Petros the Great Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Paidia kalispera:p MIas kai apofasisa na paw fetos telika skia8o kai exw vrei ksenodoxeio ktl dn exw kleisei akoma karavi:p 2 atoma me autokinito 13 k 18 pigaine ela dld poso peripou 8a kostisei??? An mporeite dwste m kai sugekrimena kapoia sites i otidipote allo einai xrisimo:p Filika Nikolas:) Το αυτοκίνητο θα σου βγει γύρω στα 65 ευρώ απ' ότι θυμάμαι. Για τους ανθρώπους δεν θυμάμαι, ξέρω μόνο αν πας με το flying cat ότι είναι γύρω στα 70 το άτομο με επιστροφή. Σε ποιο ξενοδοχείο έκλεισες; Είναι καλούτσικο το Αρετούσα, σε αντίθεση με το Μελτέμι που το βρήκα άθλιο... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 σαμος ειναι ωραια?ξερει κανεις?γιατι φευγω 20 ιουλιου..οικογενειακως:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Το αυτοκίνητο θα σου βγει γύρω στα 65 ευρώ απ' ότι θυμάμαι. Για τους ανθρώπους δεν θυμάμαι, ξέρω μόνο αν πας με το flying cat ότι είναι γύρω στα 70 το άτομο με επιστροφή. Σε ποιο ξενοδοχείο έκλεισες; Είναι καλούτσικο το Αρετούσα, σε αντίθεση με το Μελτέμι που το βρήκα άθλιο... Για να πω την αλήθεια εγω δεν τα έκλεισα η κοπελιά μου τα κλεισε:p:) Εγω μόνο πληρώνω συνήθως φεύγοντας:rolleyes::ninja: Που να ψάξω τώρα δλδ για να βρω και να κλείσω??? Μπορεις να δώσεις κάποια λινκς??? 13-18 αυγουστου θα πάω δεν διευκρίνησα:!: Φιλικα Νικολας:happy: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 24/7 μεχρι 30/7 θα παω χανια!πως και πως περιμενω να φτασει η μερα της αναχωρισης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 σαμος ειναι ωραια?ξερει κανεις?γιατι φευγω 20 ιουλιου..οικογενειακως:D Μπα δεν λέει. Σε ποιά περιοχή θα πάς? Καρλόβασι η Βαθύ? Άμα πας με παρέα είναι πολύ καλά αλλά με γονείς αδέρφια just lol :lol::lol::lol: Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 24/7 μεχρι 30/7 θα παω χανια!πως και πως περιμενω να φτασει η μερα της αναχωρισης! Μη ξεχάσεις να κάνεις μπάνιο στη Φαλάσαρνα και στον Μπάλλο οπωσδήποτε! Επίσης να πιεις καφέ στην ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ την ώρα του ηλιοβασιλέματος...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Για ξενοδοχεία, κοίταξε το http://www.gto.gr :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 παιδια θελω να παω με μια φιλη μου κανα 3ημερο η 4ημερο σε καποιο κοντινο νησακι. ποιο μου προτεινετε να μην ειναι πολυ μεγαλη η αποσταση με το πλοιο γιατι θα κατσουμε λιγες μερες μην τις φαμε μεσα στα πλοια και να εχει κοσμο και γενικα νεολαια? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 παιδια θελω να παω με μια φιλη μου κανα 3ημερο η 4ημερο σε καποιο κοντινο νησακι. ποιο μου προτεινετε να μην ειναι πολυ μεγαλη η αποσταση με το πλοιο γιατι θα κατσουμε λιγες μερες μην τις φαμε μεσα στα πλοια και να εχει κοσμο και γενικα νεολαια? που κοντα??? απο αθηνα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Μπα δεν λέει. Σε ποιά περιοχή θα πάς? Καρλόβασι η Βαθύ? Άμα πας με παρέα είναι πολύ καλά αλλά με γονείς αδέρφια just lol :lol::lol::lol: να σου πω την αληθεια δεν ξερω σε ποιο μερος ακριβως!το μονο που ξερω ειναι οτι θα ειναι free οποτε;)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Όποιος έχει πάει Σκόπελο μπορεί να μου πει αν οι διαδρομές στο νησί βγαίνουν ΟΚ με κάποιο scooter ή αν χρειάζεται οπωσδήποτε αμάξι; Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Όποιος έχει πάει Σκόπελο μπορεί να μου πει αν οι διαδρομές στο νησί βγαίνουν ΟΚ με κάποιο scooter ή αν χρειάζεται οπωσδήποτε αμάξι; Thanks :) Ειχα παει πριν 3 χρονια και ημουν με αυοκινητο.Εχει καποιες ανηφορες αλλα πιστευω οτι μπορουν να βγουν με σκουτερ.Εχω μια αμφιβολια μονο για αυτην που οδηγει εξω απο την πολη.Το νησι παντως ειναι υπεροχο και πρεπει να πας στις Αντρινες για μπανιο.Αμα θελεις καμια αλλη πληροφορια ρωτα με. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Εμεις λεμε για μεσα Αυγουστου στις παραλιες της Καβαλας (του νομου ε :p) ! Ειναι κανενα αλανι ευκαιρο να λουφαρουμε παρεα :p ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Εμεις λεμε για μεσα Αυγουστου στις παραλιες της Καβαλας (του νομου ε :p) ! Ειναι κανενα αλανι ευκαιρο να λουφαρουμε παρεα :p ? μεσα αυγουστου μπορει να ειμαι εκει! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 16/7 μυκονος :cool: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 μεσα αυγουστου μπορει να ειμαι εκει! Κανονιζεται .. ελα να μαζευομαστε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Όποιος έχει πάει Σκόπελο μπορεί να μου πει αν οι διαδρομές στο νησί βγαίνουν ΟΚ με κάποιο scooter ή αν χρειάζεται οπωσδήποτε αμάξι; Thanks :) Θα σου πρότεινα αμάξι γιατί έχει πολλές ανηφόρες και στροφές. Μέχρι προχτές τα έδιναν με 19 ευρώ την ημέρα. Μην ξεχάσεις να πας για ποτάκι στο καφέ Θάλασσα, στο δρόμο για το κάστρο, αν βέβαια θέλεις χαλαρή φάση. Βλέπεις μπροστά τη θάλασσα από πολύ ψηλά και ηρεμείς με ήσυχη μουσική όπως π.χ. κομμάτια του Χατζιδάκι. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Θα σου πρότεινα αμάξι γιατί έχει πολλές ανηφόρες και στροφές. Μέχρι προχτές τα έδιναν με 19 ευρώ την ημέρα. Μην ξεχάσεις να πας για ποτάκι στο καφέ Θάλασσα, στο δρόμο για το κάστρο, αν βέβαια θέλεις χαλαρή φάση. Βλέπεις μπροστά τη θάλασσα από πολύ ψηλά και ηρεμείς με ήσυχη μουσική όπως π.χ. κομμάτια του Χατζιδάκι. Όχι ρε γ***το. Τόσο φθηνά;; Λίγο νωρίτερα έκλεισα τελικά καράβι ΚΑΙ για το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο μόνο μου κόστισε €160! Αν όντως έβρισκα σε αυτή την τιμή: €19 επί 6 μέρες = €114. Βέβαια θα έπρεπε να βρω πως θα πάμε από Γιάννενα-Βόλο ... αλλά θα υπήρχε λύση. I feel stupid now :( Ευχαριστώ για τις απαντήσει πάντως! :) Καμιά πρόταση για ενοικιαζόμενα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Όχι ρε γ***το. Τόσο φθηνά;; Λίγο νωρίτερα έκλεισα τελικά καράβι ΚΑΙ για το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο μόνο μου κόστισε €160! Αν όντως έβρισκα σε αυτή την τιμή: €19 επί 6 μέρες = €114. Βέβαια θα έπρεπε να βρω πως θα πάμε από Γιάννενα-Βόλο ... αλλά θα υπήρχε λύση. I feel stupid now :( Ευχαριστώ για τις απαντήσει πάντως! :) Καμιά πρόταση για ενοικιαζόμενα; :) Για ενοικιαζόμενα μπορώ να σου δώσω πληροφορίες με ΡΜ αν θέλεις, να μη γίνει και διαφήμιση on line :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Παιδιά σκέφτομαι για καμιά εβδομάδα σε Λονδίνο ή Παρίσι. Τι προτείνετε; Κανένα καλό πρακτορείο; Θέλω να κλείσω με ξεναγό κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Παιδιά σκέφτομαι για καμιά εβδομάδα σε Λονδίνο ή Παρίσι. Τι προτείνετε; Κανένα καλό πρακτορείο; Θέλω να κλείσω με ξεναγό κλπ Φίλε μου, προσωπική άποψη, σε αυτές τις πόλεις (όπως και στα περισσότερα μέρη στην Ευρώπη) δε χρειάζεσαι γκρουπ, ξεναγούς κτλ. Όχι μόνο είναι πεταμένα λεφτά, αλλά θα είναι καλύτερα αν γυρίσεις μόνος σου. Αγόρασε έναν ταξιδιωτικό οδηγό (προτείνω το EyeWitness της DK που είναι κλάσεις ανώτερο από Lonely Planet ή οτιδήποτε άλλο) και βούρ! PS: Thanks Petros. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Απλά επειδή πρώτη φορά πηγαίνω έξω έλεγα μήπως ήταν καλύτερα να πάω με γκρουπ. Κάτι άλλο τώρα , καμιά καλή πρόταση για ΛΕΥΚΑΔΑ; Που έχει καλές παραλίες , ποιό καλό ξενοδοχείο είναι εκεί κοντά. Είναι γενικά φθηνά ή ακριβά στη Ζάκυνθο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 27/7 Μύκονος :cool: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 27/7 Μύκονος :cool: :p Παρεα με τον kostakiss ? :p 16/7 μυκονος :cool: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 μπα,θα χω φυγει τοτε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts