Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχθές λίγο μετά τη διαστάυρωση Ποσειδώνος-Βουλιαγμένης,γύρω στις 12.30, Ferrari κατακόκκινη με το δεξί εμπρός φως "καμμένο".Αν είναι δυνατόν...:blink:

Επειδή είχε τα χρήματα για να την πάρει δεν σημαίνει πως είχε και τα χρήματα για να την συντηρεί...

Καλά χαλαρώστε λίγο!:p

Εσάς αν τύχει να σας καεί μια λάμπα την καταλαβαίνετε αμέσως. Κάνετε κύκλους γύρω από το αυτοκίνητο κάθε βράδυ;

Μπορεί του ανθρώπου να του κάηκε χθες το βράδυ κιόλας και θα πήγαινε να την αλλάξει το πρωί.

Μπορεί κάποιος να έχει 6αρα ή SL και να μην μπορεί να τη συντηρίσει, αλλά ferrari δύσκολα.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά χαλαρώστε λίγο!:p

Εσάς αν τύχει να σας καεί μια λάμπα την καταλαβαίνετε αμέσως. Κάνετε κύκλους γύρω από το αυτοκίνητο κάθε βράδυ;

Μπορεί του ανθρώπου να του κάηκε χθες το βράδυ κιόλας και θα πήγαινε να την αλλάξει το πρωί.

Δεν ξέρω τίποτα, αυτά είναι δικαιολογίες... :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Προχθές λίγο μετά τη διαστάυρωση Ποσειδώνος-Βουλιαγμένης,γύρω στις 12.30, Ferrari κατακόκκινη με το δεξί εμπρός φως "καμμένο".Αν είναι δυνατόν...:blink:

Ιταλικό....... τι περιμένεις; :rolleyes: :p

Δεν ξέρω τίποτα, αυτά είναι δικαιολογίες... :p

με μισο ευρω την αλλαζεις στο βενζιναδικο..

και θα εχει και διαφορετικο χρωμα απο την αριστερη :lol:

Λοιπονννν οσοι ξερουν για εναν γνωστο βελτειωτη στην αθηνα που ετοιμαζει μια φερραρι 360 τουρμπισια ας πει κατι διοτι σημερα που περασα απο εκει εμεινα μολις ειδα το μοτερ στον παγκο

οσοι ξερουν η εχουν φωτο ας το πουν

Εγώ δε θα την κυκλοφορούσα βράδυ μέχρι να την έφτιαχνα πρώτα τη λάμπα.:ninja:

Όσο για τη συντήρηση υπάρχει ένα απαράβατο κανόνα:

"Για να πάρεις αυτοκίνητο πρέπει να έχεις στην άκρη τουλάχιστον τα τριπλάσια χρήματα της αξίας του αυτοκινήτου"

Όποιος τον παραβαίνει κινδυνεύει άμεσα....:worry:

Τώρα όσον αφορά τη λάμπα,ΟΚ-έτυχε αλλά έπρεπε να τα ακούσει...ήταν απαράδεκτο το θέαμα σε σχέση με τον ήχο:p

Εγώ δε θα την κυκλοφορούσα βράδυ μέχρι να την έφτιαχνα πρώτα τη λάμπα.:ninja:

Όσο για τη συντήρηση υπάρχει ένα απαράβατο κανόνα:

"Για να πάρεις αυτοκίνητο πρέπει να έχεις στην άκρη τουλάχιστον τα τριπλάσια χρήματα της αξίας του αυτοκινήτου"

Όποιος τον παραβαίνει κινδυνεύει άμεσα....:worry:

Τώρα όσον αφορά τη λάμπα,ΟΚ-έτυχε αλλά έπρεπε να τα ακούσει...ήταν απαράδεκτο το θέαμα σε σχέση με τον ήχο:p

Απο που υπαρχει αυτος ο απαραβατος κανονας;

Δηλαδη για να παρεις ενα αυτοκινητο με 15000€ πρεπει να εχεις στην ακρη 45000€;

:blink: :confused:

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Ένας τύπος στο σχιστό Κορυδαλλού, έχει τρία ferrari, ένα cayenne, ένα carerra και κάτι άλλα ψιλά π.χ boxter κ.λ.π. Το ένα από τα τρια ferrari πέρσι έκανε τα εγκαίνια του ράλλυ ακρόπολις στο ολυμπιακό στάδιο.

ο τυπος εχει και μια f50.... και ειναι τριτοσ θειος φιλου μου που προσφατα απεβιωσε

Δλδ 4 ferrari? Εγώ έχω δει τα 3 από τα οποία το 1α είναι μαύρο με τα ιταλικά σιρίτια.

Απο που υπαρχει αυτος ο απαραβατος κανονας;

Δηλαδη για να παρεις ενα αυτοκινητο με 15000€ πρεπει να εχεις στην ακρη 45000€;

:blink: :confused:

οχι, απλα ετσι να εχουμε να λεμε...:lol:

Ένας τύπος στο σχιστό Κορυδαλλού, έχει τρία ferrari, ένα cayenne, ένα carerra και κάτι άλλα ψιλά π.χ boxter κ.λ.π. Το ένα από τα τρια ferrari πέρσι έκανε τα εγκαίνια του ράλλυ ακρόπολις στο ολυμπιακό στάδιο.

χαχαχαχαχαχα

Στις τελευταίες σελίδες, όλο για αμάξια διαβάζω, κι αμάξια δεν βλέπω...:O

Kαλα ρε παιδια, αυτος εχει ολα αυτα και μενει στο σχιστο κορυδαλλου?:wacko:

Kαλα ρε παιδια, αυτος εχει ολα αυτα και μενει στο σχιστο κορυδαλλου?:wacko:

Έχει επιχείρηση στο σχιστό κορυδαλλού, δεν ξέρω αν μένει κιόλας, αν και πιστεύω πως ναι, γιατί στις εκλογές ψήφισε στο σχιστό.

@kostakis εσύ γιατί γελάς? βλέπεις να λέει για δρακόφιδα το post?:)

To kalokairi eida ena ml770cdi sthn paralia katerinhs me pinakides kuprou alla mou ekane entiposi to oti dn htan deksiotimono!!!:D:p

Htan fovero kai me full allagmeno body kit pou evlepa gia proti fora se ml:)

Apla teleio!!!:D

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

To kalokairi eida ena ml770cdi sthn paralia katerinhs me pinakides kuprou alla mou ekane entiposi to oti dn htan deksiotimono!!!:D:p

Htan fovero kai me full allagmeno body kit pou evlepa gia proti fora se ml:)

Apla teleio!!!:D

770; :confused: :blink:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

770; :confused: :blink:

Nai kai egw dn to pisteua otan to ida kai rwtisa ton idioktiti kai mou to eipe oti itan pragmatika 770CDI

To kserw pws sou fenetai parakseno dioti dn exei anakoinw8ei apo thn mercedes to sigekrimeno modelo:D:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Nai kai egw dn to pisteua otan to ida kai rwtisa ton idioktiti kai mou to eipe oti itan pragmatika 770CDI

To kserw pws sou fenetai parakseno dioti dn exei anakoinw8ei apo thn mercedes to sigekrimeno modelo:D:)

εισαι σιγουρος?

Δεν αποκλείεται.

Και εγώ έχω ένα seat του '87 και έχει ένα αυτοκόλλητο 3.0 W12.

Ούτε αυτό έχει ανακοινωθεί. Το έφερα απο Ισπανία το 90' με ρωσικό βαπόρι, το είχε ο κουμπάρος ενός chief engineeer της Seat για προσωπική χρήση.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Δεν αποκλείεται.

Και εγώ έχω ένα seat του '87 και έχει ένα αυτοκόλλητο 3.0 W12.

Ούτε αυτό έχει ανακοινωθεί. Το έφερα απο Ισπανία το 90' με ρωσικό βαπόρι, το είχε ο κουμπάρος ενός chief engineeer της Seat για προσωπική χρήση.

τι?:wacko:

μονο στο αυτοκολλητο φανταζομαι ειναι w12 το αυτοκινητο ε?:confused: