Jump to content

Mitseas7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mitseas7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Mitseas7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τελικά το έκανα σήμερα! Εύκολο είναι, έχει και οδηγίες στη σελίδα. Τα λεφτά πόσο καιρό κάνουν να μπουν στο λογαριασμό?
  2. Παιδιά αυθεντικές κολώνιες μόνο από μαγαζιά τύπου hondos, notos,sephora κτλ...! Όλα τα άλλα είναι μούφες! Προσωπικά ψωνίζω από αεροδρόμιο που έχει προσφορές συνήθως!
  3. Θα πάω Πάφο για 3 μέρες! Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ωραία μπαράκια? Θέλω να αποφύγω αυτά που συχνάζουν οι Άγγλοι και γενικά οι τουρίστες...
  4. Προς το παρόν το otego είναι πολύ προβληματικό.... Και το θεωρώ απαράδεκτο να κάνουν αυξήσεις στον ote tv χωρίς να έχουν τελειοποιήσει όλες τις υπηρεσίες τους...
  5. Καλή πληροφορία! Thanks! Φαντάσου να μην προλάβαινα να το κάνω και να την έχανα την επιστροφή! :eek: Γιατί δίνουν τόσο λίγο χρόνο όμως??
  6. Εγώ πιστεύω πολύ στο word of mouth! Μια καλή ιδέα είναι να φτιάξεις κάτι μικρό συμβολικό και να το δωρίσεις σε φίλους σου για να το βάλουν στο σαλόνι τους ή στο γραφείο τους και να το δείχνουν σε γνωστούς τους και να μιλάνε για σένα! Βέβαια αυτό δεν θα σου δώσει τη δημοσιότητα που θα σου δώσει το facebook αλλά είναι πιο ποιοτικό
  7. Πριν από λίγο μπήκα στο web banking της Άλφα κι ήταν όλα οκ! Ξανατσέκαρε σε λίγο! Μπορεί κάτι να λάγκαρε!
  8. Αν και καθυστερημένα ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Τελικά τον πήρα τον 276! Μέχρι στιγμής πολύ καλή εντύπωση! Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα ενημερώσω! Επίσης, ξέρει κανείς τι παίζει με την προσφορά για τα τόνερ της hp γιατί ψάχναμε χθες μαζί με τον κολλητό μου για τον εκτυπωτή του και είδαμε κάτι για επιστροφή χρημάτων αλλά δεν καταλάβαμε ακριβώς τι παίζει...;
  9. Κι εγώ δεν πιστεύω ότι τα capital controls θα σταματήσουν να υφίστανται σύντομα, όμως θα πρέπει σίγουρα να αυξηθεί το όριο αναλήψεων! Δεν είναι λογικό να μπορούμε να σηκώνουμε μόνο 50 ευρώ (γιατί το 60 λίγες τράπεζες το τηρούν αφού δίνουν μόνο 50ρικα γιατί και καλά δεν έχουν 20ρικα)... Μια οικογένεια πολλών ατόμων μπορεί να έχει ημερήσια έξοδα και πάνω από 50 ευρώ ή γενικά μπορεί κάτι να τύχει και κάποιος να χρειαστεί άμεσα μετρητά, δεν μπορούν να μας περιορίζουν τόσο! Ας το πάνε στα 200 - 300 ημερησίως τουλάχιστον να μην στοιβάζεται ο κόσμος στα ΑΤΜ κι ας το κρατήσουν όσο πρέπει το capital control!
  10. Μπορεί να έχει πρόβλημα η υποδοχή usb του player, αν το έχεις χρησιμοποιήσει με διαφορετικά καλώδια και σου αποσυνδέεται συνεχώς..!
  11. Ναι αν υπάρχει κάτι κοντά στα χαρακτηριστικά του 551 με προσφορά προφανώς και θα το προτιμήσω! Έχεις κάποιο συγκεκριμένο να προτείνεις?
  12. Εγώ έχω ένα στικάκι 3G και πάει σαν κότα! Ούτε 2η καρτέλα στον browser δεν μπορεί να φορτώσει! Νομίζω ότι θα διακόψω και θα πάω σε cosmote! Μια φίλη μου που έχει μου έχει πει ότι πάει σφαίρα!
  13. Κάνε ένα backup τα αρχεία σου και reset στο στικάκι
  14. Μάλλον από αυτά που λέει η κικκ θα πρέπει να πάω για inkjet, γιατί εκτυπώνουμε αρκετές έγχρωμες όπως είπα και πιο πριν! Έχεις κανένα συγκεκριμένο μοντέλο να προτείνεις από τους pro x που ανέφερες?
  15. Εντάξει το δέχομαι ότι μπορεί να είναι καλύτεροι απο τους παλιούς inkjet (το βλέπω κιόλας ότι έχουν πολύ καλές ταχύτητες εκτύπωσης) αλλά είναι καλύτεροι κι από τους Laser;
×
×
  • Create New...