Jump to content

[Επίσημο] Nokia E66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

'Εβγαλα την 5.00.40 και έβαλα την 5.00.50! Τα ίδια μου έκανε και εμένα. Παλιά που το άφηνα στη βεράντα και με έβρισκε αμέσως... τώρα χρειάστηκε να περιμένω πάνω από μισή ώρα ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΒΡΗΚΕ.

Το έβαλα στο αμάξι και 5 λεπτά αφού ξεκίνησα, με βρήκε.\

'Αβυσσος η ψυχή του garmin.

Καλημερα φιλε μου

Δε νομιζω να ειναι προβλημα του Garmin αλλα γενικοτερο προβλημα του τηλ, γιατι το ιδιο προβλημα μου παρουσιαζει και οταν τρεχω το "δεδομενα GPS" του τηλεφωνου.

Το εχεις ψαξει μ'αυτο τον τροπο?

Καποιος αλλος που γνωριζει κατι σχετικα?

pappao

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Έχω σχεδόν δυο εβδομάδες το E66 το οποίο είναι Vodafone Live και έχει το αρχαίο firmware του Νοεμβρίου. Διάβασα όλα τα FAQ και κατάλαβα πως μπορώ να περάσω το "καθαρό" firmware. Έχω μια ερώτηση όμως: ότι είχε μέσα από την Vodafone (mobile e-mail, το θέμα του Vodafone Live κ.λ.π.) παραμένουν μετά την αναβάθμιση σε καθαρό E66; Αν δεν παραμένουν, πως επαναφέρονται;

Ό,τι έχει σχέση με Vodafone χάνεται και δεν επαναφέρεται.

Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μπορει μηπως καποιος που εχει ασχοληθει να μου πει τι εφαρμογες εχει βαλει στο κιν του???μια λιστα ας κανει οποιος μπορει κ να μου πει.

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Σε αυτό το θέμα υπάρχουν προτάσεις εφαρμογών.

Το να σου πει κάποιος ποιες εφαρμογές έχει βάλει στο κινητό του δεν έχει νόημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

γεια σας πηγα να αλλαξω το product code σε e66 με το nemesis δεν το διαβαζει το product code αυτο που εχει και μου βγαζει κατω αυτο το μην. reading values... Error!

τη γινεται εδω...?

συνδεσα και ενα e65 τα ιδια λεει και κανει . ειτε ειναι συνδεμενο ειτε οχι παλι τα ιδια ...

Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθειά σας γιατί δεν μπορώ να πραγματοποιήσω κλήσεις από τις επαφές μου ( στο τηλ. ενοείται περασμένες ) μέσω της φωνητικής κλήσεις.Προφέρω το όνομα και μου λέει δεν βρέθηκε αντιστοιχία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

λοιπον εκανα οτι ειπαν τα παιδια πιο πανω και ολα εγιναν οπως τα ειπαν το τηλεφωνακι ειναι οκ με το καινουριο software αλαλ τωρα ηρθε η ωρα να περασω τις επαφες μου απο ενα Νοκια 6270 σε αυτο μηπως ξερει καποιος πως μπορω να το κανω?προσπαθησα με το pc suite αλλα μαλλον μεπρδευτικα πιο πολυ πως μπορω να το κανω αυτο ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος!!!!! και εβαλα μια vodafone καρτα μεσα που μου περασε το απισιο μενου που εχει με κατι γκρι οικονιδια πωε μπορω να το βγαλω αυτο ξερει καποιος??????????

ΥΓ sorry που σας ζαλιζω αλλα δεν ξερω και πολλα απο κινητα και τα κολπα τους και ειδικα με αυτο το Ε66 μαλλον βρηκα τον μπελα μου:D

ola kala!!!!

γεια σας πηγα να αλλαξω το product code σε e66 με το nemesis δεν το διαβαζει το product code αυτο που εχει και μου βγαζει κατω αυτο το μην. reading values... Error!

τη γινεται εδω...?

συνδεσα και ενα e65 τα ιδια λεει και κανει . ειτε ειναι συνδεμενο ειτε οχι παλι τα ιδια ...

Το Nokia PC Suite το έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή;

Μια φορά τουλάχιστον, έχεις συνδεθεί με αυτό;

Δοκίμασε και σε άλλη θύρα USB.

Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθειά σας γιατί δεν μπορώ να πραγματοποιήσω κλήσεις από τις επαφές μου ( στο τηλ. ενοείται περασμένες ) μέσω της φωνητικής κλήσεις.Προφέρω το όνομα και μου λέει δεν βρέθηκε αντιστοιχία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Στις επαφές υπάρχει το εικονιδιάκι με τη φατσούλα (μοιάζει με pacman) που υποδηλώνει πως είναι ενεργές οι φωνητικές κλήσεις.

Αν όχι, ευθύνεται ο τρόπος που έχεις περάσει τις επαφές.

Δοκίμασε μέσω συγχρονισμού με το Outlook.

λοιπον εκανα οτι ειπαν τα παιδια πιο πανω και ολα εγιναν οπως τα ειπαν το τηλεφωνακι ειναι οκ με το καινουριο software αλαλ τωρα ηρθε η ωρα να περασω τις επαφες μου απο ενα Νοκια 6270 σε αυτο μηπως ξερει καποιος πως μπορω να το κανω?

Θα τις μεταφέρεις μέσω συγχρονισμού με το Outlook, φυσικά με τη βοήθεια του PC Suite.

Αλλιώς μπορείς να τις μεταφέρεις και μέσω Bluetooth.

και εβαλα μια vodafone καρτα μεσα που μου περασε το απισιο μενου που εχει με κατι γκρι οικονιδια πωε μπορω να το βγαλω αυτο ξερει καποιος??????????

Τι εννοείς πως βάζοντας τη κάρτα sim της Vodafone εμφάνισε γκρι εικονίδια...;

Αν θέλεις να αλλάξεις απλά το θέμα πήγαινε στο φάκελο Εργαλεία του μενού και τρέξε το εικονίδιο Θέματα.

παιδια κατι ηλιθιο και ασχετο απο τα τελέυταια ποστ. Το Ε66 υποστηριζει flash player? Ειναι γρηγορο τηλεφωνακι γιατι οπως βλεπω δεν ειναι και πολυ δυνατος ο επεξεργαστης του. Και κατι τελευταιο...Το wi-fi και το gps δουλευουν καλα? Ενδιαφερομαι περισσοτερο για το wi-fi!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

Θα τις μεταφέρεις μέσω συγχρονισμού με το Outlook, φυσικά με τη βοήθεια του PC Suite.

Αλλιώς μπορείς να τις μεταφέρεις και μέσω Bluetooth.

Τι εννοείς πως βάζοντας τη κάρτα sim της Vodafone εμφάνισε γκρι εικονίδια...;

Αν θέλεις να αλλάξεις απλά το θέμα πήγαινε στο φάκελο Εργαλεία του μενού και τρέξε το εικονίδιο Θέματα.

οκ αυτο μετα εικονιδια ηταν απο δικη μου βλακεια τωρα οαλ οκ!!!!!! τωρα αυτο με το outlookπως γινεται ρε παιδια μου ζηταει να δημιουργησω ενα λογαριασμο υπαρχει πουθενα κανενας οδηγος?με bluetooth πρεπει να τιε στελνω μια μια ολες μαζι οπως γινεται στα SE δεν γινεται?οσο και αν εψαξα δεν βρηκα πουθενα αυτη την επιλογη στο τηλ!!!!

ola kala!!!!

παιδια κατι ηλιθιο και ασχετο απο τα τελέυταια ποστ. Το Ε66 υποστηριζει flash player? Ειναι γρηγορο τηλεφωνακι γιατι οπως βλεπω δεν ειναι και πολυ δυνατος ο επεξεργαστης του. Και κατι τελευταιο...Το wi-fi και το gps δουλευουν καλα? Ενδιαφερομαι περισσοτερο για το wi-fi!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Φυσικά και υποστηρίζει flash, όπως όλα τα S60 κινητά. Συγκεκριμένα την έκδοση Flash Lite 3.0

Η ταχύτητα του είναι αρκετά ικανοποιητική.

Τι δεν σου άρεσε από τον επεξεργαστή...; Η πλειοψηφία των συσκευών που κυκλοφορούν τώρα στην αφορά αυτόν έχουν.

Το WiFi είναι στα κλασσικά επίπεδα με άλλες Eseries συσκευές.

Για το GPS καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει.

οκ αυτο μετα εικονιδια ηταν απο δικη μου βλακεια τωρα οαλ οκ!!!!!! τωρα αυτο με το outlookπως γινεται ρε παιδια μου ζηταει να δημιουργησω ενα λογαριασμο υπαρχει πουθενα κανενας οδηγος?με bluetooth πρεπει να τιε στελνω μια μια ολες μαζι οπως γινεται στα SE δεν γινεται?οσο και αν εψαξα δεν βρηκα πουθενα αυτη την επιλογη στο τηλ!!!!

Προφανώς αναφέρεσαι στον οδηγό δημιουργίας λογαριασμού e-mail όταν τρέχει κανείς για πρώτη φορά το Outlook.

Αυτό που θα κάνεις είναι απλά να αγνοήσεις την όλη διαδικασία πατώντας άκυρο.

Δεν θα σου χρειαστεί πουθενά να σετάρεις τον λογαριασμό email.

Οδηγός εδώ δεν υπάρχει. Στο internet αν κάνεις μια αναζήτηση όλο και κάτι θα βρεις.

Φυσικά και υποστηρίζει flash, όπως όλα τα S60 κινητά. Συγκεκριμένα την έκδοση Flash Lite 3.0

Η ταχύτητα του είναι αρκετά ικανοποιητική.

Τι δεν σου άρεσε από τον επεξεργαστή...; Η πλειοψηφία των συσκευών που κυκλοφορούν τώρα στην αφορά αυτόν έχουν.

Το WiFi είναι στα κλασσικά επίπεδα με άλλες Eseries συσκευές.

Για το GPS καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει.

Eυχαριστω! Για τον επεξεργαστη λεω για την ταχυτητα του(369 MHz)! :p

If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

Επειδή λέει 369 δεν σημαίνει ότι είναι αργό. Το κινητό είναι πολύ καλό και λειτουργικό. Από ταχύτητα πάει μια χαρά και από ελεύθερη RAM εξίσου το ίδιο (70ΜΒ ελεύθερα για διάφορες διεργασίες), το wifi λειτουργεί άψογα και το GPS λοκάρει σε δευτερόλεπτα με ενεργοποιημένο το A-GPS.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

τη γινεται εδω...?

Φιλε μου εχω γραψει για το προβλημα αυτο μια σελιδα πισω. θα αλλαξεις το PCSuite απο την εκδοση 7 (αυτη προκαλει το προβλημα) στην 6.84 και θα μπορεσεις να προχωρησεις τη διαδικασια κανονικα.;)

λοιπον εκανα οτι ειπαν τα παιδια πιο πανω και ολα εγιναν οπως τα ειπαν το τηλεφωνακι ειναι οκ με το καινουριο software αλαλ τωρα ηρθε η ωρα να περασω τις επαφες μου απο ενα Νοκια 6270 σε αυτο μηπως ξερει καποιος πως μπορω να το κανω?προσπαθησα με το pc suite αλλα μαλλον μεπρδευτικα πιο πολυ πως μπορω να το κανω αυτο ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος!!!!! και εβαλα μια vodafone καρτα μεσα που μου περασε το απισιο μενου που εχει με κατι γκρι οικονιδια πωε μπορω να το βγαλω αυτο ξερει καποιος??????????

ΥΓ sorry που σας ζαλιζω αλλα δεν ξερω και πολλα απο κινητα και τα κολπα τους και ειδικα με αυτο το Ε66 μαλλον βρηκα τον μπελα μου:D

Συνδεσε την παλια συσκευη σου στο PCSuite, κανε μια "δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας" (παιρνεις οτι χρειαζεσαι απο τη συσκευη), στη συνεχεια συνδεεις το Ε66 και κανεις "επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας" και εισει ΟΚ.;)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

pappao

Απ' ότι έχω διαβάσει σε ένα forum του εξωτερικού δεν μπορεί να χρεισημοποιηθεί η δεύτερη κάμερα ως φωτογραφική μηχανή. Μήπως γνωρίζει κανείς αν στην τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού έχει προστεθεί αυτή η επιλογή?

παιδια εχω ενα προβλημα με το κινιτο.Το πηρα καταρχην απο τον πατερα μου γιατι αγορασε ενα αλλο και εχω παρατηρησει οτι οταν τραβαω βιντεο δν συγχρονιζεται η εικονα με τον ηχο!!!Εψαξα στισ ρυ8μισεις αλλα τιποτα δν βρηκα.Εκανα και το τελευταιο Update ( 300.21.012 )

Δοκιμασε να κανεις format στην καρτα μνημης μεσα απο το κινητο. Μπορει να στρωσει..

Επισης μπορει καποιος να μου πει τι προγραμματακι να κατεβασω για να μπορω να φορτωνω στο κινιτο βιντεο απο τον υπολογιστη ολων των μορφων???Ειτε divx ειτε avi κτλπ .Αν ειναι ευκολο να μου δωσετε url's και γενικα κανα σιτε που να εχει διαφορες εφαρμογες .

Ευχαριστω εκ των προτερων

Για τις εφαρμογες υπαρχει το αναλογο θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Συνδεσε την παλια συσκευη σου στο PCSuite, κανε μια "δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας" (παιρνεις οτι χρειαζεσαι απο τη συσκευη), στη συνεχεια συνδεεις το Ε66 και κανεις "επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας" και εισει ΟΚ.

το δοκιμασα αυτο αλλα δεν το εβλεπε καθολου το αντιγραφο ασφαλειας του 6270 στο ε66!!!η λυση τελικα ηρθε ως εξης:συνδεσα και τα2 κινητα ταυτοχρονα στο pc suite και εκανα αντιγραφη/επικολληση τον ενα καταλογο στο αλλο τηλεφωνο και ολα εγιναν οκ!!!!!!!!:Dστο pc suite μπορεις να κανεις εναλλαγες μεταξυ συσκευων οποτε και ετσι εκανα τη δουλιτσα μου!!!!ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις!!!!!:D

ola kala!!!!

το τεxt to speach στα sms δεν εχει ελληνικα.Ετσι ειναι σε ολους?δεν εχει βγεί υποστήριξη?ευχαριστώ

edit ευχαριστω πολυ νερβους εισαι πολυ γρήγορος ,βρήκα και γω μαλλον το ιδιο http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/text-to-speech#6 ... :-)

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

το τεxt to speach στα sms δεν εχει ελληνικα.Ετσι ειναι σε ολους?δεν εχει βγεί υποστήριξη?ευχαριστώ

http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/text-to-speech#6

Language pack Greek

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/TTS_Greek.SIS

Voice Pack Petros

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/TTS_Petros-Greek.SIS

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πηρα χθες το Ε66 προσπαθω να βάλω ήχο κλήσης ανα επαφή αλλα δεν γινεται μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να το κάνω? Με βοηθάει να ξέρω ποιος καλεί βάση ήχου επειδη το έχω στην θήκη του. (προσπάθησα κ μέσω δημιουργίας ομάδας αλλα ούτε χρηση ήχου ανα ομάδα υπάρχει.

Γίνεται με τον εξής απλό τρόπο.

Θα πας στις Επαφές, θα μπεις σε κάθε επαφή μέσα ξεχωριστά και θα πατήσεις Επιλογές > Ήχος κλήσης.

ΥΓ: Αυτά είναι βασικά πραγματάκια τα οποία αναφέρονται και στις οδηγίες χρήσης τις οποίες οφείλουμε να διαβάζουμε. Επίσης δες και το S60 3rd Edition Platform FAQ για τα βασικά...

Παιδια καλησπερα.

Εχω εδω και 2 βδομαδες το Ε66 και στο πανεπιστημιο που ειμαι για να μπω στο ασυρματο πρεπει να συνδεθω πρωτα στο wireless και μετα να μπω στο internet μεσω μιας VPN. μηπωσ ξερει κανεισ πωσ φτιαχνω μια VPN συνδεση στο κινητο?

Ευχαριστω

Θα πας στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση > VPN και θα ορίσεις τις ρυθμίσεις που πρέπει.

Ένας φίλος μου αγόρασε πριν από 3 μέρες το Ε66 και η μπαταρία του κρατάει για λιγότερο από 24 ώρες!!!

Το πήγε στο κατάστημα vodafone από όπου το πήρε και του λένε να πάει σε κατάστημα ΝΟΚΙΑ γιατί αυτοί δεν είναι αρμόδιοι.

Είχε κανενας άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016