iliasp Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Αυτά είναι, στα τελευταία post δίνουν και παίρνουν τα mercedika! Η CLS όμως είναι το κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Αυτά είναι, στα τελευταία post δίνουν και παίρνουν τα mercedika! Η CLS όμως είναι το κάτι άλλο... Κοντά στο σπίτι μου βλέπω σχεδόν καθημερινά δύο CLS 350... Μια ασημί και μία μαύρη... :D Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Κοντά στο σπίτι μου βλέπω σχεδόν καθημερινά δύο CLS 350... Μια ασημί και μία μαύρη... :D παρτε και μια καλη απο εμενα φρεσκια φρεσκια (χθες πρωι). http://www.imageshack.gr/thumbs/xe2noyzmzwk0eottmjyq.jpg προσπαθω πια να βγαζω pcs αυτοκινητα που δεν βλεπω ευκολα γυρω μου,χθες ας πουμε ειδα πανω απο 8 η 9 aston martin και μια απο αυτες κυπαρισσι cabrio ηταν κατω απο παραθυρο του ξενοδοχειου που εμενα , πολυ ωραια ηταν και μια 612 φερραρι που ειδα χθες στην via spiga αλλα δεν εβγαλα pcs γιατι ειχα βαρεθει να γυρναω με το κινητο στο χερι και επισης ειχα και πολυ ωραια παρεα. χθες σε ενα πρωινο ισως τα μονα που να μην ειδα ειναι dodge viper , pagani zonda , ace cobra και αλλα τετοιου τυπου very very exotic cars αν μπορουμε να πουμε τα παραπανω ετσι. Μεγαλη εντυπωση μου ειχε κανει στο παρισι οι παρα πολλες ferrari που ειχα δει μεσα σε 2 ωρες. Αυτα να μην σας ζαλιζω,καλημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Σήμερα το απόγευμα (στην Λιβαδειά)... Αλλά επειδή ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν κοντά, και δεν ήθελα να δώσω στόχο, μου βγήκε λίγο κουνημένη η φωτό :O. .......Maserati....... http://img405.imageshack.us/img405/197/dsc00857iy3.th.jpg ωραιο :) αλλα ταξι μου θυμισε χαχα!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ταξι με τον κινητηρα της Ferrari F430?!? ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΡΙΦΑ Τ-Ω-Ρ-Α!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 χαχα!!:) δεν μου αρεσει καθολου το χρωμα παντως !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Απο τη μια λεω οτι τετοια χρωματα χαλανε τα αυτοκινητα αλλα απο την αλλη: Δωσε μου lamborghini κι ας ειναι και ροζ, κι ας γραφει και Καραμολεγκος πανω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Απο τη μια λεω οτι τετοια χρωματα χαλανε τα αυτοκινητα αλλα απο την αλλη: Δωσε μου lamborghini κι ας ειναι και ροζ, κι ας γραφει και Καραμολεγκος πανω:p χεχε :) οντως¨:) ας μου το χαριζαν και δεν θα τους ελεγα τπτ για το χρωμα Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Oxi re sy tha ipirxe provlima ama itan roz....i lisi tha itan na to exeis synexia mesa stin laspi i na edines 5 xiliades eyro kai na to evafes.(alithia fantazaste na exeis tetio aytokinito kai na tou allaxeis xroma se enan vafea.periergo mou akougete). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 http://img515.imageshack.us/img515/6439/dsc00619dn6.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Έξω από Grande Bretagne και King George, ολοκαίνουργια C-Class (την είδα ξανά επί της Κηφισίας στο ύψος του Carrefour Αμπελοκήπων), 3 S-Class (2 νέας γενιάς, 1 παλιάς) και μία μπλε BMW M5. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες, καθ' ότι ήμουν στο λεωφορείο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Δεν θα αναφερθώ στις 5-6 S-Class τελευταίας γενιάς που είδα (με αποκορύφωμα μία ασημένια S600 στους Αμπελόκηπους), αλλά σήμερα στην Σταδίου, στο ύψος των Dolce & Gabbana, εθεάθει BMW Z8, με πινακίδες ΙΕΑ-8000. Βγαίνουν ακόμη οι Z8; Αν θυμάμαι ήταν σχετικά ακριβές... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 χτες το βραδυ στο παρκινγκ του Ολυμπικο ηταν παρκαρισμενο ενα Opel GT μαυρο... πολυ ομορφο! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Βγαίνουν ακόμη οι Z8; Αν θυμάμαι ήταν σχετικά ακριβές... Οχι δεν βγαινουν..παντως ξερω οτι μια Z8 εχει ο προεδρος του bmw club της ελλαδος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Δεν θα αναφερθώ στις 5-6 S-Class τελευταίας γενιάς που είδα (με αποκορύφωμα μία ασημένια S600 στους Αμπελόκηπους), αλλά σήμερα στην Σταδίου, στο ύψος των Dolce & Gabbana, εθεάθει BMW Z8, με πινακίδες ΙΕΑ-8000. Βγαίνουν ακόμη οι Z8; Αν θυμάμαι ήταν σχετικά ακριβές... Δεν βγαινουν πια... Οποιοι κυκλοφορουν τετοιο αμαξι, ειναι πολυ τυχεροι!!! Το αμαξι αυτο ηταν hand made και η τιμη του ξεκινούσε απο 120,000 ευρω περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Οχι δεν βγαινουν..παντως ξερω οτι μια Z8 εχει ο προεδρος του bmw club της ελλαδος! Παίζει να ήταν αυτός τότε... :p Δεν βγαινουν πια... Οποιοι κυκλοφορουν τετοιο αμαξι, ειναι πολυ τυχεροι!!! Το αμαξι αυτο ηταν hand made και η τιμη του ξεκινούσε απο 120,000 ευρω περιπου. Καλά θυμόμουν ότι έκανε πάνω από 100.000 ευρώ... Είπα να μην το γράψω όμως και να είναι λάθος... Όμορφο αμάξι πάντως... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 ειχε μια και ο James Bond στο The World is not Enough αλλα ο μ@λ@κ@ς την αφησε να την κοψει ενα... ιπταμενο πριονι στη μεση... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 ειχε μια και ο James Bond στο The World is not Enough αλλα ο μ@λ@κ@ς την αφησε να την κοψει ενα... ιπταμενο πριονι στη μεση... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνννιιιι...:lol: Όντως ωραίο αμάξι, και κρίμα που δεν έχουμε φωτό!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 ειχε μια και ο James Bond στο The World is not Enough αλλα ο μ@λ@κ@ς την αφησε να την κοψει ενα... ιπταμενο πριονι στη μεση... Πράγματι, στην δεύτερη ταινία (Tomorrow Never Dies) με τον Pierce Brosnan. Στην πρώτη ήταν μία Z3, στην δεύτερη η Z8, στην τρίτη η - τηλεκατευθυνόμενη - 7 Series και τέλος η - :respect: - Aston Martin Vanquish... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
integra Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Πώς μπορώ να βάλω φωτογραφίες να τις μικρίνω κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 http://www.imageshack.us/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Πώς μπορώ να βάλω φωτογραφίες να τις μικρίνω κιόλας http://www.imageshack.us/ Και βάζεις το "Thumbnail for Forums (1)". :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Πράγματι, στην δεύτερη ταινία (Tomorrow Never Dies) με τον Pierce Brosnan. Στην πρώτη ήταν μία Z3, στην δεύτερη η Z8, στην τρίτη η - τηλεκατευθυνόμενη - 7 Series και τέλος η - :respect: - Aston Martin Vanquish... Στη δευτερη ηταν η 7αρα και στην τριτη η Ζ8;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Υπάρχει και το imageshack.gr, το οποίο νομίζω είναι καλύτερο (όταν δεν πέφτει:p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Ένα Hummer H2 μάυρο χτές στην Εγνατία και μια ασημί Μ5 κάπου στην Αριστοτέλους αν θυμάμαι καλά πριν κανένα 2μηνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts