Jump to content

Συζητήσεις για... οτιδήποτε!


t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια την δεκαετία του '90 ήταν ο κύβος του RUBIK. Προσπαθούσα να τον επαναφέρω με τη λογική αλλά μάταια. Έτσι το μόνο που έμαθα εκείνη την εποχή ήταν να τον ανοίγω, και να τον επαναφέρω μηχανικά, κερδίζοντας στοιχήματα χωρίς όμως να βλέπουν οι υπόλοιποι πως το κάνω.

 

Τη δεκαετία του 2000-2010 εργαζόμουν ως Ιατρικός Επισκέπτης σε Φαρμακευτική Εταιρεία, και τις ώρες που βρισκόμουν στις αίθουσες αναμονής άρχιζα να διαβάζω σχετικά με την επίλυσή του, και αποφάσισα να αγοράσω έναν και να μάθω να τον λύνω. Κόστος επένδυσης 10€ και χωρίς ανάγκη φόρτισης, κοινώς μπορούσα να ασχολούμαι συνέχεια.

 

Κατάφερα να πέσω κάτω από 1 λεπτό και κάπου εκεί σταματησα και το διαβάσμα. Από όσο γνωρίζω το ρεκόρ πλέον είναι κάτω από 10''. Το παρακάτω video απαριθμεί κάποια χρόνια πίσω, αλλά ακόμη και τώρα είμαι σε αυτό το επίπεδο. Ασχολείται κανείς άλλος με το σπορ αυτό; θα ήθελα να ανταλλάξουμε εμπειρίες μέ άλλους χρήστες αυτής της συσκευής :)

 

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω για τις τοσες απαντησεις παιδια :).Μενω Θεσσαλονικη αλλα αν αποφασισω να παω λυκειο θα γυρισω πτολεμαιδα λογο του οτι ξερω καθηγητες και μαθητες και οσο ναναι η παρεα μου εκει ειναι...γιατι ψυχολογικα το θεωρω δυσκολο να περασω 2 ακομα χρονια στο σχολειο χωρις παρεα..και αγγλικα ξερω οτι εχει να κανει με τον υπολογιστη και τα windows ασπουμε εχω μαθει αρκετα πραγματα..απλα δεν ειμαι με τιποτα επιπεδο lower.Τα Γερμανικα παιδια αν πιστευετε οτι μετρανε τοσο θα παρω ενα πτυχιο δεν θα τα αφησω..Αρα ειναι μονοδρομος η επιστροφη μου στο λυκειο μαλλον..Το θεμα ειναι πως θα συντηρω τον εαυτο μου χωρις δουλεια..Γιαυτο ψαχνω κατι μηπως μπορεσω εστω για 1 χρονο να βρω καποια δουλεια και απο τον επομενο χρονο να παω στο λυκειο με καποια χρηματα στην ακρη..Δυσκολα τα πραγματα

είσαι 21 και σκέφτεσαι είτε να φύγεις έξω είτε να βρείς δουλειά σαν τενίστας είτε να πας ναυτικό.

Και για 2 χρόνια που θέλεις για να τελειώσεις το σχολείο, λες πως θα γυρίσεις στο χωριό σου γτ δε μπορείς χωρίς τους φίλους σου.

Δλδ αν αποφασίσεις να φύγεις ναυτικό ή όταν έρθει η ώρα να δουλέψεις, τι θα κάνεις;θα πάρεις και τους φίλους σου μαζί;

Το να συντηρείς μόνος σου τον ευατό σου και το σπίτι σου, χωρίς οικονομική βοήθεια απο κάπου(βλ. γονείς) ή χωρίς να βρείς κάποια δουλειά, δεν παίζει.

Δουλειά που αν την κάνεις για ενα χρόνο, μπορεί να σου εξασφαλίσει την διαβίωσή σου για 3 χρόνια(1 που θα δουλεύεις +2 του σχολείου) δεν νομίζω να υπάρχει...Δλδ αν χρειάζεσαι 400 ευρώ το μήνα(νοίκι+διαβίωση+εξοδα) θα πρέπει να τα βγάζεις επι 3, δλδ 1200 το μηνα καθαρά.

Μηπως να σκεφτόσουν τη λύση του να πας νυχτερινό και να δουλευεις ταυτόχρονα?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα ! Εγώ φέτος μπήκα στη σχολή και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Πολύ καλές εγκαταστάσεις, καμία σχέση με τα υπόλοιπα τμήματα του ΑΤΕΙΘ. Αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς αξίζει πιστεύω!

Μιλάω πάντα με την μέχρι τώρα εμπειρία μου, κι εγώ καινούργιος είμαι εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, μετά από την αποτυχία μου στην κλήρωση του ΕΑΠ για δεύτερη φορά, αποφάσισα να επιλέξω ένα ίδρυμα στο εξωτερικό, το θέμα είναι πως από την αναζήτηση χάθηκα λίγο.... με ενδιαφέρει η διοίκηση επιχειρήσεων και το μάνατζμεντ, θέλω τα φώτα σας στο πως θα επιλέξω ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού? υπάρχεις κανείς που σπουδάζει εξ αποστάσεως ή έχει αποκτήσει πτυχίο με αυτή την μέθοδο? ο τίτλος είναι πανεπιστημιακός ή κολεγίου? δεν με ενδιαφέρει η αναγνώριση στην Ελλάδα γιατί δεν με ενδιαφέρει ο δημόσιος τομέας. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων, και περιμένω απαντήσεις σας! :)
fake! :X
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε μου , εγώ μετά απο το ΑΤΕΙ Πειραιά ΣΔΟ(Σχολη Διοικησης και Οικονομίας) δηλαδή διοικηση επιχειρήσεων,σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα με εσένα , τελικά μετα απο πάρα πολύ ψάξιμο κατέληξα σε ένα που κάνω εδώ και ένα χρόνο περίπου το http://www.ebsglobal.net/ . το ΜΒΑ Distance ,θεωρείται ένα απο τα πιο δυσκολά και εάν βάλεις κριτήρια distance mba world wide στο world ranking , θα δεις οτι είναι πάρα πολυ ψηλά,το ίδρυμα είναι το Heriot Watt και το τμήμα του είναι αυτό που σου έστειλα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα λόγω μεγάλης ευελιξίας είναι απο τα πιο πολυπληθέστερα στον κόσμο distance mba.(Γενικά γνώμη μου είναι να ψάχνεις ακριβώς σε αυτό που θες να κάνεις ποια είναι τα καλύτερα,δεν μπορείς να πεις ποιο είναι το καλύτερο γενικα ίδρυμα στην αγγλία? Ε ωραία θα πάω εκει να κάνω π.χ. ψυχολογία , αλλα μπορεί αυτό το ίδρυμα να έχει φτιάξει το όνομά του απο άλλο τομέα ,και στον συγκεκριμένο να υστερεί σε μεγάλο βαθμό,δεν ξέρω εάν είμαι πλήρως κατανοητός) Οπότε θα ψάξεις αρχικά όχι μόνο ποιά ιδρύματα είναι καλά για MBAs αλλα gia DIstance ΜΒAs.

Επίσης ένα συν είναι οτι έχει και εκπροσώπους εδω που με συνεργασία (επίσημα) με το πανεπιστήμιο κάνει μαθήματα με εξαιρετικούς καθηγητές (προσωπικά οι καλύτεροι που είχα ever),

επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεισ summer camps η να παρακολουθήσεις όποια μαθήματα θες εκει(με έξτρα επιβάρυνση). Ψάξε το και εάν εχει απορίες (είχα παααρα πολλές και εγώ και έψαξα και κυπρο και γενικά σε όλο το κόσμο) στείλε μου στο alexx.kapogiannis@gmail.com .

 

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

To ίδιο ισχύει και για τα προπτυχιακά έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Όταν οι Σουηδοι γοητευτηκαν απο την πληθωρικη body language των Ελληνων αποφασισαν να επιστρατευσουν καποιους Ελληνες φοιτητες και να δημιουργησουν αυτο το απολαυστικο βιντεο!

Από την πατροπαραδοτη μουτζα, μεχρι και τις πιο ασεμνες/πικαντικες χειρονομιες...

Αξιζει να το δειτε!

http://ourwordonthestreet.tumblr.com/post/77818182915/greek-gestures-lesson-by-greek-models

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτησω ειμαι θεωρητικη και εχω 1ο και 3ο πεδιο μονο για σχολες και δεν εχω δηλωσει ναυτικες σχολες...:/ δεν μπορω να πω αλλιως τωρα?
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας,

 

 

 

Θελουμε να ενημερωσουμε ολους τους κατοχους και μη κατοικιδιων για τη δημιουργια μιας νεας ιστοσελιδας καταχωρησης απώλειας ή ευρεσης κατοικιδιων. Σας παραθετουμε αναλυτικα το Δελτιο Τυπου:

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

http://www.petlocator.gr

 

 

 

Ένας νέος τρόπος καταχώρησης και ενημέρωσης για τα χαμένα κατοικίδια σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω των διαδραστικών χαρτών της Google δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση όλων των ζωόφιλων που αντιμετωπίζουν αυτό το πολύ σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα. Η ιδεα της δημιουργίας προήλθε απο τις αναρτήσεις πολλών ατόμων στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και γενικότερα στο διαδύκτιο που έψαχναν απεγνωσμένα να βρούν το αγαπήμενο τους κατοικίδιο.

 

Οι αναγγελίες απώλειας αυτή τη στιγμή είναι δίασπαρτες, υπάρχει σύγχηση και άγνωστη εγκυρότητα πληροφοριών με τους δείκτες εύρεσης να είναι χαμηλοί καθώς και η επανένωση ή οχι με το κατοικίδιο να παραμένει άγνωστη προς το κοινό.

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά του http://www.petlocator.gr είναι:

 

Καταχώρηση του χαμένου κατοικιδίου σας προσθέτοντας φωτογραφίες, χαρακτηριστικά, πληροφορίες επικοινωνίας και τοποθεσία του σημείου που χάθηκε στο χάρτη ορίζοντας χιλιομετρική απόσταση στην οποία πιστεύει οτι θα «κινείται» το κατοικίδιο.

Προβολή όλων των χαμένων κατοικιδίων στο χαρτη με ειδική σήμανση ανά κατηγορία.

Δυνατότητα εγγραφής σαν εθελοντής, ορίζοντας μέχρι 3 διευθύνσεις όπου κινείστε τακτικώς ώστε να ενημερώνεστε με email για τις απώλειες καθως και τις ευρέσεις γύρω σας. Επίσης υπάρχει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης μέσω της λίστας «Κατοικίδια Κοντά μου».

Αυτόματη ενημέρωση των εθελοντών,καταφυγίων και όλων όσων έχουν καταχωρήσει κατοικίδιο κοντά στο σημείο που πραγματοποιήθηκε η απώλεια μέσω email.

Αυτόματη δημιουργία αφίσας Α4 σε μορφή .pdf για κάθε νέα καταχώρηση με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, QR Code και φωτογραφίες, την οποία μπορεί να την «κατεβάσει» οποιοσδήποτε και να τη τυπώσει. Σκανάρωντας το QR Code με οποιοδήποτε smartphone θα οδηγηθείτε αμέσως στη σελίδα καταχώρησης όπου προβάλλονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία.

Αυτόματη δημοσιοποίηση της καταχώρησης στη σελίδα μας στο Facebook ( http://www.facebook.com/PetLocatorgr ) καθώς και Τweet στο λογοριασμό μας στο Twitter (

). Επίσης, ύστερα απο την υποβολή της καταχώρησης δίνεται η δυνατότητα να κάνετε Like.

Καταχώρηση εύρεσης κατοικιδίου υποβάλλοντας τα χαρακτηριστικά του,τη φωτογραφία του και την τοποθεσία όπου βρέθηκε. Αυτόματα θα ειδοποιηθούν όλοι όσοι έχουν κάνει αναγγελία απώλειας καθώς και οι εθελοντές κοντά στη περιοχή.

Καταχώρηση κατοικιδίου για μελλοντική χρήση, κάθε κατοικίδιο θα έχει μοναδικό κωδικό αριθμό και QR Code καθώς και τον αριθμό του Chip του. Στη συνέχεια μπορείτε να τυπώσετε όλα αυτά τα στοιχεία στη ταυτότητα του κατοικιδίου, αυξάνοντας δραματικά τις πιθάνοτητες έυρεσής του.

Μπορείτε να καταχωρήσετε μια καταγγελία στη περίπτωση που αντιλειφθείτε μια κακοποίηση ζώου, εμείς θα αναλάβουμε την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων για τα περιστατικά κακοποίησης.

Δυνατότητα καταχώρησης του καταφυγίου/συλλόγου και κτηνιατρείου (στη περίπτωση που δεν υπάρχει ήδη στο χάρτη) ώστε να ενημερώνονται αυτόματα για τις απώλειες των κατοικιδίων στη περιοχή τους έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης της αφίσας. Υπάρχουν ήδη 75 καταχωρήσεις, εάν εντοπίσετε κάποιο λάθος ή εάν θέλετε να προσθέσετε το email σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δυνατότητα άμεσης εγγραφής – σύνδεσης μέσω του λογαρισμού σας στο Facebook, Twitter, Google, Windows Live, Yahoo, Instagram και Foursquare. Σε περίπτωση που θέλετε να εγγραφείτε ως εθελοντής, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: http://www.petlocator.gr/εθελοντης.

Υποστηρίζονται όλα τα smartphones Android και iPhone καθώς και τα αντίστοιχα tablets με τη χρήση responsive theme.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε απο το link http://www.petlocator.gr/petlocator.gr_ad_banners.zip μπάνερς σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα για να τα τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα σας δημιουργώντας link στο http://www.petlocator.gr.

 

 

 

 

 

Με Εκτίμηση,

 

Ευστάθιος Ντονάς

 

Υπέθυνος Ανάπτυξης

 

Δήμητρα Μπράτη

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

 

Email: petlocatorgr@gmail.com , info@petlocator.gr

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6951 852930

Link to comment
Share on other sites

Για σας παιδια

Μέχρι τέλος του μήνα οι εξετάσεις για ανέργους είναι 15 ευρώ.

 

ΟΜΩΣ πηρα σημερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι το μέγιστο επίπεδο που μπορείς να επιτύχεις είναι advance . Όμως εγώ έχω ήδη lower και ενδιαφέρομαι μόνο για proficiency. Πουθενά δεν έγραφε αυτό στο site. Αν το ήξερα δεν θα πλήρωνα

 

Τις γνώμες σας?

technoholic maniac reviewer
Link to comment
Share on other sites

Γενικότερα όποιος ξέρει τι αντιστοιχίσεις υπάρχουν μεταξύ των καινούριων τύπως εξέτασης και της κλασσικής ας το γραψει για να ξέρουμε.

 

Έχω και εγώ το lower και θ'ελω να το προχωρήσω προς το proficiency αλλά να δώσω μόνο μια φορά εξετάσεις μην πάω για 3-4 χαρτιά.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα σε ολους!

 

συντομα θα φτοιαξω ενα e-shop με ρουχα και κοσμηματα σε αρχαιοελληνικο υφος αλλα δεν μπορω να επιλεξω καποια ονομασια εδω και καιρο :confused: :(

 

καθε γνωμη και προταση ειναι καλοδεχουμενη :)

ευχαριστω <e

Link to comment
Share on other sites

μολων λαβε

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

πήγα σήμερα να δώσω εξετάσεις, και για τους άνεργους δώσανε ένα επιπλέον χαρτί που λέει ότι πρέπει να κάνουμε κατάθεση άλλα 35 ευρώ για να πάρουμε το πιστοποιητικό......:rtfm:

σύνολο δηλαδή 50 ευρώ... όχι τα 15 που διαφημίζουνε...

 

και το ανώτατο που μπορείς να πάρεις είναι το αντίστοιχο advance δεν υπάρχει proficiency level....

Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους
technoholic maniac reviewer
Link to comment
Share on other sites

Η κανονικη τιμη ειναι 150 και εσυ θα πληρωσεις 50.

 

Δεν το θεωρεις καλο;

 

Συμφωνω πως το 15 ειναι ψεμα.

 

Το toeic εχει και proficiency αλλα δεν ειναι αναγνωρισμενο απο ασεπ

Link to comment
Share on other sites

σιγα μη το λεγανε κιολας

εξαρχης φαινοταν υποπτο αυτο με τα 15 ευρω

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Link to comment
Share on other sites

Χαχαχχαχαχα!!!!

Μου θυμίζει μια φορά που ήμουν μικρός και διαφήμιζαν δωρεάν τεστ αλλεργιών σε μικρά παιδιά μέχρι 10 ετών,η εξέταση ήταν όντως δωρεάν αλλά έπρεπε να πληρώσεις για να πάρεις τα αποτελέσματα:dance::yahoo::dance:

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πως γίνεται να μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία και να μην ψάχνεις εκ των προτέρων να μάθεις όλες τις σχετικές λεπτομέρειες?

Πρώτο αποτέλεσμα στο Google, και αναφέρονται τα 35 ευρω: http://www.hau.gr/?i=examinations.el.news.3620

 

Οι διαφημίσεις πάντα κρυβουν τα ψιλά γράμματα, γιατί είναι διαφημίσεις - εμείς σαν καταναλωτές δεν το ψάχνουμε? Γουρούνι στο σακί?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

Είμαι απόφοιτος του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ (2008) και σχολούμαι με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 2006 επαγγελματικά. Πρόσφατα ενημερώθηκα πως μπορώ να πάρω πιστοποίηση πάνω στο αντικείμενο μου (δείτε εδώ). Στόχος μου φυσικά δεν είναι να πάρω ένα ακόμα χαρτί αλλά να κάνω κάτι που ίσως μου ανοίξει πόρτες.

 

Αν ρωτήσω τους ίδιους θα ακούσω τα καλύτερα και για αυτό το μεταφέρω στο πλέον ουδέτερο έδαφος! Έχει ασχοληθεί-ακούσει κανείς κάτι; Αξίζει τον κόπο; Θα μπορούσε αυτή η πιστοποίηση να "ανοίξει" κάποια πορτα στο εξωτερικό;

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

εχει πολυ ανταγωνισμο και ειναι λιγο αερετζιδικο,απο την αποψη οτι ο καθενας μπορει να το κανει χωρις καποια πιστοποιηση,ασχετα αν ξερει κιολας.σιγουρα αυτο που μετραει περισοτερο απο ενα χαρτι ειναι οι γνωριμιες για μια καλη αρχη.ομως και το χαρτι ειναι καλο εφοδιο για αρχη,να δειξεις οτι ασχοληθηκες,χωρις γνωριμιες ομως δυσκολα

γνωμη μου παρτο αφου θες να πας και εξωτερικο.

Link to comment
Share on other sites

Η αγορά εδώ είναι ότι να ναι, έχω δουλέψει (και πληρωθεί ευτυχώς) σε γνωστά ΜΜΕ αλλά δεν αξίζει να προσπαθήσω πλέον γιατι no money here. Με ενδιαφέρει καθαρά να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να φύγω έξω απλά προσπαθώ να μάθω αν αυτή η πιστοποίηση μετράει έστω και λίγο στο εηωτερικό.
Link to comment
Share on other sites

δηλαδή εγώ που έχω ήδη το lower του cambridge (fce) θα έχει κάποιο νόημα αν πιάσω μόνο το proficiency? ή και το advance?
technoholic maniac reviewer
Link to comment
Share on other sites

Αφού θα είναι e-shop καλύτερο ακούγεται το " τηλέμολών λαβέ΄:P

 

:lol::lol::lol:

 

greek style :wink:

Edited by thanos_s
Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα σε ολους!

 

συντομα θα φτοιαξω ενα e-shop με ρουχα και κοσμηματα σε αρχαιοελληνικο υφος αλλα δεν μπορω να επιλεξω καποια ονομασια εδω και καιρο :confused: :(

 

καθε γνωμη και προταση ειναι καλοδεχουμενη :)

ευχαριστω <e

 

Μήπως αν σου το πουν εδώ το όνομα, το δει κάποιος άλλος και στο προλάβει - αν είναι όντως καλό; Λέω εγώ τώρα :p

Love Crete? Prove it.

https://www.facebook.com/lovecrete

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις για... οτιδήποτε!
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...