droulis Δημ. August 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 μπα δυστηχως εμενα δεν πρασινισε το λεντακι του φορτιστη τοσες ωρες που το ειχα..μαλλον κατι θα παιζει με μπαταρια η νφορτιστη αν και η μπαταρια κρατησε ικανοποιητικα αλλα ειναι δυνατον να φορτιζει τοσες ωρες?? Συνδεσε το στον υπολογιστη να δεις αν φορτιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpanios Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Συνδεσε το στον υπολογιστη να δεις αν φορτιζει ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ LED ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ :) ΚΑΙ ΔΕΙΧΕΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ . ΤΟ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΣΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatolitis4 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 το θεμα ειναι οτι φορτιζει αλλα κανει πολλες ωρες...χτες το βραδυ τ αφησα μεχρι το πρωι 7 ωρες και δν ειχε φορτιστει ολο-2 γραμμες μονο!!!δν γινεται να ειναι και ολη μερα στην πριζα,σιγουρα κατι φται!!!ει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 γεια :) Λογω του οτι ειμαι φανταρος θελω να αγορασω ενα κινητο με tv (ναι, δεν περναν οι ωρες εκει μεσα) ομως υπαρχουν τοσα που δεν ξερω ποιο να διαλεξω. Θα ηθελα να εχει bluetooth, δυνατα ηχεια, αν ειναι δυνατον να παιρνει micro sd αντι για transflash, να μη μοιαζει με iphone (αν και οκ, δεν πειραζει και τοσο αυτο), να εχει ενα ψιλοωραιο μενου χωρις λουλουδακια και λοιπες κινεζικες χαζοχαρουμενιες (:p) και φυσικα να εχει Ελληνικα. Ομολογω πως μου αρεσε αυτο http://www.mylot.gr/product_info.php?cPath=42&products_id=238 αλλά δεν εχει υποστηριξη Ελληνικων. Τι εχετε να μου προτεινετε? Επισης καποιο αξιοπιστο site απο Ελλαδα αν γινεται. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatolitis4 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 μονοσ μου ανακαλυπσα οτι το jaga εχει βυσμα για φορτιστη νοκια και τωρα το φορτιζω με νοκια φορτιστη και ολα οκ γτ οποσ ειχα αναφερει ειχα προβλημα με τη φορτιση καθως εκανα παρα πολλεσ ωρες να φορτισει μα τον φορτιστη του!!!Η μπαταρια οκ προσ το παρον κραταει 2 μερεσ με πολυ χρηση ποθ το κανω!!!γενικα ειμαι ευχαριστημενος με το κινητο και ας τοθς ολους να λενε για τα κινεζικα-οσοι το βλεπουν το χαζευουν και οι λειτοθργιες του μια χαρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Ρε παιδιά καλημέρα. Έχω το Jaga tt v30 και από εχθές που το άνοιξα, δεν έχω καταφέρει ακόμη να το φορτίσω... Έχει ένα καλώδιο usb, την μια άκρη την βάζεις στο βύσμα του φορτιστή και την άλλη στο κινητό. Έχει ένα μικρό λαμπάκι ο φορτιστής που με το που τον βάζεις στο ρεύμα, ανάβει κόκκινος αλλά το κινητό δεν φορτίζει, ούτε δείχνει κάποια ένδειξη στην οθόνη ότι φορτίζει, ούτε γεμίζει η μπαταρία του. Το άφησα εχθές βράδυ στην πρίζα να "φορτίζει", βγήκα και όταν γύρισα τα ξημερώματα ήταν ακόμη όπως το είχα αφήσει, αφόρτιστο. Το λαμπάκι στον φορτιστή πάνω ήταν ακόμη κόκκινο. Εντωμεταξύ, στις οδηγίες χρήσης, γράφει για την φόρτιση κάπου: "ποτέ μη συνδέετε τη συσκευή με τον φορτιστή αμέσως αφού έχετε βγάλει την μπαταρία απο τον φορτιστή..." Ποια μπαταρία του φορτιστή εννοεί...;;; :worry: Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος...;;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην αναβοσβήνουν όλα τα λαμπάκια του πληκτρολογίου όταν είναι ανοιχτή η τηλεόραση; Μιλάω για το Jincen JC730. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. August 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην αναβοσβήνουν όλα τα λαμπάκια του πληκτρολογίου όταν είναι ανοιχτή η τηλεόραση; Μιλάω για το Jincen JC730. αν το ψαξεις εχει ρυθμιση για τον φωτισμο του πληκτρολογιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. August 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Ρε παιδιά καλημέρα. Έχω το Jaga tt v30 και από εχθές που το άνοιξα, δεν έχω καταφέρει ακόμη να το φορτίσω... Έχει ένα καλώδιο usb, την μια άκρη την βάζεις στο βύσμα του φορτιστή και την άλλη στο κινητό. Έχει ένα μικρό λαμπάκι ο φορτιστής που με το που τον βάζεις στο ρεύμα, ανάβει κόκκινος αλλά το κινητό δεν φορτίζει, ούτε δείχνει κάποια ένδειξη στην οθόνη ότι φορτίζει, ούτε γεμίζει η μπαταρία του. Το άφησα εχθές βράδυ στην πρίζα να "φορτίζει", βγήκα και όταν γύρισα τα ξημερώματα ήταν ακόμη όπως το είχα αφήσει, αφόρτιστο. Το λαμπάκι στον φορτιστή πάνω ήταν ακόμη κόκκινο. Εντωμεταξύ, στις οδηγίες χρήσης, γράφει για την φόρτιση κάπου: "ποτέ μη συνδέετε τη συσκευή με τον φορτιστή αμέσως αφού έχετε βγάλει την μπαταρία απο τον φορτιστή..." Ποια μπαταρία του φορτιστή εννοεί...;;; :worry: Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος...;;; :cry: προσπαθησε να το φορτισης απο τον υπολογιστη σου μεσω usb αν δεν φορτιζει τοτε το πας πισω να στο ελεγξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 αν το ψαξεις εχει ρυθμιση για τον φωτισμο του πληκτρολογιου Το βρήκα, σ'ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 προσπαθησε να το φορτισης απο τον υπολογιστη σου μεσω usb αν δεν φορτιζει τοτε το πας πισω να στο ελεγξουν Tελικά το φόρτισα. Φορτίζει και με φορτιστή nokia... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. August 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Δυο νεα βιντεο απο κινητα, jc608s http://www.exp-chinashop.com/showproduct.asp?id=164 woto a8000(me magic voice) http://www.exp-chinashop.com/showproduct.asp?id=197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatolitis4 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Tελικά το φόρτισα. Φορτίζει και με φορτιστή nokia... :p και εγω το ιδιο προβλημα ειχα φιλε μου εκανε καμια 20αρια ωρες να φορτισει με τον δικο του φορτιστη usb και το φορτισα με νοκια και μια χαρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdafoulis Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Πώς πάνε άραγε από εκπομπή ακτινοβολίας τα JAGA?? Αγόρασα το ΤΤ Χ30 από WIND και παιδεύομαι με τον τηλ. κατάλογο για να διορθώσω τη γραμματοσειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatolitis4 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Πώς πάνε άραγε από εκπομπή ακτινοβολίας τα JAGA?? Αγόρασα το ΤΤ Χ30 από WIND και παιδεύομαι με τον τηλ. κατάλογο για να διορθώσω τη γραμματοσειρά. Γιατι ξεροθμε τι ακτινοβολια εκπεμπουν τ αλλα??εδω τρωμε οτι ναναι η ακτινοβολια θα μας πειραξει σιγα!!!οντως ο τηλεφωνικος καταλογος βγαινει μπερδεμενοε αλλα δεν με πολυενοχλει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Καλημέρα. Χτες παρέλαβα ένα Α5000 αλλά είναι κλειδωμένη η συσκευή και μου ζητάει κωδικό τηλεφώνου για να μπω. Έχει καμιά ιδέα κανείς για βοήθεια. Έβαλα το κωδικό της ΣΙΜ αλλά τζίφος .Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 δοκιμασε 1122 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δυστυχώς δεν έπιασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 το βιβλιαρακι με τις οδιγιες του τηλεφωνου το διαβασες,αν γραφει εκει μεσα τον κωδικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 1122 γράφει μέσα αλλά δεν ξεκλειδώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Γνωρίζει κανείς αν μπορούν να το ξεκλειδώσουν τα καταστήματα πχ WIND, Γερμανός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πρέπει να στον δώσει αυτός από τον ο οποίο το αγόρασες. Να του τον ζητήσεις! Δοκίμασε πάντως και 8765 ή 1039. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Λύθηκε το πρόβλημα .Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatolitis4 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 εχω το jaga tt-v24 και το προβλημα που εχει ειναι οτι δν δοθλευει το ξυπνητηρι-μια χτυπαει μια οχι και το εχω ακουσει και απο αλλουσ,,κατα τ αλλα μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 γεια σας ,πηρα κι εγω ενα κινεζικο to jaga tt 30 , δωρεαν απο αναβαθμηση συμβολαιου wind. απο οτι εψαξα δεν υπαρχει τπτ apo ssoftware,games κτλ κτλ. και δεν ξερω αν παιρνει κιολας.Γνωριζει κανεις κατι? Επισης μολισ το πηρα την αλλη μερα το πηγα πισω , γιατι δεν μακουγαν οταν μιλουσα.Σε 10 μερες μουδωσαν ενα ιδιο καινουργιο ( στη WIND) και τωρα ολα ΟΚ. Το κινητακι ειναι πολυ ωραιο για τα λεφτα του, kai designato! TV , FM καμπανα αλλα καμερα για πεταμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts