Jump to content

jog_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jog_

  1. Δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Μου είπαν ότι είναι εντός εγγύησης και προχώρησαν στην επισκευη του.
  2. Για στατιστικούς λόγους να αναφέρω και εγώ ότι δίκαρτο Η818Ρ (αν θυμάμαι καλά, πλακέτα 509) αγορασμένο το Μάρτιο του 2016 έπαθε bootloop 16 Δεκεμβρίου. Επειδή μένω στο εξωτερικό η Procordia το παρέλαβε 27 Δεκεμβρίου. Προς έκπληξή μου το είχα πάλι στα χέρια μου 5 Ιανουαρίου. Λόγω εορτών, δεν περίμενα με τίποτα να το πάρω πριν φύγω πάλι πίσω. Τώρα φοράει την 612.
  3. Σε ευχαριστώ takaros31, πολύ εξυπηρετικός. Για το αν ταιριάζει η πλάτη λοιπόν θα ρωτήσω αν είναι και αντιπροσωπεία ή και κάποιο μαγαζί και θα ενημερώσω και εδώ για τυχόν λοιπούς ενδιαφερόμενους.
  4. Καλημέρα σε όλους. Θέλω να πάρω ένα dual και έχω δυο ερωτήσεις! Το βρίσκω μόνο σε μαύρο ενώ θέλω το καφέ. 1. Απλό και dual φοράνε το ίδιο καπάκι πίσω ή έχουν κάποια διαφορά? 2. Καφέ και μαύρο είναι ίδια μπροστά? Θέλω να καταλήξω στο εξής. Να τσιμπήσω το μαύρο και μετά να αγοράσω απλά ένα καφέ πίσω καπάκι ή το dual φοράει διαφορετική πλάτη με αποτέλεσμα να είναι δυσεύρετη? Μπροστά μαύρο και καφέ είναι ίδια χρωματικά οπότε θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα οπτικά σα να είχα αγοράσει εξαρχής το καφέ?
  5. Σας ευχαριστώ και τους δύο για την απάντηση. Είχε ερωτηθεί και στο παρελθόν από ένα δύο άτομα αλλά δεν είχε δοθεί απάντηση. Πάντως και εγώ διαβάζοντας όλο το νήμα δεν είδα κάπου να αναφέρεται κάποιο dual. Έτσι και εγώ υποθέτω ότι αυτό μάλλον οφείλεται στη διαφορετική πλακέτα. Καλό λοιπόν είναι να ειπωθεί για να γνωρίζουν οι μελλοντικοί κάτοχοι dual όπως εγώ που θα προχωρήσω στην αγορά του.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Το θέμα του bootloop παίζει και στο dual? Και εκεί ομοίως καλό είναι να κοιτάξουμε στο μαγαζί έκδοση συσκευής πριν αγοράσουμε;;
  7. jog_

    Moto G

    Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το εργαλείο αλλά έχω μια απορία. Το βρήκα φθηνά σε ένα σκρουτζομάγαζο και λέει ότι δεν περιλαμβάνει φορτιστή και ακουστικά. Υποθέτω παντού έτσι είναι, δεν δίνει αυτός τίποτα επιστροφές, επισκευασμένα κλπ. Επίσης από όπου και να το πάρω έχω εγγύηση, σωστά ?
  8. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ !
  9. Να κάνω μια ερώτηση περί format της κάρτας μνήμης του N95 8GB. Εαν της κάνω format μετά θα έχει μέσα ότι είχε όπως την ημέρα που το αγόρασα ή θα σβηστούν κάποια πράγματα δια παντός ?! Οπως π.χ ο φάκελος cities της εφαρμογής maps ? Υποθέτω αν συμβεί αυτό και στο μέλλον θέλω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή δεν θα μπορώ. Ευχαριστώ :)
  10. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση ! :)
  11. Καλησπέρα σε όλους ! Θέλω να κάνω αναβάθμιση και θυμάμαι ότι με αυτή τη διαδικασία κάτι σβήνεται από το κινητό. Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που έχω εγκαταστήσει εγώ μήπως ?! Επειδή δεν θυμάμαι όμως τι ακριβώς μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κρατήσω backup ?! Ευχαριστώ προκαταβολικά !
  12. Ναι κάτι τέτοιο ψάχνω, ευχαριστώ πολύ ! :) Ευχαριστώ επίσης το φίλο gerost για την απάντησή του, βλέπω ότι αν αφαιρέσεις τα γεωγραφικά δεδομένα έχει και αυτό το πρόγραμμα παρόμοια λειτουργία. Το έβαλα στην αναζήτηση γνωστού πολυκαταστήματος και ένα από τα αποτελέσματα ήταν το Viking Informatics locator το οποίο από ότι κατάλαβα λειτουργεί σαν το WIMP. Τι κάνει δηλαδή για όποιον ενδιαφέρεται : Λειτουργεί στο κινητό σας σε stealth mode, χωρίς να φαίνεται δηλαδή, και σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας χρησιμοποιεί το εσωτερικό (ή και bluetooth gps) για να στείλει την ακριβή γεωγραφική θέση του κινητού. Αν είναι σαν το WIMP στέλνει τα δεδομένα αφού τα ζητήσετε εσείς με sms που θα στείλετε στον αριθμό σας από κάποιον άλλο αριθμό. Σε περίπτωση που ο κλέφτης αλλάξει τη sim και βάλει άλλη (που πάντα αυτό γίνεται :p) το πρόγραμμα θα στείλει τον καινούριο αριθμό σε κάποιο νούμερο που έχετε προεπιλέξει για παραλήπτη. Το τελευταίο βέβαια το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη αφου δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το Viking που είναι για symbian. Εάν βρω κάτι καλύτερο θα το αναφέρω.
  13. Αυτό παίδες θεωρείται το καλύτερο navigation πρόγραμμα, έτσι δεν είναι ?! Και από το Garmin.
  14. Καλησπέρα σε όλους ! Για τα Windows mobile κινητά υπάρχει ένα πρόγραμμα, το WIMP (Where is my phone) το οποίο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας μπορεί να σας πει που βρίσκεται το κινητό σας ! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε symbian ?! Ευχαριστώ ! :D
  15. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! :D
  16. Καλησπέρα σε όλους ! Θέλω να πάρω μια βάση στήριξης για το αυτοκίνητο ώστε να χρησιμοποιώ ευκολότερα το GPS του. Ποια μου προτείνετε ? Την Nokia CR-39 ή την CR-96 ? Το πληκτρολόγιο ανοίγει και στις δύο ώστε να κλειδώνει τους δορυφόρους ? Επίσης έχουν καλή επιφάνεια, έτσι ?! Δεν το φθείρουν ?! :O Τέλος αξίζει να πάρω μια του πεντάευρου από e-bay ή να προτιμήσω τη Nokia ?! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  17. Κατέβασε εκ νέου το πρόγραμμα και ξαναδοκίμασε !
  18. Τι εννοείς με το WM6 ? Windows mobile 6 ? Αν ναι αυτό το thread ασχολείται με το Garmin για Symbian. Δεν θα παίξει δυστυχώς !
  19. Κατάλαβα, σ'ευχαριστώ πολύ ! :happy:
  20. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ χρειάστηκε να εγκαταστήσω πρώτα την 4.10.60. Και μια ερώτηση, στο "Mapsource" αντί να έχει μόνο τους anavasis, autodrive και bluechart έχει τους autodrive και bluechart αλλά και δύο φορές τον anavasis. Λέτε να δημιουργεί πρόβλημα ?! Επίσης αν έχω και τους τρεις επιλεγμένους πειράζει ?
  21. Αφού δεν σε πειράζει η απουσία της εγγύησης, ναι μπορείς να το εξελληνίσεις πλήρως. Υπάρχει και οδηγός στο forum.
  22. Εχω κατεβάσει και εγώ το ίδιο αρχείο και πιστεύω ότι τρέχει σωστά το Garmin αλλά έχω μια απορία. Το συμπιεσμένο MMC εκτός από το φάκελο Garmin έχει μέσα και τους System, Private, Resource, Sys. Αυτούς τους βάζουμε μέσα στο φάκελο Garmin ο οποίος είναι χύμα στην κάρτα μνήμης ή τους πετάμε χύμα στην κάρτα μνήμης έξω από το φάκελο Garmin ?!
  23. Για το θέμα της υπογραφής σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω selfsign μεθόδους με RomPatcher κλπ. Η ερώτησή μου: Αν κάποια στιγμή κάνω hard format και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το κινητό θα ξαναεπιστρέψει στην εργοστασιακή του κατάσταση η προγράμματα όπως το RomPatcher το πειράζουν "ανεπανόρθωτα" ?!
  24. Εν το μεταξύ ήθελα να σχολιάσω ότι προτιμούσα το παλιό pc suite με το μεγάλο παράθυρο και το λευκό φόντο !! :p Τελικά είναι δύο διαφορετικά file/data managers ! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ !! :D
×
×
  • Create New...