makis855 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 εχεις εμπιστοσυνη σε αυτες τις μπαταριες? δεν φοβασαι μην σου σκασει στα χερια? τρεις μήνες δεν εχει παρουσιάσει τίποτα. τις μαμά μπαταρίες, έχεις κοιτάξει που κατασκευάζονται? κορέα και βιετνάμ, μην σου πω και κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Το πήρα κι εγώ χτες...! Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς κάνω hard reset στη συσκευή...? Είναι η επιλογή "Επαναφορά Εργοστασ. Ρυθμίσεων" ή υπάρχει και άλλος τρόπος...? Υπάρχει και hard format ? Πώς γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Το πήρα κι εγώ χτες...! Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς κάνω hard reset στη συσκευή...? Είναι η επιλογή "Επαναφορά Εργοστασ. Ρυθμίσεων" ή υπάρχει και άλλος τρόπος...? Υπάρχει και hard format ? Πώς γίνεται? Καλημέρα και καλορίζικο! :) Όλα αυτά που ρωτάς θα τα βρεις στο Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης; Καλό είναι να διαβάσεις όλο το S60 3rd Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Αν θελήσω να κάνω hard reset χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο...υπάρχει πρόβλημα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Φυσικά και όχι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 ποσες μερες εναμονη εχει με φυσιολογικη χρηση; εχει παρουσιασει καποιο ιδιαιτερο προβλημα; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 ποσες μερες εναμονη εχει με φυσιολογικη χρηση; εχει παρουσιασει καποιο ιδιαιτερο προβλημα; 2 το πολυ. εχει απλα αναφερθει οτι η μπαταρια του δεν ειναι και το μεγαλυτερο πεονεκτημα αυτης της συσκευης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 2 το πολυ. εχει απλα αναφερθει οτι η μπαταρια του δεν ειναι και το μεγαλυτερο πεονεκτημα αυτης της συσκευης Προσωπικά έχω μέχρι και 3 ημέρες (το βράδυ κλειστό) με ομιλία περίπου 1 ώρα την ημέρα και ελάχιστο wifi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 μπορει να μου θυμίσει καποιος απο που θα παω να απενεργοποιησω την ληψη mail?να μην μου τα εχει καθολου μεσα στα "μυνηματα" τους λογαριασμους mail που του εχω συνδεσει.... ευχαριστώ πολύ :) παρατηρω τις τελευταιες μερες οτι η μπαταρια μου κραταει μονο ενα 24ωρο.Τι προτεινεται?να πάρω δευτερη μπαταρια?ειναι λύση? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Μήπως πέρασες καμία εφαρμογή η οποία τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο και γι΄αυτό παρατηρείς τόσο μικρή αναμονή? Πριν αγοράσεις μπαταρία μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις format στην συσκευή και να παρατηρήσεις μετά το format αν συνεχίζει η μπαταρία να κρατάει 24 ώρες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Μήπως πέρασες καμία εφαρμογή η οποία τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο και γι΄αυτό παρατηρείς τόσο μικρή αναμονή? Πριν αγοράσεις μπαταρία μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις format στην συσκευή και να παρατηρήσεις μετά το format αν συνεχίζει η μπαταρία να κρατάει 24 ώρες. Δε νομιζω οτι περασα κατι τωρα τελευταια ωστε να το επηρεαζει. αυτο που λες για το φορματ ειναι πολυ σωστο ομως βαριεμαι οικτρα να ξαναπερασω ολες τις εφαρμογες που εχω μεσα... θα δω πως θα το κανω,σε ευχαριστω:) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 επειδή διάβασα ότι αρκετοί έχετε πρόβλημα με το σήμα,απλά να επισημάνω ότι το κινητό έχει τέλεια λήψη.Απλά η κεραία είναι στο μικρόφωνο της συσκευής - λόγω μεταλλικής κατασκευής - και όχι στο πάνω μέρος της συσκευής με αποτέλεσμα να την αγγίζετε συνέχεια και να μην έχετε καλό σήμα. Σχεδιαστικό της συσκευής είναι,λάθος δε ξέρω,ας το κρίνει ο καθένας... Πάντως αν δεν αγγίζετε την κεραία έχει κορυφαία λήψη! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 δεν το κατεβάζει το facebook apo to ovi store και κάτι ακόμα όταν πατώ το κουμπί στα πλάγια για την φωτογραφική δεν μου κάνει τίποτα και δεν μου ανοίγει μήπως θέλει καμία ρύθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 η πρεπει να το πατησεις πιο δυνατα η ειναι χαλασμενο και δεν κανει επαφη γιαυτο και δεν ανοιγει η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 η πρεπει να το πατησεις πιο δυνατα η ειναι χαλασμενο και δεν κανει επαφη γιαυτο και δεν ανοιγει η εφαρμογη. δεν το κατεβάζει το facebook apo to ovi store και κάτι ακόμα όταν πατώ το κουμπί στα πλάγια για την φωτογραφική δεν μου κάνει τίποτα και δεν μου ανοίγει μήπως θέλει καμία ρύθμιση ? Στο Ε66 δεν ενεργοποιείται η κάμερα από το πλήκτρο της κάμερας που υπάρχει στα πλάγια. :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
servxris Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Καλησπερα στην παρεα.εχω μερικα προβληματακια με το ε66 1. στο κλειδωμα του τηλ. μου βγαζει μια στρογγιλη κλειδαρια στο μεγαλυτερο μερος τις οθωνης πριν μου το ειχε ξανακανει κατα λαθος διορθωθηκε θελω να βγαζει την μικρη κλειδαρια που φαινετε η οθωνη.που πρεπει να παω στις ρυθμισεις να το κανω. 2.κατα την επαναφορα απο αρχειο στο τηλ. και απ την καρτα και τον υπολογιστη δεν μου ερχοτανε οι υπενθυμισεις στο ημερολογειο.τις περασα απο αλλο τηλ.οκ 3.στο pc suite στο ημερολογειο φαινοντε διπλες οι υπενθυμισεις δηλ. εχω γενεθλια στις 21/11 θα τα δειχνη και στις 22 ενω στο τηλ. ειναι οκ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap20 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Εχει κάποιος τοποθετήση στο κινητό μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία και τι χρόνο φόρτισης χρεαιάζεται απο την κανονική τον 1000mah με τον ιδιο πάντα φορτιστή? (Ευχαριστώ προκαταβολικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Καλησπέρα όταν πείρα το κιν είχε κάτι ήχους με βίντεο και τους διέγραψα και τους θέλω ξανά που μπορώ να τους βρω? Συγκεκριμένα ήταν ένα βιντεακι που είχε κάτι με κεριά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Nokia E66 firmware updated to v400.21.013 http://dailymobile.se/2009/11/28/nokia-e66-firmware-updated-to-v400-21-013/ Το Change Log δεν είναι ακόμα διαθέσιμο αλλά είναι πολύ πιθανό να έχει τις ίδιες αλλαγές με το Ε71, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2995658#post2995658 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Εχει κάποιος τοποθετήση στο κινητό μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία και τι χρόνο φόρτισης χρεαιάζεται απο την κανονική τον 1000mah με τον ιδιο πάντα φορτιστή? (Ευχαριστώ προκαταβολικά) έβαλα μια των 1800 mAh, ο χρόνος δεν φόρτισης δεν δραματικά μεγάλος. δεν το έχω χρονομετρήσει. πάντως αξίζει αυτή η κίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Γεια σας και απο εμενα.Ψηνομαι γι αυτη τη συσκευη. Διοτι ειναι η πιο φθηνη με δεκτη GPS αλλα και WI FI και γενικα διατηρει τα χαρακτηριστικα των Νοκια. Θελω ομως βοηθεια. Ποια προβληματα θα αντιμετωπισω? Θα εχω δωρεαν χαρτες?Δε μιλαω για της νοκια.... Μιλαω για σπασμενους...και καλους. Με το wifi ολα καλα?Ποιον browser χρησιμοποιει? Μπορω να βαλω 16Gb καρτα Microsd? To ξυπνητηιρ χτυπαει οταν ειναι κλειστο το κινητο? αυτα με ενδιαφερουν!! Ευχαριστω και αν μπορειτε βοηθειστε διοτι 100 σελιδες αναγνωση ειναι δυσκολη.Ωστοσο αρχιζω να διαβαζω έβαλα μια των 1800 mAh, ο χρόνος δεν φόρτισης δεν δραματικά μεγάλος. δεν το έχω χρονομετρήσει. πάντως αξίζει αυτή η κίνηση Εγω οι πιο μεγαλες που βρισκω ειναι 1650 mah. Εσυ την 1800 που την βρηκες ακριβως?Δωσε λινκ!!! Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serakis2 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 καλημερα σε ολους! Εχω αποκτησει ενα noika e66 με λογισμικο της vodafone ! Επειδη ομως ειναι απαισιο με το λογισμικο της Vodafone και χρησιμοποιω αλλο παροχο, θα ηθελα να του βαλω το "original " λογισμικο της nokia ! αν γνωριζετε κατι ...... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 καλημερα σε ολους! Εχω αποκτησει ενα noika e66 με λογισμικο της vodafone ! Επειδη ομως ειναι απαισιο με το λογισμικο της Vodafone και χρησιμοποιω αλλο παροχο, θα ηθελα να του βαλω το "original " λογισμικο της nokia ! αν γνωριζετε κατι ...... Ευχαριστω! Όπως σου απάντησα και στο θέμα που κλειδώθηκε (Νοκιa e66) θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα που αναφέρονται στο Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 εχω ενα προβλημα με το κινητο που με βασανιζει καιρο τωρα. που και που εκει στα καλα καθουμενα δεν δουλευει το πρασινο κουμπι με αποτελεσμα να μην μπορω με τιποτα να παρω τηλεφωνο και να αναγκαζομαι να κανω restart. υπαρχει καποια λυση γιαυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 κανε αναβαθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts