Jump to content

LG KC550

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την τελεταια φορα που το φορτιζω μολις τωρα μου κρατησε 4 μερες γεματες, με πολυ ομιλια και αρκετες φωτος :) πιστευω πως ανετα παει μεχρι 5 μερες σε συνθηκες χρησης απλου τηλεφωνου, για μονο τηλεφωνα και σε περιοχη με καλο σημα.. εδω που ειμαι εγω πιστευω οτι παντα θα κραταει 4 μερες με ανοιχτο και το βραδυ, στο σπιτι μου δεν εχει σημα και συνεχεια πεφτει το δικτυο (αυτο συμβαινει με τα περισσοτερα κινητα απ ολα τα δικτυα :wacko:)

• Απαντήσεις 633
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κινητό δε το έχω χρησιμοποιήσει πολύ (έχω συνηθίσει το Κ810 και παιδεύομαι με την αλλαγή :O ) και έτσι δε μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την μπαταρία του. Δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη αρκετούς κύκλους φορτίσεων.

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω αν μπορώ να αλλάξουν τις ρυθμίσεις των συντομεύσεων, ενώ παρατήρησα ακόμη πως ενώ στο manual (το ελληνικό μόνο!) αναφέρει κάτι για αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας οθόνης, μία τέτοια ρύθμιση δεν υφίσταται. Επίσης, αρκετά ενοχλητικό είναι το γεγονός πως δυσκολεύεται με τον συχρονισμό του outlook. Πέρασα όλες τις επαφές, τις ενέταξε όμως μόνο του στην κατηγορία Οικογένεια. Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστώ να αλλάξω μόνος μου την κατηγοριοποίηση. Όταν πρόσθεσα κάποιες επαφές στο outlook, στον επόμενο συγχρονισμό μου ξαναπέταξε όλες τις επαφές στην κατηγόρία Οικογένεια!!! Διπλοεγγραφές δηλαδή... Όχι και πολύ έξυπνο. :mad:

τελικά το πρόγραμμα που έρχεται με το LG έχει δυνατότητα να "τραβήξει" sms στο PC με κάποια μορφή (pdf, xls, txt, rtf)?? Με ενδιαφέρει να μην χάνω μηνύματα (να μην πρέπει να σβήσω όταν γεμίσει). Μέχρι τώρα όταν το κινητό γέμιζε το "άδειασα" με το Mobiledit ένα πρόγραμμα για πολλά κινητά, αλλά το KC550 δεν είναι ακόμα μέσα :(
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αν δε κάνω λάθος, μπορείς να μεταφέρεις μηνύματα από το κινητό στον υπολογιστή, γιατί όταν ανοίγεις το πρόγραμμα συγχρονισμού, εμφανίζει τις επιλογές "Επαφές", "Organiser", "Μηνύματα" και "Internet".

Ωραία χαίρομαι.. Ελπίζω να τα κάνει και export σε normal format (xls, txt κτλ)

Είδα ένα άλλο LG (αυτό με το ροδάκι στην μέση) και φρίκαρα! Δεν μπορούσες από τις εξερχόμενες να επεξεργαστείς έναν αριθμό, (πχ να τον καλέσεις βάζοντας #31# και μετά να καλέσεις). Δεν πιστεύω να ισχύει και για αυτό!! :cry:

οχι γινεται να επεξεργαστεις εναν αριθμο και να βαλεις μπορστα #31#

δεν μου εχει τυχει να κανει ρεσταρτ μεχρι στιγμης ποτε, αλλα μπορω να πω οτι ενος φιλου μου που ειναι μονταρισμενο απο cosmote του βγαζει κατι τετοια κουλα..

και γω απο τη wind το πηρα δεν ειναι πειραγμενο το εχω 3 βδομαδες :)

οχι γινεται να επεξεργαστεις εναν αριθμο και να βαλεις μπορστα #31#
ουφ.. αυτό ακόμα να είχε.. και άντε γεια!! :rolleyes:

τι εννοεις να ειχε ? αφου σου λεω γινεται. ΠΧ. πατας το πληκτρο της κλησης, επιλεγεις απο τη λιστα των αριθμων εισερχομενων-εξερχομενων-αναπαντητων τον αριθμο που θελεις, πατας επιλογες -> επεξεργασια αριθμου και βαζεις μπροστα στο #31#.

Μου έχει κάνει επανεκκίνηση καθώς ήταν σε λειτουργία βίντεο και κάνει κάθε φορά επανεκκίνηση όταν πάει από το πρώτο στο δεύτερο τραγούδι μιας Playlist. Συμβαίνει και με κανέναν άλλο; Επίσης διαπίστωσα πως ο αριθμός των τραγουδιών που μπορούν να μπουν σε Playlist είναι περιορισμένος :mad: Δε ξέρω αν δέχεται playlists από winamp, πράγμα που θεωρώ απίθανο. Το κινητό είναι αγορασμένο από Cosmote. Μπορεί να ευθύνεται αυτό; Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αναβαθμίσω το λογισμικό του; Δε βρήκα καμιά τέτοια επιλογή στο πρόγραμμα διαχείρισης.

τι εννοεις να ειχε ? αφου σου λεω γινεται. ΠΧ. πατας το πληκτρο της κλησης, επιλεγεις απο τη λιστα των αριθμων εισερχομενων-εξερχομενων-αναπαντητων τον αριθμο που θελεις, πατας επιλογες -> επεξεργασια αριθμου και βαζεις μπροστα στο #31#.

το ίδιο λέμε. είπα αν είχε αυτό το "κακό" θα το απέρριπτα. τελικά δεν βρέθηκε τρόπος να αλλάξει TO πληκτρο σταυρός; αν όχι τι έχει εξ ορισμού;

Μου έχει κάνει επανεκκίνηση καθώς ήταν σε λειτουργία βίντεο και κάνει κάθε φορά επανεκκίνηση όταν πάει από το πρώτο στο δεύτερο τραγούδι μιας Playlist. Συμβαίνει και με κανέναν άλλο; Επίσης διαπίστωσα πως ο αριθμός των τραγουδιών που μπορούν να μπουν σε Playlist είναι περιορισμένος :mad: Δε ξέρω αν δέχεται playlists από winamp, πράγμα που θεωρώ απίθανο. Το κινητό είναι αγορασμένο από Cosmote. Μπορεί να ευθύνεται αυτό; Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αναβαθμίσω το λογισμικό του; Δε βρήκα καμιά τέτοια επιλογή στο πρόγραμμα διαχείρισης.

οταν λες περιορισμενος τι εννοεις ? γιατι δεν εχω και πολλα μεσα στο κινητο για να σου πω τι παρατηρω εγω... Να ξερεις παντος η cosmote βαζει πειραγμενο firmware στο κινητο, ειναι που ειναι λιγο της πλακας το λειτουργικο της lg ειναι και πειραγμενο οποτε μαντεψε.. ενας φιλος που το πηρε απο cosmote του κανει συνεχεια επανεκκινησεις σε διαφορα μενου το εχει παει πισω να δει τι θα γινει...

αν το κινητο σου κανει συχνες επανεκκινησεις, να παρεις τηλεφωνο στην lg.

Περιορισμένος σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνεις μια playlist με 100 τραγουδια (και πολλά λέω) για παράδειγμα. Τον ακριβή αριθμό δε τον γνωρίζω. Υπάρχει περίπτωση αν το δώσω στο service της LG να φλασάρουν το κινητό με καθαρό firmware ώστε να μην έχω το λογισμικό της Cosmote που έτσι και αλλιώς δε με ενδιαφέρει;

Γνωρίζετε που βρίσκεται στο service της LG στη Θεσσαλονίκη;

Μήπως γνωρίζει κανένας τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε στο κινητό για να λειτουργεί το Wind Plus Non Stop; Δυστυχώς στο site της Wind δεν έχει τις ρυθμίσεις :(

Πάντως, η LG μετά το Chocolate, μου φαίνεται βγάζει τα ιδια τηλέφωνα...

Ίσως με εξαίρεση το Viewty και το Prada, τα οποία πάλι ίδια είναι μεταξύ τους.

το kf600 σου φαινεται ιδιο με καποιο αλλο τηλεφωνο της ? το kf750 ? το kc550 με το D-pad και το συρομενο καπακι στην καμερα ? το LG HB620T με πιο αλλο lg σου μοιαζει ?

Παιδιά πόσο είναι το sar της συσκευής γιατί εδώ διαβάζω ότι είναι SAR

Head

0.28

Body

0.32

Measured in

1900 MHz

http://www.phonearena.com/htmls/LG-KC550-phone-pa_2748.html

Τόσο χαμηλό είναι;

Και πόσο περίπου κρατάει η μπαταρία του;

Ευχαριστώ πολύ,

Μάνος

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

το kf600 σου φαινεται ιδιο με καποιο αλλο τηλεφωνο της ? το kf750 ? το kc550 με το D-pad και το συρομενο καπακι στην καμερα ? το LG HB620T με πιο αλλο lg σου μοιαζει ?

To KF600 είναι σαν το KF700, μόνο που η μισή του οθόνη είναι touch-screen και όχι ολόκληρη.

To KF750 μοιάζει αρκετά με το Shine.

To LG HB620T όντως είναι κάτι νέο σχεδιαστικά.

Και να τονίσω ότι μιλάω πάντα για σχεδιασμό και όχι δυνατότητες κτλ.

Anyway, δεν ήθελα να σε συγχύσω. Peace! :)

δεν με συγχιζεις εσυ απλα ειναι εξεταστικη περιοδος..

για τον πρωτο παραλληλισμο σου θα πω οτι εχεις δικιο αν και μοιαζουν στην εμφανιση ειναι εντελως διαφορετικα στη χρηση

για τον δευτερο πραγματικα δεν μπορω να νιωσω που μοιαζουνε το κ750 με το shine :lol:

βασικα κοιτο λιγο τα erricsson Που ειναι ολα ιδια στην εμφανιση... :lol::lol::lol: