stendor Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 To UMTS είναι το λεγόμενο 3G. Δεν έχω μιλήσει ποτέ με skype μέσω 3G αλλά δεν ξέρω αν τα δίκτυα μας μπορούν να προσφέρουν κλήσεις με καλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Δε βρίσκομαι στην Ελλάδα :) (Γερμανία) Φίλος ακριβώς με το ίδιο δίκτυο και iPhone (2G μάλιστα!!!) μιλάει μια χαρά... Μου δίνει και UMTS και "διπλή λειτουργία" πάντως :confused: Μάλιστα στο ένα από τα 2, αντί να δουλεύει με 3G, λέει 3.5 αν βλέπω καλά! Ή κάτι τέτοιο, δε φαίνεται καθαρά. Είναι σοβαρό ντοκτόρ; :lol::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Θα μας τρελάνουν... Με την αναβάθμιση χάθηκε κάτι που χρησιμοποιούσα κατά κόρον: μόλις πατούσα για κλήση, αμέσως μου έβγαζε επιλογή για μεγάφωνο, πριν ακόμα απαντήσει ο άλλος κλπ. Και τώρα χάθηκε :mad::mad: Χρησιμότατο, μου έλυνε τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις χωρίς να χρειάζεται να περιμένω στο ακουστικό για απάντηση :mad::mad::mad: ΤΩΡΑ;;; Υπάρχει λύση;;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Δυστυχώς όχι είναι κάτι που το βρήκαν άχηστο στη Nokia και το αφαίρεσαν. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 :blink::blink::shock::shock::angry::angry: Χωρίς πλάκα θέλω να ξαναγυρίσω στην προηγούμενη έκδοση! Γίνεται ή χαζομάρες λέω; Δε φαντάζεστε πόσο με διευκόλυνε... :( Θα στείλω μήνυμα στη ΝΟΚΙΑ. Κάπου έλεγε ότι θέλουν εμείς οι χρήστες να σημειώσουμε τα λάθη και τα προβλήματα που έχουμε. Έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Θα μας τρελάνουν... Με την αναβάθμιση χάθηκε κάτι που χρησιμοποιούσα κατά κόρον: μόλις πατούσα για κλήση, αμέσως μου έβγαζε επιλογή για μεγάφωνο, πριν ακόμα απαντήσει ο άλλος κλπ. Και τώρα χάθηκε :mad::mad: Χρησιμότατο, μου έλυνε τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις χωρίς να χρειάζεται να περιμένω στο ακουστικό για απάντηση :mad::mad::mad: ΤΩΡΑ;;; Υπάρχει λύση;;; :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3234300#post3234300 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3234300#post3234300 Και... τελικά τι έκανες;; Παρέμεινε έτσι; Πραγματικά έχω εκνευριστεί πάρα πολύ. Περισσότερο μιλάω με το μεγάφωνο, παρά με το ακουστικό! Πίσω γίνεται να πάμε ή δεν υπάρχει πλέον το παλιότερο λογισμικό; Και το οποίο ποιό ήταν, θυμάσαι; :mad::mad::mad: :mad::mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 410.21.010 ήταν η προηγούμενη,επιστροφή όμως σε παλιότερη έκδοση λογισμικού από αυτή που είναι εγκατεστημένη δεν είναι δυνατόν να γίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Έτσι έτσι να γουστάρουμε :yahoo::yahoo: Τα κομπλεξικά που κάνουν κάποιες άλλες εταιρείες και τα κορόιδευα, τώρα τα λούζομαι εγώ... Έτσι είναι αυτά. Οι πωλήσεις της ΝΟΚΙΑ πώς πάνε άραγε; Σοβαρά ρωτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Και... τελικά τι έκανες;; Παρέμεινε έτσι; Πραγματικά έχω εκνευριστεί πάρα πολύ. Περισσότερο μιλάω με το μεγάφωνο, παρά με το ακουστικό! Πίσω γίνεται να πάμε ή δεν υπάρχει πλέον το παλιότερο λογισμικό; Και το οποίο ποιό ήταν, θυμάσαι; :mad::mad::mad: :mad::mad: :mad: βρηκα λυση. πηρα e72 και ησυχασα. παρτο και θα δεις πολλες διαφορες που αξιζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 :lol::lol::lol::lol: :mad: Ακόμα δεν το έχω χωνέψει ειλικρινά :mad::mad: Μάλλον θα κουνήσω το μαντήλι στη ΝΟΚΙΑ στην επόμενη αγορά κινητού (σε 3-4 χρόνια δηλαδή :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Νεο firmware 510.21.009. Το δοκίμασε κανείς? Δεν μπόρεσα να βρω τo changelog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Δεν είναι καθόλου νέο το firmware, είναι από τον Ιούλιο-Ιούνιο του 2010 αν θυμάμαι καλά. Το έχω περασμένο χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημαντικό θα έλεγα ότι είναι η 6η έκδοση στο Quickoffice, OviMaps έκδοση 3.02 αν θυμάμαι καλά-δεν είμαι σίγουρος-. Edit: NEW FUNTIONALITIES: Following baselines/functionalities have been upgraded. • Maps 3.03 Lite which has Free Navigation support • Music Player upgrade • Quick Office v6.2 which has Office 2007 support • Ovi Store upgraded to 1.6.0.18 and Download! Removed • Lotus Notes traveler v8.5.1 -> Localization support is present only for 10 languages. CHANGES AND IMPROVEMENTS: • Windows Live removed from the memory card • Ovi Suite included in Memory card • CS Helps baseline upgraded to fix localization issues • Start Up settings baseline upgraded • Ovi Store Link provided in “Set Up Internet Telephony” • Download! removed GENERAL • Portuguese Localization issues fixed • Functionality improvements in E-mail configuration • Qwerty keypad improvements CALL HANDLING • Emergency call termination with RSK key corrected • Corrected Bluetooth link drop when an outgoing call is made in a carkit CALENDAR/CLOCK • Fix for Israel written instead of Jerusalem in World Clock • Corrected Argentina names issue in World Clock • Corrected localization issues in world clock BROWSER • CMCC Java application download corrected • Fix provided for accessing a link that has appended space characters EMAIL • Fix provided for selecting desired mailbox when multiple mailboxes are configured QWERTY KEYBOARD • Key mapping issues fixed MESSAGING • Nokia IM chat: Localization support provided for Malay and Indonesian languages Edited May 18, 2011 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Δεν λέω για το 500.21.009 που το εχω βάλει και εγω απο πέρυσι. 510.21.009 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Ααααα, συγνώμη με μπέρδεψε πολύ και δεν είδα το 510 το πέρασα για 500... Όποιος την βάλει ας μας πει εντυπώσεις. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Μετά απο μια πτώση διαρκείας, ακολοθούμενη απο πολλαπλές τούμπες, το κινητό επέζησε αλλά με σοβαρά επακόλουθα. Έχει ένα άνοιγμα κάποιων χιλιοστών στο πάνω δεξί μέρος και το πλήκτρο ενεργοποίησης, αλλαγής προφίλ κτλ έχει κολλήσει και δεν δουλεύει. Αυτό το αντιμετωπίζω με αλλαγή προφίλ απο το μενού και άνοιγμα/ κλείσιμο συσκευής με αφαίρεση της μπαταρίας. Το πιό παράξενο, όμως, είναι το εξής: Έχει μειωθεί δραστικά η διάρκεια της μπαταρίας. διαρκεί πλέον 1 1/2 μέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και το κυριότερο είναι το πιο ενοχλητικό απ' όλα. Τέλοσπάντων, θα συνεχίσω όσο πάει με αυτή τη κατάσταση, διότι το E71 είναι απλά αναντικατάστατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Για την μπαταρία δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι εκτός του ότι κάτι έγινε με την πλακέτα και καταναλώνει περισσότερη ενέργεια τώρα. Για το κουμπί μπορείς να ανοίξεις βγάλεις την μπροστινή πρόσοψη και να ισιώσεις ένα "δοντάκι" που έχει από την μέσα πλευρά και να πιέσεις το κουμπί να μπει στην θέση του ξανά. Αν θες και μπορείς βγαλε μια φωτογραφία και postαρέ την εδω. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Για την μπαταρία υποψιάζομαι και εγώ οτι κάτι τέτοιο έγινε. Η συμπεριφορά της είναι σαν να είναι το τηλέφωνο συνεχώς σε λειτουργία στο παρασκήνο, παρόλο που η οθόνη είναι σβηστή και το πληκτρολόγιο κλειδωμένο. Βέβαια, αυτή η συμπεριφορά της μπαταρίας παρουσιάζεται και στην τελευταία αναβάθμιση, την οποία ΔΕΝ έχω κάνει If 510.21.009 was a good firmware, that wouldn't be a big problem because it might be one of the last E71 updates anyway. But 510.21.009 also introduces a battery consumption problem. Previously (firmware 500.21.009) the stand-by time was about 4-7 days (battery is about 2 years old), now it is about 1-2 days maximum. And if you use the phone during the day (phone calls, web browsing etc), the battery will hardly last until evening. http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/E71-new-firmware-510-21-009/m-p/1037955 Σχετικά με την μπροστινή πρόσοψη δεν έχω ιδέα πως βγαίνει. Σκέφτομαι μήπως κάνω μια επίσκεψη σε nokia care... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Θα σου έλεγα να το προσπαθήσεις λίγο μόνος σου γιατί μόνο και μόνο για το άνοιγμα μπορεί να σου πάρουν κανένα 20άρι χωρίς λόγο. Για να το ανοίξεις πρέπει να έχεις ένα κατσαβιδάκι Τ4 και να κάνεις αυτά που φαίνονται στις εικόνες http://imageshack.us/g/64/ima1q.jpg/ Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Θα σου έλεγα να το προσπαθήσεις λίγο μόνος σου γιατί μόνο και μόνο για το άνοιγμα μπορεί να σου πάρουν κανένα 20άρι χωρίς λόγο. Για να το ανοίξεις πρέπει να έχεις ένα κατσαβιδάκι Τ4 και να κάνεις αυτά που φαίνονται στις εικόνες http://imageshack.us/g/64/ima1q.jpg/ Thanks! Με βάζεις σε πειρασμό, θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Τίποτα. Απλά λίγο προσεκτικά όταν το σπρώξεις προς τα πάνω να μην βάλεις πολύ δύναμη και σου φύγει αρκετά και πάθει τίποτα καμία οθόνη. Πάντως είναι αρκετά εύκολο θα έλεγα στο άνοιγμα του. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 γεια σας να ρωτήσω, θα παραγγείλω ένα νοκια ε71 σε αγγλική εκδοση απο χονγκ κονγκ γίνεται να βάλω ελληικά? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Καλησπέρα, ναι γίνετιαι να βάλεις την ελληνική γλώσσα στην συσκευή. Eίτε από Nokia Care με χρέωση στα 12-20€ είτε μέσω του προγράμματος Nemessis. Yπάρχει οδηγός στο forum, αλλά αυτή την στιγμή δεν τον βρήσκω. Edit: Eισαγωγή Eλληνικών Edited July 13, 2011 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Αν η συσκευή είναι η Nokia E71-1 (RM-346) τότε ναι, μπορείς να περάσεις την ελληνική γλώσσα. Αν είναι κάποια παραλλαγή όπως τα E71-2 (RM-357)/E71-3 (RM-407)/E71-4 (RM-493) δεν θα μπορέσεις να τη περάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Αν η συσκευή είναι η Nokia E71-1 (RM-346) τότε ναι, μπορείς να περάσεις την ελληνική γλώσσα. Αν είναι κάποια παραλλαγή όπως τα E71-2 (RM-357)/E71-3 (RM-407)/E71-4 (RM-493) δεν θα μπορέσεις να τη περάσεις. ενταξει, θα δω τι είναι καλ'α που μου το ανέφερες γιατί με το αγγλικό μενου δεν μπορώ, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts