redders60 Δημοσιεύτηκε April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2008 Εδώ σας θέλω...Top 5 ή Τοπ 10 καλύτερων rock/hard rock/metal συγκροτημάτων.... Εγώ θα σας πω τα πέντε εκ των αγαπημένων μου rock/hard rock 1.The Cult 2.Guns n' Roses 3.Ac/Dc 4.Pink Floyd 5.The Beatles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 1)pink floyd 2)metallica 3)rolling stones 4)sex pistols 5)queen Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Metal 1.Maiden 2.Judas Priest 3.Metallica 4.Mastodon 5.Motorhead Προσωπικό top5.Ό χώρος της metal είναι αχανής και δύσκολα γίνεται μια όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική 5αδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Χωρίς καταταξη και πριν αλλάξω γνώμη Scorpions (early years) AC/DC Guns 'n' Roses Rainbow Led Zeppelin Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 1)Εvanessence 2)Scorpions 3)Metallica 4)Accept 5)Manowar Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 1.Pantera 2.Black Label Society 3.Metallica 4.Slayer 5.Βασιλης Παπακωνσταντινου 6.KISS 7.Led Zeppelin 8.Scorpions 9.DamagePlan 10.Rebel Meets Rebel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 guns n roses metallica rainbow black sabbath iron maiden Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rudy Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 πφ,δύσκολο ξέρω γω:confused: scorpions whitesnake bon jovi queen deep purple Παράθεση Ουράνια τόξα κυνηγώ,πίσω από ίσκιους τρέχω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Maiden. Στην υπόλοιπη πεντάδα βάλτε ότι θέλετε. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Με τυχαία σειρά Scorpions Iron Maiden Savatage Dream Theater Opeth Judas Priest Sonata Arctica Pain of Salvation Gamma Ray Def Leppard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 πολυ δυσκολο μονο 5 για να δουμε... slayer accept deep purple sex pistols rory gallagher motorhead(θεοι) τωρα πως μπορω να αφησω εξω.... iron maiden,helloween,twisted sister,saxon,wasp etc metallica(μεχρι black album)exodus,megadeth celtic frost,death,theatre of tragedy sepultura,anathema,dead kennedys,ramones, savatage,rainbow,pink floyd,scorpions(μεχρι το '79),AD-DC,led zeppelin bathory,cradle of filth venom jimmy hendrix,και τοσα αλλα...που δεν θα εκλεινε με τιποτα αυτη η λιστα. ξερω πολλοι θα αναρωτηθητε πως ταιριαζουν μεταξυ τους,αλλα η καθε ωρα εχει και την δικια της μουσικη. εχουμε και μια ηλικια,χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 1)Black Sabbath 2)Paradise Lost 3)Metallica 4)Mastodon 5)Tool 6)Arcturus 7)The Gathering 8)Solitude Aeturnus 9)Opeth 10)Queensryche Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 όλα αυτά καλά!! κι εγώ μια από τα ίδια, μόνο που θα είχα σίγουρα τους Rolling Stones μέσα...! Πάντως, μόνο μία αντίρρηση έχω... για το πρώτο τοπ5 δν μου κολλάνε τα σκαθαράκια.... όχι πως δν μου αρέσουν, αλλά δν νομίζω πως είναι κ τόσο ροκ.....:p Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Σημασία έχει τί έπαιζαν στην εποχή τους αν και διαχρονικά θεωρούνται το σπουδαιότερο rock group.Είναι λογικό με τόσα heavy groups που έχουν βγει να μην τους θεωρούμε τόσο ροκ αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι έπαιζαν ροκ.;) Btw εγώ διάβασα τον τίτλο του topic σαν top 5 hard rock/metal συγκροτημάτων και το πιο ''light'' που έχω βάλει είναι οι sabbath.:shifty: Υ.Γ. Η αγγλική λέξη για το σκαθάρι είναι beetle οπότε αυτός που τους αποκάλεσε πρώτος σκαθάρια και μετά τους έμεινε πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για συκοφαντία. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Η δική μου υποκειμενική κρίση, χωρίς αξιολογική σειρά: - Scorpions - Dream Theater - Iron Maiden - Metallica - Pink Floyd Το top 5 πάντως είναι πολύ μικρό για να εκφράσει τον πλούτο αυτής της μουσικής.... Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Το top 5 πάντως είναι πολύ μικρό για να εκφράσει τον πλούτο αυτής της μουσικής.... +1... Πρακτικά αδύνατον... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Γι' αυτό οι περισσότεροι κάναμε του κεφαλιού μας και βάλαμε top 10! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M3nios Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 1.Death(Eksetias tou terastiotatou Chuck Schuldiner) 2.Immortal 3.In Flames 4.Firewind 5.Judas Priest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Thin Lizzy Pink Floyd Rainbow Beatles Iron maiden ...με μια ιδαιτερη συμπαθεια στα 2 πρωτα. Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azorza Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 1)Rolling stones http://images.starpulse.com/pictures/2007/05/22/thumbs/Keith%20Richards-SGG-070307.jpg 2)Doors http://images.starpulse.com/Photos/Thumbs/The-Doors-band-rh05.jpg 3)Whohttp://images.starpulse.com/AMGPhotos/pic200/drp000/p003/p00364s8he9.jpg 4)Them http://artfiles.art.com/images/-/Them-with-the-Doors-at-the-Whiskey-A-Go-Go-Print-I10298156.jpeg 5)Love http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/a/a0/Loveband.jpg/220px-Loveband.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 εγω ειμαι της παλιας σχολης και θα πω: black sabbath deep purple sepultura slayer metallica Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Οσον Αφορα την μεταλ σκηνη: 1)Iron Maiden 2)Iced Earth 3)Metallica 4)Black Sabbath 5)Judas Priest τωρα, σαν δικες μ προτιμησεις θα εβαζα και τους Machine Head και τους Nevermore Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 iron maiden judas priest black sabbath deep purple scorpions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtsimpl Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Ξεκινώντας από τους πιο παλιούς, βάζω τα 7 πιο επιδραστικά συγκροτήματα μέχρι σήμερα: 1)Jimi Hendrix Experience 2)Black Sabbath 3)Deep Purple 4)Led Zeppelin 5)Judas Priest 6)Iron Maiden 7)Metallica Φυσικά μπορείς να βάλεις και AC/DC,Rolling Stones,Pink Floyd και δε συμμαζεύεται αλλά νομίζω τα πιο πάνω συγκροτήματα είχαν και την καλύτερη ποιότητα μουσικής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Deep purple Black Sabbath Led Zeppelin Iron Maiden Motorhead Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts