manos83 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Καλησπέρα! Υποψήφιος κάτοχος - βασικά το έχω ψιλοαποφασίσει :D Διάβασα όλο το thread :hypno: και θεωρώ ότι έχω ενημερωθεί αρκετά Μία ερώτηση που δε βλέπω να έχει απαντηθεί επαρκώς - αν και είδα δυο τρεις αναφορές στο θέμα : δημιουργεί προβλήματα η κάρτα μνήμης; Να αγοράσω καλύτερα από την αρχή μία επώνυμη 4άρα για να έχω και περισσότερη... άπλα; Επίσης με το τζόγο τι γίνεται; Είναι περιορισμένες οι αναφορές αλλά... ανησυχώ. Η ποιότητα κατασκευής είναι το μόνο που με κράτησε μακρυά από τη σειρά Ν (ε και ότι δεν τα χρειάζομαι και τόσο τα ... multimedia καλούδια που προσφέρουν). Ευχαριστώ! Φίλε μου το έχω απο τέλος Δεκεμβρίου, δεν το πολυπροσέχω και τζόγος δεν έχει παρουσιαστεί. Όσο για την κάρτα πιστεύω οτι με οποιαδήποτε 4αρα δεν θα έχεις πρόβλημα. Σε 'μένα πάντως με καμία 15αρια εφαρμογές και αρκετές φωτογραφίες που έχει μέσα δεν έχει γεμίσει ούτα η μισή απο την 2GB που είχε μέσα... Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Φίλε μου το έχω απο τέλος Δεκεμβρίου, δεν το πολυπροσέχω και τζόγος δεν έχει παρουσιαστεί. Όσο για την κάρτα πιστεύω οτι με οποιαδήποτε 4αρα δεν θα έχεις πρόβλημα. Σε 'μένα πάντως με καμία 15αρια εφαρμογές και αρκετές φωτογραφίες που έχει μέσα δεν έχει γεμίσει ούτα η μισή απο την 2GB που είχε μέσα... ευχαριστώ πατριώτη !! edit: δεν εννοούσα προβλήματα χωρητικότητας, αυτό ξέρω να το υπολογίσω προβλήματα κολλημάτων κλπ έχω διαβάσει ότι παρουσιάζονται με τις "μαμά" κάρτες τις Nokia ... γι' αυτό σκέφτομαι να πάρω εξ' αρχής μία επώνυμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 New firmware for Nokia E66 - V210.21.007 http://www.spaziocellulare.com/News/2009/03/17/e71-e-e66-disponibili-i-nuovi-firmware-2102100621021007/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Καλημέρα! 1. Εάν κάνω update το λογισμικό θα είναι "τα πάντα όλα" όπως το πήρα την πρώτη φορά; Θα επανέλθουν όλα στη φυσική τους κατάσταση; ή 2. Εάν κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων ή γενικά format το κινητό πάλι θα επανέλθουν όλα όπως το αγόρασα; Γιατί έκανα πρόσφατα format την κάρτα μνήμης, έσβησα και τους χάρτες μαζί και τώρα που τους ξαναπέρασα μέσω map loader 1 φορά μόνο έχει βρει δορυφόρους το gps :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 1) Νομίζω πως τα χάνεις όλα μετά από αναβάθμιση, με αποτέλεσμα να είναι η συσκευή όπως τη πρώτη μέρα που τη πήρες. 2) Διάβασε αυτό. Πιστεύω πως θα σε καλύψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Soft format (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων): πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7780#. Επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε το κινητό όταν το αγοράσατε. Δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας. Λογικά αν κάνω το Soft Format κάτι θα διορθωθεί αφού επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις! Επαναφέρει μόνο ρυθμίσεις που ήταν φυλαγμένες στη μνήμη του τηλεφώνου ή και της κάρτας μνήμης γιατί αν δεν κάνω λάθος εκεί είναι φυλαγμένοι οι χάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ρυθμίσεις επαναφέρει, όχι αρχεία. Η κάρτα μνήμης δεν έχει καμία σχέση. Μένει ανέπαφη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ε τότε αφού έχει βγει και νέα έκδοση του λογισμικού, κάνουμε save τα contacts μας και άγιος ο Θεός! Δεν βάζει και το gps από την αρχή αν κάνεις αναβάθμιση; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Τι εννοείς να βάζει το gps στην αρχή; Οι χάρτες βρίσκονται στη κάρτα μνήμης και δεν επηρεάζονται από την αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Έκανε κανείς την αναβάθμηση να μας πει εντυπώσεις; Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia0 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Μέχρι στιγμής δε βλέπω κάτι το αξιόλογο... αισθάνομαι ότι είναι λίιιιιιγο πιο γρήγορο στην απόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Αν κανουμε αναβάθμιση, ολα τα εγκατεστημένα προγράμματα πρέπει να ξαναπεραστούν, εστω κ αν είναι στην κάρτα?? Danke im voraus!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Ναι, θα πρέπει. Συγκεκριμένα, μετά την αναβάθμιση, τη πρώτη φορά που θα ανοίξεις το κινητό θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο με μήνυμα πως υπάρχουν μη εγκατεστημένες εφαρμογές στη κάρτα μνήμης. Πήγαινε στη Διαχείριση εφαρμογών και κάνε εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATZ Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Παίδες μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να στείλω στο Ε66 μου εικόνες mp3 κτλ μέσω wifi από τον υπολογιστή μου. Φυσικά μπορώ αυτή την στιγμή και μπαίνω κανονικά στο internet. Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Το παρακατω link ελπιζω να σε καλυψει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2729974#post2729974 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spikos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 παιδια καλησπερα... εδω και 3-4 μερες το κινητο αλλαζει ημερομηνια και με παει συνεχεια 2 μερες μπροστα.. σημερα το πρωι μου ελεγε 25-3 :mad::mad: τι εχω πατησει και δεν μπορω να το βρω;;;; το κλεινω τα βραδια οπως εκανα και ανεκαθεν. Σας ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kte Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω εαν ξέρει κάποιος οταν συνδεθεί στο ιντερνετ με ασυρματο δικτυο εχει καλη αποκριση το κινητο και ανοιγει γρήγορα τις σελίδες,γιατι απ ότι διάβασα απο μνημη ραμ εχει 70 mb ελεύθερη λογικα θα παει σφαίρα,περιμενω να μου ερθει τις επόμενες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Από θέμα ram και γενικότερα από το κινητό είσαι υπερκαλυμμένος. Από και πέρα η ταχύτητα εξαρτάται το access point που θα συνδεθείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinikis7 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 εγκαθιστώ εφαρμογές.... πηγαίνοντας να τις ανοίξω στην καλύτερη περίπτωση θα μου ανοίξει η αρχική σελίδα της εφαρμογής για λιγα δευτερόλεπτα και αμέσως μετά κλείνει σα να την κόβει κάτι και επιστρέφει στο μενου των εφαρμογών. (στη χειρότερη δεν ανοίγει τίποτα) εχω δοκιμασει διάφορες ρυθμίσεις στη διαχείριση εφαρμογών. τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Οι ρυθμίσεις στην Διαχείριση Εφαρμογών πρέπει να είναι Όλα Απενεργοποίηση Στο κάνει σε όλες τις εφαρμογές; Αν ναι, κανε φορμάτ στο τηλέφωνο αφου πρώτα κρατήσεις αντίγραφο των δεδομένων σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 καλησπερα σε ολους. μολις πηρα το κινητακι και μπορω να πω οτι ειναι κορυφαιο. εχω ομως μια απορια. πως μπορουμε να αντιστοιχησουμε σε καποια επαφη ενα συγκεκριμενο ηχο κλησης? δεν μπορω να το βρω με τιποτα...αν μπορει καποιος να βοηθησει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 καλησπερα σε ολους. μολις πηρα το κινητακι και μπορω να πω οτι ειναι κορυφαιο. εχω ομως μια απορια. πως μπορουμε να αντιστοιχησουμε σε καποια επαφη ενα συγκεκριμενο ηχο κλησης? δεν μπορω να το βρω με τιποτα...αν μπορει καποιος να βοηθησει.:) Θα πας στις Επαφές, θα ανοίξεις την επαφή που θες, θα πατήσεις Επιλογές και μετά θα επιλέξεις εκεί που λέει Ήχος κλήσης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 κατι ακομα... προσπαθω να εγκαταστησω θεματα αλλα οταν το κανω μου λεει σφαλμα πιστοποιητικου. τι σημαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 τα υπογραφεις αυτα τα θεματα πριν τα κανεις εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 @jimaras δες εαν εχεις σωστα τις παρακατω ρυθμισεις εκει που λεει: Οι εφαρμογες δεν εχουν την επισημη πιστοποιηση της Nokia http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351 Εαν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο για τα θεματα μπορεις να το κανεις στο επισημο thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=131690 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts