kos Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Στο manual σε ποιο σημείο ακριβός αναφέρει το sar ;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Στο manual σε ποιο σημείο ακριβός αναφέρει το sar ;:O αν θυμάμαι καλά στη 200η. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Δηλαδή εγώ που ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, πως θα ξέρω αν είναι καινούρια ή παλιά συσκευή; Αν δω στο user manual τιμή για το sar 0,62 να θεωρήσω ότι τόσο είναι; Αυτά που έχουν 1,35 θα το γράφει και στο manual; Όλα τα κινητά έχουν τον τύπο τους γραμμένο έξω στο κουτί. πχ Ν95 RM-159 Οπότε αν μπεις στη σελίδα που έχω δώσει πιο πάνω και ξέρεις όλα τα SAR για όλους τους τύπους, τότε θα ξέρεις και τι SAR έχει και το κινητό που βρίσκεται μέσα στο κουτί που σου δίνουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Ρε παιδιά,εσείς ειδικά για αυτή τη συσκευή,μπορείτε να εμπιστευτείτε 100% τη Nokia?Στην αρχή δεν απαντουσε,μετά είπε όλα 1,35 και τώρα λέει τα μισά 0,62 και τα υπόλοιπα 1,35!!!Έλεος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Όλα τα κινητά έχουν τον τύπο τους γραμμένο έξω στο κουτί. πχ Ν95 RM-159 Οπότε αν μπεις στη σελίδα που έχω δώσει πιο πάνω και ξέρεις όλα τα SAR για όλους τους τύπους, τότε θα ξέρεις και τι SAR έχει και το κινητό που βρίσκεται μέσα στο κουτί που σου δίνουν. 'Αρα δεν ισχύει αυτό που λέει η Nokia για δύο ειδών συσκευές με διαφορετικό SAR, λόγω αλλαγών στο hardware, αφού όλα τα κινητά που έρχονται στην Ελλάδα είναι RM-313, σωστά; Για να ίσχυε κάτι τέτοιο, έπρεπε τα κινητά με SAR 1,35 να έχουν διαφορετικό κωδικό από τα πρώτα με SAR 0,65, έτσι δεν είναι ή έχω καταλάβει λάθος; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 μας δουλευουν κανονικοτατα :mad:ακομα email δεν εχω λαβει για να δουμε:cool: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 αν θυμάμαι καλά στη 200η. Μεχρι 153 σελιδες εχει :lol: Το εντόπισα είναι στην τελευταία σελίδα 148 διπλά στο ευρετήριο.:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog_ Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Στο site της Nokia πάντως αναφέρει ότι το RM-313 έχει 1,35 και το RM-314 έχει 1,07. Δεν αναφέρει πουθενά τίποτα για 0,62 οπότε μάλλον 0,62 δεν υπήρξε ποτέ. http://sar.nokia.com/sar/index.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Στο site της Nokia πάντως αναφέρει ότι το RM-313 έχει 1,35 και το RM-314 έχει 1,07. Δεν αναφέρει πουθενά τίποτα για 0,62 οπότε μάλλον 0,62 δεν υπήρξε ποτέ. http://sar.nokia.com/sar/index.jsp Δεν υπήρχαν από την αρχή στο http://sar.nokia.com οι υψηλές τιμές για το SAR που ξέρουμε τώρα. Τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του τηλεφώνου στο http://sar.nokia.com υπήρχαν οι τιμές 0.62W/Kg για το RM-313 και 0.61W/Kg για το RM-314. Με το που άρχισε να κυκλοφορεί στην αγορά το Ν82 black edition, στις σελίδες υποστήριξης ανέβασαν νέο .pdf manual το οποίο εκτός από τις αλλαγές λόγω της νέας έκδοσης firmware (π.χ. geotagging κλπ), ανέγραφε και τις αλλαγμένες τιμές για το SAR. Ταυτόχρονα άλλαξαν και οι τιμές του SAR στο http://sar.nokia.com. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Άρα μόνο τα μαύρα Ν82 έχουν 1.35; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Όχι, φυσικά. Η παραγωγή των ασημένιων N82 δεν σταμάτησε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog_ Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Δεν υπήρχαν από την αρχή στο http://sar.nokia.com οι υψηλές τιμές για το SAR που ξέρουμε τώρα. Τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του τηλεφώνου στο http://sar.nokia.com υπήρχαν οι τιμές 0.62W/Kg για το RM-313 και 0.61W/Kg για το RM-314. Με το που άρχισε να κυκλοφορεί στην αγορά το Ν82 black edition, στις σελίδες υποστήριξης ανέβασαν νέο .pdf manual το οποίο εκτός από τις αλλαγές λόγω της νέας έκδοσης firmware (π.χ. geotagging κλπ), ανέγραφε και τις αλλαγμένες τιμές για το SAR. Ταυτόχρονα άλλαξαν και οι τιμές του SAR στο http://sar.nokia.com. ;) Το γνωρίζω αυτό ! Ο στόχος του post μου ήταν τα διάφορα παιδιά που πιστεύουν ότι τα "παλιά" n82 έχουν 0,62 επειδή μπορεί π.χ να το λέει στο βιβλιαράκι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Τελικα τι γινετε??? Το ειπα σε δυο φιλους που εχουν το Ν82 και πηραν τηλεφωνο στην alpha copy και στους δυο απαντησαν οτι αν γραφει το βιβλιαρακι 0,62 τοτε ειναι 0,62!?!?!? Ενωθειτε και τραβηξτε τους μια μυνηση και ζητηστε 1 εκατομυριο γιατι πολυ μας κοροιδευουν!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Άρα μόνο τα μαύρα Ν82 έχουν 1.35; φιλε μου πες τη ακριβος τους ειπες και σου αλαξανε την συσκευει γιατι δεν γινετε να αλαξανε μονο σε εσενα και στους αλους ολους να λενε αρλουμπες:confused: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 μας δουλευουν κανονικοτατα :mad:ακομα email δεν εχω λαβει για να δουμε:cool: Δεν νομιζω πλεον οτι η νοκια μας δουλευει...απλα υπαρχουν κακοπληροφορημενοι υπαλληλοι. Η νοκια καλώς ή κακως πραγματοποιήσε μια αλλαγή στο κινητό αλλα φροντισε να ενημερώσει τα εγγραφα που το συνοδεύουν καθως και το site της. Ξερει κανεις πως μπορουμε να δούμε το hardware version του κινητού? Υπάρχει κάποιος κωδικός του στυλ *#χχχχ# που το εμφανίζει? Εχω την εντύπωση οτι μόνο οσα έχουν hw version 4004 ή μεταγενεστερη έχουν sar 1.35. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Ξερει κανεις πως μπορουμε να δούμε το hardware version του κινητού? Υπάρχει κάποιος κωδικός του στυλ *#χχχχ# που το εμφανίζει? Εχω την εντύπωση οτι μόνο οσα έχουν hw version 4004 ή μεταγενεστερη έχουν sar 1.35. Με το nemesis http://img91.imageshack.us/img91/1267/81031583dv2.jpg (N82 Black) Μην με ρωτησεις που θα το βρεις ,εχει αναφερθει.. :) Δοκιμαστε το και αλλοι ,μηπως βρουμε διαφορες τελικα.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Εμένα πάντως το δικό μου έχει hardware version 4003: http://img508.imageshack.us/img508/7823/nssscreenshotef5.th.jpg Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 [ATTACH]11933[/ATTACH] Αγορασμένο από Αγγλία 1ο 10ήμερο του 2008. Είχε Μαλαισιανό product code και το άλλαξα με το Ελληνικό. HW Version 4002. Τώρα ποιος ξέρει.....:worry: Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Και το δικο μου εχει version 4003:D:D:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Εχω την εντύπωση οτι μόνο οσα έχουν hw version 4004 ή μεταγενεστερη έχουν sar 1.35. Ξεχασα να ρωτησω πριν: Γνωριζεις κατι παραπανω για αυτο,μηπως και ηρεμησει ο κοσμος (εκτος απο μενα και μερικους αλλους...) για να μην πανε για σκοτωμα τα Ν82? :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Εμενα παντως εχει 4004:cry: Ειναι σιγουρο αυτο ρε παιδια ή οχι? edit τωρα διαβασα το test report που ειχε δοθει 2 σελιδες πιο πριν και φαινεται οτι τα νεα τεστ για το SAR γινανε σε 2 Ν82 (RM-313) με h/w 4004 και τα δυο. Τωρα αυτο που απομενει ειναι να επιβεβαιωσουμε αν οντως απο το 4004 h/w και μετα το SAR ειναι 1,34 ή οχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 φιλε μου πες τη ακριβος τους ειπες και σου αλαξανε την συσκευει γιατι δεν γινετε να αλαξανε μονο σε εσενα και στους αλους ολους να λενε αρλουμπες:confused: Λοιπόοον... Από την αρχή. Πριν από περίπου 2 εβδομάδες πήρε το μάτι μου εδώ μέσα πως κάτι συνέβη με τον ΣΕΑ του Ν82, το οποίο ήδη είχα στην κατοχή μου επί 3 μήνες. Πηγαίνω στην επίσημη ιστοσελίδα της Νόκια και διαπιστώνω ότι πράγματι ισχύει η μεταβολή του ΣΕΑ. Την επόμενη μέρα τηλεφωνώ στην Alpha Copy στο 8011166542 και ρωτάω την υπάλληλο που απάντησε στο τηλέφωνο τι πραγματικά ισχύει, αν δηλαδή από τη στιγμή που το εγχειρίδιο γράφει 0.62 ισχύει, ή αν τελικά ο πραγματικός ΣΕΑ της συσκευής είναι 1.35. Τη ρώτησα επίσης μήπως η πρώτες (και παλαιότερες) φουρνιές έχουν 0.62 και οι νέες 1.35 και μου απάντησε ότι όχι, από την αρχή ο ΣΕΑ ήταν 1.35 και ότι δεν ξέρει ακριβώς για ποιο λόγο η Νόκια απέκρυψε τα αληθή στοιχεία. Αφού έκλεισα το τηλέφωνο ευχαριστώντας την, το ξανασκέφτηκα και ξαναπήρα την επόμενη μέρα, όπου το σήκωσε κάποια άλλη υπάλληλος, η οποία μου είπε τα ίδια με την προηγούμενη, αλλά εκείνη προσέθεσε πως έγινε λάθος μέτρηση και πως αυτό που ισχύει είναι το 1.35. Εγώ τότε της είπα πως αισθάνθηκα εξαπατημένος από μια εταιρεία που τιμώ 10 συνεχή χρόνια και πως απαιτώ να την ανταλλάξω με κάποια άλλη συσκευή. Τότε η υπάλληλος μου έδωσε μια ηλεκτρονική διεύθυνση, την: nokia-info@alphacopy.gr και μου είπε να γράψω τα παράπονά μου εκεί και να τα στείλω. Την επόμενη μέρα, αφού έστειλα το μέιλ παραπονούμενος, μου απάντησε κάποια Σοφία Σιούλη και μου είπε πως το αίτημά μου θα γίνει δεκτό. Με ρώτησε από ποιο κατάστημα αγόρασα το Ν82, της απάντησα από το Πλαίσιο της Παλαιών Πατρών Γερμανού 11 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (όλα αυτά αφού της έδωσα τον αριθμό του κινητού μου και μου τηλεφώνησε) και μου είπε πως θα επικοινωνήσει με το Πλαίσιο για να δει τι μπορεί να γίνει. Μετά από δύο μέρες μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι το αίτημα έγινε δεκτό από το Πλαίσιο και πως θα πρέπει να περιμένω τηλεφώνημα από το Πλαίσιο για να πάω να ανταλλάξω τη συσκευή. Μου τηλεφώνησε από το πλαίσιο κάποια Όλγα Κωνσταντιδέλη και με ρώτησε τι ακριβώς συνέβη. Της είπα για τον ψευδή ΣΕΑ κτλ. Μου είπε πως θα ξαναεπικοινωνήσει με την Alpha Copy και θα με ξαναπάρει. Την επόμενη μέρα μου τηλεφωνεί και μου λέει ότι η Alpha Copy εξουσιοδοτεί το Πλαίσιο να μου ανταλλάξει το Ν82 μου μόνο με κάποιο άλλο Ν82 (ενώ πριν από λίγες μέρες είχα επικοινωνήσει με τη Σοφία Σιούλη από την Alpha Copy και μου είχε πει πως αν το Πλαίσιο το εγκρίνει, μπορώ να ανταλλάξω το Ν82 μου με οποιαδήποτε συσκευή θέλω, ακόμα και με άλλης εταιρείας) κι εγώ της είπα πως αυτό είναι δώρον άδωρον, καθώς ο ΣΕΑ δε θα ήταν διαφορετικός. Αφού το ξανασκέφτηκε, μου απάντησε (η Όλγα η Κωνσταντιδέλη από το Πλαίσιο) πως επειδή είμαι πολύ καλός πελάτης του Πλαισίου, θα δει τι μπορεί να κάνει. Μου τηλεφωνεί και πάλι μετά από λίγο και μου είπε πως κατόπιν συνεννοήσεως με τη διεύθυνση, μπορεί να μου το ανταλλάξει, αλλά μόνο με κινητό της Νόκια, και όχι με κάποιας άλλης εταιρείας. Έτσι λοιπόν πήγα στο Πλαίσιο, παρέδωσα το Ν82 και πήρα το Ν95 8 γιγαμπάιτ, αφού έσκασα και άλλα 100 ευρώ παραπάνω για να το αποκτήσω. Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Ελπίζω να βοηθηθείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 ευχαριστω rishi εισουν κατατοπιστικοτατος:)ΑΛΛΑ μαλλον αλαξαν το παραμιθη απο τοτε και ολοι στο τηλ.στην αλφα κοπη λενε πως οτι γραφη το βιβλιο του κινητο αυτο το sar ισχυει αρα παιδια μην το ψαχνουμε αλλο δεν θα αλλαξουν αλλη συσκευη ετσι και αλιως και να θελουμε δεν εχουμε το μηχανημα η τον τροπο για να μετρισουμε το sar της καθε συσκευεις :(:mad:περαστηκα μας ;) και ουτε στο email μου απαντησαν ακομη. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Εμένα πάντως το δικό μου έχει hardware version 4003: http://img508.imageshack.us/img508/7823/nssscreenshotef5.th.jpg Μπορει καποιος να μου πει ποια διαδικασια ακολουθειται ωστε να βρεθει αυτος ο αριθμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Μπορει καποιος να μου πει ποια διαδικασια ακολουθειται ωστε να βρεθει αυτος ο αριθμος? Θα πρέπει να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου το Nemesis Service Suite. Πήγαινε εδώ και κατέβασε το Nemesis Service Suite. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts