Jump to content

azorza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by azorza

  1. 1)Rolling stones http://images.starpulse.com/pictures/2007/05/22/thumbs/Keith%20Richards-SGG-070307.jpg 2)Doors http://images.starpulse.com/Photos/Thumbs/The-Doors-band-rh05.jpg 3)Whohttp://images.starpulse.com/AMGPhotos/pic200/drp000/p003/p00364s8he9.jpg 4)Them http://artfiles.art.com/images/-/Them-with-the-Doors-at-the-Whiskey-A-Go-Go-Print-I10298156.jpeg 5)Love http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/a/a0/Loveband.jpg/220px-Loveband.jpg
  2. Δεν εχει καμια σχεση που ο "Τάρα" ειναι παραγωγος.Μια ταινια πιστωνεται στο σκηνοθετη.
  3. Η καλυτερη μεταφορα βιβλιου του Κινγκ στον κινηματογραφο ειναι το Carrie του Μπραιαν Ντε Παλμα. Ακολουθουν το Κριστιν, Η Λαμψη,το Μιζερι και το Dead Ringers. Υπαρχουν ομως και σκουπιδια οπως Το Αυτο.
  4. Η καλυτερη σειρα του Σεφερλη και μια απο τις πιο εξωφρενικες και σπαρταριστες της ελληνικης tv ηταν Το κατα Μαρκον Ευαγελιον. Οποιος ξερει που μπορουμε να βρουμε υλικο ας ποσταρει. Σε youtube δεν υπαρχουν και πολλα πραγματα.
  5. 1)Τιτανικος 2)Μπεν Χουρ 3)Reservoir Dogs 4)Τα Καλα Παιδια 5)Μετα Τα Μεσανυχτα 6)Terminator 2 7)Mad Max
  6. Aυτοι που φτιαξανε το παραπεντε και ολες αυτου του ειδους τις σαχλαμαροειδεστατες μπαρουφες, τις υπερτιμημενες , "αγευστες" σειρουλες, καλα θα κανουν να αναζητησουν, να δουν και να ξεστραβωθουν ολα τα "μαμουθ" των αρχων της δεκαετιας του 90, οπως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ, αυθαιρετοι, χαι ροκ, ο πετρος και τα κοριτσια του, της ελλαδος τα παιδια, που μεγαλωσε η γενια μου των σημερινων 30άρηδων. Τι να συγκρινεις? Την καθε ανοητη, απιθανη μπουρδα που υποτιθεται οτι ειναι "κωμικη σειρα", οπως παραπεντε, εισαι το ταιρι μου (αλλη ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΟΛΚΗΣ), τις οπιες εμεις που μεγαλωσαμε με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ, τα βλεπουμε και ανατριχιαζουμε.
  7. Η απολυτη μιζερια και κακομοιρια της ελληνικης κοινωνιας τως αρχων της δεκαετιας του 90 (ελεω Μητσοτακη......μπρρρρρρρρρρ!!!!), ειναι οι δαλιανιδορετιρομικρομεσαιοι.
  8. χωρις τζειμς καμερον (το βασικοτερο), αρνολντ και σαρα και ρομπερτ πατρικ, δεν υπαρχει Εξολοθρευτης!!!!!
  9. Εχεις απολυτο δικιο φίλε. Και εγω ειμαι τρελαμενος οπαδος των Απαραδεκτων. Τι να πω? Φαντασου σε ποιο μεσαιωνα ζουνε τα ελληνικα καναλια και δεν εχουν ξεκινησει να βγαζουν σε dvd τις επιτυχημενες σειρες τους!! Τι dvd? Παει και το dvd ερχεται το bluray. To κωμικοτραγικο της υποθεσης ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος εκει μεσα να εχει πατησει το ποδι του σε βιντεοκλαμπ, να δει τι γινεται με τις ξενες σειρες ? Ξεφτιλα τελειως! Οπως παντα και παντου, ετσι και εδω η ελλαδαρα μας ειναι 25 χρονια πισω!!
  10. Προσφατα πετυχα σε γνωστη εφημεριδα αγγελιων, εταιρειες και γραφεια που λενε οτι μεσολαβουν για χορηγηση δανειων, εκδοση πιστωτικων, με δυσμενη στοιχεια, ακομα και χωρις εκκαθαριστικα. Το εχω δει κατα καιρους και σε πολιτικες εφημεριδες. Πως γινεται αυτο? Ειναι αξιοπιστα ή για "μπουφλες" ? Τι σοι εταιρειες ειναι αυτες ?
  11. 1)Η Εβδομη Πυλη Της Κολασεως. Ο Φουλτσι ζωγραφιζει. Κατα τη προσωπικη μου αποψη το καλυτερη θριλερ ολων των εποχων και αν οχι η τρομακτικοτερη, σιγουρα μια απο τις δυο τρεις πιο τρομακτικες ταινιες ολων των εποχων. 2)Σουσπιρια. Η καλυτερη ταινια του μεγαλου Νταριο Αρτζεντο.Απο τη κορφη μεχρι τα νυχια αριστουργημα. 3)Μετα τα Μεσανυχτα. Το καλυτερο ψυχολογικο θριλερ ever. 4)Ο Εξορκιστης 5)Ringu 6)Bαθυ Κοκκινο 7)Videodrome 8)The House by the cemetery 9)Dead Burried 10)H Προφητεια
  12. Aπο τα τυποποιημενα παγωτα μου αρεσει το καιμακι,το nirvana caramel, το status passion και τα μικρα ξυλακια της ΕΒΓΑ, κυριως η θρυλικη μπανάνα all time classic. Aπο χυμα παγωτα με τις γευσεις προτιμω μπανανα-φυστικι-μόκα-καραμελα-καιμακι με σαντιγυ και σιροπι βυσσινο. Το παγωτο που με τρελενει ομως ειναι η κρεμα στο χωνακι, απο τη μηχανή.Θεσπεσιο!!!!!!
  13. Aπο τον τιτλο του θεματος καταλαβαινετε οτι το ερωτημα μου αφορα την πιστοποιηση της αριστης γνωσης αγγλικων. Ολα τα παραπανω πιστοποιητικα εχουν την ιδια αποδοχη στους διαγωνισμους του δημοσιου ? Στον ιδιωτικο τομεα ισχυει το αντιστοιχο ή υπαρχουν και τουβλα εργοδοτες που εχουν μεινει μονο στο proficiency? (εννοειται οτι οταν λεμε toeic, αυτο αφορα στο τελευταιο επιπεδο απο 905 και πανω αν θυμαμαι καλα και EDEXCEL το LEVEL 5). Ποιο απο αυτα ειναι πιο δυσκολο/ευκολο να το παρεις? Δεν με ενδιαφερει το κυρος, αλλα αν εχουν ισοδυναμη αποδοχη στο δημοσιο. Πως ακριβως γινονται οι εξετασεις για τα toeic και Κ.Π.Γ. ? Ειμαι κατοχος lower με βαθμο C, μπορω να δωσω κατευθειαν για τα παραπανω διπλωματα? Μακροσκελες το μυνημα, αλλα τι να κανουμε? Περιμενω πληροφοριες απο τους γνωριζοντες.
  14. Προσπαθώντας να βγάλω μια άκρη σε σχεση με τα επαγγέλματα γύρω απο τους Η/Υ, ομολογώ οτι ειμαι σε αδιέξοδο. Τεχνικος Η/Υ και δικτύων, τεχνικος τεχνολογίας internet, προγραμματιστής multimedia εφαρμογών, video games, τεχνικος δικτύων και περιφερειακων συσκευών, κτλ. και δε συμαζεύεται. Τελικά ποιο από αυτα τα προγράμματα σπουδων που προσφέρουν τα ΙΕΚ, εχει τη μεγαλύτερη πέραση στην αγορα και προοπτικες εξέλιξης τα επόμενα χρόνια ? Δήλαδη με λιγα λόγια σε ποιο απο αυτα, τα χρήματα και ο χρόνος που θα αφιερώσει κάποιος για να τα σπουδάσει, δε θα παει χαμένος. Ολος αυτος ο σωρός ειδικοτητων που βγάζουν τα ΙΕΚ, ειναι αποτελεσμα μελετων και ερευνων της αγοράς εργασίας, ή τα βγάζουν απλώς για να εχουμε να λέμε, ειναι απάτες ? Εχει σπουδάσει καποιος απο εσας κατι σχετικο? Ποιες οι εμπειρειες του?
  15. Οι περισσότερες απο αυτες τις σκηνες ειναι απο ταινίες σταθμούς στο χώρο του horror cimnema. Σαν λατρης των θρίλερ εχω δει σχεδον όλες αυτες τις ταινίες, εκτος απο το JASON X και το ΗΕLLRAISER. Τι να πρωτοπει κανείς? Για την Απειλή (ΤΗΕ ΤΗΙΝG) του Κάρπεντερ? Απιστευτο έργο, μαζί με το Αλιεν οι καλυτερες sci-fi thriller movies ever. Για το ΒRAINDEAD (DEAD ALIVE) του Πήτερ Τζάκσον? Βλέποντας αυτη την εξωφρενικά παρανοική ταινια καταλαβαίνεις γιατι μόνο ο Τζάκσον θα μπορούσε να αναλάβει επιτυχως τον Αρχοντα.Ο άνθρωπος ειναι τελειως μεγαλομανής και τελειομανής. Υπάρχουν και πολλές άλλες σκηνες ανθολογίας στο σινεμά τρόμου. Εγω στανταρ θα έβαζα μεσα στη δεκαδα, την κατα τη γνώμη μου καλυτερη σκηνη θανάτου στην ιστορία του σινεμα, που ειναι η πρώτη σκηνή φόνου στη SUSPIRIA του Ντάριο Αρτζέντο. Ειναι απιστευτη, μεγαλειωδης σκηνη. Ο Αρτζέντο ειναι μαστορας. Και για να απαντησω και στο ερωτημα του τόπικ, το καλυτερο θριλερ ever κατα τη γνωμη μου ειναι Η 7η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ του Λούκιο Φούλτσι. Ακολουθουν ΣΟΥΣΠΙΡΙΑ, CARRIE, DEAD BURRIED, RINGU, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13, ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ.
  16. Πριν από λίγες μέρες ανακοινωθηκαν οι ημερομηνίες για την επερχόμενη τουρνέ του θρυλικού γκρούπ στην Ευρώπη το καλοκαίρι. Για μία ακομα φορά η χώρα μας μενει απ' 'εξω απο αυτο το σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός και ειδικά με τους Rolling Stones το κακό έχει παραγίνει. Το συγκρότημα θα παίξει σε όλες τις χώρες που ακύρωσε περισυ, εκτός απο τη δική μας. Οι δικοι μας διοργανωτές κοιμούνται όρθιοι. Κρίμα!!
  17. Δυστυχως προγραμματα που αφορουν αποκλειστικα νεους ανεργους που θελουν να ξεκινησουν απο το μηδεν, τη δημιουργια της δικης τους μικρης επιχειρησης δεν υπαρχουν. Η μαλλον υπαρχει ενα προγραμμα του ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 9000 ΕΥΡΩ σε τρεις δοσεις, δηλαδη ουσιαστικα δε φτανουν ουτε για καφεδες. Το τραγικο ειναι ειναι να ακους ακομα και σημερα οτι το κρατος ενισχυει τη νεανικη επιχειρηματικοτητα!!!!! Μονο να καταφυγεις σε τραπεζικο δανεισμο μπορεις. Παντως απο οτι το εχω ψαξει υπαρχουν αρκετα καλες επιχειρηματικες λυσεις κυριως στο θεμα του franchise.
  18. Και τι διαφορετικο μπορει να κανει ενας νεος που ξεκιναει απο το μηδεν? Να ανοιξουμε κανενα εργοστασιο? Αυτες ειναι λιγο-πολυ οι δουλειες, αντε κανενα dvd club αν εισαι τυχερος και σου κατσει, ή αν εχεις να προτεινεις κατι το τελειως καινουργιο που θα κερδισει καταναλωτικο ενδιαφερον.
  19. Eαν ειναι νωρις τα 25 χρονια για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ κατι, τοτε ποτε να το κανεις? Στα 30? billakoss συμφωνω σχεδον σε ολα οσα λες. Οντως το στρατιωτικο ειναι μεγαλο κολλημα. Αν ψαξεις παντως υπαρχουν καλες ευκαιριες για francise.
  20. FREAK OF NATURE ειναι αυτονοητη η απαντηση. Ασφαλως και δε θα ελεγα οχι! Απλα καταθετω την αποψη και τη θεση μου στο συγκεκριμενο θεμα. Ο καθεις να κανει αυτο που τον εκφραζει καλυτερα.
  21. FREAK OF NATURE ασφαλως εχω σκεφτει αυτο που λες και ασφαλως σε αυτον που θελει να ξεκινησει στα 25 στο δημοσιο με 1100 και να τελειωσει στα 65 με 1600 καθισμενος σε μια καρεκλα περιμενωντας καθε μερα να παει τρεις παρα για να φυγει, του λεω προχωρα και εγω μαζι σου. Αφου λοιπον ειναι ευχαριστημενοι με αυτο, γιατι βγαινουν καθε λιγο στους δρομους και ζητανε αυξησεις?
  22. GOODYS ME XΙΛΙΑ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.ΤΟ GOLDEN KAI TO PREMIEUR ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ.
  23. Alexel συμφωνω στο μεγαλυτερο μερος μαζι σου. Και βεβαια εχω σκεφτει και το videoclub, το οποιο ομως κατα 70% βασιζεται στο μερος που θα το φτιαξεις. Αν εισαι τυχερος και πεσεις σε καλο μερος και το λειτουργησεις σωστα και φιλικα προς τον πελατη ειναι τουλαχιστον ανεκτη επενδυση. Αλλα ξεφυτρωνουν το ενα μετα το αλλο. Για τα GOODYS ουτε 250 δεν φτανουν, απο 350-400 και πανω, αλλα κατα 85% θα εχεις κερδος εκτος αν εισαι τελειως βλακας. Τα χρηματα βρισκονται, γενικως ειμαι της αποψης οτι αν εχεις πιθανοτητα πανω απο 75-80% να πετυχει αυτο που θα επιχειρησεις, τοτε να το κανεις. Οπως ειπες οτι εχει σχεση με εστιαση, καφε , σνακ, οικιακη διασκεδαση, Ιντερνετ/Υπολογιστες/Μultimedia χει και θα εχει περαση.
  24. Καλησπεριζω καταρχην το forum και μπαινω κατευθειαν στο θεμα. Σε λιγουν μηνες τελειωνω το φανταριλικι μου και μπαινω στην αναζητηση επαγγελματικης αποκαταστασης. Απεχθανομαι οτιδηποτε εχει σχεση με το δημοσιο (την τελευταια φορα που πηγα σε δημοσιο, εφορια, τους λυπηθηκα τους εργαζομενους. Καταδικασμενοι μια ζωη σε μια καρεκλα με 1200 το μηνα και αν. Απορω πως υπαρχουν νεοι σημερα που περα απο το δημοσιο δεν βλεπουν τιποτα αλλο. Πληρης απαξιωση του να κανουν κατι δικο τους.). Θελω να ανοιξω μια μικρη επιχειρηση προτιμω να εχει σχεση με εστιαση-ταχυφαγεια. Για να ανοιχτει ενα υποκαταστημα goodys ομιζω οτι πρεπει να υπαρχει Α.Ε. Καλη περιπτωση με σιγουρη ανταποδοση αν και θελει δουλεια 25 ωρες το 24 ωρο. Για ΜCDONALDS αλλα θα εχει περαση? Οσον αφορα το κρατος ,πληρη απαξιωση της νεανικης επιχειρηματικοτητας. Το μονο που μπορεις να παρεις εινα 9000 ευρω και αυτα προκαταβολη τα 3000 και τα υπολοιπα σε 2 εξαμηνιαιες δοσεις και αφου πρωτα λειτουργησεις την επιχειρηση. Μα καλα ρε φιλε, εγω θελω τα χρηματα για να την ανοιξω, αλλιως τι να κανω, να παρω δανειο , να την ανοιξω και μετα να παρω τα χρηματα? Καταντια και μετα αναρωτιωμαστε γιατι ο νεος τρεχει απο γραφειο βουλευτη σε γραφειο. Τι λετε?
  25. Παιδια χαιρετω ολη την παρεα, ειναι το πρωτο μου μηνυμα και απευθυνομαι σε αυτους που ασχολουνται αρκετα με το on-line shopping και ζητω τη βοηθεια τους. Θελω να κανω τις πρωτες μου ιντερνετικες αγορες για αξεσσουαρ μουσικων συγκροτηματων (t-shirts,clothing,apparel,merchandise,κτλ.). Διαβαζω σε αλλα topics για την επικινδυνοτητα καποιων sites οσον αφορα την αξιοπιστια του πωλητη, την ασφαλεια της συναλλαγης κτλ. Εχω εντοπισει καποια on-line stores 1)http://www.rockabilia.com 2)http://www.stores.musictoday.com 3)http://www.eil.com 4)http://www.backstreetmerch.com 5)http://www.goodrock.com Οσοι ειστε εμπειροι δειτε αυτα τα καταστηματα και πειτε μου ποσο αξιοπιστα ειναι το καθενα, μπορω να συναλλαγω μαζι τους με ασφαλεια? Ποια απο αυτα κανουν αποστολες στην Ελλαδα? Δεχονται χρεωστικες ή προπληρωμενες πιστωτικες, γιατι δε μπορω να βγαλω κανονικη πιστωτικη. Θα με χρεωσουν ταχυδρομικα,τελωνεια κτλ.? Υπαρχουν merchandise stores στην Ευρωπη για να μη χρεωνομαι ταχυδρομικα? Πως μπορω να υπολογισω τα ταχυδρομικα,τελωνεια,δασμους αν κατι ερθει εκτος ΕΕ? Οσοι ασχολειαστε αρκετα με το θεμα πειτε μου τη γνωμη σας.
×
×
  • Create New...