DENIOR Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Δεν το κλείνω ποτέ, γιατί μπορεί να συμβεί κάτι (πολύ δυσάρεστο ή πολύ ευχάριστο) και να πρέπει να το μάθω αμέσως. Σπάνια (όταν είμαι πολύ κουρασμένος) ρυθμίζω στο προφίλ του κινητού να χτυπήσει μόνο όταν με παίρνει κάποιος συγγενής ή φίλος ώστε να μην ξυπνήσω αν με καλέσει κάποιος άσχετος. Ma gia ayto den yparxei to stathero thlefono; Sxedon oles oi klhseis poy dexomai sto kinhto moy apo tis 00.00 kai meta einai thlefonikes farses... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 giati uparxoun denior sugekrimenoi logoi kai sugekrimena atoma pou mas kaloun mono sto sta8ero h mono sto kinhto...? alloste to paidi mporei na mhn koimatai spiti tou...kai pes oti einai anagh...an perimene apo to sta8ero zhto pou kahke ... epishs to oti esy dexesai meta tis 00:00 mono thlefonikes farseis de shmainei pos aytos einai o kanonas,de nomizeis? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 (edited) FREAK_OF_NATURE said: giati uparxoun denior sugekrimenoi logoi kai sugekrimena atoma pou mas kaloun mono sto sta8ero h mono sto kinhto...? alloste to paidi mporei na mhn koimatai spiti tou...kai pes oti einai anagh...an perimene apo to sta8ero zhto pou kahke ... epishs to oti esy dexesai meta tis 00:00 mono thlefonikes farseis de shmainei pos aytos einai o kanonas,de nomizeis? Den eipa pos kati tetoio einai kanonas. Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ok apopsh sou...sto spiti sas etsi ginete kai etsi kanete... se allous omos den einai eti.. giayto mhn prospa8eis na bgaleis akuro ton chtrox,kai osa alla paidia afhnoume anoixta ta kinhta mas... :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Εγώ πάντως τις μοναδικές φορές που κλείνω το κινητό μου από το 1999 που απολύθηκα από την στρατό είναι όταν μπαίνω σε αεροπλάνο. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλώς... δεν το κλείνω. Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ok apopsh sou...sto spiti sas etsi ginete kai etsi kanete... se allous omos den einai eti.. giayto mhn prospa8eis na bgaleis akuro ton chtrox,kai osa alla paidia afhnoume anoixta ta kinhta mas... :) Den epixeirhsa na kano kati tetoio,ypervalleis.Apla diafonhsa me th methodo toy,ekshgontas toys logoys gia toys opoioys symvainei ayto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Den epixeirhsa na kano kati tetoio,ypervalleis.Apla diafonhsa me th methodo toy,ekshgontas toys logoys gia toys opoioys symvainei ayto. ...και εγώ F_O_N λιγάκι υπερβολική σε βρίσκω... :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scientist Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Όσα κινητά και εάν είχα το βράδυ θεωρούσα ότι μιας και δεν θα με ενοχλούσε κανένας φυσιολογικός άνθρωπος έπρεπε να κλείσουν. Πολύ σπάνια τα ξεχνάω ανοιχτά ή απλά τα αγνοώ όταν γυρνάω σπίτι αργά και κουρασμένος. Παράθεση Το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ήταν το 1998 το Philips Genie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 παλιοτερα το εκλεινα παντα γιατι φοβομουν μην μου το ψαξει κανεις (μην τα λεμε κι ολα),τωρα ομως που δεν εχω αυτο το προβλημα δεν με νοιαζει αν και παλι συνηθως το κλεινω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Πάντα! Βασικά όταν κοιμάμαι είναι κλειστό!! Έτσι κάνω εδώ και χρόνια, και είναι ένας τρόπος να ξέρουν οι φίλοι μου αν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου! Θα με ενοχλούσε αφάνταστα να με ξυπνούσε ένα μήνυμα: "έλα ρε τι κάνεις? θα πάμε για καφέ?", ή μια παρόμοια κλήση, ενώ με αυτόν τον τρόπο ξέρει ο άλλος ότι κοιμάμαι, και δεν επιμένει. Στην τελική αν είναι επείγον, με ξυπνάνε μέσω σταθερού (:angry::mad::ooch::knife::kill::shoot::rocket: ) Όπως έχει προειπωθεί και μένα ο ύπνος μου είναι λίγο-ιερός:D Υ.Γ. Νομίζω ότι η λύση "όλη την ώρα ανοικτό, για μέρες" κάνει το κινητό να καθυστερεί, χρειάζεται και αυτό ένα restart, τι μόνο τα windows έχουν το πλεονέκτημα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Παντοτε! Ο υπνος ειναι ιερο πραγμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Δεν το κλείνω ποτέ. Ακόμα και όταν κοιμάμαι το έχω δίπλα μου ώστε αν χτυπήσει να μην χρειαστεί να σηκωθώ :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Πάντα! Βασικά όταν κοιμάμαι είναι κλειστό!! Έτσι κάνω εδώ και χρόνια, και είναι ένας τρόπος να ξέρουν οι φίλοι μου αν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου! Θα με ενοχλούσε αφάνταστα να με ξυπνούσε ένα μήνυμα: "έλα ρε τι κάνεις? θα πάμε για καφέ?", ή μια παρόμοια κλήση, ενώ με αυτόν τον τρόπο ξέρει ο άλλος ότι κοιμάμαι, και δεν επιμένει. Στην τελική αν είναι επείγον, με ξυπνάνε μέσω σταθερού (:angry::mad::ooch::knife::kill::shoot::rocket: ) Όπως έχει προειπωθεί και μένα ο ύπνος μου είναι λίγο-ιερός:D Υ.Γ. Νομίζω ότι η λύση "όλη την ώρα ανοικτό, για μέρες" κάνει το κινητό να καθυστερεί, χρειάζεται και αυτό ένα restart, τι μόνο τα windows έχουν το πλεονέκτημα?:p " τι σημαινει; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 " τι σημαινει; είναι τα εισαγωγικά στο ελληνικό πληκτρολόγιο, και τα βγάζει περίεργα. " shift και το κουμπί δίπλα στους τόνους ( όχι αυτά τα εισαγωγικά <<>> ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Δεν το κλείνω, ακόμα και τώρα που υπάρχει πια η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων! Αν και που το έχω ανοιχτό... και να χτυπήσει θα το γράψω στα :X :sorry: Τίποτα δεν μπορεί να ταράξει τον ύπνο μου... (ούτε η πυροσβεστική κατάφερε να με ξυπνήσει όταν έπιασε πυρκαγιά απέναντι από το σπίτι μου!) Όταν κοιμάμαι με άλλους το βάζω από ευγένεια στο αθόρυβο. Ο βασικός λόγος είναι πως για αρκετό καιρό δεν είχα σταθερό τηλέφωνο στο (φοιτικό) σπίτι μου. Επίσης το έχω σαν ρολόι καθώς δεν χρησιμοποιώ πια άλλη συσκευή, ούτε ξυπνητήρι υπνοδωματίου (κάνουν φασαρία οι δείκτες και δεν με αφήνουν να αποκοιμηθώ). Ξέρω πως κάτι δεν πάει καλά με εμένα, δεν με κολλάει ο ύπνος με τίποτα... αλλά άμα κοιμηθώ... δεν με ξυπνάει τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Δεν το κλείνω, ακόμα και τώρα που υπάρχει πια η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων! Αν και που το έχω ανοιχτό... και να χτυπήσει θα το γράψω στα :X :sorry: Τίποτα δεν μπορεί να ταράξει τον ύπνο μου... (ούτε η πυροσβεστική κατάφερε να με ξυπνήσει όταν έπιασε πυρκαγιά απέναντι από το σπίτι μου!) Όταν κοιμάμαι με άλλους το βάζω από ευγένεια στο αθόρυβο. Ο βασικός λόγος είναι πως για αρκετό καιρό δεν είχα σταθερό τηλέφωνο στο (φοιτικό) σπίτι μου. Επίσης το έχω σαν ρολόι καθώς δεν χρησιμοποιώ πια άλλη συσκευή, ούτε ξυπνητήρι υπνοδωματίου (κάνουν φασαρία οι δείκτες και δεν με αφήνουν να αποκοιμηθώ). Ξέρω πως κάτι δεν πάει καλά με εμένα, δεν με κολλάει ο ύπνος με τίποτα... αλλά άμα κοιμηθώ... δεν με ξυπνάει τίποτα! δεν σε ενόχλησε ολόκληρη πυροσβεστική και σε ενοχλούν οι δείκτες του ρολογιού????? :lol: :worry: :worry: :rolleyes: :w00t: :confused: :confused: πλακα κάνω... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 κι εγω δεν ξερω γιατι δεν το κλεινω με τιποτα λες και θα με ψαξει κανενας βραδιατικα. αγχονομαι οταν ειναι κλειστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 ΠΑΝΤΑ γιατί υπάρχει και ο swiffer που παίρνει οποιαδήποτε ώρα του έρθει :p :p :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Kαλα κανει ο swiffer και παιρνει οποιαδηποτε ωρα του ερθει. Τουλαχιστον ΠΑΙΡΝΕΙ! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrysos Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 kai egw den to kleinw pote alla den thimamai na me exei parei kai kanenas ton teleutaio xrono :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 πολυ σπανια ως ποτε... λογω του οτι το χρησιμοποιω για ξυπνητηρι. (ναι ναι το gx20 εχω).Τωρα ομως που πηρα το κ300 θα το κλεινω για ολα αυτα που εχουν προαναφερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 ...Δεω υπάρχει ποιό εκνευριστικό πράγμα από το να κοιμάσαι και να σε ξυπνάει το τηλέφωνο!!! Το κλείνω ΠΑΝΤΑ οταν κοιμάμαι... δε πα να μπουν και οι Τούρκοι στην Αθήνα... εγώ τον ύπνο μου δεν τον χάνω :zzz: :zzz: :zzz: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Πάντα!! Κυρίως για λόγους οικονομίας (για να μην αδειάζει η μπαταρία). Αλλά και για να μη μου χαλάνε τον ύπνο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 panta to afinw anoixto to vradi autin tin douleia tha kanoume eimaste sovaroi? siga twra min to kleinoume gia fortiseis kai tetoia.... kai stin teliki ama xalasei i mpataria (pou den xalaei alla leme gia kapoious... :worry: :worry: :worry: giati kleinei kaneis to stathero otan peftei gia ipno? i mipws alloi sas pernoun sto stathero kai alloi sto kinito.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 panta to afinw anoixto to vradi autin tin douleia tha kanoume eimaste sovaroi? siga twra min to kleinoume gia fortiseis kai tetoia.... kai stin teliki ama xalasei i mpataria (pou den xalaei alla leme gia kapoious... :worry: :worry: :worry: giati kleinei kaneis to stathero otan peftei gia ipno? i mipws alloi sas pernoun sto stathero kai alloi sto kinito.... Den einai to idio to stathero me to kinhto thlefono. To stathero thlefono,efoson einai topothethmeno sth vash toy,den prokeitai na paroysiasei provlhma me thn mpataria toy. H mpataria toy kinhtoy thlefonoy omos xanei synenos energeia,otan h syskeyh einai energopoihmenh. Gia na metriastei ayth h apoleia energeias alloste polloi xrhstes apenergopoioyn to kinhto toys thlefono h to thetoyn ektos syndeshs tis vradines ores. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts