Jump to content

[Επίσημο] Nokia E66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα σας. Εκανα αναβαμιση λογισμικου στην τελευταια εκδοση 200.21.118 26-11-2008 μηπως ξερει κανενας πως μπορω να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση;; Ευχαριστω!

Κάτι τέτοιο δε μπορείς να το κανείς

Αλήθεια, γιατί θέλεις να βάλεις προηγούμενη έκδοση;

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι τέτοιο δε μπορείς να το κανείς

Αλήθεια, γιατί θέλεις να βάλεις προηγούμενη έκδοση;

γιατι απο χτες που το εκανα αρχισαν τα κολληματα.

γιατι απο χτες που το εκανα αρχισαν τα κολληματα.

Προτείνω να κάνεις ένα φορματ στη κάρτα μνήμης, αυτό θα βοηθήσει

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

να ρωτήσω.. έχει πάει κανείς σε NOKIA shop να του σφίξουν το slider? όταν είναι ανοιχτό από τη μια πλευρά τζογάρει αρκετά.. (το κρατάνε άραγε ή στο δίνουν σε λίγο?)

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

Παιδιά πάνω σε αυτό το θέμα (Slider) εχει παρατηρήσει κανεισ "δυσλειτουργία" π.χ. το δικό μου το ανοίγω και δεν ξεκλειδώνει. Φυσικά στις ρυθμίσεις του εχεω πει να το κάνει. Αν ανοίγοντας το προς τα πάνω πιέσω λίγο την οθόνη τότε πιάνει και ακούγεται και το "κλικ".

έχω διαβάσει σε ξένα fora ότι το πρόβλημα υπάρχει όντως.

Κάποιος υποστηρίζει ότι ο ο αισθητήρας του slider είναι μαγνητικός και ότι μπορεί να "απομαγνητιστεί" αν αφήσεις κοντά σε ισχυρό μαγνήτη, πράγμα το οποίο θεωρώ λάθος.

Κάποιος άλλος επίσης είπε ότι διόρθωσε το συγκεκριμένο πρόβλημα στο δικό του κινητό, περνώντας έναν μαγνήτη απο πάνω....

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν έχω ακούσει κανέναν εδω μέσα με τέτοιο πρόβλημα...εκτός απο εμένα...?

Παιδιά πάνω σε αυτό το θέμα (Slider) εχει παρατηρήσει κανεισ "δυσλειτουργία" π.χ. το δικό μου το ανοίγω και δεν ξεκλειδώνει. Φυσικά στις ρυθμίσεις του εχεω πει να το κάνει. Αν ανοίγοντας το προς τα πάνω πιέσω λίγο την οθόνη τότε πιάνει και ακούγεται και το "κλικ".

έχω διαβάσει σε ξένα fora ότι το πρόβλημα υπάρχει όντως.

Κάποιος υποστηρίζει ότι ο ο αισθητήρας του slider είναι μαγνητικός και ότι μπορεί να "απομαγνητιστεί" αν αφήσεις κοντά σε ισχυρό μαγνήτη, πράγμα το οποίο θεωρώ λάθος.

Κάποιος άλλος επίσης είπε ότι διόρθωσε το συγκεκριμένο πρόβλημα στο δικό του κινητό, περνώντας έναν μαγνήτη απο πάνω....

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν έχω ακούσει κανέναν εδω μέσα με τέτοιο πρόβλημα...εκτός απο εμένα...?

Είχε αναφερθεί και εδώ στο παρελθόν και μάλιστα την ζημιά την έκανε μια θήκη..αν ψάξεις λίγο στις τελευταίες σελίδες θα το βρεις.

Το βρήκα ευχαριστώ Βασίλη, αλλα.... είμαι 100% σίγουρος ότι δε φταιει αυτό.

ούτε σε θήκη με μαγνήτη το έχω ούτε τίποτα.

Στο 100% των περιπτώσεων που το ανοίγω πιέζοντάς το, ανοίγει και κλείνει οκ αν δε το πιέσω δεν ξεκλειδώνει...

Στο Service Manual πάντως δεν αναφέρει τίποτα για μαγνητικό αισθητήρα στο Slider Assy... το ψάχνω και είδωμεν...

Καλησπέρα παιδιά ;)

Νέος χρήστης του Ε66 (νέος χρήστης SYMBIAN γενικότερα...) και oi εντυπώσεις μου απο το κινητό στην μια εβδομάδα που το έχω είναι πολύ καλές, 2 θεματάκια έχω μόνο και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω την τελευταία version (200.21.118) και εχω παρατηρησει ότι α) ο screen saver που δείχνει την ώρα κολλάει και β) τo σήμα είναι ασθενέστερο σε σχέση με άλλα κινητά σε συγκεκριμένους χώρους...

Έχετε και εσείς τα ίδια προβληματα?

EDIT: επίσεις το BT Handsfree (ITECH V-CLIP) που χρησιμοποιούσα στο προηγούμενο κινητό μου δεν φένεται να συνεργάζεται με το Nokia...δεν το αναγνωρίζει κάν :(

Έχουν αναφέρει και άλλοι κάτοχοι πως το σήμα του δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Επειδή είσαι και νέος στο Symbian καλό θα ήταν να διαβάσεις αυτό: S60 Platform FAQ

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έχουν αναφέρει και άλλοι κάτοχοι πως το σήμα του δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Επειδή είσαι και νέος στο Symbian καλό θα ήταν να διαβάσεις αυτό: S60 Platform FAQ

Πολύ χρήσιμο και πράκτικό το guide μπράβο;)

Αυτό που συμβαίνει με τον ρολόι του screen saver μου φαίνεται πολύ "κουφό"...είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα? Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει κανένα ITECH BT? το έχει καταφέρει?

ρε παιδια εχω ενεργοποιημενο το agps στο νοκια maps, εχω βαλει και το garmin, εκει ειναι ενεργοποιημενο? πως το ενεργοποιω?

και εγω εχω ενα itech bluetooth ωρες ωρες αποσυνδεεται και επανασυνδεεται μονο του, απο οτι ξερω ειναι γενικο αυτο με τα νοκια, θελουν νοκια bluetooth για να δουλεψουν αψογα (αν κανω λαθος διορθωστε με)

εχω βαλει κατι γενεθλια σε καποιες επαφες μου αυτα δεν θα επρεπε να με ειδοποιει οταν τα εχουνε?

το ξυπνητηρι αλλοτε χτυπαει αλλοτε οχι, αν εχω κιολασ 2 αφυπνηση και το εχω κλειστο τοτε σιγουρα δεν θα χτυπησει. βεβαια οταν ανοιξω το κινητο τοτε χτυπαει, τι μπορω να κανω?

Αν γίνει format στην κάρτα μνήμης του Ε66 μετά η εφαρμογές που είνε περασμένες στην κάρτα μνήμης πρέπει να ξαναπεραστούν απο την αρχή ή μπορούμε να πάρουμε κάποιο back up απο την κάρτα και να το ξαναπεράσουμε πίσω μετά???
Φιλικά Μάνος,

Αν γίνει format στην κάρτα μνήμης του Ε66 μετά η εφαρμογές που είνε περασμένες στην κάρτα μνήμης πρέπει να ξαναπεραστούν απο την αρχή ή μπορούμε να πάρουμε κάποιο back up απο την κάρτα και να το ξαναπεράσουμε πίσω μετά???

Αν έχεις πάρει αντίγραφο από την κάρτα μνήμης, δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αν έχεις πάρει αντίγραφο από την κάρτα μνήμης, δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω.

Το κινητό κάνει κάποια κολλήματα που πιστεύω οτι με ενα format θα στρώσει. Αλλα αν πάρω αντίγραφο απο όλη την κάρτα και το ξαναπεράσω πάλι πίσω μετά δεν θα είναι σαν να έχω την ίδια κάρτα πάλι??? Θα έχουν διορθωθει τα τυχών προβλήματα μετά???

Φιλικά Μάνος,

Το κινητό κάνει κάποια κολλήματα που πιστεύω οτι με ενα format θα στρώσει. Αλλα αν πάρω αντίγραφο απο όλη την κάρτα και το ξαναπεράσω πάλι πίσω μετά δεν θα είναι σαν να έχω την ίδια κάρτα πάλι??? Θα έχουν διορθωθει τα τυχών προβλήματα μετά???

Εννοείς να κάνεις φορμάτ στο τηλέφωνο ή στην κάρτα μνήμης?

Αν κάνεις φορμάτ στην κάρτα δεν υπάρχει θέμα, αλλά αν κάνεις στο τηλέφωνο δεν ξέρω.

Νομίζω οτι πολλές εφαρμογές , ακόμα και αν αποθυκεύονται στην κάρτα, περνάνε μερικά αρχειάκια στην μνήμη του τηλεφώνου, τα οποία μετά από φορμάτ θα χαθούν.

Αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Πάντως, αν χρειάζεσαι φορμάτ στο κινητό λόγω προβλημάτων, κάντο, έτσι και αλλιώς.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μανο, για να καθαρίσει η κάρτα σου από σκουπίδια, θα αντιγράψεις στον υπολογιστή σου όλους τους φακέλους της κάρτας μνήμης πλην των sys, private, system και resource, θα της κανείς φορμάτ και θα επαναφέρεις τους φακέλους στην θέση τους.

:!:

Τα offtopic μηνύματα μεταφέρθηκαν εκτός.

Θα σας παρακαλούσα να μην ξεφεύγετε από το θέμα.

:!:

===========================================================

ρε παιδια εχω ενεργοποιημενο το agps στο νοκια maps, εχω βαλει και το garmin, εκει ειναι ενεργοποιημενο? πως το ενεργοποιω

Ναι είναι παντού ενεργοποιημένο.

εχω βαλει κατι γενεθλια σε καποιες επαφες μου αυτα δεν θα επρεπε να με ειδοποιει οταν τα εχουνε?

Έχει αναφερθεί δεκάδες φορές στις εφαρμογές πως με το πρόγραμμα Best Birthday γίνεται αυτό που θέλεις.

το ξυπνητηρι αλλοτε χτυπαει αλλοτε οχι, αν εχω κιολασ 2 αφυπνηση και το εχω κλειστο τοτε σιγουρα δεν θα χτυπησει. βεβαια οταν ανοιξω το κινητο τοτε χτυπαει, τι μπορω να κανω?

Έχει αναφερθεί και από άλλους χρήστες, άλλων συσκευών.

Πρόκειται για γενικευμένο πρόβλημα των firmwares. Τουλάχιστον των τελευταίων εκδόσεων.

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι.

Θα σου πρότεινα να μην κλείνεις το κινητό, απλά να το βάζεις στο προφίλ "Εκτός σύνδεσης".

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έκανα πρόσφατα format την κάρτα μνήμης μου και χθες που προσπάθησα για πρώτη φορά μετά το format να δουλέψω το gps (nokia maps) δεν έβρισκε δορυφόρους με τίποτα! Ούτε καν φαινόντουσαν οι χάρτες, υπήρχε μόνο το "my position" και γύρω γύρω τίποτα. Μήπως φταίει το format;

Έκανα πρόσφατα format την κάρτα μνήμης μου και χθες που προσπάθησα για πρώτη φορά μετά το format να δουλέψω το gps (nokia maps) δεν έβρισκε δορυφόρους με τίποτα! Ούτε καν φαινόντουσαν οι χάρτες, υπήρχε μόνο το "my position" και γύρω γύρω τίποτα. Μήπως φταίει το format;

Κράτησες back up τους χάρτες απο την κάρτα???

Φιλικά Μάνος,

Όχι! Δεν ήξερα ότι είναι στην κάρτα μνήμης και έπρεπε να κρατήσω! :O

Τι κάνω τώρα;

Οπως εχει ειπωθει ...οο.. φορες ,

χαρτες φορτωνεις μεσω map loader.

Τσεκαρε το αντιστοιχο θεμα για nokia maps....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

kalispera! piga na kanw update sto nokia E66 kai mu bgale ena error! apo keini ti stigmi o ipologistis de mu anagnwrizei ti siskeyi kai to tilefwno den anoigei kan. ti na kanw???? help

kapoios kapoia apantisi??? soooos

kalispera! piga na kanw update sto nokia E66 kai mu bgale ena error! apo keini ti stigmi o ipologistis de mu anagnwrizei ti siskeyi kai to tilefwno den anoigei kan. ti na kanw???? help

Κανε απεγκατάσταση το ΝSU κ τους drives του usb κ δοκίμασε ξανά. Επίσης κατέβασε την τελευταία έκδοση του αγγλικού ΝSU,

Δεν χρειάζεται να κάνεις συνεχόμενα ποστ, θα σου απαντήσει κάποιος μόλις μπορέσει. Επίσης όταν θες να προσθέσεις κάτι να πατάς την "τροποποίηση". Κ τέλος γραφε με μίκρα Ελληνικα γιατί τα greeklish είναι δύσκολα στην ανάγνωση κ καθιστούν την αναζήτηση άχρηστη.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

έκανα απεγκατασταση και το NSU οπως και ολους τους drivers του usb αλλα τιποτα... το κινητο δεν ανοιγει και ο υπολογιστης δε το αναγνωριζει.. καποια αλλη λυση?

Όπως έγραψα και πιο πάνω έσβησα τους χάρτες από την κάρτα μνήμης κτλ..

Πρόσθεσα ξανά χθες από το Map Loader τους χάρτες "Greece/Cyprus/Italy" και προσπάθησα μετά να το δουλέψω για να δω αν όλα είναι εντάξει.

Επί μισή ώρα περπάταγα και δεν έβρισκε δορυφόρους! Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει πάλι; :(