Jump to content

Συζητήσεις για... οτιδήποτε!

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://web.archive.org/web/20030719055841/http://myphone.gr/

Αχ...... Nostalgia...... ειδήσεις όπως "Παρουσίαση: Sony Ericsson T610" και "Νέα Blueprints: Siemens MC60 & Sony Ericsson T220" , ποιός να φανταζόταν τι θα επακολουθούσε....

Ειδικά αυτή την παρουσίαση του Τ610 την θυμάμαι κανονικά μιας και την είχα λιώσει στο διάβασμα αφού πήρα την συγκεκριμένη συσκευή τότε και την έχω ακόμα :-)

ωραιες αναμνησεις.παιδευομουν να μαθω πληροφοριες για το μοτορολα μπχ200 για το μοτορολα μπχ 300 για το qtek 9000 για το σονυ π900 για το μοτορολα α920 για το μοτορολα α925 για το μοτορολα α1000 τελικα για ΟΛΑ τα μοτορολα...:lol:

τινγκα παντως στα greeklish το φορουμ:p

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Παντως πρεπει να ηταν ετσι για πολλα χρονια γιατι θυμαμαι οτι και το 2008 που γραφτηκα την ιδια μορφη ειχε το site.

Παντως πρεπει να ηταν ετσι για πολλα χρονια γιατι θυμαμαι οτι και το 2008 που γραφτηκα την ιδια μορφη ειχε το site.

Ναι, η μορφή του αν θυμάμαι καλά ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια έτσι. Μπορεί να ήταν και το 2010 που έκανα την εγγραφή, αλλά δε το λέω με σιγουριά γιατί την έβλεπα από το 2008 σαν επισκέπτης.

Αχ αναμνήσεις :happy::happy::happy:

Ακόμη θυμάμαι τα καλοκαίρια που έμπαινα κάθε πρωί στο φόρουμ και ήμουν μέσα με τις ώρες

myphone σ' αγαπούμε :love:

Χαχα, αναμνησεις κι αυτες. Οντως ήταν για αρκετα χρονια, και το θυμαμαι και γιατι εκανα την εγγραφη το 2006 αλλά εμπαινα και πιο πριν για να διαβαζω νεα για την τρελα μου.

:D

Άρης

Follow me

• 2 weeks later...

καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω (κυρίως τους καθηγητές Αγγλικών) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο το οποίο να είναι κατάλληλο για κάποιον που απλά θέλει να θυμηθεί σύντομα την γραμματική. Η περίπτωση μου έχει ως εξής: πριν απο αρκεταααααά χρόνια έκανα κανονικά τα Αγγλικά μου, έχω να ασχοληθώ με αυτά αρκετό καιρό και φυσικά δεν θυμάμαι τους κανόνες της γραμματικής - γράφω (σύνταξη) και διαβάζω (καταλαβαίνω) σχετικά καλά απλά θέλω ένα βιβλίο να με "οργανώσει" και να βάλει σε τάξη αυτά που υποψιάζομαι ότι γνωρίζω πλέον εμπειρικά (διαβάζω αρκετές ξένες σελίδες στο internet με άνεση).

αν έχετε κάποια πρόταση.... :)

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Εγω με τους μαθητες μου δουλευω τα grammalysis του εκδοτικου supercourse.

Εχει διαφορα επιπεδα. Αν θες ζορικα παρε το γ1 αλλιως β2 η β1

Εχει και γραμματικη και λιγο λεξιλογιο αυτο το βιβλιο

• 2 weeks later...

Εσεις τι θα απαντουσατε σε αυτο το αιωνιο διλυμμα?Για εμας τους Αθηναιους,νομιζω οτι ειναι παραδοση πλεον να φευγουμε τον Αυγουστο για διακοπες,αφου τοτε ερημωνει η πολη.Πολλοι ομως προτιμουν να πανε διακοπες τον Ιουλιο και να επωφεληθουν απο την αδεια Αθηνα του Αυγουστου για διακοπες στην πολη,αφου οι παραλιες της Αττικης δεν ειναι πηχτρα οπως τους 2 προηγουμενους μηνες.

Εγω πρωσοπικα προτιμω να ακουλοθω την παραδοση και φευγω τον Αυγουστο αφου τοτε τα παντα στην Αθηνα ειναι κλειστα λογο διακοπων,οι παρεες φευγουν και η πολη υπολειτουργει.Επισεις,προτιμω να κατσω στην Αθηνα ολον τον Ιουλιο εχοντας τις διακοπες μπροστα μου,παρα να μεινω ολο τον Αυγουστο σε μια ερημη πολη,ενω οι διακοπες εχουν τελειωσει απο τον Ιουλιο,νιωθωντας οτι το καλοκαιρι τελειωσε προωρα.Το ιδανικο για μενα ειναι ολιγοημερη αποδραση 3-4 ημερων τον Ιουλιο και κανονικες διακοπες τον Αυγουστο,οποτε ψηφιζω Αυγουστο.

Ψηφιστε λοιπον ποιον θεωρειτε καλυτερο μηνα για τις καλοκαιρινες διακοπες.Οσοι φευγεται και τους 2 μηνες ψηφιστε τον μηνα που προτιματε να περνατε το μεγαλυτερο μερος των διακοπων σας.

μονο και μονο οτι απολαμβανω την θεσσαλονικη (απο 5 αυγουστου μεχρι 20) που ειναι ηρεμη πας οπου θεςς σε 5 λεπτακια,τα αστικα αδεια,ειναι αλλη κατασταση:D:D

ειμαι ομως και τυπος που δεν κανει τρελη ζωη με ποτα ξενυχτια κτλ..

οποτε προσπαθω να πηγαινω διακοπες εως τελςο ιουλιου για να μπορω μετα να απολαμβανω την ηρεμια...

ασε που ξεκιναν και τα πρωταθληματα μετα τις 10 αυγουστου οποτε εχουμε κατι να σκοτωνουμε το σ-κ...

Xperia z

Τελος αυγουστου θα προτιμουσα.

Αν και δεν ειμαι φαν του καλοκαιριου. Προτιμω χειμερινες διακοπες

Τρελό γέλιο. :p :D

Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα πώς στο καλό "φεύγουν" τέτοια μηνύματα. Δεν ελέγχουν πρώτα τι έχουν γράψει πριν πατήσουν το "send"; :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κάπως έτσι είναι και τα δικά μου μηνύματα απ'όταν εγκατέστησα το Swiftkey. Τα smartphone δεν (!) είναι για να' χεις νεύρα και να γράφεις γρήγορα, θα γράψεις ό,τι να'ναι. :p

Κάπως έτσι είναι και τα δικά μου μηνύματα απ'όταν εγκατέστησα το Swiftkey. Τα smartphone δεν (!) είναι για να' χεις νεύρα και να γράφεις γρήγορα, θα γράψεις ό,τι να'ναι. :p

Με το swype πάντως, και μάλιστα σε οθόνη 3.5", που είναι πιο μικρά τα εικονικά πλήκτρα κι όσο να 'ναι πιο δύσκολο να πετύχεις σωστή πληκτρολόγηση, μια χαρά είναι τα μηνύματά μου. Κι έτσι κι αλλιώς, όταν έχεις νεύρα, καλό είναι και να μιλάς, γιατί όλο και κάτι άκυρο θα πεις που θα μετανιώσεις μετά. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Με το swype πάντως, και μάλιστα σε οθόνη 3.5", που είναι πιο μικρά τα εικονικά πλήκτρα κι όσο να 'ναι πιο δύσκολο να πετύχεις σωστή πληκτρολόγηση, μια χαρά είναι τα μηνύματά μου. Κι έτσι κι αλλιώς, όταν έχεις νεύρα, καλό είναι και να μιλάς, γιατί όλο και κάτι άκυρο θα πεις που θα μετανιώσεις μετά. ;)

Δεν φταίει το πρόγραμμα γραφής, αλλά η λειτουργία που μπορείς να δημιουργήσεις μια λέξη απλά σέρνοντας το δάκτυλό σου πάνω από τα γράμματα, εκεί γράφει ό,τι να'ναι. Πλέον, έχοντας το απενεργοποιημένο, στέλνω κανονικά μηνύματα. :cool:

Στο τηλέφωνο μπορεί να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις, στα μηνύματα το ξανασκέφτεσαι.

Τελος αυγουστου θα προτιμουσα.

Αν και δεν ειμαι φαν του καλοκαιριου. Προτιμω χειμερινες διακοπες

Τέλη Αυγούστου για τους παρακάτω λόγους:

- έχεις την Αθήνα άδεια από αρχές Αυγούστου

- βρίσκεις πάντα καλύτερες τιμές τέτοια περίοδο

- όπου πας θα έχει λιγότερο κόσμο, από πχ αρχές Αυγούστου

- εκεί που γυρνάνε όλοι από διακοπές και ξενερωνουν, εγώ ξεκινάω :-)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πήρα μερικούς σπόρους τριαντάφυλλο. Τι πρέπει να κάνω και πότε θα καταλάβω ότι έπιασαν?

Φυτεύονται κυρίως, από το τέλος Οκτωβρίου έως το τέλος Απριλίου. Η περίοδος αυτή αλλάζει αν τα φυτά είναι γυμνόριζα και εξαρτάται από τον καιρό. Οι τριανταφυλλιές είναι ανθεκτικά φυτά στο κρύο, για αυτό στην χώρα μας τις φυτεύουμε και με κρύο καιρό. Καλό είναι να αποφεύγονται οι πολύ κρύες μέρες (αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν).

Η φύτευση από Νοέμβριο έως μέσα Δεκεμβρίου έχει το πλεονέκτημα να δίνει πιο γρήγορη και συνεπώς περισσότερη ανθοφορία την πρώτη χρονιά. Κλαδεύουμε μία φορά τον χρόνο, τον χειμώνα μετά τις μεγάλες παγωνιές και γενικά πριν το ξεκίνημα της νέας βλάστησης, δηλαδή, τον Γενάρη για της νότιες και ζεστές περιοχές και τον φλεβάρη για τις κρύες περιοχές. Κλαδεύουμε μόνον τις τριανταφυλλιές που έχουν ήδη αναπτυχθεί την προηγούμενη χρονιά

Τα συχνά ποτίσματα βοηθούν την ανθοφορία της τριανταφυλλιάς, κυρίως όταν κάνει ζέστη. Μπορείτε να τις ποτίζετε κάθε μέρα από λίγο, στο κατακαλόκαιρο. Γενικά ένα καλό πότισμα κάθε βδομάδα είναι αρκετό. Φροντίστε το χώμα να είναι υγρό σε βάθος 2-3 εκ. γύρω από το φυτό. Αποφεύγετε να βρέχετε τα κλαδιά γιατί έτσι ευνοούνται οι ασθένειες των φύλλων. Αφήστε το νερό να τρέχει κοντά στο φυτό σιγά – σιγά για αρκετή ώρα, ώστε να ποτιστεί σε βάθος.

Πηγή.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

• The title was changed to Συζητήσεις για... οτιδήποτε!
  • The topic was pinned