Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προτιμώ την bentley. H Ρολς είναι too much. Δεν θα την χαρακτήριζα όμορφη αλλά επιβλητική και εκκεντρική.

ενταξει ειναι και λιγο περιεργο το χρωμα ματ σε αυτοκινητα,αλλιως τα εχουμε συνηθισει

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μιλάω για το χρώμα αλλά γενικότερα για το αυτοκίνητο. Το χρώμα δεν μου αρέσει καθόλου.

Από την άλλη, την Bentley στις φωτο παραπάνω, την βρίσκω απίστευτα όμορφη και είναι σίγουρα το αυτοκίνητο που θα έπαιρνα αν είχα την τρελή οικονομική άνεση.

ενταξει ειναι και λιγο περιεργο το χρωμα ματ σε αυτοκινητα,αλλιως τα εχουμε συνηθισει

Δεν ειναι περιεργο,αθλιο ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μη το λες βρε,οσα και να βλεπεις απο φωτο ποτε μα ποτε μην εισαι απολυτος,μπορει να το δεις μπροστα σου και να παθεις τη πλακα σου.

Ε καλα εννοειται οτι θα παθω την πλακα μου αλλα για το αυτοκινητο,το χρωμα θα με ξενερωσει τελειως και ειμαι σιγουρος γι αυτο.Αν δεν γυαλιζει δεν μου αρεσει καθολου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε καλα εννοειται οτι θα παθω την πλακα μου αλλα για το αυτοκινητο,το χρωμα θα με ξενερωσει τελειως και ειμαι σιγουρος γι αυτο.Αν δεν γυαλιζει δεν μου αρεσει καθολου.

καλα,κρατα μικρο καλαθι :p

Mηπως μπερδευτικατε λιγακι????(μπορει εγω:wacko:) Ο madloufos νομιζω πως αναφερεται στο ματ της Ρολλς και οχι στο χρωμα της Bentley.

Της Rolls εννουσα.

Λιμουζινα με τα ολα της η bentley.......αλλα το απολυτο-υπερτατο αμαξι απο απλο concept τωρα κυκλοφορει και στον δρομο....

http://exoticspotter.com/list.php?page=4&batch=bt000186/bt000186_744602.JPG&model=all&make=all&location=all&frm=batch_listing

http://exoticspotter.com/list.php?page=5&batch=bt000186/bt000186_744601.JPG&model=all&make=all&location=all&frm=batch_listing

Απαίσια...

Προτιμώ την bentley. H Ρολς είναι too much. Δεν θα την χαρακτήριζα όμορφη αλλά επιβλητική και εκκεντρική.

+1

Bentley Continental GT Speed για τετ-α-τετ καταστάσεις, Bentley Continental Flying Spur Speed για οικογενειακό και φυσικά Bentley Arnage για σωφέρ. :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Κι όμως εγώ είχα δει στον δρόμο ένα xsara βαμένο σε αυτό το χρώμα και μου άρεσε...ίσως επειδή δεν βλέπεις ποτέ τέτοιο χρώμα σε αυτοκίνητο. Πάντως σίγουρα ήταν εντυπωσιακό.

http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/301.jpg

Ωραίο το φόντο πάντως(για τον κάδο μιλάω):lol:

Και λίγο πιο κάτω από αυτόν ένα porsche αν δεν κάνω λάθος. Πραγματική κ*λ*φαρδί@:p

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραίο το φόντο πάντως(για τον κάδο μιλάω):lol:

Και λίγο πιο κάτω από αυτόν ένα porsche αν δεν κάνω λάθος. Πραγματική κ*λ*φαρδί@:p

Φαντάζομαι ξέρεις που τραβήχτηκε η φωτογραφία, όντας Λεμεσιανός... :)

Μπα δεν γνωρίζω. Μένω επαρχία Λεμεσού και όχι μέσα στην πόλη. Δίπλα στα στοιχεία μου γράφω λεμεσός επειδή δεν φαντάζομαι να γνωρίζει κανείς εδώ το χωρίο Επισκοπή (5.000 κάτοικοι)στην επαρχία λεμεσού. Τους κατοίκους τους γράφω επειδή υπάρχουν κι'άλλα χωριά "Επισκοπή", πολύ μικρότερα.

Λοιπόν... πού βρίσκεται αυτό το μέρος?

------------------------

Έχω μια μικρή υποψία ότι είναι κοντά στη μεγάλη βιβλιοθήκη. Κάτι μου λέει η περιοχή.

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα δεν γνωρίζω. Μένω επαρχία Λεμεσού και όχι μέσα στην πόλη. Δίπλα στα στοιχεία μου γράφω λεμεσός επειδή δεν φαντάζομαι να γνωρίζει κανείς εδώ το χωρίο Επισκοπή (5.000 κάτοικοι)στην επαρχία λεμεσού. Τους κατοίκους τους γράφω επειδή υπάρχουν κι'άλλα χωριά "Επισκοπή", πολύ μικρότερα.

Λοιπόν... πού βρίσκεται αυτό το μέρος?

------------------------

Έχω μια μικρή υποψία ότι είναι κοντά στη μεγάλη βιβλιοθήκη. Κάτι μου λέει η περιοχή.

Όχι ακριβώς... Η βιβλιοθήκη είναι στην Αγίου Ανδρέου, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στη Γλάδστωνος, κοντά στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο.

Καλά εγώ κάθε μέρα το βλέπω. Από τις πολλές φορές μου έφυγε ο ενθουσιασμός!!! Ο φίλος μου είδε porsche λιμουζίνα! Δεν ξέρω που την πέτυχε αλλά εγώ δεν την πετυχαίνω πουθενά!
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Καλά εγώ κάθε μέρα το βλέπω. Από τις πολλές φορές μου έφυγε ο ενθουσιασμός!!! Ο φίλος μου είδε porsche λιμουζίνα! Δεν ξέρω που την πέτυχε αλλά εγώ δεν την πετυχαίνω πουθενά!

Cayenne άσπρη. Απαίσια είναι.

Χαχαχα, η φώτο είναι όλα τα λεφτά!! Να έχεις F430 και να βγάζεις φωτογραφία άλλου αυτοκινήτου!! :lol:

129026.png?1640591734