pininfarina Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Πόσα άλογα; Ολόκληρο κοπάδι... Καλά ρε φίλε, πήγες Μαρανέλο και είδες Φεράρι; Απίστευτο!!! :P einai apo auta ta perierga pou sinvainoun.. sti mesi tou pouthena tis italias ginotan o xamos apo ferrari :p pantos petixame tin ora opou sxolouse mia vardia apo to ergostasio kai oi perisoteroi vgenan me mia quattroporte o kathenas :X Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Eγω σημερα ειδα μια Φεραρι 360 Μοντενα καμπριο κοκκινη (συνηθισμενη) αλλα οταν ειδα τον οδηγω...............................ακομα γελαω. Ενας τυπος απο θεσσαλονικη οπου λεει τα ζωδια απο το τηλεφωνο (Χορταρεας νομιζω λεγεται).Τρελα λεφτα για να λες ******ες και τα θυματα να τσιμπανε. Τι σου ειναι το "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 http://x7.putfile.com/9/24908562627-thumb.jpg μηπως λεω μηπως ειδες πουθενα κοντα σε αυτα τα αμαξια αυτην την gt3? :shifty: :shifty: Μπα... Δεν ηταν εκει γυρω σιγουρα! Θα την εβλεπα οπωσδηποτε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 χθες το βραδυ εθεαθη κατα τις 11:45 μια lamborgini myrcielago να της δινει μπροστα απο το παλατακι............ :yahoo: :yahoo: λιγο ηθελα να κανω αναστροφη για μια κοντριτσα :cool: :cool: :cool: (για οποιον γελασει .......... μεσα στην πολη τον εχω χαλαρα :shifty: :shifty: ) καθως επισης εθεαθη και αμελιδιος 147 κατω απο το σπιτι του :lol: :lol: :lol: και οχι μεσα στο παρκινγκ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Αμαν.... Με παρακολουθουν!!!!:shifty::shifty::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 (για οποιον γελασει .......... μεσα στην πολη τον εχω χαλαρα :shifty: :shifty: ) *****:lol::lol::lol::lol::lol::lol:***** Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Eγω σημερα ειδα μια Φεραρι 350 Μοντενα καμπριο Μάλλον εννοείς 360... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Οποιος πηγε σημερα το πρωι απο την Κρηνη θα εβλεπε παρκαρισμενη μια Ferrari F430 Spider (Cabrio) στο κλασσικο κοκκινο χρωμα χωρις πινακιδες!! ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Μάλλον εννοείς 360... Ναι 360 λαθος μου :O :O :O :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Οταν πριν κανενα μηνα ειχα παει Θεσσαλονικη ειχα δει και εγω μια ferrari 360! Τι ηχος ηταν αυτος ! Εδω στο Βολο εγω δει BMW σειρα 6 και στην εθνικη Θεσσαλονικης-Αθηνων μετα Τεμπη ειχα δει ενα αμαξι 4.000 κιλων HUMMER ! και Porche Cayenne Turbo sto Boλο. Αλλα αμαξακια τωρα δεν μου ερχονται :cool: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 plateia antigonidon thessaloniki einai sinexeia parkarismeno ena hummer diafimistiko apo tin ursus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timon Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Εγώ προχτές στην Πάτρα είδα ένα Hummer κίτρινο :rolleyes: ήταν τεράστιο σαν τάνκς και αρκετά ψιλό.Φοβερό αμάξι είχε και μαύρα φιμέ τζάμια :cool: μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ....το χάζευα αρκετή ώρα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 M6 μπορντο πριν απο 30 λεπτα, εξω απο τον Πλουταρχο !!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 μια ferrari σκούροι μπλε στην χανθ..την οδηγούσε ένας με άσπρα μαλλιά..δεν μπόρεσα να την διακρίνω καλά γιατί ήμουν στο λεωφορείο..φοβερό αμάξι..δεν ήταν modena 100% !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Maserati Coupe ασημένια, εμφανίζεται συχνά έξω από το ξενοδοχείο The Athenian Callirhoe (αν το γράφω σωστά, στην Καλλιρόης βρίσκεται). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcukinbeast666 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 hummer βλεπείς παντού στην αθήνα πλέον.ειδικά απο γλυφάδα και μετά.porsche κυρίως cayenne έχει γεμίσει ο τόπος απο βόρεια αυτή τη φορά.και ferrari έχει απο βόρεια μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 sigoura polloi exete dei to jeepaki tis porsche to gnosto cayenne. ligoi exete dei kapoio apo auta na einai turbo. posoi omos to exete dei se mauro,turbo kai ftiagmeno;;; posoi exete dei to idio jeepaki,turbo kai se asrpo!!!??? prosopika se aspro to eida proti fora xthes stin tsimiski stin thessaloniki kai den tou paei na po tin alitheia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 roz peugeot 206cc!!! mporei na min einai super car alla mazi me to periexomeno ginetai polu super car!osoi eiste thessaloniki mporei na to exete dei paralia kai krini alla ego to blepo kathimerina ekso apo to spiti tis!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 sigoura polloi exete dei to jeepaki tis porsche to gnosto cayenne. ligoi exete dei kapoio apo auta na einai turbo. posoi omos to exete dei se mauro,turbo kai ftiagmeno;;; posoi exete dei to idio jeepaki,turbo kai se asrpo!!!??? prosopika se aspro to eida proti fora xthes stin tsimiski stin thessaloniki kai den tou paei na po tin alitheia. Turbo εγω εχω δει πολλα. Εχει ενα που ειναι παρκαρισμενο περιπου 200μετρα απο το σπιτι της γιαγιας μου, φτιαγμενο συγουρα δεν εχω δει, αλλα δεν αξιζει να παρεις μια Cayene για να την φτιαξεις... Εγω το εχω δει σε μαυρο, σε σκουρο πρασινο σε μπλε (αρκετα σκουρο) και σε βαθυ βυσινι. Ολα του πηγενουν. Εχει γεμισει ομως ο τοπος με Boxter... τι κακο ειναι αυτο; Πιο πολλες Boxter κυκλοφορουν παρα miata (πχ) που ειναι και φτηνο. Αλλα νταξει, τα 60000 για αγορα δεν ειανι πολλα, πιο ακριβη ειναι η CLK που και απο αφτες γινετε της Ποπης, αλλα ποσα θα δεινουν ολοι αυτοι για βενζινει εκει που εχει παει η βενζινη; Εδω με τον πατερα μου λεμε πανω απο 2000 κυβικα δεν μπορουμε να παρουμε λογο καυσιμων αυτοι τα 3000 με τι τα ταιζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 roz peugeot 206cc!!! mporei na min einai super car alla mazi me to periexomeno ginetai polu super car!osoi eiste thessaloniki mporei na to exete dei paralia kai krini alla ego to blepo kathimerina ekso apo to spiti tis!!! ontos o sindiasmos periexomenou kai aftokinitou einai ola ta lefta... na fantasto oti tin blepeis kathe mera sto DAK? evosmitis ki ego gi afto leo... A, simera to proi, cayenne turbo gemballa gt600... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 ontos o sindiasmos periexomenou kai aftokinitou einai ola ta lefta... na fantasto oti tin blepeis kathe mera sto DAK? evosmitis ki ego gi afto leo... A, simera to proi, cayenne turbo gemballa gt600... pernao katimerina tin martiou geitona opote to mati thelontas kai mi peftei sto gnosto simeio pou to parkarei.sxedon exo mathei kai tis ores pou einai spiti!!!oson afora ta cayenne exoume kai ena stin geitonia mas alla einai to aplo,to opoio eixe arxika pinakides apo skopia kai exei ligous mines pou ebale thessalonikiotikes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 oson afora ta cayenne exoume kai ena stin geitonia mas alla einai to aplo,to opoio eixe arxika pinakides apo skopia kai exei ligous mines pou ebale thessalonikiotikes. αυτός ο τύπος πρέπει να ήταν ψαγμένος,κάπου πήρε το αυτή μου,ότι μπορείς να πάρεις cayenne των 150.000 από έξω και να πληρώσεις 100.000..και είσαι ok.. :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 μια ferrari σκούροι μπλε στην χανθ..την οδηγούσε ένας με άσπρα μαλλιά..δεν μπόρεσα να την διακρίνω καλά γιατί ήμουν στο λεωφορείο..φοβερό αμάξι..δεν ήταν modena 100% !! H Maranello ήταν, την είδα χθες. Τελευταία κυκλοφορεί σαλόνικα μια κίτρινη corvette και πάει πακέτο με μια επίσης κίτρινη porsche (carrera). Κάπου εκεί κοντά παρκάρει και μια κίτρινη maserati 3200gt. Modena και Scaglietti τις βλέπω αρκετά συχνά. Στα τέμπη με εντυπωσίασε ένα skyline με βρετανικές πινακίδες και πριν μια εβδομάδα περίπου μια quattroporte καινούρια. Πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο. Με bmw, merc, porsche δεν ασχολούμαι, έχει και ο τελευταίος και ο πιο ποταπός!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Με bmw, merc, porsche δεν ασχολούμαι, έχει και ο τελευταίος και ο πιο ποταπός!:lol: Χμ... ερωτηση: -Ποσες M5 (το νεο μοντελο) /M6 ειδες τελευταια? - Πιθανες απαντησεις... (απο 1 μερχι καμια...) ;) Κοιτα γενικα συμφωνω με αυτο που λες, δεν παυει ομως οταν βλεπεις ενα απο τα top μοντελα της BM να ...αν μη τι αλλο να τις θαυμαζεις. Ρωτα με τι επαθα οτταν ειδα την M6 προχθες το βραδυ... :w00t: Ναι, διπλα ειχε και mazerati, porsche, Ferrari κλπ! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Χμ... ερωτηση: -Ποσες M5 (το νεο μοντελο) /M6 ειδες τελευταια? - Πιθανες απαντησεις... (απο 1 μερχι καμια...) ;) Κοιτα γενικα συμφωνω με αυτο που λες, δεν παυει ομως οταν βλεπεις ενα απο τα top μοντελα της BM να ...αν μη τι αλλο να τις θαυμαζεις. Ρωτα με τι επαθα οτταν ειδα την M6 προχθες το βραδυ... :w00t: Ναι, διπλα ειχε και mazerati, porsche, Ferrari κλπ! :wacko: Mια M5 μόνο!:D Εντάξει το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δυσκολεύομαι να πω μια merc supercar όσο τρελές επιδόσεις και αν έχει, σε αντίθεση με μια 360 ας πούμε. Μόνο την SLR μπορώ να ξεχωρίσω. Το supercar νομίζω το συνδιάζουμε με exotic cars. Η Μ6 είναι super κανείς δεν το αμφισβητεί, αλλά δεν παθαίνω πλάκα. Άλλωστε είναι μια βελτιωμένη 6 και 6 βλέπεις αρκετές. Αυτό είναι που δεν σου προκαλεί εντύπωση. Δεν είναι "μοναδικά" αυτοκίνητα. Στην τελική παίρνω μια 6αρα και την κάνω -εξωτερικά πάντα- Μ6 (λέγε με κάγκουρα :p). Δεν υπάρχει διαφορά, σε αντίθεση με μια corvette που ξέρεις τι κρύβει ή μια modena ή ακόμη και η ξεχωριστή SLR.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts