Jump to content

Motorola ZN5

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εεεε παιδιά...

Πήγα σήμερα μια βόλτα από Saturn και χάζευα τα κινητά όσπου έφτασα και στο ZN5 και είδα την τιμή του... 229 !!!!!!!!! :blink: Εγώ το είχα αφήσει 100 ευρώ πάνω πριν λίγο καιρό,,, Όποιος ενδιαφέρεται να πάει να το πάρει από εκεί! Απότι είδα έχει καμια 10αριά.

Βασικά να πάτε μεθαύριο για να προλάβω αύριο να πάρω και για μένα επειδή σήμερα δεν είχα λεφτά πάνω μου... :D

Καλή προσφορά :rolleyes: !!

• Απαντήσεις 511
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μακάρι, αν και δεν το βλέπω...

παντώς η κάμερα που την δούλεψα, αρκετή ώρα σε wind, (σε λίγο θα μου κάνανε καφέ!),

λέει πολλά, πέρα από νούμερα...

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Με Θεσσαλονίκη τί γίνεται; Κανένα σημείο για αγορά στην ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αυτή τιμή; Το ΠΛΑΙΣΙΟ πάντως δεν το έχει προς το παρόν...

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Με Θεσσαλονίκη τί γίνεται; Κανένα σημείο για αγορά στην ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αυτή τιμή; Το ΠΛΑΙΣΙΟ πάντως δεν το έχει προς το παρόν...

Από ότι κατάλαβα το "Saturn" το έχει προσφορά.. Οπότε δεν νομίζω να το βρεις αλλού τόσο φτηνά!!

("Saturn" δεν έχει ανοίξει και στην Θεσσαλονίκη ?)

Από ότι κατάλαβα το "Saturn" το έχει προσφορά.. Οπότε δεν νομίζω να το βρεις αλλού τόσο φτηνά!!

("Saturn" δεν έχει ανοίξει και στην Θεσσαλονίκη ?)

Πάντως δεν το είχε σαν προσφορά να φαίνεται δηλαδή όπως κάτι άλλα ... Αυτό ήταν κανονικά μαζί με όλα τα άλλα motorola και η τιμή του αντί για 300κάτι που περίμενα να δώ ήταν 229...

Γενικά η saturn έχει πολλές τέτοιες "προσφορές" σε όλα τα προϊόντα της που δεν το φωνάζει ότι είναι προσφορές... :confused:

Παιδιά SOS!!!

Είμαι σε φοβερό δίλλειμα για να πάρω το κινητό...

Έχω ξεμείνει από καλό κινητό και ήθελα να πάρω ένα καινούργιο smartphone μόνο που είχα συνηθήσει σε windows mobile και symbian τον τελευταίο καιρό.. Τί λέτε έχει προοπτικές ή να περιμένω τίποτα άλλο.. Είναι και αυτή η ρημάδα τιμή στα Saturn...

Please πείτε καμιά γνώμη όσοι το χρησιμοποιούν καιρό γιατί σκέφτομαι να πάω το απόγευμα να το πάρω..!

Παιδιά SOS!!!

Είμαι σε φοβερό δίλλειμα για να πάρω το κινητό...

Έχω ξεμείνει από καλό κινητό και ήθελα να πάρω ένα καινούργιο smartphone μόνο που είχα συνηθήσει σε windows mobile και symbian τον τελευταίο καιρό.. Τί λέτε έχει προοπτικές ή να περιμένω τίποτα άλλο.. Είναι και αυτή η ρημάδα τιμή στα Saturn...

Please πείτε καμιά γνώμη όσοι το χρησιμοποιούν καιρό γιατί σκέφτομαι να πάω το απόγευμα να το πάρω..!

Από τις καλύτερες πεντάρες κάμερες της αγοράς (με τεχνολογία της Kodak) αν όχι η καλύτερη συν xenon φλας. Μεγάλη εξαιρετική οθόνη, linux λογισμικό και άρα όχι 3G αλλά έχει wifi!:) Τεχνολογία Crystal Talk για καθαρότερο ήχο που κάνει εξαιρετική δουλειά και τεχνολογία modeshift στο πληκτρολόγιο το οποίο εναλλάσεται με πλήκτρα σχετικά με την λειτουργία της κάμερας μόλις την ανοίξης! Πολύ προσεγμένη ποιότητα κατασκευής αλλά κάπως ιδιαίτερη εμφάνιση που ίσως δεν είναι για όλους. Βέβαια αφού σου αρέσει κανένα πρόβλημα!

Προτίμησε το retail μοντέλο γιατί κυκλοφορεί και σε Cosmote myview έκδοση.;)

Από τις καλύτερες πεντάρες κάμερες της αγοράς (με τεχνολογία της Kodak) αν όχι η καλύτερη συν xenon φλας και οπτικό ζουμ. Μεγάλη εξαιρετική οθόνη, linux λογισμικό και άρα όχι 3G αλλά έχει wifi!:) Τεχνολογία Crystal Talk για καθαρότερο ήχο που κάνει εξαιρετική δουλειά και τεχνολογία modeshift στο πληκτρολόγιο το οποίο εναλλάσεται με πλήκτρα σχετικά με την λειτουργία της κάμερας μόλις την ανοίξης! Πολύ προσεγμένη ποιότητα κατασκευής αλλά κάπως ιδιαίτερη εμφάνιση που ίσως δεν είναι για όλους. Βέβαια αφού σου αρέσει κανένα πρόβλημα!

Προτίμησε το retail μοντέλο γιατί κυκλοφορεί και σε Cosmote myview έκδοση.;)

Μια διόρθωση.. οπτικό ζουμ ΔΕΝ έχει :rolleyes:.

RAW αρχεία, βλέπει μόνο τα δικά του;

τι κατάληξη έχουν;

σε διάφορα φόρα βλέπω ότι τα "raw' στο μοτο, είναι ουσιαστικά tiff,

αλλά ότι ακόμα και αυτό το βγάλανε τώρα!...

άλλο ένα review: http://www.latest-mobile.com/articles/motorola/review-motorola-zn5_5406 , εξηγεί αρκετά τα φωτογραφικά. κι άλλο: http://linuxslate.com/Review-Motorola_ZN5.html λέει γικα iCal (mac) ακριβώς!.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Από ότι βλέπω σε διάφορα σάιτ,αρχίζει το modding για το ΖΝ5.

jotz ;)

Γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα να μας πει ποιό είναι το sar του ? Γιατί αν είναι όντως 1,5 που διάβασα κάπου να μην ασχοληθούμε

Από εδώ κατεβάζεις το εγχειρίδιο χρήσης (σε αρχείο pdf).

Αν κοιτάξεις στη σελίδα 98 του εγχειριδίου θα διαβάσεις ότι:

η υψηλότερη τιμή SAR γι αυτή τη συσκευή όταν δοκιμάστηκε στο αυτί ήταν 0,86 W/kg

Ελπίζω να βοήθησα.

Από εδώ κατεβάζεις το εγχειρίδιο χρήσης (σε αρχείο pdf).

Αν κοιτάξεις στη σελίδα 98 του εγχειριδίου θα διαβάσεις ότι:

Ελπίζω να βοήθησα.

Ναι βοήθησες και σε ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις επίσης αν συνδέεται εύκολα με το outlouk και αν διαβάζει τον τηλεφωνικό κατάλογο κανονικά με την ελληνική σειρά τα γράμματα δηλαδή ?

Εδώ με έπιασες αδιάβαστο :)

Δυστυχώς δεν το έχω το ΖΝ5 (ακόμα) οπότε θα πρέπει να κληθούν να βοηθήσουν οι έχοντες και κατέχοντες.

Άντε, τί περιμένετε;

Μήπως ξέρεις επίσης αν συνδέεται εύκολα με το outlouk και αν διαβάζει τον τηλεφωνικό κατάλογο κανονικά με την ελληνική σειρά τα γράμματα δηλαδή ?

Εγώ με το "Outlouk" είχα περάσει τις επαφές.. τώρα με ποιά σειρά βάζει τα γράμματα θα

σε γελάσω :O (το έχω κάνει format και περιμένω μέσα στην εβδομάδα να το πουλήσω).

Παρα πολύ καλές φωτό ,θάλεγα καλύτερες και από του Ν82

Το βράδυ έχει όντως πρόβλημα όπως γράφουν μερικά τεστ η όχι? Μπορείς να ανεβάσεις καμμία με χαμηλό φωτισμό-βραδυνή και καμμία με φλάς?

Μπορείς να ανεβάσεις καμμία με χαμηλό φωτισμό-βραδυνή και καμμία με φλάς?

:rolleyes:... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2539969#post2539969

Εχει φοβερη καμερα το ****μενο!!:rolleyes:

Ακουσα πως ειναι το καλυτερο στην αγορα!Ριχνει και στο c905 (8.1 mplx)!!!:D

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

ναι... τα μεγαπίξελ δεν είναι ο πρώτο κρητήριο...

(έχω μια Canon G2 4 MPx, φέρτε κινητό θέλετε, για ποιότητα μιλάω...)

ήδη και στις κάμερες ισχύει, έχω δει τα νούμερα του αισθητηρα και είναι ικανοποιητικά.

Επίσης ο φακός είναι Carl-Zeiss...

το διάφραγμα είναι 2.8, αλλά ο φακός σε τι αντιστοιχεί σε 35mm δεν βρήκα ακόμα...

Εχει φοβερη καμερα το ****μενο!!:rolleyes:

Ακουσα πως ειναι το καλυτερο στην αγορα!Ριχνει και στο c905 (8.1 mplx)!!!:D

Ειναι αλήθεια! Εχει απίστευτη κάμερα

http://img253.imageshack.us/img253/5520/kdk0068gl3.th.jpghttp://img253.imageshack.us/images/thpix.gif

http://img517.imageshack.us/img517/740/kdk0071bs0.th.jpghttp://img517.imageshack.us/images/thpix.gif

Παρα πολύ καλές φωτό, θάλεγα καλύτερες και από του Ν82

Πιστεύω/έχω την εντύπωση ότι το n82 έχει -λίγο- καλύτερη φώτο από το zn5 :O

• The title was changed to Motorola ZN5