειάζεται να τους περνάμε εμείς!Με κάθε επιφυλαξη το παραπάνω!Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να προσφέρει η νεότερη έκδοση!Απο δυνατότητες,η υπάρχουσα είναι καλή,οπότε δεν καταλαβαίνω τι άλλο μπορεί να προστεθεί!

@manan69t,

μιας και χρησιμοποιείς και συσκευές WM,κατά τη γνώμη σου πάντα,τι άλλο θα μπορούσε να προστεθεί στην εν λόγω εφαρμογη; :)

tha to dokimasw ayto me to cosmote internet kai tha soy pw,pantws se eyxaristw

grg_damian1!

mpa!tis evala apo thn ericsson alla tipota!me tis wap rithimiseis den trexei to wayfinder?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είτε με wap είτε με web ρυθμίσεις δουλεύει το wayfinder και γενικά ό,τι απαιτεί Ίντερνετ.

Πρόσεξε όμως να ενεργοποιησεις κάποιο πρόγραμμα με δωρεάν δεδομένα(my web'n' view ή wireless internet).Το wireless internet λειτουργεί με ρυθμίσεις web(Internet) και το my web'n' view με ρυθμίσεις wap.

Αυτά ισχύουν για την Κοσμοτέ πάντα.

Για Vodafone,δεν υπάρχει διαχωρισμός στις ρυθμίσεις web ή wap.Τα ίδια προγράμματα λειτουργούν για όλα τα προφίλ ρυθμίσεων.

Στην Wind το plus non-stop λειτουργεί με ρυθμίσεις wap και τα add-on ADSM πακετα με wap ρυθμίσεις.

Ελπίζω να μη σας έμπλεξα :)

@manan69t,

μιας και χρησιμοποιείς και συσκευές WM,κατά τη γνώμη σου πάντα,τι άλλο θα μπορούσε να προστεθεί στην εν λόγω εφαρμογη; :)

Φιλε kotsianis η αληθεια ειναι λογο καλοκαιρινης εργασιας μου μενει πολυς χρονος ελευθερος τους αλλους μηνες που το ξοδευω σε βολτες και περιηγησεις.Αλλα δε πολυ χρεισιμοποιω το GPS στα Windows γιατι απλα μετα απο πανω απο μισο εκκατομυριο χιλιομετρα σε διαδρομες γνωριζο απο εξω τους δρομους που χρειαζομαι!:D

Σπανια οταν το χρειαστω σε αγνωστες σχετικα διαδρομες στην Αθηνα η αλλου χρεισιμοποιω πρωτα το dest και μετα το igo8 και τα 2 σχετικα απροβληματιστα με καλυτερο σε χαρτες το 1ο και στα αλλα το..2ο!

Κατα συνεπεια ειμαι πληρως καλυμενος και το wayfinder δε το εχω χρεισιμοποιηση καθολου οποτε δε μπορω να εκφερω αποψη!

ΑΛΛΑ..

Ειμαι κατηγορηματικα αντιθετος σε οτιδηποτε σε δεσμευη και σε χρεωνει!

Θελω να ειναι οι εφαρμογες plug and play,να εισαι τελειως ανεξαρτητος(εκτος απ το σημα του GPS βεβαια)!!

Θα πρεπει δηλαδη για να γινει πιο ευκολη και αποδεκτη οικονομικα η χρηση του να μη χρειαζετε ιντερνετ για να λειτουργηση!

Φυσικα και η οθονη του ΔΕΝ ενδεικνητε για σοβαρη πλοηγηση και θα πρεπει να εχει πολυ καλη φωνητικη καθοδηγηση στα Ελληνικα για να εισαι καλυμενος!

Επισεις να ειναι στα Ελληνικα οι δρομοι,οι οδηγιες τα παντα!

Αν τα εχει αυτα ειναι καλο για βοηθητικο σε 1 δυσκολη στιγμη για καποιον που δεν εχει εναλακτικο(και εχει και δωρεαν data),για μενα ομως αυτο(το GPS) ειναι (για τους λογους που ανεφερα παραπανω)το κυριος ΜΕΙΟΝ του κατα τα αλλα ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ κινητου μας!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

σε ευχαριστω για το χρονο σου και τις πληροφοριες σου kotsianis7 αλλα δεν καταλαβα και πολλα!"my web'n' view ή wireless internet" χωρις κανενα απο τα δυο δεν γινεται?
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ έχω το view ενεργοποιημένο μόνο για wap και το αλλάζω σε internet για να δουλέψει το wayfinder.πάντως στο site wayfinder αναφέρεται ότι ορισμένοι χάρτες(και Ελλάδα) είναι προεγκαταστημένοι.

την πατάτα της SE να μην βάλει κάμερα μπροστά για video κλήσεις πως την βλέπετε?

Προβλημα με το Wayfinder:

Η εφαρμογή δεν ξεκινάει (Πατάω Επιλογή και δεν γίνεται τίποτα) . Πριν μια εβδομάδα λειτουργούσε μια χαρά.

Υποψιαζομαι οτι η αιτία ειναι η εξής:

Πρόσφατα έσβησα καποια αρχεία απο το απο την μνήμη Τηλεφώνου (απο το φάκελο Διάφορα) - γυρω στα 10 ΜΒ σύνολο.

Απο τότε δεν είχα ξναδοκιμάσει να ξεκινήσω το Wayfinder, αλλα χθές που προσπάθησα...τίποτα

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κατι παρόμοιο;

εγώ έχω το view ενεργοποιημένο μόνο για wap και το αλλάζω σε internet για να δουλέψει το wayfinder.πάντως στο site wayfinder αναφέρεται ότι ορισμένοι χάρτες(και Ελλάδα) είναι προεγκαταστημένοι.

την πατάτα της SE να μην βάλει κάμερα μπροστά για video κλήσεις πως την βλέπετε?

Δε χρεώνεσαι όμως χρησιμοποιώντας το προφίλ με το apn internet; :confused:

Η Wayfinder αναφέρει ό,τι νά'ναι! :lol: Δεν είναι εγκατεστημενοι οι χάρτες στο τηλέφωνο!Εκτός κι αν όπως αναφέρθηκε πιο πάνω,τους περάσει με νεότερη αναβάθμιση λογισμικού!Αλλά,αν δεν το δούμε,δεν μπορούμε να πούμε κάτι!

Τέλος,η πατάτα της SE μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους:α)εξοικονόμηση κόστους-οπότε τι πιο κατάλληλο να αφαιρεθεί η εμπρόσθια κάμερα διότι η βιντεο-κλήση είναι μια άχρηστη για το ευρύ κοινό υπηρεσία; - β)δεν ήταν σε θέση ο προμηθευτής να τους παραδώσει την κάμερα στην ώρα του,γ)δεν έβγαινε στο σχέδιο(όσο παράξενο κι αν ακούγεται) :lol: ή έβγαινε,αλλά με περίπλοκο τρόπο,π.χ. ένα σετ η κάμερα με την οθόνη κλπ.,που και πάλι είναι παράδοξος τρόπος(σκέψου π.χ. να χαλάσει η κάμερα και να έκαναν αντικατάσταση και της οθόνης κλπ,κλπ).Στην τελευταία περίπτωση έχει δώσει δείγματα τέτοιου ηλίθιου σχεδιασμού η SE στο παρελθόν(π.χ. W880i)

Βασικά, δεν με πολυπειράζει που είναι cosmote, εκτός αν μου βγάλει τίποτα προβήματα ή υστερεί κάπου σε σχέση με τα κανονικά. Και να σκεφτεί κανείς οτι δεν το πήρα από vodafone, για να μη μου τη φέρουν και μου δώσουν κανα vodafone live :lol::lol::lol::lol::lol:

Τεσπα, στο αυτοκόλητο που λες γράφει EL, EN, αλλά πιο κάτω γράφει Made in China...... Να ανησυχήσω ή να το αφήσω για μετά;

Τα κουτιά που γράφουν EL,EN είναι εκδόσεις Cosmote. Αν θελήσεις να το αντικαταστήσεις πρόσεξε το κουτί να γράφει BG,EL,RO, αυτή είναι η retail έκδοση και σε κάθε περίπτωση να μην γράφει EL,EN.;)

Πάντως πιστέυω οτι δικαιούσαι να τους ζητήσεις αντικατάσταση από τη στιγμή που το κινητό έχει μενού άλλης εταιρίας από αυτή που έχεις.

Παιδια να ρωτησω εχω βαλει κωδικο προστασιας για την καρτα sim ωστε αν αλλαξει καρτα το κινητο να θελει κωδικο και οπως παντα κλασικα εχω ξεχασει τον κωδικο.Μπορει να γινει κατι γιατι θελω να το πουλισω σε μαγαζι με μεταχιρισμενα και μαλλον θα εχω προβλημα.

Ευχαριστω.

Δε χρεώνεσαι όμως χρησιμοποιώντας το προφίλ με το apn internet; :confused:

Η Wayfinder αναφέρει ό,τι νά'ναι! :lol: Δεν είναι εγκατεστημενοι οι χάρτες στο τηλέφωνο!Εκτός κι αν όπως αναφέρθηκε πιο πάνω,τους περάσει με νεότερη αναβάθμιση λογισμικού!Αλλά,αν δεν το δούμε,δεν μπορούμε να πούμε κάτι!

Τέλος,η πατάτα της SE μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους:α)εξοικονόμηση κόστους-οπότε τι πιο κατάλληλο να αφαιρεθεί η εμπρόσθια κάμερα διότι η βιντεο-κλήση είναι μια άχρηστη για το ευρύ κοινό υπηρεσία; - β)δεν ήταν σε θέση ο προμηθευτής να τους παραδώσει την κάμερα στην ώρα του,γ)δεν έβγαινε στο σχέδιο(όσο παράξενο κι αν ακούγεται) :lol: ή έβγαινε,αλλά με περίπλοκο τρόπο,π.χ. ένα σετ η κάμερα με την οθόνη κλπ.,που και πάλι είναι παράδοξος τρόπος(σκέψου π.χ. να χαλάσει η κάμερα και να έκαναν αντικατάσταση και της οθόνης κλπ,κλπ).Στην τελευταία περίπτωση έχει δώσει δείγματα τέτοιου ηλίθιου σχεδιασμού η SE στο παρελθόν(π.χ. W880i)

σε διαδρομή Κιλκίς-Θεσσαλονίκη(πιό πολύ για να βγώ από Κιλκίς)με χρέωσε 15kb δηλ 0,18.

επίσης η wayfinder έχει στο site link για κατέβασμα της έκδοσης 8.2. ισχύει ?

εχω καρτοκηνιτο whats up.δεν μου τρεχει το wayfinder!!!!!!!!κατι μου λεει για συνδεση στο ιντερνετ.εχω βαλει και τισ ριθμισεις.........αλλα τιποτα!!!!!:mad:

πειτε μου σας παρακαλω πολυ τι πρεπει να κανω για δουλεψει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω καρτοκηνιτο whats up.δεν μου τρεχει το wayfinder!!!!!!!!κατι μου λεει για συνδεση στο ιντερνετ.εχω βαλει και τισ ριθμισεις.........αλλα τιποτα!!!!!:mad:

πειτε μου σας παρακαλω πολυ τι πρεπει να κανω για δουλεψει?

δες αν έχεις ενεργ. gps, τι ρυθμίσεις έχεις ενεργ., δες το μήνυμα του kotsianis7 σελ.114

τα εχω ενεργ. αλλα εκει που γραφει ο φιλος kotsianis7 δεν εχω τιποτα απο αυτα,διοτι δεν ξερς τι ειναι!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest vasilistop

καλησπερα σας εχω ενα c905 με vodafone menu και θελω να βαλω τα original menu της sony,οποτε αν κανω update με το software update της sony θα γινει

αυτο η θα κανει update το τελευταιο firmware με vodafone menu?

To 1o που ειχα για αρκετο καιρο η μπαταρια του για τις δυνατοτητες του ηταν κορυφη(βεβαια με κλειστο 3G,WiFi,GPS.

Για το 2ο δεν εχω αποψη καθως απο εχθες το παλευα να ξεφορτιση να το βαλω στη μπριζα κατι που τα καταφερα πριν μολις μιση ωρα!:p

Επανεκινησεις αντιθετα με κατι παλαιοτερα(Κ850)ειναι κατι σχετικα αγνωστο για αυτο το τηλεφωνο(εμενα μου ειχε κανει μονο 1 φορα μετα απο πολυ ζοριζμα)!:D

Πολυ σημαντικο.Μαλλον θα το τιμησω συντομως που θα ανανεωσω τη συνδεση.

• The title was changed to Sony Ericsson C905