konandrio Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Δυστηχως οσοι πηραμε αυτη τη συσκευη την πατησαμε, η αυτονομια ειναι τραγικη. Απ οτι διαβαζω ομως δεν εχουμε ολοι αυτο το προβλημα, μηπως προβλημα εχουν οσοι εχουν wind? βλεπω οτι το σημα ανεβοκατεβαινει συνεχεια στο δικο μου. 3G off, φωτισμος τερμα χαμηλα, με μηδεν χρηση 24 ωρες. Αμα παω με την εγγυηση θα κερδισω τιποτα ή να μην κουραζομαι? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
politlo Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Πραγματικά τραγική η αυτονομία της συσκευής. Δεν την χρισημοποιώ ως βασική (την έχω στον πάγκο) αλλά όταν την χρισημοποιώ έχω συνέχεια το νού μου στην μπαταρία. Το 3G ειναι απενεροποιημένο όταν δεν βλέπεις το εικονίδιο στην βασική οθόνη ή θέλει και επιπλέον ρύθμιση για απενεργοποίηση? Τα Nokia themes που κυκλοφορούν στα διαφορα site είναι λειτουργικά,βγάζουν προβλήματα ή μόνο για το εφέ? Καλό βράδυ σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 οτι θεμα εχω χρησιμοποιησει δεν εχω καποιο προβλημα... λειτουργικα? οχι.... μονο για την εμφανιση... οσο για την μπαταρια συμφωνω.... ειναι λιγακι τραγικα τα πραγματα... αλλα οκ... με καθημερινη φορτηση μου κραταει μια χαρα ;) οσο για το gps και το Agps... στην wind οταν το εχω και συνδεεται στο ιντερνετ κτλ τοτε βρισκει αμεσως...ακαριαια μπορω να πω.... τωρα ομως επιδι εχω κοσμοτε δεν το συνδεω και σε μη γνωστη περιοχη σε πολυ 5λεπτα εχει βρει σημα.... θελει καθαρο πεδιο προς τον ουρανο, ανοιχτο το slide up και αν γινεται... να μην το κρατατε... ;) με αυτα εμενα βρισκει σημα τσακατσακα... ακομα και μεσα σε αυτοκινιτο με κινηση... (λογω κινησης εχει δυσκολια να βρει σημα οποιοδηποτε gps ;)) Αυτα απο εμενα :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Το 3G ειναι απενεροποιημένο όταν δεν βλέπεις το εικονίδιο στην βασική οθόνη ή θέλει και επιπλέον ρύθμιση για απενεργοποίηση? Ναι, θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatianos25 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Παιδιά έχω το E66. Εχθές έκανα αναβάθμιση μέσω του υπολογιστή και σβήστηκε ολόκληρος ο τηλεφωνικός κατάλογος (επαφές). Επίσης μου ζητάει κωδικό κλειδώματος, όμως δεν γνωρίζω ποιος είναι. Δεν είμαι πολύ σχετικός... μπορεί να με βοηθήσει κάποιος...; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Αυτή τη φορά έγινε διόρθωση από την ομάδα διαχείρισης. Τα επόμενα μηνύματα σε greeklish θα διαγραφούν άμεσα. Edited May 19, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 (edited) Εάν δεν τον έχεις αλλάξει θα είναι 12345. Edited May 19, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Παιδιά έχω το E66. Εχθές έκανα αναβάθμιση μέσω του υπολογιστή και σβήστηκε ολόκληρος ο τηλεφωνικός κατάλογος (επαφές). Επίσης μου ζητάει κωδικό κλειδώματος, όμως δεν γνωρίζω ποιος είναι. Δεν είμαι πολύ σχετικός... μπορεί να με βοηθήσει κάποιος...; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Αυτή τη φορά έγινε διόρθωση από την ομάδα διαχείρισης. Τα επόμενα μηνύματα σε greeklish θα διαγραφούν άμεσα. Αν δεν πηρες backup τις επαφες τις εχασες, συγχρονισμο μηπως ειχες κανει στο pc τουλαχιστον? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλησπερα και απο εμενα. Ζηταω προκαταβολικα συγνωμη αν το προβλημα που θα σας αναφερω εχει ξανααπαντηθει. Εχω το Ε66 και πριν απο καποιες μερες μπηκα στο site της νοκια και κατεβασα τους χαρτες της OVI επειδη ελεγε οτι εχει και δωρεαν πλοηγηση. Κατεβασα λοιπον το αρχειο και με το pc suite το εγκατεστησα στο κινητο ακολουθωντας τις οδηγιες. Χτες που ηθελα να το δοκιμασω ειδα οτι πηγαινοντας στην επιλογη ΧΑΡΤΕΣ δεν μου εμφανιζε τον χαρτη παρα μοναχα ενα ασπρο φοντο με την γνωστη κοκκινη κουκιδα ενω κατω δεξια που εχει τον δεικτη σηματος GPS εδειχνε οτι υπηρχε σημα(ηταν πρασινες οι παυλες μεχρι την μεση) Πριν που ειχα τους προεγκατεστημενους χαρτες της Νοκια δεν υπηρχε τετοιο προβλημα. Βλεποντας οτι δεν μπορει να μου δειξει τον χαρτη μπηκα στην επιλογη ΔΕΔΟΜΕΝΑ GPS και ειδα οτι λειτουργουσε ο δεκτης GPS κανονικα γιατι ημουνα μεσα σε αυτοκινητο και εδειχνε την ταχυτητα και το υψομετρο κανονικα. Τι λαθος εχω κανει??? η αν υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση....?? Σας ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Μετά που πέρασες την τελευταία έκδοση του ovi maps φόρτωσες και τους συμβατούς χάρτες? Αν όχι θα πρέπει να τους περάσεις μέσω του maploader ή του ovi suite. Για πιο πολλά μπορείς να διαβάσεις ή να ρωτήσεις στο θέμα του ovi maps, Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Μετά που πέρασες την τελευταία έκδοση του ovi maps φόρτωσες και τους συμβατούς χάρτες? Αν όχι θα πρέπει να τους περάσεις μέσω του maploader ή του ovi suite. Για πιο πολλά μπορείς να διαβάσεις ή να ρωτήσεις στο θέμα του ovi maps, Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go) οχι δεν πρεπει να το εκανα αυτο που μου λες... θα το προσπαθησω σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Μετά από τελευταία αναβάθμιση δεν μπορεί με τίποτα να συνδεθέι στο ιντερνετ, ούτε με ασύρματο ούτε με wireless internet της cosmote. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Μετά από τελευταία αναβάθμιση δεν μπορεί με τίποτα να συνδεθέι στο ιντερνετ, ούτε με ασύρματο ούτε με wireless internet της cosmote. Καμιά ιδέα? * # 7370 # 2 - εισαγάγετε τον κωδικό κλειδώματος του κινητού σας, αν δεν είχε αλλάξει, τότε είναι 12345. Ετσι θα γινει format στο κινητο, να ξερεις θα χαθουν τα παντα, καντο μηπως δεν εκατσε καλα η αναβαθμιση. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Θελω να κανω αναβαθμιση το κινητο μου. το θεμα ειναι πως αντι για καλωδιο το συνδεω στον υπολογιστη με ενα ΒΤ. Στο pc suite συνδεεται κανονικα, στο software updater δεν συνδεεται. τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Δεν γίνεται με Bluetooth. Μόνο μέσω καλωδίου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naou123 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλησπέρα σήμερα πήρα το Νοκια Ε66 και εχω κάποιες ερωτήσεις 1. Πώς μπορώ να μεταφέρω τισ επαφέσ μου απο το παλίο κίνητο NOkia 6300 στο Nokia Ε66? 2. Πως απενεργοποιώ το 3G? 3.Μπορώ να μπαίνω internet μεσω wifi? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 1) Είτε μέσω Bluetooth άμεσα μεταξύ των δύο κινητών, είτε μέσω συγχρονισμού με το Microsoft Outlook διαμέσου του PC Suite. Κοινώς, συγχρονίζεις πρώτα το 6300 με το Outlook ώστε να περάσεις σε αυτό τις επαφές και έπειτα το E66 με το Outlook. 2) Το βιβλίο οδηγιών το αναφέρει. Αλλιώς αναφέρεται και εδώ μέσα στο θέμα αρκετές φορές. Ρίξε μια ματιά. Αλλιώς ρίξε μια ματιά στις Ρυθμίσεις, θα το βρεις εύκολα. 3) Φυσικά και μπορείς. Σκανάρεις για νέα WLan, επιλέγεις αυτό που θέλεις και μπαίνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babhs Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Λοιπον, λογικα θα εχουν αναφερθει καπου αυτα που θα ρωτησω, αλλα βαριεμαι να κατσω να ψαξω 125 σελιδες, γι'αυτο οποιος ξερει ας μου πει αν θελει... 1: Με αυτην την πρωτη φορτιση τι γινεται τελικα? Με το που παρω το κινητο το ανοιγω μια μεχρι να σβησει μονο του, και κανα 2-3 πληρεις φορτισεις-εκφορτισεις? 2: Ποια ειναι η τελευταια εκδοση του λογισμικου του? 3: Εχει καμερα για videoκλησεις? (Δεν με καιει, απλη απορια) 4: Μετραει πλεον σαν συσκευη, εχει καλη αποδοση η εχει παλιοσει? Τα χαρακτηριστικα του που ειδα ειναι αρκετα καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 3.ναι εχει 4. εχει τρισαθλια αυτονομια μπαταριας και βγάζει ψιλοχαλια φωτογραφιες ,στους υπολοιπους τομεις ειναι υπερπλήρες. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 1: Με αυτην την πρωτη φορτιση τι γινεται τελικα? Με το που παρω το κινητο το ανοιγω μια μεχρι να σβησει μονο του, και κανα 2-3 πληρεις φορτισεις-εκφορτισεις? 2: Ποια ειναι η τελευταια εκδοση του λογισμικου του? Καλημέρα 1. Ανοίγεις το κινητό και το χρησιμοποιείς με το ήδη υπάρχον φορτίο που έχει η μπαταρία μέχρι να σου βγάλει την ένδειξη για φόρτιση. Διάβασε και το Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης... 2. Η τελευταία έκδοση αναγράφεται στο 1ο post του παρόντος θέματος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babhs Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 (edited) Ευχαριστω πολυ παιδια...Η εκδοση του λογισμικου (Symbian) ειναι η 3η ή η 4η? Οταν λετε χαλια αυτονομια? Με μετρια χρηση με βγαζει 2 μερες? Edited June 9, 2010 by babhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 - Η έκδοση που φέρει είναι η S60 3rd Edition, Feature Pack 1. Στη πρώτη σελίδα υπάρχουν οι τεχνικές προδιαγραφές. - Ναι, σε βγάζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babhs Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 (edited) Βασικα ηθελα να δω αν γινεται να αναβαθμιστη η εκδοση του λογισμικου, δλδ απο 3η να γινει 4η, πραγμα που απ'οτι φαινεται δεν γινεται. Ευχαριστω πολυ παιδια... Ας μου πει καποιος αν ξερει σε τι αναλυση τραβαει video. Εχω δει αλλου 150και*300 κατι, αλλου 640*480 και στο site της ΝΟΚΙΑ 320*240...Τι ισχυει τελικα? Edited June 9, 2010 by babhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Βασικα ηθελα να δω αν γινεται να αναβαθμιστη η εκδοση του λογισμικου, δλδ απο 3η να γινει 4η, πραγμα που απ'οτι φαινεται δεν γινεται. Ευχαριστω πολυ παιδια... Ας μου πει καποιος αν ξερει σε τι αναλυση τραβαει video. Εχω δει αλλου 150και*300 κατι, αλλου 640*480 και στο site της ΝΟΚΙΑ 320*240...Τι ισχυει τελικα? Γράφει βίντεο σε ανάλυση 640x480 στα 22 fps. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babhs Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 (edited) Παιδια, το πηρα καινουριο και δεν γινεται με τιποτα να συνδεθει στο ιντερνετ...Τι να κανω? Να του κανω αναβαθμιση? edit Εκανα το εξης απλο: συνδεθηκα σε ενα ασυρματο δικτυο, μπηκα πρωτα στο facebook απο την εφαρμογη που εχει το κινητο, και μετα δοκιμασα και απο τον ιστο και μπηκε κανονικα (πριν δεν εμπαινε, κολλαγε)!!!! Edited June 13, 2010 by babhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosG4 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Σήμερα παρέλαβα και εγώ για 2ο κινητό το Ε66 μέσω μιας επιδότησης που είχα απο Wind.Μια απορία έχω.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τα περιεχόμενα της συσκευασίας γιατί απόσο γνωρίζω στην αρχική συσκευασία περιλαμβάνεται λουράκι,ενώ στο δικό μου δεν υπήρχε...Και δεν με ενδιαφέρει τόσο για το λουράκι,όσο για το μήπως μου έστειλαν ήδη κάποιο ανοιγμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts