gre Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Το audi αυτό κατα 99,9% δεν είναι s4 παρά ένα απλό Α4 cabrio. Δεν εχει τα πλαινα skirts κάτω από την πόρτα, δεν έχει τους ασημί καθρέπτες και το σήμα s4 το έχει λίιιιγο πιο ψηλά΄από την εργοστασιακη τοποθετηση. Mπορεί και να ήταν γνήσιο S4. Είχε και δεξιά και αριστερά εξάτμιση, oι ζάντες ήταν ίδιες με του S4 και τα πλαινά που λες έτσι είναι στο S4. Τώρα με τους καθρέφτες και το σηματάκι τι να πω; Άλλαξε εξατμίσεις, ζάντες, προφυλακτήρες και δεν άλλαξε τα καλύμματα στους καθρέφτες; Φωτογραφίες από το γνήσιο: http://www.autoweek.nl/images/Articles/1761/s4cabrio1.jpg http://www.km77.com/marcas/audi/a4_04/s4cabrio/gra/dstu/02.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deenoo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 kala tin idia mera prepei na vgalane pinakides. (pantos nomizo pos pera apo tin plaka uparhei nomos kai dinoun se tetoiou eidous amaxia pinakides pou eukola mporei kapoios na ti thumate giati mporoun na anaptuxoun megales tahitites kai na min prolavoun oi perastikoi na tis apomnimoneusoun se periptosi atuhimatos) Καμια σχεση φιλε μου.. οι 2 F430 εχουν πινακιδες σε σειρα γιατι αυτοι το ζητησαν. Τα ευκολα νουμερα τα εχουν αυτοι που εχουν τα κονε στο μηχανολογικο και οχι οι γρηγοροι.. Στην θεσσαλονικη οι υπαλληλοι του μηχανολογικου εχουν καπαρωσει νουμερα ***-1000,***-5000, ***-8000 και αλλα παρομια. Κ εγω εχω κονε και εχω νουμερο 8300:) αν και θα ηθελα το 2000 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 χθες βραδυ στην παραλιακη Ρεθυμνου μια BMW M6 χωρις πινακιδες και σημερα το μεσημερι σε μια ταβερνα μια MERCEDES CLS 55 AMG με Ρεθυμνιωτικες πινακιδες, καλα οταν ειδα την M6 μου ηρθε να χύσ0 .... Αλλα και τα δυο αυτοκινητα ειναι σχεδιαστηκα ομοια ή ιδεα μου ηταν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 μαλλον εγω πρεπει αν βλεπω τα πιο ασχημα σουπερκαρ ειδα παλι την γνωστην τεσταροσσα χωρις εξατμισεις ακομα :( ειδα και μια 959 με μια πορτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 μια πορτα? πώς γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 σε μερσεντες S class (καινουργιο) ταξι εχω ανεβει μια φορα..αν θελετε μπαινω και σε λεπτομερειες..για εντυπωσεις κτλ κτλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Τι Mercedes S-class μου λετε τωρα..? Τι S4 cabrio και βλακειες...?? Εδω σημερα περασε απο την Ν.Κρηνη στην Θεσσαλονικη μια ασημι Lamborghini Murcielago και εμεις θα ασχολουμαστε με Audi και Mercedes?!?! Που πανε τα πραγματα στην Ελλαδα ρε γμτ?!? Καποτε εβλεπες 325Ci και εβαζες τα κλαμματα.. Τωρα βλεπεις Ferrari και το θεωρεις λογικο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 μια πορτα? πώς γινεται? πολυ δυσκολο..... 1)την βγαζεις 2)σε τρακαραν 3)εισαι καραγκιοζης μου δεν την αλλαξες αμεσως 4)κυκλοφορεις κιολας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Τι Mercedes S-class μου λετε τωρα..? Τι S4 cabrio και βλακειες...?? Εδω σημερα περασε απο την Ν.Κρηνη στην Θεσσαλονικη μια ασημι Lamborghini Murcielago και εμεις θα ασχολουμαστε με Audi και Mercedes?!?! Που πανε τα πραγματα στην Ελλαδα ρε γμτ?!? Καποτε εβλεπες 325Ci και εβαζες τα κλαμματα.. Τωρα βλεπεις Ferrari και το θεωρεις λογικο...! τα σπανια στην ελλαδα ειναι τρια τωρα πια... 1)skyline 2)supra 3)3000gt μεχρι να γινουν σουπα αυτα εχει καιρο ακομη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Γιατί hydro, έχει δει κανείς Veyron; Μήπως Carrera GT; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 καλα αυτα ειναι το ονειρο που δυσκολα θα το αγγιξουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Γιατί hydro, έχει δει κανείς Veyron; Μήπως Carrera GT; gt Παιζει και να ειχα δει κοντα στα συνορα βουλγαριας τωρα για veryon οταν ξαναπαω γερμανια θα σου πω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 kokkini ferrari testarossa se venzinadiko kathos pigainoume gia peiraia (den xero to dromo nomizo pos einai i peiraios) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 gt Παιζει και να ειχα δει κοντα στα συνορα βουλγαριας τωρα για veryon οταν ξαναπαω γερμανια θα σου πω :p Δεν παίζω. Για Ελλάδα είπαμε... :ρ :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Δεν παίζω. Για Ελλάδα είπαμε... :ρ :p ενα μεγαλο χωριο ειμαστε:p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 kokkini ferrari testarossa se venzinadiko kathos pigainoume gia peiraia (den xero to dromo nomizo pos einai i peiraios) την ιδια θα λεμε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 http://img293.imageshack.us/img293/5584/nifikijaguargi5.th.jpg Προχθές το μεσημεράκι στην Ανθέων, Θεσσαλονίκη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Σημερα το πρωι στον Πειραια οταν πηγαινα στο πανεπιστημιο ειδα 3 Pοrsche 1)Boxster s (την καινουργια) 2)911 3)911 turbo Δυστυχως ή ευτυχως μονο την turbo προλαβα να βγαλω.... http://img109.imageshack.us/img109/4959/23102006io1.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Mία πράσινη Jaguar XK Coupe, μία Mercedes-Benz CL600 προηγούμενης γενιάς (στην φωτογραφία η μίση :p - τραβήχτηκε εν κινήσει): http://img60.imageshack.us/img60/8881/2410061129yq4.th.jpg Και μία Ferrari 612 Scaglietti (με χάλια ποιότητα, V3 + full zoom = this). http://img286.imageshack.us/img286/5818/2410061132rq5.jpg Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 τι καλα που θα ηταν αν βλεπαμε καλυτερα τη scaglietti!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 τι καλα που θα ηταν αν βλεπαμε καλυτερα τη scaglietti! :( Κάποιος θα μπορεί να βοηθήσει, δεν νομίζω να υπάρχουν και τόσες πολλές μπλε 612 στην Αθήνα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 stin agiou kon\nou prin ligo mia mauri mercedes G-class tetraporti. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 τι καλα που θα ηταν αν βλεπαμε καλυτερα τη scaglietti!:( Ειχα ανεβασει μια scaglietti πριν απο λιγες μερες, αν θελεις ψαξε το ποστ. Δεν ειναι και στην καλυτερη αναλυση και χρωματα (βγηκε σε γκαραζ), αλλά φαινεται το μπροστα της μερος καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Κάποιος θα μπορεί να βοηθήσει, δεν νομίζω να υπάρχουν και τόσες πολλές μπλε 612 στην Αθήνα... Ti πινακίδες είχε; Λες να ήταν η γνωστή μπλε θεσσαλονiκιότικη και να κατέβηκε βόλτα Αθήνα;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Δεν πρόλαβα να δω, μόλις που πρόλαβα να βγάλω και την φωτογραφία... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts