ddr2 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 παιδια θα παρω το κινητο και θα ηθελα τη γνωμη σας για την επιλογη μου . ειμαι ηδη χρηστης ενος iphone 3GS και ενος nokia N900 . θα μέινω ικανοποιημένος ? θελω να βλεπω τα μαιλ μου και να ειναι απλο στη χρηση του . . . Θα μείνεις σίγουρα. Μπορείς να κάνεις τα πάντα σε μικρό μέγεθος και μεγάλη αυτονομία. Επίσης, αν έχεις gmail, χρησιμοποίησε το mail for exchange για να συγχρονίζεις το ημερολόγιο και τις επαφές σου αυτόματα με τις άλλες 2 συσκευές που έχεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 παιδια θα παρω το κινητο και θα ηθελα τη γνωμη σας για την επιλογη μου . ειμαι ηδη χρηστης ενος iphone 3GS και ενος nokia N900 . θα μέινω ικανοποιημένος ? θελω να βλεπω τα μαιλ μου και να ειναι απλο στη χρηση του . . . Οπως ειπαν και τα παιδια, ειναι σιγουρο οτι θα μεινεις ικανοποιημενος. Περασα το νεο firmware, δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο, τσαμπα ταλαιπωρια ηταν :) Το θετικο ειναι οτι και το καινουργιο χακαρεται, για οσους ενδιαφερονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraman Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες ... να σας πω την αληθεια τα τελευταια χρονια δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τα διαφορα nokia που ειχα αγορασει οποτε η αγορα αυτη ειναι μια κινηση να δοκιμασω και τη σειρα E για την οποια ομολογουμενως εχω ακουσει καλα λογια .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Παιδιά έχει κανείς το ασημί Ε71 για να μου πως είναι γιατί από Φώτο ( expansys) που είδα φαίνεται πολύ όμορφο . Από κοντά έχω δει μόνο το γκρι μεταλλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 το συγκεκριμένο λέγεται white steel είναι αυτό που έχω εδώ και ένα χρόνο και είναι το ομορφότερο και πιο εντυπωσιακό κινητό ίσως που κυκλοφορεί. Στιβαρή κατασκευή, elegance υφή και εμφάνηση και από λειτουργίες και αξιοπιστία είναι ΣΚΥΛΙ..... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 το συγκεκριμένο λέγεται white steel είναι αυτό που έχω εδώ και ένα χρόνο και είναι το ομορφότερο και πιο εντυπωσιακό κινητό ίσως που κυκλοφορεί. Στιβαρή κατασκευή, elegance υφή και εμφάνηση και από λειτουργίες και αξιοπιστία είναι ΣΚΥΛΙ..... Mε το λευκό πληκτρολόγιο ε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 ναι με το λευκό πληκτρολόγιο!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Οντως είναι πολύ ωραίο και βασανίζομαι πολύ καιρό γιατί μου αρέσει εμφανισιακά απλα είναι δυο ετών κινητο ( και δεν μου πάει να πληρώσω πολλά) και σκεφτόμουν το Ε72 ...η διαφορά τους όμως σε ευρω δεν είναι πολύ μεγάλη αλλα το Ε71 έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής. ( μπέρδεμα....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 ναι με το λευκό πληκτρολόγιο!!!! Δεν λέω, ωραίο είναι αλλά κάπως «χτυπητό» για τα γούστα μου. Μπορεί για αλλαγή όμως, να αλλάξω καπάκια και στο δικό μου (αν και είναι κρίμα απ΄ το θεό, είναι εντελώς καινούρια) Οντως είναι πολύ ωραίο και βασανίζομαι πολύ καιρό γιατί μου αρέσει εμφανισιακά απλα είναι δυο ετών κινητο ( και δεν μου πάει να πληρώσω πολλά) και σκεφτόμουν το Ε72 ...η διαφορά τους όμως σε ευρω δεν είναι πολύ μεγάλη αλλα το Ε71 έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής. ( μπέρδεμα....) Σε καταλαβαίνω. Καταρχήν το 71 δεν και είναι 2 ετών δα. Η γυναίκα μου ήθελε το 71, αλλά δεν το έβρισκε στη wind και έτσι πήρε το 72. Όταν το έβαλε δίπλα -δίπλα με το 71 , μου λέει «αλλάζουμε»? Το 71 μου είναι 14 μηνών, ενώ το 72 ήταν μόλις αγορασμένο. Της λέω, αν το καπάκι της μπαταρίας σου δεν χόρευε τσιφτεντέλι, θα το σκεφτόμουν… Αυτή όμως είναι η δική μου κρίση. Ο καθένας αποφασίζει διαφορετικά, ανάλογα με τα γούστα του. Πάντως, αν συνηθίζεις να ακούς μουσική από το κινητό, σου προτείνω και εγώ το 72, αλλιώς δεν υπάρχει σοβαρός λόγος….προτίμησε το 71 που είναι και το original στο κάτω-κάτω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 (edited) φίλε μου η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου..Όταν βγήκε το Ε72 είπα να αλλάξω το Ε71 αλλά μόλις είδα από κοντα το Ε72 μου φάνηκε σαν φτηνό παιχνίδι μπροστά στο Ε71. Οι διαφορές τους είναι ελάχιστες σε λειτουργικότητα αν σκεφθείς την τεράστια διαφορά που έχουνε στην κατασκευή και ποιότητα. Ετσι για αυτό και εγώ δεν άλλαξα το Ε71 και δικαιώθηκα στο τέλος αν διαβάσεις και ξένα reviews για την σύγκριση των δυο. Επίσης το white steel Ε71 δεν είναι δύο ετών αλλά γύρω στο ένα έτος και σε πολλά μαγαζιά η τιμή του είναι σχεδόν κοντά στο Ε72 σε αντίθεση με το grey steel E71. π.χ στο mobileHellas.com το white steel E71 είναι ακριβότερο του Ε72 έχει 348 ευρώ ενώ το Ε72, 332 ευρώ. Σε ότι αφορά τη Μουσική αγόρασε ένα αντάπτορα από 2,5 σε 3,5 και αντίστοιχα ακουστικά(εγώ χρησιμοποιώ αυτά του νοκια 5310), ελάχιστο το κόστος δλδ και η μουσική του είναι εφάμιλη του ε72. Edited April 16, 2010 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Νέο firmware v410.21.010 Εμένα μου δείχνει αρκετά πιο γρήγορο σε σχέση με το v400. NEW FUNTIONALITIES: Following baselines/functionalities have been upgraded. • Nokia Messaging IM2.0.19 • Gimlet v9.6.0.16 • Mail for Exchange 3.0.50 CHANGES AND IMPROVEMENTS: • Many functionality and Stability improvements in MfE. MFE3.0 has new features like HTML and Subfolders support. • IM2.0.19 has many localization error corrections. IM installation has been moved to Phone Memory instead of Memory Card. IM response time has improved (Ex: entry/exit/edit/save options) • Phone activation baseline upgraded GENERAL • Stability and functionality improvements • Email and WLAN functionality improvements • Email application freezes • Samsung memory reboot issues CALL HANDLING • Fix for phone reboot issue when contact has Internet telephony detail CALENDAR/CLOCK • Fix for Chinese characters in Lunar calendar • Fix for Western Sahara country legal issue CONNECTIVITY • Improvement in Connection establishment with slow gprs • Fix for WLANsniffer scanning enabled in the background when it should be disabled CONTACTS/PHONEBOOK • Fix for contact search with space EMAIL • Mail for Exchange upgraded from 2.9.176 to 3.0.50 • Gimlet updated to v9.6.0.16 • Many functionality and stability improvements in MfE • Fix for Gmail folder issue in UK and Germany for Gmail/GoogleMail configuration • Fix for email application freeze QWERTY KEYBOARD • Usability improvements • Fix for Backslash character for Portugese language • Fix for missing characters in French/Italian languages MESSAGING • Improvement in sending SMS when memory is full • Nokia IM chat response time improved. Lot of localization errors fixed Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ενσωματώνουν την εφαρμογή email που έχει και το Ε72? Αν είναι έτσι δεν θέλω γιατί είναι πολύ χειρότερη από αυτή που έχω τώρα στο Ε71. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 φίλε μου η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου..Όταν βγήκε το Ε72 είπα να αλλάξω το Ε71 αλλά μόλις είδα από κοντα το Ε72 μου φάνηκε σαν φτηνό παιχνίδι μπροστά στο Ε71. Οι διαφορές τους είναι ελάχιστες σε λειτουργικότητα αν σκεφθείς την τεράστια διαφορά που έχουνε στην κατασκευή και ποιότητα. Ετσι για αυτό και εγώ δεν άλλαξα το Ε71 και δικαιώθηκα στο τέλος αν διαβάσεις και ξένα reviews για την σύγκριση των δυο. Επίσης το white steel Ε71 δεν είναι δύο ετών αλλά γύρω στο ένα έτος και σε πολλά μαγαζιά η τιμή του είναι σχεδόν κοντά στο Ε72 σε αντίθεση με το grey steel E71. π.χ στο mobileHellas.com το white steel E71 είναι ακριβότερο του Ε72 έχει 348 ευρώ ενώ το Ε72, 332 ευρώ. Σε ότι αφορά τη Μουσική αγόρασε ένα αντάπτορα από 2,5 σε 3,5 και αντίστοιχα ακουστικά(εγώ χρησιμοποιώ αυτά του νοκια 5310), ελάχιστο το κόστος δλδ και η μουσική του είναι εφάμιλη του ε72. Μουσική δεν ακούω από το κινητό οπότε πάω για Ε71... Αφού έχεις το white steel καιρό, τα πλήκτρα του κιτρινίζουν με την χρήση και φαίνονται άσχημα ( λόγω λευκού χρώματος) ? Από video που είδα το έχουν και σε μαύρο ( μοιάζει πολύ με το Ε72) αλλά το white steel φαίνεται πιο εντυπωσιακό βέβαια αλλιώς είναι να το δεις από κοντά ( φοβάμαι μην δείχνει πολύ "φανταχτερό" αλλά σκέφτηκα ότι και το λευκό iphone κυκλοφορεί ευρέως. Οι πιο φθηνές συσκευές που είδα σε on line shops από skroutz είναι χωρίς ελληνικό μενού και εγγύηση ? αυτά που πουλάει το e-shop και plαisio είναι επίσημα ας πούμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 το κινητό το έχω ενα χρόνο και δεν έχει πάθει το παραμικρό, ούτε κιτρίνισμα στα πλήκτρα ούτε τίποτα, έχει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Tώρα για τα καταστήματα που αναφέρεις δεν έχω άποψη αλλά νομίζω ότι το πλαίσιο έχει γνήσιες συσκευές. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ενας φιλος μου εχει το κινητο και μετα απο πτωση δεν λειτουργει το πληκτρο που ανοιγει και κλεινει η συσκευη.....επειδη σκεφτομαι να του το αγορασω μιας και μου αρεσει παρα πολυ σαν συσκευη και σαν ποιοτητα κατασκευης,πιστευετε οτι αξιζει να παω να το φτιαξω?Θα κοστισει αρκετα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Δεν ξερεις τι μπορει να εχει.. καλυτερα να το στειλεις για επισκευη για να δεις ποσο θα κοστισει σε περιπτωση που το επισκευασουν και πρατεις αναλογα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ας μου θυμίσει κάποιος.... Εχουμε setαρει email accounts για να κάνουν αυτόματη ανάκτηση κάθε 30 λεπτά. Παρατηρήσαμε όμως ότι η συνδεση GPRS είναι συνέχεια ενεργή! Τί κάνουμε λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Δεν ξερεις τι μπορει να εχει.. καλυτερα να το στειλεις για επισκευη για να δεις ποσο θα κοστισει σε περιπτωση που το επισκευασουν και πρατεις αναλογα. Ευχαριστω τελικα μαλλον ετσι θα το κανω,και κατι τελευταιο ηθελα να ρωτησω,απο πλευρας αυτονομιας πως τα παει η συσκευη?Γιατι ακουω πολυ ραδιοφωνο και γενικα μουσικη με το κινητο:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ευχαριστω τελικα μαλλον ετσι θα το κανω,και κατι τελευταιο ηθελα να ρωτησω,απο πλευρας αυτονομιας πως τα παει η συσκευη?Γιατι ακουω πολυ ραδιοφωνο και γενικα μουσικη με το κινητο:worry: Τα πάει πολύ καλά. Έχει δυνατή μπαταρία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Από σήμερα δεν μου δουλεύει ο exchange:cry::cry: Δεν συγχρονίζει με τίποτα με τον σέρβερ της google.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάτοχος έχει βρει τρόπο να μικρύνει το χρόνο που τσεκάρει για νέα emails το κινητό μέσω του automatic retrieval. Το μικρότερο που μπορείς να βάλεις είναι 30 λεπτά και θα ήθελα να checkarei πιο συχνά (π.χ. 5 λεπτά). Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάτοχος έχει βρει τρόπο να μικρύνει το χρόνο που τσεκάρει για νέα emails το κινητό μέσω του automatic retrieval. Το μικρότερο που μπορείς να βάλεις είναι 30 λεπτά και θα ήθελα να checkarei πιο συχνά (π.χ. 5 λεπτά). Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλη εφαρμογή και συγκεριμένα το nokia messaging. Σου επιτρέπει να λαμβάνεις τα μειλ ακόμα και σε πραγματικό χρόνο:). Ψάξε το λίγο στο google. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Την εφαρμογή αυτή τη γνωρίζω αλλά δε θέλω να τη χρησιμοποιήσω γιατί μου ζητάει το password των email accounts μου και δε θέλω να τα έχει η nokia για ευνόητους λόγους. Οπότε δεν ολοκλήρωσα ποτέ τη διαδικασία εγγραφή και δεν έχω δοκιμάσει την εφαρμογή. Γνωρίζεις μήπως αν μπορώ χωρίς να δώσω τα passwords να χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτή όπως εκείνη που έχει από την "μάνα του" το κινητό αλλά να chekarei σε πιο συχνή συχνότητα; (σκέφτηκα να δηλώσω ψεύτικα passwords και να περάσω manually μετά τις ρυθμίσεις αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει έτσι). Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 εχω ενα προβλημα με το κινητο. Ξαφνικα σταματησε να μου εμφανιζει το εικονιδιο με το φακελο καθε φορα που λαμβανω καινουργιο μηνυμα. Ξερετε στη βαση της οθονης οταν σου κανουν μια αναπαντητη η οταν λαμβανεις καποιο μηνυμα εμφανιζονται συντομευσεις και μπορεις να πας και να τις επιλεξεις και να δεις κατευθειαν το μηνυμα. Τωρα πρεπει καθε φορα να ανοιγω τα μηνυματα, να πηγαινω στα εισερχομενα και να επιλεγω το μηνυμα που ελαβα για να το δω. Οι αναπαντητες κλησεις εμφανιζονται κανονικα σαν συντομευση οπως και πριν. Μονο στα εισερχομενα μηνυματα εμφανιζεται το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 εχω ενα προβλημα με το κινητο. Ξαφνικα σταματησε να μου εμφανιζει το εικονιδιο με το φακελο καθε φορα που λαμβανω καινουργιο μηνυμα. Ξερετε στη βαση της οθονης οταν σου κανουν μια αναπαντητη η οταν λαμβανεις καποιο μηνυμα εμφανιζονται συντομευσεις και μπορεις να πας και να τις επιλεξεις και να δεις κατευθειαν το μηνυμα. Τωρα πρεπει καθε φορα να ανοιγω τα μηνυματα, να πηγαινω στα εισερχομενα και να επιλεγω το μηνυμα που ελαβα για να το δω. Οι αναπαντητες κλησεις εμφανιζονται κανονικα σαν συντομευση οπως και πριν. Μονο στα εισερχομενα μηνυματα εμφανιζεται το προβλημα. Πηγαινε στις προσωπικες ρυθμισεις-αρχικη οθονη-ρυθμισεις λειτουργιων-εφαρμογες αρχικης οθονης-ενεργες εφαρμογες και δες αν ειναι τικαρισμενη η ειδοποιηση μηνυματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts