Jump to content

NIKOS5113

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NIKOS5113

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

NIKOS5113's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. NIKOS5113

    Sony Xperia Z3

    Δυστυχώς είχα απενεργοποιήσει την αυτόματη αποθήκευση επαφών στην google. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί κατά 99% θα μου πουν να αλλάξω πλακέτα που κοστίζει όσο ένα καινούριο τηλέφωνο. Επίσης θα με χρεώσουν τουλάχιστον ένα 50ευρω για τον έλεγχο του κινητού. Με 50 ευρώ παίρνω και μόνος μου πλακέτα από το ebay...
  2. NIKOS5113

    Sony Xperia Z3

    Γεια σας, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε στο κινητό μου. Η συσκευή λειτουργούσε για δυομιση χρόνια απροβλημάτιστα. Η μπαταρία είχε κάνει περίπου 950 κύκλους και το τελευταίο διάστημα έδειχνε ότι είχε εξαντληθεί η ζωή της αφού δεν διαρκούσε ούτε μισή μέρα σε σχέση με πριν αναλογικά με τη χρήση που της έκανα. Δύο μέρες πριν νεκρώσει το τηλέφωνο η συσκευή δεν μπορούσε να φορτίσει, δεν αναγνώριζε το καλώδιο του USB. Δοκίμασα βέβαια αρκετά καλώδια αλλά τίποτα. Στο τέλος κατάφερα να το φορτίσω χρησιμοποιώντας τη θύρα με το μανγητάκι. Μετά από 2 μέρες κι ενώ η μπαταρία ήταν στο 88%, μιλούσα στο τηλέφωνο, όταν ξαφνικά έκλεισε κι άρχισε να καίει. Έκαιγε τόσο πολύ που το έβαλα για λίγο στην κατάψυξη! Μετά από 4 ώρες περίπου η θερμοκρασία του επανήλθε στα φυσιολογικά, όμως ούτε φόρτιζε ούτε άνοιγε. Εν τω μεταξύ επειδή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είχε μειωθεί στο μισό, είχα παραγγείλει μπαταρία, η οποία έφτασε λίγες μέρες αργότερα. Την πήγα σε μαγαζί όπου και την τοποθέτησε στη συσκευή. Το κινητό πάλι πύρωσε ελαφρώς αλλά ούτε άνοιγε ούτε φόρτιζε. Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς με τα κουμπιά που έχει για επαναφορά αλλά τίποτα. Δοκίμασα να το συνδέσω στο PC μέσω του λογισμικού της Sony για επαναφορά συσκευής αλλά δυστυχώς τίποτα. Καμία ένδειξη ζωής. Το λαμπάκι δεν έχει ανάψει καθόλου από τότε που έκλεισε η συσκευή. Τι μου προτείνετε; Να την πετάξω; Το κακό είναι ότι είχα αποθηκευμένους στη συσκευή όλους του αριθμούς και δεν μπορώ να τους ανακτήσω... Αν το στείλω για σέρβις, το πιθανότερο είναι να μου πουν για αλλαγή πλακέτας, που για μένα δεν έχει νόημα.
  3. Το θέμα είναι ότι αν σπάσω τώρα το συμβόλαιο θα πληρώσω 60 ευρώ οπότε για να μην βγω χαμένος θα πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον 3 μήνες η προσφορά. (20 ευρώ θα κερδίζω τον μήνα αν πέσω από τα 40 στα 20 ευρώ λογαριασμού).
  4. Χαιρετώ την παρεα και ζητώ τη γνώμη σας. Έχω εδώ και 8 χρόνια συμβόλαιο vodafone 240 και πληρώνω κάθε μήνα 40-45 ευρώ χωρίς να ξεπερνώ τα 240 λεπτά. Από καιρό σκέφτομαι να πάω σε κάτι ποιο οικονομικό και περιμένω μήπως βγάλουν καμια καλή προσφορά. Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα και να πάω σε F2G ( 200 λεπτά με 20 ευρώ) αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πόσους μήνες θα κρατήσει γιατί αν καταργήσω τη σύνδεση και σε 2-3 μήνες σταματήσουν ή μειώσουν τα δωρεάν λεπτά τότε καλύτερα να μην προχωρήσω. Πήγα σε ένα κατάστημα Wind και μου είπαν ότι αυτή η προσφορά ισχύει για αυτό το μήνα και ότι τον επώμενο ίσως να αλλάξει ή να καταργηθεί. Δηλάδή να λειτουργήσει σαν κράχτης, να μαζέψει κόσμο και μετά τί? Να μας μείνει ο αριθμός Wind?
  5. Απ' ότι έχω διαβάσει σε ένα forum του εξωτερικού δεν μπορεί να χρεισημοποιηθεί η δεύτερη κάμερα ως φωτογραφική μηχανή. Μήπως γνωρίζει κανείς αν στην τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού έχει προστεθεί αυτή η επιλογή?
  6. Γεια σας, Πριν απο 2 μήνες παράγειλα το Ε66 σε λευκό χρώμα ( white steel) από κατάστημα της Nokia αλλά ακόμη μου λένε ότι υπάρχει έλλειψη και ότι δεν γνωρίζουν εάν και πότε θα έρθει. Επίσης Εχω ψάξει και στις υπόλοιπες εταιρίες αλλά ούτε κι εκεί το βρήκα. Σε άλλα χρώματα υπάρχει και συγκεκριμένα στο grey steel αλλά εγώ θέλω μόνο το λευκό. Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω για τιν έκδοση του Ε66 white steel?
×
×
  • Create New...