Jump to content

candy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by candy

  1. help... Απο λαθος μου διεγραψα καποια μηνυματα μου στο facebook υπαρχει τροπος να τα επανακτησω???????????????
  2. http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/world/41734.html Ο Δρ Μάρεϊ θα υποστηρίξει ότι ο Μάικλ Τζάκσον σκοτώθηκε μόνος του κατά λάθος. Ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή παραδέχτηκε ότι του παραχώρησε το φάρμακο Propofol για να μπορέσει να κοιμηθεί, αλλά υποστήριξε ότι είχε κανονίσει το μηχάνημα που του παραχωρούσε το φάρμακο σταγόνα-σταγόνα να σταματήσει στα 25 mg. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «News of the world», οι δικηγόροι του θα ισχυριστούν ότι ο Τζάκσον ρύθμισε εκ νέου το μηχάνημα αυξάνοντας τη δόση, η οποία του προκάλεσε καρδιακή προσβολή και τον σκότωσε. Αντιθέτως, ο ιατροδικαστής ανάφερε ότι ο θάνατος του Τζάκσον οφειλόταν σε ανθρωποκτονία που προκλήθηκε από οξεία δηλητηρίαση, εξαιτίας λήψης του φαρμάκου Propofol, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα, ηρεμιστικά, παυσίπονα και ένα διεγερτικό. Ηδη η αστυνομία του Λος Αντζελες παρέπεμψε την υπόθεση Μάικλ Τζάκσον στους τοπικούς εισαγγελείς για να αποφασίσουν εκείνοι κατά πόσο θα απαγγελθούν κατηγορίες για διάπραξη εγκλήματος. Μίλια μακριά όμως, από το Μεξικό μέχρι τη Νέα Υόρκη και από το Λονδίνο μέχρι τη Βαρκελώνη, οι φαν του Τζάκσον γιόρτασαν προχθές την ημέρα των 51ων γενεθλίων του. Στο Μεξικό μάλιστα καταρρίφτηκε παγκόσμιο ρεκόρ ομαδικού χορευτικού με 12.937 φαν που χόρεψαν το «Θρίλερ» ενώπιον 40.000-50.000 ατόμων. Στη Νέα Υόρκη οι φαν χόρεψαν στο πάρκο Prospect, παρά τη βροχή, σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις, ενώ στο Λονδίνο και τη Βαρκελώνη συγκεντρώθηκαν και γιόρτασαν 1.600 και 697 άτομα, αντίστοιχα
  3. Πηρα χθες το Ε66 προσπαθω να βάλω ήχο κλήσης ανα επαφή αλλα δεν γινεται μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να το κάνω? Με βοηθάει να ξέρω ποιος καλεί βάση ήχου επειδη το έχω στην θήκη του. (προσπάθησα κ μέσω δημιουργίας ομάδας αλλα ούτε χρηση ήχου ανα ομάδα υπάρχει.
  4. Εχει μέρες να εμφανιστει ο ψυχασθενης ταχυδρομος ή μου φαινεται?
  5. ειμαι λιγο εως πολυ ασχετη οποτε θα ηθελα την βοηθεια σας. Θελω να μεταφερω αποθηκευμενα μηνυματα που ειχα στο νοκια 6280 στο 5310. Μεσω του Νοκια suite εχουν μεταφερθει τα περισσοτερα μηνυματα αλλα αυτα που ειχα στην καρτα sim κ τα αποθηκευσα στο τοτε τηλεφωνο δεν εμφανιζονται καθολου. (ηταν παλιοτερα σε ericson). Προσπαθησα απο το 6280 να τα μεταφερω παλι στην καρτα sim αλλα δεν υπηρχε τροπος να γινει. Μπορειτε να με βοηθησετε? (εχουν συναισθηματικη αξια κ δεν θελω να τα χασω κ το 6280 θα το δωσω για διορθωση κ μου ειπαν οτι θα σβηστουν ολα):cry:
  6. Τρεχω... Σ'ευχαριστω:up:
  7. Είμαι ατυχη, εχασα το μόνο επεισόδιο που δεν έχει παιχτεί σε επανάληψη (το προηγούμενο) μπορεί καποιος να με βοηθήσει κ να μου πει που μπορώ να το βρω για να το δω? 'Οχι να το κατεβάσω, εχω βρει να το κατεβασω αλλα θέλω μόνο να το δω (οπως παλια στο google video) δεν έχω την δυνατότητα να κανω download στον συγκεκριμένο υπολογιστη ειναι στην εργασία μου ( κ πριν σχολιασετε στο διαλειμμα μου θα το δω:rolleyes: ) Και σε pm απαντηστε μου αν δεν επιτρεπεται να δημοσιοποιησετε την διευθυνση Ευχαριστωωωωωωωωω
  8. Poios einai o Delikaris? Ton exei deixei?
  9. Προσωπικά προτιμώ τον Δάντη και θα ηθελα να ισχυει αυτο που αναφερες για την ψηφοφορία αλλά δυστυχώς μπορείς να ψηφίσεις οσες φορές θέλει ο καθενας σβηνοντας τα cookies του απο τον υπολογιστή αρα δεν ειναι αντικειμενικο αποτέλεσμα
  10. Escada magnetism και την ίδια body lotion. Απιθανο αρωμα
  11. Θα σου προτεινα καποια αισθητικό που έχει δικό της χώρο (Οχι μεγαλους χώρους ή κέντρα αισθητικής). Ρωτα ενημερωτικά καποια φίλη σου ή ακομη και την μητέρα σου. αν ντρεπεσαι δεν χρειάζεται να πεις οτι ειναι για σένα. Οσο αφορα αυτό που ρωτησαν πριν για την έμλα δεν έχει σχεση με το αποτέλεσμα είναι κρέμα τοπικής αναισθησίας. Ο λόγος που είπα και σε προηγούμενο ποστ οτι πρέπει να προσέξεις σε ποια αισθητικό θα πας κ να είναι ατομο εμπιστοσύνης είναι γιατι η ηλεκτρόλυση μπορεί να είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος αποτρίχωσης πρέπει όμως να γινει σωστά. Πολλοί αισθητικοί για να κερδίσουν περισσότερες επισκέψεις αντί να καταστρέψουν το θύλακα της τριχας με το ρευμα έχουν στο χαμηλό την συσκευή κ βγάζουν την τρίχα με το τσιμπιδάκι πριν ακομη αυτη αποκοληθει απο τον θύλακα κ έτσι χρειαζεται να επαναλάβεις συντομα την ίδια διαδικασία. (Με την έμλα λόγω αναισθητοποίησης της περιοχής δεν καταλαβαινεις την διαφορά αν αφαιρέθηκε με ηλεκτρολυση ή με τσιμπιδάκι γιαυτο κ πολλοι λενε οτι ευθυνεται η εμλα σάυτο)
  12. Η καλυτερη λυση ειναι να βρεις μια καλη αισθητικό που την εμπιστευεσαι (ρωτα την κοπελα σου - αδερφη σου - μητερα σου) για να σου τις αφαιρεσει με ηλεκτρόλυση (βελονα). Πονάει λίγο αλλα εχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Αν χρησιμοποιήσεις emla (κρεμα που μπουδιάζει το σημειο) δεν θα καταλάβεις το παραμικρό. καλη επιτυχία:rolleyes:
  13. Αυτο δεν ισχύει σε καμία περιπτωση και ο λόγος είναι οτι υπάρχει κάποιος τύπος βάση του οποίου υπολογίζεται το ποσό το οποίο αναλογεί σε κάθε διαμέρισμα. Ο τύπος αυτός συμπεριλαμβάνει το συντελεστή απωλειών που αναλογεί στο διαμέρισμα βάση της θέσης που βρίσκεται, τα τετραγωνικά του και την θερμική ισχύ του (πόσα καλοριφερ με πόσες φετες). Ο συντελεστής αυτος συμμετέχει σε ένα ολοκλήρωμα και επιρεάζεται απο την κατανάλωση σε ώρες (αν μιλάμε για ωρομέτρηση) ή όγκο νερού (αν υπάρχει ογκομέτρηση) ή θερμίδες που είναι κ ο πιο σωστός τρόπος μέτρησης (εφόσον υπάρχει θερμιδομετρητής). Και κάτι ακόμη το 30% το οποίο δεν έιναι σταθέρο γιατι ποικίλει απο διαμέρισμα σε διαμέρισμα (εκτός στις περιπτώσεις των παλαιών πολυκατοικιών που έχουν κεντρική θέρμανση και είναι σταθερό και αναφέρεται στο καταστατικό) δεν αναφέρεται μόνο στις απώλειες που δημιουργεί το κλειστό - κρύο διαμέρισμα αλλα στις κοινόχρηστες απώλειες (πχ η θέρμανση που χάνεται στους κοινόχρηστους σωλήνες, οι απώλειες της πλάκας και της πυλωτής, το πετρέλαιο που χάνεται μέχρι να ζεσταθεί το νερό, της απώλειες του λεβητοστασίου κτλ) μοιράζονται σε όλα τα διαμερίσματα. Και κάτι ακόμη όταν λέμε 30% (στην παλιά συνήθως πολυκατοικία που δεν υπάρχουν μετρητές) αν για παράδειγμα η πολυκατοικία εκαψε 1000ευρώ δεν σημαίνει οτι θα πληρώσεις 300ευρώ αλλα το 30% του ποσού που θα σου αναλογούσε βάση των χιλιοστων του διαμερίσματος. Είναι πολυπλοκη η κατανομή δαπάνης http://www.monachos.gr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34 αν μπεις εδώ πιστευω να βοηθηθείς
  14. Αν δεν κάνω λάθος για να έχει καλό αποτέλεσμα ΄θα ΄πρέπει η τούρτα νε είναι πανω απο καποιο συγκεκριμένο βάρος αν δεν κάνω λάθος πανω απο 3 κιλά γιαυτο κα ξεφευγει η τιμή. Πάντως τα περισσότερα ζαχαροπλαστεία έχουν πλεον την δυνατότητα να "εκτυπώνουν" οποιαδήποτε φωτο σε τούρτα.
  15. Υπευθυνη πωλήσεων σε μια πολυεθνική.Οπως είπα καμία σχέση με τον κλάδο κ το αντικείμενο που ήμουν. Σαν αισθητικός όμως αν επιθυμεί μπορεί να κοιτάξει κ σε αλλα ινστιτούτα. Να προετοιμαστεί όμως οτι ολα έχουν την ιδια λογική - τακτική και δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα οσο αφορα τις συνθηκες εργασίας. Το πιο σιγουρο είναι οτι όλοι σ' άυτους τους χώρους ανακυκλώνονται απο εταιρία σε εταιρία. Και επειδη όλοι λιγο πολύ γνωρίζονται μεταξύ τους καλό είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους κ προς θεού μην κακολογήσει τους πρώην προησταμένους της γιατι θα έχει σίγουρα αντίκτυπο στην επόμενη της προσπάθια για ανεύρεση εργασίας.
  16. Την καταλαβαινω απόλυτα οσον αφορα τους λογους που ηθελε να φυγει απο την προηγούμενη δουλειά. Η αληθεια ειναι οτι ειναι τακτικη σάυτους τους χώρους να μην απολυουν αλλα με τον τροπο τους να σε προωθούν στην παραίτηση. Ας μην μετανιώνει για αυτο που εκανε και 1 χρονο να εμενε ακομη εκει τα ιδια κ χειροτερα θα περνούσε. Γλυτωσε την ψυχική της υγεια πανω απ'ολα. Το καλο της υπόθεσης είναι οτι βαση εμπειρίας που απέκτησε (αληθεια ποσα χρονο ηταν στο συγκεκριμένο ινστιτούτο?) στον τομέα των πωλήσεων θα μπορέσει να το αξιοποιήσει σε επόμενη εργασία. Οι περισσότερες εταιρίες γνωρίζουν οτι στον συγκεκριμένο χώρο πέρνουμε πολλα σεμιναρια πάνω στις πωλησεις, για τους τρελούς στόχους ανα μήνα κτλ ιδίως στη θέση της leader. K αν ηταν ιδως στην Α΄πωληση ακομη περισσότερο. Προσωπικά η προυπηρεσία μου στον συγκεκριμένο χώρο εκτιμήθηκε παρα πολυ στο βιογραφικό μου κ κατα την συνεντευξη που που είχαν πάρει για την θέση που έχω τώρα (πλέον το αντικείμενο δεν έχει καμία σχέση με την αισθητική αλλα ούτε ποτέ εγω ήμουν αισθητικός)
  17. candy

    MyCosmos e-mail

    Εστειλα το μυνημα ΟPEN στο 5000 κ μου ηρθε σαν απαντηση το εξης μηνυμα: "Η επεξεργασια της εντολης απετυχε. Αποτυχία συστηματος." Απο το σάιτ εστειλα τον αριθμο του κινητου μου μεσω του "αποστολη κωδικου" και μου στειλανε κωδικο. Στο ονομα χρηστη γραφω τον αριθμο του κινητου μου(What s up) κ δινω τον κωδικο προσβασης που μου στειλανε με μηνυμα στο κινητο μου αλλα δεν το δεχεται. Τι κανω λαθος? Μηπως φταινε οι ρυθμισεις αυστηρου firewall που εχω στον υπολογιστη (χωρος εργασιας) η κατι αλλο? Μηπως πρεπει να ξαναστειλω μηνυμα στο 5000?
  18. Γιατι έχω την εντύπωση ότι η αποφοιτηση του Σπύρου έγινε μετα την επιστροφή των 4 ή 5 απο την Μύκονο? Αν δεν κανω λάθος μπορει να προηγήθηκε στην προβολή η αποφοιτηση αλλά η Αμαλία προς το τέλος ειπε ας δουμε τωρα πως περασαν το καλοκαιρι οι ήρωες μας. Μου δόθηκε η αισθηση ότι
  19. :D Κουνελακι εγω και ο καλός μου βόδι :blink:
  20. Από φλασιές αλλο τιποτα...:worry: Συνήθως οταν δεν μπορώ να βρώ λύση σε κατι που με απασχολεί σε ανύποπτο χρόνο μου ΄ρχεται "φλασιά" ή με την λύση ή με επιπλέον παραμέτρους που μπορεί να παρουσιαστουν. Φυσικά ότι κ αν κανω εκεινη την ώρα το παρατάω για να ασχοληθώ με την "φλασιά" μου. Το πιο σπαστικό είναι όταν εμφανίζεται σε ώρες που παει να με πιάσει ο ύπνος με αποτελεσμα να γινομαι..:ninja:
  21. Ανεπανάληπτη και ξεκαρδιστική κωμωδια για μένα ήταν το "Δειπνο ηλιθίων" Όσες φορές και να το δω πεθαίνω στα γέλια
  22. Apo paidika cartoun auto pou thymamai kai den vlepw na to anaferei kaneis einai h JEM ena sygkrotima pou tous metamorfwne to magiko tous jbox. H JEM h kata kosmo Erika eixe ypo thn frontida tis ena orfanotrofeio kai den 8ymamai pws legotan oi kakes (k kakoma8imenes) k antipalo sygkrotima pou panta prospa8ouse na tis sampotarei. Pantws ta mousika mou akousmata kata tin efiviki mou periodo proerxotan kai epireazotan apo ti sygkekrimeni seira (cartoun). Απο παιδικες σειρες εβλεπα Γυμνάσιο Ντεγκρασι (με την κοπελιτσα που στο γυμνασιο εμεινε εγκυος και την θελαν να την διωξουν απο το σχολειο επειδη εδινε το κακο παραδειγμα) Την σειρα με τον John Stamos και τα 2 νεογεννητα μωρα τοτε ξανθα διδυμακια Και παρα πολλα αλλα που θα επανελθω για να τα αναφερω.
×
×
  • Create New...