ταξιδιωτης22 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 εγω μαλλον δεν θα φυγω εκτος φετος,θα παω φοινικοδασος.τρομερη περιοχη.http://www.crete-today.com/b-vai-gr.htm Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 μολις γυρισα απο μυκονο..καλα ηταν,αλλα παρα πολλοι ιταλοι φετος.. ελπιζω να βρω εισιτήρια για παρο :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 εγω λεω να ξεκινισω με τον αντρα μου απο θεσσαλονικη και να παμε λευκαδα εχουμε 7 μερες αλλα λεμε να το κανουμε με στασεις οτι πληροφοριες για λευκαδα ευπροσδεκτες ευχαριστω πολυ Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 2 εβδομάδες ακόμα και φεύγω για Σίφνο... Άντε να περάσουν οι μέρες! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 εγώ σκιαθο ααα Σιφνο ε?θα περασεις καταπληκτικα ιωαννα, κ πολυ καλο φαγητο :D Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Χαλκιδικη for ever... Ή Παρος... :D:D:D Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 εγω λεω να ξεκινισω με τον αντρα μου απο θεσσαλονικη και να παμε λευκαδα εχουμε 7 μερες αλλα λεμε να το κανουμε με στασεις οτι πληροφοριες για λευκαδα ευπροσδεκτες ευχαριστω πολυ Απο παραλιες μπορειτε να πατε φυσικα στο πορτο κατσικι (εχω φωτογραφια στην γκαλερι μου) και εχω ακουσει και για το "καθισμα" το οποιο εχει καλη παραλια κι εκει. πηγαινοντας φυσικα μπορειτε να κανετε και μια σταση στην παργα ;) καλα να περασετε! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 λοιπον εγω πηγα σαμο οπως ειχα πει,για 1 εβδομαδα&μπορω να πω οτι περασα πολυ ωραια..πολυ ομορφο νησι,παρα πολυ πρασινο,πολυ ωραιο κρασι:D,ομορφες παραλιες αλλα πολυ κρυες:cold:,οι τουρκοι σε αποσταση αναπνοης:kill:,αρκετα αξιοθεατα,πολλοι γερμανοι&σκανδιναβοι,ομορφες παρουσιες:whistle:..&νυχτερινη ζωη μονο σαββατοκυριακο&βασικα το σαββατο!οποιος θελει να παει το προτεινω...next week μαλλον σκιαθος:cool:! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Πολύ όμορφο μέρος για διακοπές και η Χαλκίδα, και γενικά η Εύβοια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Έχει πάει κανείς Σκόπελο ή Σκιάθο? mylogic_x θα περάσεις πολύ καλά στη Σκιάθο.. ;) Κατ'αρχας είναι ένα -πανέμορφο μέρος- με ωραίες παραλίες και πολύ πράσινο! Και τώρα πλέον, με το αεροδρόμιο που φτιάχτηκε στη Σκιάθο, η επισκεψιμότητα και η διασκέδαση(!) ανεβαίνει κάθε χρόνο και περισσότερο.... :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 7 μερούλες Ζάκυνθο :D Λαγανά, here I come. Άκουσα για κάτι όργια και λέω να πάω να δω τι συμβαίνει :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Λεω να παω Τουρκια στο Τσεσμε.... Ξερει κανενας τιποτα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 7 μερούλες Ζάκυνθο :D Λαγανά, here I come. Άκουσα για κάτι όργια και λέω να πάω να δω τι συμβαίνει :p προσεχε μην μπλεχτεις&εσυ μονο:D:p... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 εχθες το βραδυ γυρισα απο χανια!περασα τελεια.πολυ ωραιες και καθαρες παραλιες, αρκετο κοσμο, και γενικα ηταν τελεια!.σας προτεινω να πατε!ειναι φανταστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 προσεχε μην μπλεχτεις&εσυ μονο:D:p... Θα εφαρμόσω τη μέθοδο, "look but don't touch" :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Να κανω μια ερωτηση σχετικη αλλα και ασχετη ταυτοχρονα...... Γνωριζει κανεις αν στην παραλια του Grand Resort στο Λαγονησι, πληρωνουμε εισοδο και ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Να κανω μια ερωτηση σχετικη αλλα και ασχετη ταυτοχρονα...... Γνωριζει κανεις αν στην παραλια του Grand Resort στο Λαγονησι, πληρωνουμε εισοδο και ποσο? το ότι πληρώνεις,πληρώνεις.Το πόσο είναι το θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Να κανω μια ερωτηση σχετικη αλλα και ασχετη ταυτοχρονα...... Γνωριζει κανεις αν στην παραλια του Grand Resort στο Λαγονησι, πληρωνουμε εισοδο και ποσο? Eπίσης είναι κοντά στην Αθήνα για να πάει κάποιος για ποτό το βράδυ ή κάνει ολόκληρο ταξίδι; (άσχετος από Αθήνα:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Εξαρταται πως αντιλαμβανεται ο καθενας την λεξη κοντα! Αν φευγεις απο την Αθηνα πχ για να πας για ποτο στο Ατλαντις στον Ωροπο ή για μπανιο στον Σχοινο και γυρισεις, ειναι κοντα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Εξαρταται πως αντιλαμβανεται ο καθενας την λεξη κοντα! Αν φευγεις απο την Αθηνα πχ για να πας για ποτο στο Ατλαντις στον Ωροπο ή για μπανιο στον Σχοινο και γυρισεις, ειναι κοντα :P Αν μου το μετέφραζες αυτό και σε χιλιόμετρα ή/και ώρα θα μου έλεγε κάτι!:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Πρεπει να ειναι καμμια 30αρια χλμ περιπου. Edit: Τη βρηκα τη τιμη. €14 το ΣΚ και €5 καθημερινες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Και εγώ βρήκα κάτι, ελπίζω να ισχύει το δικό σου.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εμ, δεν του φταιει κανεις, αυτος πηγε σε λαθος εισοδο! :P Η παραλια ειναι ξεχωριστο κομματι, αν θες να χρησιμοποιησεις τις εγκαταστασεις του ξενοδοχειου χωρις να εισαι ενοικος, πληρωνεις €40. Υπαρχουν και χειροτερα, πχ για να πας στην πισινα του Hilton θες €55 το ατομο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. August 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 απο αυριο αραζω για ενα μηνα βορεια ευβοια!ουφ επιτελους διακοπες ''διαρκειας'':lol::p... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Πρακτορεία με χαμηλές τιμές για ταξίδια στο εξωτερικό; Αγγλία; http://www.thomascook.com/ http://www.zanteresorts.com/default.asp?start=0&date_from=20080721&date_from_Month=8&boardtype=9&resort=0&nights=7&adults=2&children=0 http://www.greececancellations.com/ http://www.manos.co.uk/ http://www.kosmar.co.uk/holidays/abroad/greece/ http://www.club18-30.com/club/deals/latest.jsp http://www.lastminute.gr/ μερικα ειναι πακετα απο αγγλια σε αλλους τοπους-εψαξα πριν 1 βδομαδα με ποσο ερχονται τα αγγλακια στην ελλαδα- κ αλλα απ ολα... ------------------------------------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts