Jump to content

[Επίσημο] Nokia E66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαι αναβαθμιση εγινε και ελεγχος κλπ,το τηλεφωνο παλι κολλαει,η δε μπαταρια ειναι για αναμονη μονο,κανω λογικοτατη χρηση και καθε μερα θελει φορτισμα.Επειδη στην δουλεια εχουμε ακομη ενα,τα ιδια κανει και εκεινο,καμμια σχεση με το Ε65

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά.

Το κινητό μου έχει firmware την έκδοση 200. Κάνω update, αλλά το πρόγραμμα λέει οτι έχω την πιο τελευταία έκδοση. Τελικά είναι η 200 η τελευταία; Εσείς πώς περάσατε την 300;

MB Ε65 ΒΤ AMG

Καλησπέρα παιδιά.

Το κινητό μου έχει firmware την έκδοση 200. Κάνω update, αλλά το πρόγραμμα λέει οτι έχω την πιο τελευταία έκδοση. Τελικά είναι η 200 η τελευταία; Εσείς πώς περάσατε την 300;

Μήπως είναι κάποια branded συσκευή τύπου vodafone live??

Αν ναί τότε για να μπορείς να ακολουθείς τις φυσιολογικές αναβαθμήσει θα πρέπει να αλλάξεις το product code και να ξαναπροσπαθήσεις να το ξανα αναβαθμίσεις!

Η τελευταία έκδοση πάντως είναι η: 300.21.012

Απο το Γερμανό την αγόρασα τη συσκευή. Μπορεί να είναι και branded απο Cosmote; Πώς μπορώ να το ελέγξω αυτό;

Άν είναι, τί κάνω σε αυτή την περίπτωση;

MB Ε65 ΒΤ AMG

Απο το Γερμανό την αγόρασα τη συσκευή. Μπορεί να είναι και branded απο Cosmote; Πώς μπορώ να το ελέγξω αυτό;

Άν είναι, τί κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Πήγαινε στο Product Codes και δες αν το δικό σου product code ταιριάζει μς το Ελληνικό. Αν δεν ταιριάζει τότε θα ακολουθήσεις την διαδικασία που αναγράφεται στο Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

(αλλαγή product code).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα, ένα πρόβλημα προέκυψε σήμερα ξαφνικά. Ενώ έστελνε κανονικά μηνύματα μέχρι τώρα, από το απόγευμα δεν στέλνει! Τα αποθηκεύει στο Outbox και όχι στο Sent για να φαίνεται ότι στάληκαν. Το μήνυμα δεν πάει. Έβγαλα την κάρτα και τη δοκίμασα σε άλλο κινητό και στέλνει κανονικά. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν εκτός τα μηνύματα. Τι ρυθμίσεις να κοιτάξω; :confused:

Καλησπέρα, ένα πρόβλημα προέκυψε σήμερα ξαφνικά. Ενώ έστελνε κανονικά μηνύματα μέχρι τώρα, από το απόγευμα δεν στέλνει! Τα αποθηκεύει στο Outbox και όχι στο Sent για να φαίνεται ότι στάληκαν. Το μήνυμα δεν πάει. Έβγαλα την κάρτα και τη δοκίμασα σε άλλο κινητό και στέλνει κανονικά. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν εκτός τα μηνύματα. Τι ρυθμίσεις να κοιτάξω; :confused:

δες τον αριθμο κεντρου μηνυματων σου.ισως ειναι λαθος αποθηκευμενος στην συσκευη σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

'Εχω έρθει για διακοπές και από τη μέρα που πάτησα το πόδι μου εδώ (όπου δεν έχω WIFI) έχω βαρεθεί στα καλά-καθούμενα να βλέπω το μήνυμα "Δεν βρέθηκε δίκτυο WLAN".

Φυσικά και δεν εχω επιλέξει να σκανάρει για δίκτυα.

Τι να φταίει άραγε;

'Εχω έρθει για διακοπές και από τη μέρα που πάτησα το πόδι μου εδώ (όπου δεν έχω WIFI) έχω βαρεθεί στα καλά-καθούμενα να βλέπω το μήνυμα "Δεν βρέθηκε δίκτυο WLAN".

Φυσικά και δεν εχω επιλέξει να σκανάρει για δίκτυα.

Τι να φταίει άραγε;

αυτο το μηνυμα ποτε στο βγαζει?στην αρχικη οθονη ?στο ασχετο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίταξε μήπως καμία εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί με ασύρματο δίκτυο. Τι εφαρμογές έχεις να συνδέονται αυτόματα με wifi?

Πήγα σήμερα το πρωί στην ΑΤΗΚ (Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου) για να ρωτήσω μπας και φταίει τίποτα από μέρους τους. Μου άλλαξαν και την κάρτα sim μήπως ήταν παλιά και ήταν αυτό και η τελική τους απόφαση είναι ότι κόλλησα ιό και χρειάζεται restore factory settings (μου έδωσαν το *#7370#). Και πες ότι κόλλησα ιό, μόνο τα μηνύματα επηρέασε; :blink:

Πήγα σήμερα το πρωί στην ΑΤΗΚ (Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου) για να ρωτήσω μπας και φταίει τίποτα από μέρους τους. Μου άλλαξαν και την κάρτα sim μήπως ήταν παλιά και ήταν αυτό και η τελική τους απόφαση είναι ότι κόλλησα ιό και χρειάζεται restore factory settings (μου έδωσαν το *#7370#). Και πες ότι κόλλησα ιό, μόνο τα μηνύματα επηρέασε; :blink:

σερφαρες σε τιποτα παραξενες σελιδες με το e66?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα έλεγα τι είναι αυτά που σου είπαν αλλά θα φάω ban. Απλά η κάρτα σου ήταν παλιά προφανώς και έφαγε κόλλημα με τα μηνύματα. Δεν υπάρχει ιός για τα symbian 3rd edition, ούτε κατεβαίνει από κανένα site. Ιό θα κολλούσες μόνο αν είχες λάβει αρχείο sis στο κινητό σου και το είχες κάνει εγκατάσταση. Και ιο να είχες κολλήσει δεν θα είχες πρόβλημα μόνο στα μηνύματα αλλά γενικά σε όλο το λειτουργικό. Τώρα που άλλαξες sim μπορείς να στείλεις μήνυμα?

Όχι, το τελευταίο πράγμα που έκανα πριν υπάρξει πρόβλημα είναι ότι έστειλα ένα τραγούδι μέσω bluetooth σε ένα φίλο! Μήπως ο άλλος είχε κανά ιό;

Θα έλεγα τι είναι αυτά που σου είπαν αλλά θα φάω ban. Απλά η κάρτα σου ήταν παλιά προφανώς και έφαγε κόλλημα με τα μηνύματα. Δεν υπάρχει ιός για τα symbian 3rd edition, ούτε κατεβαίνει από κανένα site. Ιό θα κολλούσες μόνο αν είχες λάβει αρχείο sis στο κινητό σου και το είχες κάνει εγκατάσταση. Και ιο να είχες κολλήσει δεν θα είχες πρόβλημα μόνο στα μηνύματα αλλά γενικά σε όλο το λειτουργικό. Τώρα που άλλαξες sim μπορείς να στείλεις μήνυμα?

Όχι δυστυχώς :(

Όμως εάν βάλω την κάρτα σε άλλο κινητό στέλνει κανονικά! Ελέγξαμε και τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων αλλά ήταν εντάξει!!

Όχι, το τελευταίο πράγμα που έκανα πριν υπάρξει πρόβλημα είναι ότι έστειλα ένα τραγούδι μέσω bluetooth σε ένα φίλο! Μήπως ο άλλος είχε κανά ιό;

και να ειχε ιο εσενα δεν σε επηρεαζει πουθενα μιας και εσυ εστειλες αρχειο,δεν ελαβες τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει ιός για symbian S60 3rd Edition. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει ή με το κέντρο μηνυμάτων της εταιρίας στο οποίο έχεις το νούμερο ή βάζεις λάθος το κέντρο μηνυμάτων.

@aloutosCY Είναι κουλό αλλά θα σε ρωτήσω, μήπως έχεις το τηλέφωνο σε προφίλ εκτός σύνδεσης?

Κι εγώ αυτό λέω, αφού έστειλα αρχείο δεν έλαβα, πώς γίνεται να έχω εγώ πρόβλημα;

@stendor εννοείς να το έχω αντί στο General στο Offline; Όχι, μόνο το General χρησιμοποιώ και το # για να το βάζω στο αθόρυβο αν χρειαστεί!

εχω την εντυπωση οτι αυτο που σου ειπαν,δεν εχει και πολυ βαση.νομιζω οτι με την αλλαγη της καρτας σιμ δεν θα εχεις προβλημα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε με την καινούρια sim διορθώθηκε το πρόβλημα, αυτό είναι το παράξενο! Ακόμα πιο παράξενο για μένα όμως είναι ότι ενώ όλα δουλεύουν κανονικά δεν στέλνει μηνύματα! Πολύ κουλό..

Ούτε με την καινούρια sim διορθώθηκε το πρόβλημα, αυτό είναι το παράξενο! Ακόμα πιο παράξενο για μένα όμως είναι ότι ενώ όλα δουλεύουν κανονικά δεν στέλνει μηνύματα! Πολύ κουλό..

τον αριθμο κεντρου μηνυματων τον τσεκαρες αν ειναι σωστος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως εχεις αλλαξει τιποτα στις ρυθμισεις μηνυματων;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

αυτο το μηνυμα ποτε στο βγαζει?στην αρχικη οθονη ?στο ασχετο?

Δεν μου το βγάζει στην αρχική οθόνη, αλλά στο άσχετο.

Επίσης, η μόνη εφαρμογή που έχω και τρέχει, είναι το SkyCallerPro για να μου δείχνει FULL FRAME τη φάτσα αυτού που με καλεί.

Δεν μου το βγάζει στην αρχική οθόνη, αλλά στο άσχετο.

Επίσης, η μόνη εφαρμογή που έχω και τρέχει, είναι το SkyCallerPro για να μου δείχνει FULL FRAME τη φάτσα αυτού που με καλεί.

αρα δεν ειναι θεμα καποιας εφαρμογης που χρεαζεται να συνδεθει με wi fi. καποιο αλλο ειναι το προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως το προβλημα ειναι πολυ απλο,μηπως ειναι ρυθμισμενη η συσκευη να ψαχνει συνεχεια για ασυρματο δικτυο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

αρα δεν ειναι θεμα καποιας εφαρμογης που χρεαζεται να συνδεθει με wi fi. καποιο αλλο ειναι το προβλημα

Μάγος είσαι;

Μηπως το προβλημα ειναι πολυ απλο,μηπως ειναι ρυθμισμενη η συσκευη να ψαχνει συνεχεια για ασυρματο δικτυο;

'Οπως είπα και στο πρώτο μήνυμα, όχι!

Δεν είναι ρυθμισμένη να ψάχνει συνέχεια για WLAN.