Da_rudakos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα,θα χρειαστω 5 ή και παραπάνω gb για τις διακοπες μου. Παω σε κατάστημα vodafone και αγοράζω απευθείας καρτουλα international; Στη συνέχεια βάζω online 10€ και παιρνω 1γιγα δώρο και 4 στο 19019 για 4gb internet. Μετά μπορω να τη πεταξω και να μη τη χρησιμοποιησω ξανά χωρις κοστος,καλα τα λεω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα,θα χρειαστω 5 ή και παραπάνω gb για τις διακοπες μου. Παω σε κατάστημα vodafone και αγοράζω απευθείας καρτουλα international; Στη συνέχεια βάζω online 10€ και παιρνω 1γιγα δώρο και 4 στο 19019 για 4gb internet. Μετά μπορω να τη πεταξω και να μη τη χρησιμοποιησω ξανά χωρις κοστος,καλα τα λεω; Όλα καλά , αλλά δεν πετάμε κάρτες που είναι στο όνομα μας. Την καταστρέφουμε και την πετάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ευχαριστώ Βασίλη,εννοείται σχήμα λόγου ηταν. Γνωριζεις το κόστος της αρχικής κάρτας απο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ρε παιδάκια επειδή την έβαλα στη 2η θέση και εκει πρέπει να μείνει,μπορειτε να μου πείτε που στελνω για το υπόλοιπο των mb μου,και που για το υπόλοιπο των χρημάτων; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Υπόλοιπο χρημάτων, Υ στο 1252 Υπόλοιπο ΜΒ, κενό SMS στο 1286 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 (edited) Ευχαριστώ και πάλι! Βασικά δεν στέλνει κενό sms.. Συνεχόμενα Μηνύματα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited August 10, 2016 by Mark_K Διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Για 1 GB με μόνο 4,40 ευρώ στέλνουμε 70 στο 19109 Η προσφορά διαφημίζεται στο TAZA και την ενεργοποίησα και στο International Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα international για το ταμπλετ για ιντερνετ επειδή καποιος μου ειπε ότι εχει καλές προσφορές για ιντερνέτ , όντως παίζει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Βάζεις 10 ευρώ online ή από κατάστημα και παίρνεις 1GB δώρο. Στην συνέχεια στέλνεις 4 στο 19109 και σου δίνει 8GB ( αντί για 4) Θεωρητικά από Νοέμβριο τα 4GB θα γίνουν 2 αλλά βλέπουμε μέχρι τότε. Αν συνεχίσει ο διπλασιασμός θα γίνουν πάλι 4 . Αυτή την στιγμή μπορείς να έχεις τα 8+1 Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει Από κατάστημα ή με το 4 στο 19109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Βάζεις 10 ευρώ online ή από κατάστημα και παίρνεις 1GB δώρο. Στην συνέχεια στέλνεις 4 στο 19109 και σου δίνει 8GB ( αντί για 4) Θεωρητικά από Νοέμβριο τα 4GB θα γίνουν 2 αλλά βλέπουμε μέχρι τότε. Αν συνεχίσει ο διπλασιασμός θα γίνουν πάλι 4 . Αυτή την στιγμή μπορείς να έχεις τα 8+1 Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει Από κατάστημα ή με το 4 στο 19109 βεβαια μην ξεχναμε οτι επειδη ειναι καρτοκινητο vodafone και το international ισχυει ημερησια πολιτικη ορθης χρησης 1,5 gb internet μετα πεφτειη ταχυτητα και επαναφερετε στις 4το πρωι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 βεβαια μην ξεχναμε οτι επειδη ειναι καρτοκινητο vodafone και το international ισχυει ημερησια πολιτικη ορθης χρησης 1,5 gb internet μετα πεφτειη ταχυτητα και επαναφερετε στις 4το πρωι . Μπορεις να με διαφωτισεις τι ειναι αυτο με το ιντερνετ, τοσα πολλα γκιγκα δινει; ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάζεις 10 ευρώ online ή από κατάστημα και παίρνεις 1GB δώρο. Στην συνέχεια στέλνεις 4 στο 19109 και σου δίνει 8GB ( αντί για 4) Θεωρητικά από Νοέμβριο τα 4GB θα γίνουν 2 αλλά βλέπουμε μέχρι τότε. Αν συνεχίσει ο διπλασιασμός θα γίνουν πάλι 4 . Αυτή την στιγμή μπορείς να έχεις τα 8+1 Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει Από κατάστημα ή με το 4 στο 19109 Μπορεις να με διαφωτισεις για το ιντερνετ; Τοσα πολλα γκιγκα δινει; ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις να με διαφωτισεις τι ειναι αυτο με το ιντερνετ, τοσα πολλα γκιγκα δινει; ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις να με διαφωτισεις για το ιντερνετ; Τοσα πολλα γκιγκα δινει; Μαλλον βρηκα ακρη. Αυτα τα δινει η tazamobile. Τα ιδια αυτα πακετα ειναι διαθεσημα και στο Vodafone International? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ακριβώς τα ίδια είναι διαθέσιμα και στο International αλλά δεν τα γράφει πουθενά στο internet. Είναι προσφορά καταστήματος , αλλά εγώ δοκιμάζοντας το 4 στο 19109 το ενεργοποίησα ακριβώς όπως και στο ΤΑΖΑ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Ακριβώς τα ίδια είναι διαθέσιμα και στο International αλλά δεν τα γράφει πουθενά στο internet. Είναι προσφορά καταστήματος , αλλά εγώ δοκιμάζοντας το 4 στο 19109 το ενεργοποίησα ακριβώς όπως και στο ΤΑΖΑ, αλλαγη απο ταζα σε cu και το αντιστροφο γινεται; νομιζω οχι μονο στα υπολοιπα καρτοκινητα μεταξυ τους αλλα το ταζα πρεπει να μην υπαρχει! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 σωστά νομίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 νέες αλλαγές στα πακέτα ίντερνετ http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40445&dateFrom=&dateUntil= 5ευρώ 1 GB και τα 4GB τα έκανε 10 ευρώ από 23/11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Για όποιον ενδιαφερετε, σήμερα έβαλα 10 ευρω σε καταστημα Vodafone για να πάρω τα 4gb και πήρα 8 (και το μπονους ανανεωσης)! Έχει προσφορά μου ειπανε πάλι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Για όποιον ενδιαφερετε, σήμερα έβαλα 10 ευρω σε καταστημα Vodafone για να πάρω τα 4gb και πήρα 8 (και το μπονους ανανεωσης)! Έχει προσφορά μου ειπανε πάλι. :D πιο μπόνους ανανέωσης; δίνει mb internet; ! πόσο το αγόρασες το πακέτο ; και σου έδωσε διπλάσιο όγκο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 πιο μπόνους ανανέωσης; δίνει mb internet; ! πόσο το αγόρασες το πακέτο ; και σου έδωσε διπλάσιο όγκο; μπόνους της 1ης ανανέωσης του μηνα απο καταστημα. το πακετο το αγορασα με 8,80 αν θυμαμαι καλα που αντι για 4gb δινει δώρο άλλα 4 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 καλημερα ,καλη χρονια,πριν λιγες μερες συναντησα κατι κοπελες του δυκτιου και τελικα πηρα και εγω μια sim ιντερνατιοναλ και μου εδωσε τα 9 gb που συζητατε...+ 600 λεπτα προς vodaphone international.μπορει αυτος ο χρονος να χρησιμοποηθει και για αλλα vodafone η αποκλειστικα σε international νουμερα?για ομηλια με αλλα δυκτια εχετε να προτεινεται κανενα καλο πακετο?επισης το widget σας δουλευει??μου λεει συνεχεια οτι δεν μπορει να συνδεθει με wifi ενω δεν εχω βαλει wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) καλημερα ,καλη χρονια,πριν λιγες μερες συναντησα κατι κοπελες του δυκτιου και τελικα πηρα και εγω μια sim ιντερνατιοναλ και μου εδωσε τα 9 gb που συζητατε...+ 600 λεπτα προς vodaphone international.μπορει αυτος ο χρονος να χρησιμοποηθει και για αλλα vodafone η αποκλειστικα σε international νουμερα?για ομηλια με αλλα δυκτια εχετε να προτεινεται κανενα καλο πακετο?επισης το widget σας δουλευει??μου λεει συνεχεια οτι δεν μπορει να συνδεθει με wifi ενω δεν εχω βαλει wifi Μπες στο my account κανε εγραφη για να μαθεις τις παροχες των 600 λεπτων θα σου λεει προς vodafone ή προς international , αμα σου λεει προς vodafone αφορα ολα τα vodafone νουμερα ενω αμα σου λεει μονο για international αφορα μονο vodafone international κατι που δεν νομιζω να βρεις ευκολα , οποτε πολυ πιθανον να σου ειναι και αχρηστα! οσο για τα πακετα δες εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7241 , επισης μην ξεχνας οτι το vodafone international εχει πακετο με 4gb με 8,87ευρω νομιζω το οποιο πρεπει να μειωσανε σε 2gb με την ιδια τιμη δες εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40425&dateFrom=&dateUntil= ( To επιπρόσθετο πακέτο Ίντερνετ που προσφέρει 1GB Ίντερνετ για 30 ημέρες με χρέωση 4,44€ για συνδρομητές Vodafone International και Τaza mobile θα έχει διάρκεια 28 ημέρες. To επιπρόσθετο πακέτο mobile Internet που προσφέρει 4GB με χρέωση 8,87€ για συνδρομητές Vodafone International και Τaza mobile θα προσφέρει 2GB με χρέωση 8,87€. ) , δεν ξερω πως ενεργοποιειται ομως. Τελος εχε υποψιν σου οτι : η vodafone σε ολα τα καρτοκινητα της εχει ημερησιο οριο 1,5gb internet την ημερα! μετα πεφτει η ταχυτητα και επαναφερεται στις 4 το πρωι ! Edited January 1, 2017 by JOHNMEGARYTHMOS διορθωση για το πακετο με τα 4gb , link οτι γινεται 2gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Σχετικά με το widget, σας δουλεύει; Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Μπες στο my account κανε εγραφη για να μαθεις τις παροχες των 600 λεπτων θα σου λεει προς vodafone ή προς international , αμα σου λεει προς vodafone αφορα ολα τα vodafone νουμερα ενω αμα σου λεει μονο για international αφορα μονο vodafone international κατι που δεν νομιζω να βρεις ευκολα , οποτε πολυ πιθανον να σου ειναι και αχρηστα! οσο για τα πακετα δες εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7241 , επισης μην ξεχνας οτι το vodafone international εχει πακετο με 4gb με 8,87ευρω νομιζω το οποιο πρεπει να μειωσανε σε 2gb με την ιδια τιμη δες εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40425&dateFrom=&dateUntil= ( To επιπρόσθετο πακέτο Ίντερνετ που προσφέρει 1GB Ίντερνετ για 30 ημέρες με χρέωση 4,44€ για συνδρομητές Vodafone International και Τaza mobile θα έχει διάρκεια 28 ημέρες. To επιπρόσθετο πακέτο mobile Internet που προσφέρει 4GB με χρέωση 8,87€ για συνδρομητές Vodafone International και Τaza mobile θα προσφέρει 2GB με χρέωση 8,87€. ) , δεν ξερω πως ενεργοποιειται ομως. Τελος εχε υποψιν σου οτι : η vodafone σε ολα τα καρτοκινητα της εχει ημερησιο οριο 1,5gb internet την ημερα! μετα πεφτει η ταχυτητα και επαναφερεται στις 4 το πρωι ! Πάντως η ανακοίνωση οτι από 1η Νοεμβρίου 2016 θα αλλάξουν τα πακέτα δεν πρέπει να ισχύει. Ακόμα έχουμε 9,5GB ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχετικά με το widget, σας δουλεύει; Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το widget δεν δουλεύει για καρτοκινητό Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Γνωρίζει κανείς, αν το πακέτο προς όλους του Vodafone International, έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, ή τρίλεπτη ελάχιστη διάρκεια κλήσεις? Θέλει μία γνωστή μου να μεταφέρει το F2G της, σε πακέτο άλλης εταιρείας, κατάλληλο για πολλές κλήσεις πολύ μικρής διάρκειας, οπότε είναι ανάμεσα σε Vf International και Frog (για Q ούτε λόγος, λόγω αλλεργίας στην Wind!). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited January 11, 2017 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Αν μιλάμε για διάρκεια κλήσεων στα αγορασμένα πακέτα μόνο η φρογκ και η κιου έχουν χρέωση ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης. Edit επειδή βλέπω ότι έχει παρόμοια πακέτα ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μιας και στην ιστοσελίδα δεν αναφέρεται κάτι σχετικό με την διάρκεια. Edited January 11, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Στις διευκρινίσεις για τα πακέτα ομιλίας προς εξωτερικό-τα οποία έχουν ελάχιστη χρέωση διάρκειας 3 λεπτών με ορισμένες εξαιρέσεις-αναφέρει και το εξής: '' Τα δωρεάν λεπτά από το πακέτο ομιλίας προς κινητά και σταθερά Ελλάδας καταναλώνονται ανά λεπτό με ελάχιστη διάρκεια κλήσης το 1 λεπτό. Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 4 φορές ανά ημερολογιακό μήνα.''. Άρα υπάρχει μια ελάχιστη διάρκεια χρέωσης και χρέωση ανά λεπτό, εφόσον τα αναφερόμενα στις διευκρινίσεις ισχύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts