Jump to content

ama3950

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ama3950

  1. Έχει ρεύμα το χωράφι με τα σαλιγκάρια και τις κάμερες? :) Μπες http://www.awmn.gr Πολύ υλικό και know how.
  2. Θα ήθελα αν γίνεται και μία κόκκινη κορδελίτσα γύρω απο το κουτί. χεχεχε.
  3. μπήκε μια φωτιά και θα γίνει λαμπικο. 3 φορές μου έχει αρπάξει μέσα σε περίπου 15 χρόνια. Τζάμπα πράμα.
  4. Φίλος τελικά τι έγινε το δοκίμασες? έφτιαξε η μπαταρία σου?;)
  5. Τώρα που είπες για καπάκι...θα χωράει μετά να μπει στο Docking station ???:!:
  6. Ακόμα και απο εκεί έφαγα άκυρο. Δε ξέρω γιατί, αλλά στο amazon.co.uk στο checkout μου είπε ότι δε μπορεί να μου στείλει ελλάδα το συγκεκριμένο προιόν (γιατί?) Στο extreme-mobile έχει εξαντληθεί επίσης :cry::cry:
  7. Ρε φίλε δε ξέρω τι εστί Expansys. Πήρα τηλ και μιλάνε Αγγλικά...και λένε παράδοση την επόμενη μέρα...του εμπιστευεσε? είναι κανείς που να έχει πάρει απο εκει κάτι?
  8. Άστα να πάνε, η δικιά μου η μαμά έχει φουσκώσει σα ντολμαδάκι και το κινητο σβήνει όποτε θέλει και μόλις το ανοίγω λέει 1-2%... δε την παλεύει για πολύ ακόμα
  9. Παιδιά ψάχνω την μπαταρία 2000mah της Samsung για το GS2 και δε τη βρισκω πουθενά. Μόνο στο Expansys αλλά πάιρνω τηλ να πάω να την πάρω και μιλάνε Αγγλικά (?) Το Ebay θα ήθελα να είναι τελευταία επιλογή γιατί την βιάζομαι. λίγη βοήθεια?
  10. Ναι τελικά ήθελε φορμάτ η SD... Thanksss:bow:
  11. Όχι sorry, σε stock recovery mode παταω install update from sdcard οπως στις οδηγιες... to CWM.zip ειναι στην κάρτα άλλα βγάζει το μυνημα που βλεπεις πιο πάνω.
  12. Μόλις πατάω Apply update from external sd πήρα αυτο το μύνημα: E:failed to mount /sdcard (No such file or directory) ? καμία ιδέα?
  13. το έκανα πριν κανα τεταρτο και μεχρι τωρα φενεται να έχει πιάσει;) θα ενημερώσω. Thank you ! Όπως λένε και στο χωριό μου...τζίφος!!! Πάλι τα ίδια
  14. Ρε παιδιά δεν έχει κανένας επίσημη 2.3.6? Έχω την I9001XXKQ7 την πέρασα κατευθείαν απο 2.3.3 και έχω κάποια προβληματλακια, αν μπορούμε με κάποιον να τα διασταυρώσουμε. Καταρχήν μου κλείνει το Wifi μόνο του και ας έχω το policy κλασσικά στο never...
  15. Ρε παιδια ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ανταλλακτικά για το S. Η αντιπροσωπεία λέει δεν ξέρει πότε θα το φέρει!!!...! (το touchscreen) Help.
  16. Thnx Itchrist86 αλλα η συσκευή είναι κλειδωμένη στην Vodafone και εγς του έβαλα και καρτα vod αλλα τίποτα... παιζει ρόλο και η χώρα? ΚΑι να πάρω την Vodafone να τουσ πω να κανουν τι? >>αναρωτιέμα: Αν χρησμοποιήσω TurboSIM ή κάτι παρόμοιο, και ξεγελάσω προσωρινά το κινητό, θα μπορέσει να flasarei το NSS? και αν ναι, θα ξεκλειδώσει και το κλείδωμα?
  17. Παιδιά πρόβλημα. Αγόρασα ένα Ε61i απο ebay για έναν φίλο το οποίο είχε σπασμένη οθόνη αλλα κατά τα άλλα είναι σε καλη κατάσταση. Αλάξαμε οθόνη, αλάξαμε product code αλλά μόλις βάζεις το PIN, βγάζει μύνημα "Invalid SIM Card" και έτσι δε μπορεί να συνεχίσει για να του περάσουμε Firmware. Δοκίμασα πολλές SIM αλλά τίποτα.... Καμία ιδέα?
  18. Το βρήκα ευχαριστώ Βασίλη, αλλα.... είμαι 100% σίγουρος ότι δε φταιει αυτό. ούτε σε θήκη με μαγνήτη το έχω ούτε τίποτα. Στο 100% των περιπτώσεων που το ανοίγω πιέζοντάς το, ανοίγει και κλείνει οκ αν δε το πιέσω δεν ξεκλειδώνει... Στο Service Manual πάντως δεν αναφέρει τίποτα για μαγνητικό αισθητήρα στο Slider Assy... το ψάχνω και είδωμεν...
  19. Παίδες υπάρχει πουθενά το Sevice Manual gia to 6670? Εψαξα google αλλα τιποτα....
  20. Παιδιά πάνω σε αυτό το θέμα (Slider) εχει παρατηρήσει κανεισ "δυσλειτουργία" π.χ. το δικό μου το ανοίγω και δεν ξεκλειδώνει. Φυσικά στις ρυθμίσεις του εχεω πει να το κάνει. Αν ανοίγοντας το προς τα πάνω πιέσω λίγο την οθόνη τότε πιάνει και ακούγεται και το "κλικ". έχω διαβάσει σε ξένα fora ότι το πρόβλημα υπάρχει όντως. Κάποιος υποστηρίζει ότι ο ο αισθητήρας του slider είναι μαγνητικός και ότι μπορεί να "απομαγνητιστεί" αν αφήσεις κοντά σε ισχυρό μαγνήτη, πράγμα το οποίο θεωρώ λάθος. Κάποιος άλλος επίσης είπε ότι διόρθωσε το συγκεκριμένο πρόβλημα στο δικό του κινητό, περνώντας έναν μαγνήτη απο πάνω.... Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν έχω ακούσει κανέναν εδω μέσα με τέτοιο πρόβλημα...εκτός απο εμένα...?
  21. Το πέρασε κανένας παιδιά? Οτιδήποτε άξιο αναφοράς υπάρχει...
  22. Ας το προσπαθήσουμε και αυτό! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...