Jump to content

deenoo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by deenoo

  1. και γω το θελω για 2ο αλλα θελω να μαθω αν εχει αρκετη μνημη για μηνυματα γιατι δν θελω να τα σβηνω συνεχεια και εχω συνηθισει να εχω καμια 1000+ στις συσκευες μου!
  2. μηπως ξερετε αν μπορω να κανω φραγη εισερχομενων μυμηνατων μονο για συγκεκριμενους αριθμους?? Υπαρχουν ενοχλιτικοι ανθρωποι γιαυτο... το κιν ειναι το νοκια με το GPS που εχει βγει πριν κανα χρονο..
  3. Πηρα προχτες το Ε65 αλλα εχει την εκδοση 1.0633.18.01 11-01-07 RΜ208 πρεπει να το αναβαθμισω?? η δεν εχει μεγαλες διαφορες?
  4. deenoo

    Wind Plus

    χαιρεται.. Θελω να ρωτησω κατι. Εχω ενα w850i kai ena K750i και οι 2 συσκευες αγοραστηκαν με μενου vodafone live. Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει το ΤΙΜ plus σε μενα?? Τζαμπα εχασα 3.5 ευρω?
  5. fiat 500 ειναι ρε παιδια... δε μοιαζει με τπτ αλλο.. Ιδιοκατασκευη αποκλειεται γιατι εχει κανονικα πινακιδες.. Πολυ χρημα πρεπει να επεσε ομως
  6. Μια φερραρι με Ν**-1111 ειχα δει προσφατα σε μια μαντρα κοντα στον τοπο ατυχηματος. Λογικα ηταν αυτη που τρακαρε.. Εχει και μια εδω στο πανοραμα με Ν**-1111 αλλα υποθετω πως δεν ηταν αυτη. κριμα παντως
  7. Χρονια πολλα.. Σκεφτομαι να αγορασω το W850 αλλα εχω μια απορια.. Υποστιριζει το vodafone together? Εχω ενα Κ750 τωρα και δουλευει κανονικα με την καρτα together.
  8. Πλεον ειναι ξανα μαυρη χωρισ τρυπιτσες... Τα αυτοκολητα αφαιρεθηκαν!
  9. Καμια σχεση φιλε μου.. οι 2 F430 εχουν πινακιδες σε σειρα γιατι αυτοι το ζητησαν. Τα ευκολα νουμερα τα εχουν αυτοι που εχουν τα κονε στο μηχανολογικο και οχι οι γρηγοροι.. Στην θεσσαλονικη οι υπαλληλοι του μηχανολογικου εχουν καπαρωσει νουμερα ***-1000,***-5000, ***-8000 και αλλα παρομια. Κ εγω εχω κονε και εχω νουμερο 8300:) αν και θα ηθελα το 2000 :cool:
  10. ο αποδικωποιητης αγοράστηκε τελικα... Τώρα πρέπει να αγοράσω καρτα TV. Οι εξοδοι που έχει είναι 2 scart και το κλασσικα RCA audio kai video. Αν πάρω την Pinnacle 310e που απο όσο ξέρω λειτουργεί και με κλειστό υπολιγιστη(αν κάνω λάθοσ πείτε μου) που έχει μόνο S-video γίνεται να συνδέσω τον αποδικοποιητη ωστε να έχω και ήχο και εικόνα?
  11. Ειδα μολις μια προσφορά στο MEDIA MARKT σαλονικης για δορυφορικο πακέτο(αποδικοποιητης-πιατι LNB) 66 ευρα και λέω να παω να το πάρω. Επειδή θα το χρησιμοποιώ μόνο εγώ θα μπεί στο pc μου και πρέπει να το συνδέσω σε κάρτα TV. Ειναι εφικτό αυτό που λέω?? Με κάποιον μετατροπέα scart σε video audio in? Aν γινεται αυτο που λέω το έχει κάνει κανεις? εντυπώσεις? βοηθηστε με αμεσα please
×
×
  • Create New...