gre Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Χθές καθώς γύριζα από Νέα Μάκρη είδα μια Ferrari 360 κάμπριο κόκκινη στην Εκάλη και την είχε γυναίκα και μάλιστα ξανθιά! Είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου και δεν πρόλαβα να βγάλω φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 τι το μελετουσα, σημερα ειδα το απολυτο(σχετικα), μια F430 να πηγαινει κομματια και να το σκιζει στην κηφισιας. αφου με περασε σα σταματημενο, κανοντας σφηνες συνεχεια, τον πετυχα στο επομενο φαναρι οπου εφυγε επισης κομματια με ελαφρυ κωλιδακι και τσιτα γκαζια απ'οτι καταλαβαινα τουλαχιστον και ο ηχος απιστευτος, στα 600-700 μετρα που τον εχασα ακουγοταν λες και ησουν μεσα στο αμαξι, τρελο βουητο :wacko: μπραβο του, επιτελους ενας που αξιζε να το εχει αφου το χρησιμοποιει αναλογα. φωτο δυστυχως δεν εβγαλα, πρωτον γιατι δεν το σκεφτηκα καν και δευτερον γιατι οδηγουσα :) τα'δα ολα :) Σχετικο το "Μπραβο του" που ειπες. Το να εχεις Φεραρι και να την σκιζεις την Κηφισιας δεν ειναι και το ποιο λογικο. Θα μου πεις και που να την τρεξει? Αυτο ειναι ενα προβλημα, αλλα το ηξερε ο τυπος πριν την παρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 εχθες το βραδυ ενα πολυ περιποιημενο m5 να πηγαινει σα τρελο στη συγγρου! απιστευτος σαματας και πολυυυυυ δυναμη!!! οταν περασε απο διπλα μου το fiatακι μου ελιωσε απο ντροπη!:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 xthes to mesimeri sto reyma pros xalkidiki meta ta moudania me perase mia jaguar xkr.palio sxetika montelo alla diaxroniko.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 diaxronkiko-klassiko kai panemorfo!!! kykloforei kai sto peiraia mia tetoia!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Ασημένια CLS 55 AMG, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Μάλλον ήταν κάποιος καλεσμένος γάμου, γιατί είχε επίσης και δύο BMW 5-Series, μία 7-Series, μία X5, μία M - Class, μια Porsche Boxster, δύο E - Class και δύο CLK - Class... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick-K Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Μαύρη Supra σήμερα το μεσημεράκι κατα της 12:00 στη Γρίτσα-Κατερίνης (έξω απο το Aqua Nova για όσους γνωρίζουν). Τέλειο το αυτοκίνητο, το είχε πολύ περιποιημένο! Ξένες πινακίδες... Παράθεση Nick-K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ασημένια CLS 55 AMG, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Μάλλον ήταν κάποιος καλεσμένος γάμου, γιατί είχε επίσης και δύο BMW 5-Series, μία 7-Series, μία X5, μία M - Class, μια Porsche Boxster, δύο E - Class και δύο CLK - Class... πωπωπω!!! χαμος γινοταν δηλαδη!!! κανονικη αυτοκινητοπομπη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ω ναι. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφίες, γιατί εκείνη την ώρα έβριζα τους ανθρώπους του ξενοδοχείου που δεν με άφηναν να παρκάρω... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 σημερα το πρωι τη τελευταια lotus elise! απιστευτο οχημα!!!:p και μετα μου πηραν οι τροχονομοι τις πινακιδες μου... πικρα-πικρα!!! 65ευρω και 20 μερες χωρις αμαξι!!!:mad: πικρα-πικρα!!!:( κανενα βυσμα κανεις???:X αλλα ας μην ειμαι :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 αυτη η λαμπο η μπλε με την διαφημηση της βοτκας ηταν στην ξανθη την προηγουμενη παρασκευη Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 σημερα το πρωι στη μαρινα ζεα μια ducati 999 μετ χρωματα της fila!!!:p αχ-αχ-αχ!!!:( απιστευτη μοτοσυκλετα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 sto katastima Eurocar stin Thermi Thessalonikis molis irthe mia Aston Martin DB9!!!! osoi pistoi proselthete!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapiaseC Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Gia osous gnorizoun . . . Bentley Continental GT sthn Attikh Odo shmera kata tis 13:15 . . . (3enes pinakides) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 ']Gia osous gnorizoun . . . Bentley Continental GT sthn Attikh Odo shmera kata tis 13:15 . . . (3enes pinakides) ελα ρε!!! δεν εχω πετυχει ποτε bentley στην ελλαδα!!! και ειναι αναμενομενο οτι θα ειχε ξενες πινακιδες!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Υπάρχει και με ελληνικές... :whistle: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Υπάρχει και με ελληνικές... :whistle: και που αλωνιζει η εν λογω??:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Χθες το βράδυ στην Κηφισίας Mustang GT.:happy: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 και που αλωνιζει η εν λογω??:ninja: me ellinikes pinakides yparxei standard 1 stin Thessaloniki (nomizw eixe mpei kai fwto tis merikes selides pisw) kai toulaxiston 1 stin Athina opws exei anaferthei :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 δυστυχως δεν την εχω πετυχει πουθενα!!! καπου στη γειτονια μου στο πασαλιμανι ειδα εχθες το βραδυ τη παλια lotus elise σε πρασινο χρωμα! τιποτε ιδιαιτερα ακριβο αλλα πολυ ομορφο και σπαρτιατικο αυτοκινητο. πριν λιγες μερες ειχα δει και τη νεα! λετε να ειναι σημαδιακο???:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 δυστυχως δεν την εχω πετυχει πουθενα!!! καπου στη γειτονια μου στο πασαλιμανι ειδα εχθες το βραδυ τη παλια lotus elise σε πρασινο χρωμα! τιποτε ιδιαιτερα ακριβο αλλα πολυ ομορφο και σπαρτιατικο αυτοκινητο. πριν λιγες μερες ειχα δει και τη νεα! λετε να ειναι σημαδιακο???:) :) :) Να εισαι παρκαρισμενος και να ερθει να παρκαρει μια Elise πισω σου και να σε κοπανησει...??:lol: :p :happy: :) Εγω πετυχα μια SL65 AMG σημερα το πρωι στις 11:00 στο Γαλατσι... ΕDIT: και μια 911 Τurbo το απογευματακι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Εγω πετυχα μια SL65 AMG σημερα το πρωι στις 11:00 στο Γαλατσι... Παίζει να είναι εκείνη του Βωβού... δυστυχως δεν την εχω πετυχει πουθενα!!! Ανεβοκατεβαίνει την Κηφισίας. Την έχω πετύχει Κηφισιά, Τέρμα Αμπελοκήπων, Κόμβο Αττικής Οδού, Σίδερα Χαλανδρίου και Διασταύρωση Μελισσίων. Σήμερα είδα ξανά την Bentley Arnage, στην Κολωνακίου στη Λεμεσό. Δυστυχώς οδηγούσα και δεν έχω φωτογραφία... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Sorry για την μακρινή λήψη..δεν μπορούσα να πλησιάσω άλλο,το παλικάρι πήγαινε κομμάτια.. :worry: http://www.myphone.gr/gallery/data/3228/thumbs/IMAGE_025.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 M6...?!?! H "απλη" 6αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Sorry για την μακρινή λήψη..δεν μπορούσα να πλησιάσω άλλο,το παλικάρι πήγαινε κομμάτια.. :worry: Τι αμάξι είναι? Δεν φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts