Jump to content

babhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by babhs

  1. Το εχω φτιαξει φιλε, να'σαι καλα...Κατεβασα το Ovi suite και τους περασα απο εκει τους χαρτες, απενεργοποιησα και τη συνδεση στο internet και ολα κομπλε... Η χαρτες ισχυουν για παντα ετσι, δεν προκειται να μου ζητησει τιποτα ετσι?
  2. Ρε παιδια, ας με βοηθησει καποιος...Το Gps του Ε66 θελει υποχρεωτικα ιντερνετ για να δουλεψει? Την πρωτη φορα που εκανα αναζητηση δορυφορων, χωρις να εχω συνδεθειο στο ιντερνετ, δεν εβρισκε τιποτα. Με το που συνδεθηκα σε ενα ασυρματο βρηκε αμεσως. Εκανα αναζητηση διαφορα σημεια, τα εβρισκε, αλλα δεν μπορει να υπολογισει τη διαδρομη χωρις να συνδεθει στο ιντερνετ. Δεν γινεται να υπολογισει τη διαδρομη χωρις να συνδεθει στο ιντερνετ? Ας μου πει καποιος, ειναι αναγκη...Με το προγραμμα που εχει μεσα το κινητο εμπαινα.
  3. Ουτε εμενα ειχε λουρακι φιλε, μην αγχωνεσαι. Κι εγω απο τη Wind το πηρα, ειχε μεσα θηκη, καρτα μνημης, hands free, φορτιστες κτλ, αλλα λουρακι δεν ειχε. Μην αγχωνεσαι...
  4. Παιδια, το πηρα καινουριο και δεν γινεται με τιποτα να συνδεθει στο ιντερνετ...Τι να κανω? Να του κανω αναβαθμιση? edit Εκανα το εξης απλο: συνδεθηκα σε ενα ασυρματο δικτυο, μπηκα πρωτα στο facebook απο την εφαρμογη που εχει το κινητο, και μετα δοκιμασα και απο τον ιστο και μπηκε κανονικα (πριν δεν εμπαινε, κολλαγε)!!!!
  5. Βασικα ηθελα να δω αν γινεται να αναβαθμιστη η εκδοση του λογισμικου, δλδ απο 3η να γινει 4η, πραγμα που απ'οτι φαινεται δεν γινεται. Ευχαριστω πολυ παιδια... Ας μου πει καποιος αν ξερει σε τι αναλυση τραβαει video. Εχω δει αλλου 150και*300 κατι, αλλου 640*480 και στο site της ΝΟΚΙΑ 320*240...Τι ισχυει τελικα?
  6. Ευχαριστω πολυ παιδια...Η εκδοση του λογισμικου (Symbian) ειναι η 3η ή η 4η? Οταν λετε χαλια αυτονομια? Με μετρια χρηση με βγαζει 2 μερες?
  7. Λοιπον, λογικα θα εχουν αναφερθει καπου αυτα που θα ρωτησω, αλλα βαριεμαι να κατσω να ψαξω 125 σελιδες, γι'αυτο οποιος ξερει ας μου πει αν θελει... 1: Με αυτην την πρωτη φορτιση τι γινεται τελικα? Με το που παρω το κινητο το ανοιγω μια μεχρι να σβησει μονο του, και κανα 2-3 πληρεις φορτισεις-εκφορτισεις? 2: Ποια ειναι η τελευταια εκδοση του λογισμικου του? 3: Εχει καμερα για videoκλησεις? (Δεν με καιει, απλη απορια) 4: Μετραει πλεον σαν συσκευη, εχει καλη αποδοση η εχει παλιοσει? Τα χαρακτηριστικα του που ειδα ειναι αρκετα καλα...
  8. Για το MIO MOOV 560 τι εχεις να μου πεις? Συγκρινεται με αυτες τις 2 συσκευες? Ειδα τα χαρακτηριστικα του και μου φαινεται πολυ καλο με πολυ καλη τιμη...Αυη η διαφορα στην τιμη σε σχεση με τα MLS μπορει να σημαινει κατι?
  9. Να'σαι καλα φιλε μου...Για τα ΜΙΟ τι εχεις να μου πεις?
  10. Γεια χαρα σε ολους!!! Θελω να παρω ενα GPS και μετα απο οχι πολυ θα ελεγα ψαξιμο κατεληξα σε αυτα τα 2 μοντελα, το MLS destinator 4810BT και το MLS destinator 3D REALVIEW 5000. Οποιος ειναι κατοχος η γνωριζει καλα τι παιζει με αυτα τα 2 GPS ας μου πει την αποψη του...Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...