christinajoanna Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 που με απασχολεί μήνες τώρα. Τα έχω με ένα παιδί 1 χρόνο και 3 μήνες αλλά γνωριζόμαστε 5 χρόνια. Το πρόβλημα είναι πως πέρυσι το καλοκαίρι που γυρίσαμε Αθήνα, μετά από 1 μήνα άρχησε να πηγαίνει σε μία σχολή για μεταπτυχιακό, που ναι μεν είναι το αντικείμενο που του αρέσει αλλά εκτός από το ότι είναι μακριά, δεν του αρέσουν τα άτομα και γενικά τίποτα. Οι παρέες του ήταν στην άλλη σχολή που έφυγε από εκεί επειδή τελείωσε. Το θέμα είναι πως από τότε ξεκίνησαν τα πάντα. Με το που άρχησε την σχολή δεν είχε όρεξη να βγαίνει,ήθελε να κάθεται όλο μέσα στο σπίτι, δεν είχε πλέον την όρεξη να παίζει τα αγαπημένα του χόμπι που παίζει από μικρός, όλο ήταν στεναχωρημένος χωρίς να ξέρει την αιτία, πέρασε και για μία εβδομάδα μία φάση που δεν ήξερε αν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί μου γιατί του είχα πει και γω κάποια πράγματα (βέβαια μετά είπε πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος που το νόμιζε αυτό πάνω στην κρίση του). Μετά από κάτι μήνες ήταν εντελώς καλά και πριν μλια εβδομάδα ξαναρχισε τα ίδια. Ανέφεραν οι γονείς του ένα άσχημο γεγονός στην ζωή του και από τότε είναι πάλι στην παραπάνω φάση. Δεν μπορεί να βρει τίποτα που να τον κάνει χαρούμενο. Ακόμα και αν τα πράγματα είναι σαφώς ορατά. Δεν ξέρω τι να κάνω και δεν ξέρω καν τι έχει και που οφείλεται αυτό. ελπίζω να μην σας κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Φτιάξε μια ωραία σελιδούλα στο facebook ένα pinterest κι ένα instagram κι άρχισε να τα προωθείς μέσα από τα δικά σου προφίλ! Κι αφού αρέσουν και στους φίλους σου ζήτα τη στήριξή τους στην αρχή! πχ πες τους να κοινοποιήσουν τις σελίδες σου ή αν διαθέτεις 20 - 30 γι προώθηση μπορείς να κάνεις καμιά διαφήμιση στο facebook! Πιστεύω θα σε βοηθήσουν αρκετά τα social media γιατί το etsy δεν είναι και τόσο διαδεδομένο ακόμα στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Θα μπορούσες να πας και σε κάποια μαγαζιά που πουλάνε διακοσμητικά να τους δείξεις δείγμα της δουλειάς σου και να κάνετε μια συμφωνία να τα πουλάνε στο μαγαζί τους κι εσύ να παίρνεις κάποια προμήθεια! Αν και προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να τα πουλάς μόνος σου, γλιτώνεις χρόνο και κόπο, αλλά πρέπει να φτιάξεις δίκτυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ναι, τελείωσε. Τελικά πήρε περίπου 3 εβδομάδες. Όλα έγιναν σε 1 μέρα: δικαστήριο, απόφαση, άρση προσημείωσης στο υποθηκοφυλακείο (η βεβαίωση βγαίνει μερικές μέρες μετά, αλλά δεν υπάρχει θέμα -- ισχύει από τη στιγμή που κατατίθεται η απόφαση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Φτιάξε μια ωραία σελιδούλα στο facebook ένα pinterest κι ένα instagram κι άρχισε να τα προωθείς μέσα από τα δικά σου προφίλ! Κι αφού αρέσουν και στους φίλους σου ζήτα τη στήριξή τους στην αρχή! πχ πες τους να κοινοποιήσουν τις σελίδες σου ή αν διαθέτεις 20 - 30 γι προώθηση μπορείς να κάνεις καμιά διαφήμιση στο facebook! Πιστεύω θα σε βοηθήσουν αρκετά τα social media γιατί το etsy δεν είναι και τόσο διαδεδομένο ακόμα στην Ελλάδα Θα συμφωνήσω απόλυτα. Φτιάξε μια σελίδα στο FB, στείλε σε 10-20 φίλους σου να προσκαλέσουν δικούς τους φίλους, ανέβασε ποικιλία φωτογραφιών και πληροφορίες για το τι φτιάχνεις, γενικά κάνε κάτι όμορφο εμφανισιακά και προσεγμένο. Από στόμα σε στόμα (ή post σε post καλύτερα :p) θα δεις ότι κάτι μπορεί να γίνει. Όπως και να 'χει, σου εύχομαι καλή επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Δεν κάνω πλάκα, αλλά δοκίμασες να κάνετε σεξ; Μπορεί να έρθει στα συγκαλά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregart Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορει καποιος να μου απαντησει. πως μπορω να βρω καποιον απο μια φωτογραφια του? να δω αν εχει fb ή εστω καποιο αλλο λογαριασμο? μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Αν έχετε & κάποια άλλη ιδέα είναι ευπρόσδεκτη! Να στε καλά! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Καλησπέρα, πήγαινε εδώ https://www.google.com/imghp?hl=el&gws_rd=ssl ανεβασε την φωτογραφια. και ασε να το κανει αναζητηση. στην ουσια θα ψαξει σαιτς που εχουν αυτην την φωτογραφια. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Δεν ξέρω τι πέρασε το παιδί αλλά Έτσι όπως τα λες σαν να έχει κάποιο θεματάκι κατάθλιψης φαίνεται...... Τον έχεις πιάσει να μιλήσετε να σου πει τι πρόβλημα Έχει και Γιατί είναι έτσι? Μια κουβέντα πάντα βοηθάει νομίζω. Μήπως συμβαίνει κάτι στην σχολή του? Edited July 19, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορει καποιος να μου απαντησει. πως μπορω να βρω καποιον απο μια φωτογραφια του? να δω αν εχει fb ή εστω καποιο αλλο λογαριασμο? μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω Τις ασφαλειας εισαι; :rolleyes: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Τις ασφαλειας εισαι; :rolleyes: Αν ήταν της ασφάλειας δεν θα ρωτούσε... Θα ήξερε !!!!!! :D Αν μπεις google από υπολογιστή έχεις την δυνατότητα στις φωτογραφίες να βάλεις μια που θες εσύ και να σου βρει πανομοιότυπες !!! Πας google.gr η .com πατάς πάνω που λέει Εικόνες κ Εκεί μέσα στην μπάρα της αναζήτησης θα δεις δεξιά ένα εικονίδιο φωτογραφικής μηχανής. Πατάς αυτό και φορτώνεις την φωτο που θες να ψαξεις Edited July 19, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Αν ήταν της ασφάλειας δεν θα ρωτούσε... Θα ήξερε !!!!!! :D Αν μπεις google από υπολογιστή έχεις την δυνατότητα στις φωτογραφίες να βάλεις μια που θες εσύ και να σου βρει πανομοιότυπες !!! Πας google.gr η .com πατάς πάνω που λέει Εικόνες κ Εκεί μέσα στην μπάρα της αναζήτησης θα δεις δεξιά ένα εικονίδιο φωτογραφικής μηχανής. Πατάς αυτό και φορτώνεις την φωτο που θες να ψαξεις Να δεις γκομενικο ειναι το θεμα.... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Να δεις γκομενικο ειναι το θεμα.... Χαχαχαχαχαχαχα ότι και να είναι.... Τουλάχιστον δώσαμε λύση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofia000 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 στο jumbo το αγορασα εγω ....και ψαχνω με τι υλικο θα το περασω για να γινει πλαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Μήπως είναι σαν το ταρταν?ειναι το υλικό που υπάρχει στον στίβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 αν φτιαξεις καμια σελιδα στο fb στειλε μου να γινω μελος,με ενδιαφερουν αναπαλαιωσεις αλλα γενικα και δημιουργιες.κι οντως στο fb θα δεις ενδιαφερον προς την δουλεια σου,ενταξει θα σου τυχουν και μερικοι οτι να ναι,ομως θα σε βοηθησει.εμενα παντως με βοηθησε φοβερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitseas7 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Εγώ πιστεύω πολύ στο word of mouth! Μια καλή ιδέα είναι να φτιάξεις κάτι μικρό συμβολικό και να το δωρίσεις σε φίλους σου για να το βάλουν στο σαλόνι τους ή στο γραφείο τους και να το δείχνουν σε γνωστούς τους και να μιλάνε για σένα! Βέβαια αυτό δεν θα σου δώσει τη δημοσιότητα που θα σου δώσει το facebook αλλά είναι πιο ποιοτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Εδώ θα βάζουμε τις φωτογραφίες (που έχουμε τραβήξει εμείς ίσως) η τα wallpapers που μας αρέσουν παρα πολύ αυτό το διάστημα και τα χρησιμοποιούμε στο κινητο, στον υπολογιστή ή και στα κοινωνικά δίκτυα ! Εκτως από τις φωτο με την φάτσα μας Βέβαια για να μη..... ματιαστουμε Εδώ μεσα!! :D :lol: :lol: Edited July 30, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Στη μετφραστικη υπηρεσια του υπουργειου τα πηγες; (Στο Μοναστηρακι ειναι). Νομιζω ειναι 10€ το καθε πτυχιο που μεταφραζεις.. Αυτο δε σου κανει; Το θελεις για καποιο πανεπιστημιο/δουλειά στο εξωτερικό να υποθεσω; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Ναι για το εξωτερικο τα θελω αλλα δεν τα πηγα στην Μεταφραστικη υπηρεσια πηρα την σφραγιδα στο πτυχιο απο την Περιφερεια Αττικης δωρεαν.Τα χαρτια μαζι με την σφραγιδα της χαγης θα μεταφραστουν απο ορκωτο μεταφραστη της χωρας οπου ειναι και επισημοτατα.Με 20 ευρω ανα σελιδα ενω εδω με επικυρωση δικηγορου μου ζητουσαν 35-40 ευρω την σελιδα.Ξερω οτι στην μεταφραστικη ειναι πιο φθηνα αλλα δεν μπορεσα ουτε να επικοινωνησω με τα τηλεφωνα τους ωστε να ρωτησω πως θα γινει η διαδικασια ολη για καποιον που ειναι απο Κρητη.Οποτε εφοσον ειμαι καλυμενος με το να τα μεταφρασω σε ορκωτο μεταφραστη της χωρας που θα πανε ολα καλα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εδώ θα βάζουμε τις φωτογραφίες (που έχουμε τραβήξει εμείς ίσως) η τα wallpapers που μας αρέσουν παρα πολύ αυτό το διάστημα και τα χρησιμοποιούμε στο κινητο, στον υπολογιστή ή και στα κοινωνικά δίκτυα ! Εκτως από τις φωτο με την φάτσα μας Βέβαια για να μη..... ματιαστουμε Εδώ μεσα!! :D :lol: :lol: Εδώ και χρόνια, wallpaper στο pc και στο εκάστοτε κινητό μου, αυτή η εικόνα. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 εγω αυτην εχω τωρα στον υπολογιστη http://vignette2.wikia.nocookie.net/mkwikia/images/7/71/Mortal-kombat-x-ermac-render.jpg/revision/latest?cb=20150224031135 :cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εγώ έχω αυτή στον υπολογιστή!!! Καλοκαιρινή ! https://www.google.gr/search?q=summer+wallpaper&client=ms-unknown&site=webhp&prmd=iv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI4rHjk9CGxwIVy7wUCh3xgALR&biw=360&bih=511#imgrc=GlnfulqORoPY7M%3A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Από τότε που έχω υπολογιστή, για wallpaper έχω το καλλίτερο. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts