VeCo Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Κορυφή τελικά ο Downey.Δε μου αρέσει καθόλου αλλα για τον ρόλο του κυνικού πλούσιου -και τα κάνω όλα επειδή έτσι γουστάρω- τύπου ταίριαξε γάντι. Έτσι, να μην ξεχνάμε και την ερμηνεία του Ντάουνι, γιατί πρόκειται για πολύ καλό ηθοποιό και μία - όσο να 'ναι - ασυνήθιστη επιλογή που όμως κρίνεται επιτυχημένη... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 η ταινια ειναι πολυ κομπλε σε ολα της...οσοι παραπονιουνται για την "δραση" ας κανουν υπομονη γιατι πιστευω οτι η ταινια ειναι το καλυτερο μπασιμο για το ironman2 οπου εκει πιστευω οτι θα υπαρχει μπολικη και κατι αλλο που νευριασα ως φαν της λεπτομερειας: αδερφε εισαι ζαμπλουτος και εχεις χτισει μια ολοκληρη βουνοκορφη,τα αυτοκινητα μαζι με το εργαστηριο στον ιδιο χωρο τα εχεις???τοσος χωρος υποτιθεται και εκει δεν χωρας να στριψεις!ασε που εκανες και ζημιες σε αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 η ταινια ειναι πολυ κομπλε σε ολα της...οσοι παραπονιουνται για την "δραση" ας κανουν υπομονη γιατι πιστευω οτι η ταινια ειναι το καλυτερο μπασιμο για το ironman2 οπου εκει πιστευω οτι θα υπαρχει μπολικη και κατι αλλο που νευριασα ως φαν της λεπτομερειας: αδερφε εισαι ζαμπλουτος και εχεις χτισει μια ολοκληρη βουνοκορφη,τα αυτοκινητα μαζι με το εργαστηριο στον ιδιο χωρο τα εχεις???τοσος χωρος υποτιθεται και εκει δεν χωρας να στριψεις!ασε που εκανες και ζημιες σε αυτα +οτί το σπίτι εκεί που είναι χτισμένο, είναι σίγουρα αυθαίρετο! Η πολεοδομία το ξέρει; Ο Μάκης το ξέρει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 +οτί το σπίτι εκεί που είναι χτισμένο, είναι σίγουρα αυθαίρετο! Η πολεοδομία το ξέρει; Ο Μάκης το ξέρει; :worry: Φυσικά... :wink: :rolleyes: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Μερικά καλά εφέ, δυο-τρεις παραπομπές στην Τransformers movies, απλό και κακό σενάριο, βαρετές ερμηνείες (όχι πως δεν προσπάθησαν, αλλά τι να σου κάνουν και αυτοί με αυτούς τους διαλόγους και αυτό το στόρύ). Καλύτερο πάντως από το "Transformers". T'was bad, though. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 η ταινια ειναι πολυ κομπλε σε ολα της...οσοι παραπονιουνται για την "δραση" ας κανουν υπομονη γιατι πιστευω οτι η ταινια ειναι το καλυτερο μπασιμο για το ironman2 οπου εκει πιστευω οτι θα υπαρχει μπολικη και κατι αλλο που νευριασα ως φαν της λεπτομερειας: αδερφε εισαι ζαμπλουτος και εχεις χτισει μια ολοκληρη βουνοκορφη,τα αυτοκινητα μαζι με το εργαστηριο στον ιδιο χωρο τα εχεις???τοσος χωρος υποτιθεται και εκει δεν χωρας να στριψεις!ασε που εκανες και ζημιες σε αυτα Εχώ ακριβώς τις ίδιες απόψεις... :) Καλούτσικη η ταινία, αλλά τι μπούρδα μας έδειχνε ότι είχε σπάσει όλα τα αμάξια, λες και δεν μπορούσε να πάει λίγο πιο πέρα... Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Μερικά καλά εφέ, δυο-τρεις παραπομπές στην Τransformers movies, απλό και κακό σενάριο, βαρετές ερμηνείες (όχι πως δεν προσπάθησαν, αλλά τι να σου κάνουν και αυτοί με αυτούς τους διαλόγους και αυτό το στόρύ). Καλύτερο πάντως από το "Transformers". T'was bad, though. Δηλαδή κατά τα λεγόμενά σου το Transformers ήταν μέτριο προς κακό??:wacko::blink: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εχώ ακριβώς τις ίδιες απόψεις... :) Καλούτσικη η ταινία, αλλά τι μπούρδα μας έδειχνε ότι είχε σπάσει όλα τα αμάξια, λες και δεν μπορούσε να πάει λίγο πιο πέρα... Μην είσαι υπερβολικός.. Μόνο το COBRA τσάκισε τελείως.. Που ξέρεις όμως? Με λίγη κόλλα, αλοιφή και μπόλικα tire-up μπορεί να το επαναφέρουν!!:lol::lol::p Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Δηλαδή κατά τα λεγόμενά σου το Transformers ήταν μέτριο προς κακό??:wacko::blink: Δηλαδή κατα την άποψή μου το σενάριο της ήταν κακό. Ψυχραιμία, δεν γίνεται να έχουμε όλοι την ίδια γνώμη για μια ταινία :) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Δηλαδή κατα την άποψή μου το σενάριο της ήταν κακό. Ψυχραιμία, δεν γίνεται να έχουμε όλοι την ίδια γνώμη για μια ταινία :) Το Transformers ήταν μία χρυσή μετριότητα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Δηλαδή κατά τα λεγόμενά σου το Transformers ήταν μέτριο προς κακό??:wacko::blink: To Transformers ήταν μια μπούρδα και μισή. (Κατά την άποψη μου πάντα ε; Κρίμα και μου άρεσε το καρτούν μικρός) Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Καλησπερα. Επαναφερω λιγο το θεμα γιατι εχω μια απορια..Εχουν βγει ενα καρο releases για την ταινια, ποιο ειναι το καλυτερο για 720p? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Πάρα πολύ καλό και καμία σχέση με το άθλιο ΙΜΗΟ Transformers. Το καλύτερο blockbuster του καλοκαιριού μετά τον Σκοτεινό Ιππότη. :) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Καλησπερα. Επαναφερω λιγο το θεμα γιατι εχω μια απορια..Εχουν βγει ενα καρο releases για την ταινια, ποιο ειναι το καλυτερο για 720p? Βασικά εγώ κατεβάζω το repack σε 1080p, θα γραψω εντυπώσεις μόλις ολοκληρωθεί το κατέβασμα και μπορέσω να το δω. :) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Μου αρεσε παρα πολυ! Δεν εβλεπα τετοιες ταινιες (απο κομικ και καλα) και τωρα εχω αλλαξει αποψη. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Η ταινία χαλαρά αξίζει^^ Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prisonbreakfan Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 δεν ξετρελαθηκα,αλλα αν θες να δεις μια ταινια απλα για να περασεις καλα το iron man ειναι μια καλη λυση. περιμενα να δω περισσοτερη δραση να πω την αληθεια.οι ερμηνειες πολυ καλες.τα εφε αψογα.ειναι κλασσικη ταινια της marvel (εγγυηση). μας εχουν πρηξει λιγο στις ταινιες με superheroes τα τελευταια χρονια η μου φαινεται?? βγαινει αυτον τον καιρο μια με τον will smith... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 δεν ξετρελαθηκα,αλλα αν θες να δεις μια ταινια απλα για να περασεις καλα το iron man ειναι μια καλη λυση. περιμενα να δω περισσοτερη δραση να πω την αληθεια.οι ερμηνειες πολυ καλες.τα εφε αψογα.ειναι κλασσικη ταινια της marvel (εγγυηση). μας εχουν πρηξει λιγο στις ταινιες με superheroes τα τελευταια χρονια η μου φαινεται?? βγαινει αυτον τον καιρο μια με τον will smith...Πραγματι βγαινουν αρκετες τωρα τελευταια, για εμενα αυτο ειναι τελειο!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Μου άρεσε πάρα πολύ. Το είχα δει οταν πρωτοβγήκε στις αίθουσες το καλοκαίρι. Θα το ξαναδω εντός ημερών και θα επανέλθω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 εγω δεν περιμενω κανεναν καραγκιοζοπουλο κριτικο κινηματογραφου για να μου δωσει την γνωμη του. για μενα η ταινια ειναι απλα ταινιαρα. ο robert απλα τελειος,ασχετα οτι τον παω και πολυ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 πολυ καλη,την ειδα οταν πρωτοβγηκε αλλα θ την δω και με την αδερφη μου επειδη την εχω και σε dvd και μ το ζυτησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Τώρα αξιώθηκα και εγώ να δω το Iron Man 2. Στην μεγαλύτερη διάρκειά του μου φάνηκε κουραστικό ενώ η τελική μάχη δεν με εντυπωσίασε. Φανταστικά τα οπτικά εφέ αλλά πέρα από αυτό συν τα υπέροχα μωρά και τις Audάρες, δεν είχε να επιδείξει κάτι άλλο. Σίγουρα υποδεέστερο από το πρώτο αλλά σίγουρα μια καλή ταινία ταινία για να περάσεις την ώρα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Επί τη ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η δεύτερη συνέχεια σύμφωνα με τα studios θα κάνει πρεμιέρα το Μάιο του 2013. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Επί τη ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η δεύτερη συνέχεια σύμφωνα με τα studios θα κάνει πρεμιέρα το Μάιο του 2013. Ironman 3 ;;;;;; Μακάρι :D Προσωπικά μου άρεσαν πολύ και τα 2 ironman με το ένα να μου αρέσει λίγο ποιο πολύ γιατί έδειξε πως ξεκίνησαν όλα κτλ.Πάντως να ξέρουμε ότι όταν κάποιος πάει να δει μια Αμερικάνικη περιπέτεια και ξέρει ότι θα έχει και εφέ συνήθως (τώρα ποια) βάζουν μπόλικα οπότε δεν χρειάζεται να μας κουράζει γιατί περιμέναμε κάτι διαφορετικό. χεχε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ironman 3 ;;;;;; Μακάρι :D Προσωπικά μου άρεσαν πολύ και τα 2 ironman με το ένα να μου αρέσει λίγο ποιο πολύ γιατί έδειξε πως ξεκίνησαν όλα κτλ.Πάντως να ξέρουμε ότι όταν κάποιος πάει να δει μια Αμερικάνικη περιπέτεια και ξέρει ότι θα έχει και εφέ συνήθως (τώρα ποια) βάζουν μπόλικα οπότε δεν χρειάζεται να μας κουράζει γιατί περιμέναμε κάτι διαφορετικό. χεχε :) Δεν είναι φήμες, η τρίτη ταινία Iron Man θα κάνει πρεμιέρα το 2011. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts