Jump to content

Ράδιο Αρβύλα (Ant1)

hostolis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι, πως πέρσι δεν ήταν και τόσο καλοί (απ' ότι πιστεύω εγώ).Φέτος, κάτι γίνεται...Όποτε προλαβαίνω τους βλέπω.:)
:p

Δεν ξέρω, τείνω πλέον να απομυθοποιήσω τους πάσης φύσεως ξερόλες που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κριτικάρουν τους πάντες και τα πάντα. Δεν εννοώ βέβαια τα πιο light θέματα, όπως τα "καλλιτεχνικά" ή τα χιουμοριστικά βίντεο κλπ (αυτά τα βλέπω με συμπάθεια), αλλά όλα αυτά που άπτονται των σοβαρών προβλημάτων που μας αφορούν το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια οικονομική και κοινωνική κρίση και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να κριτικάρεις για την κριτική, και μάλιστα εκ του ασφαλούς, έχοντας ως καταφύγιο την οικονομική σου άνεση. Βέβαια δεν μπαίνουν στον κόπο να προτείνουν λύσεις, γιατί τότε θα φανεί η πραγματική τους ιδεολογία, που συμπλέει με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Και φυσικά κάτι τέτοιο κοστίζει σε τηλεθέαση. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Οι πιο καλές εκπομπές ήταν της Πρωτοχρονιάς (Πέμπτη 1-1-2009) και το χθεσινό (Παρασκευή 2-1-2009) γιατί και οι δύο εκπομπές είχαν μόνο video.:)

• 3 weeks later...

Βασικα να πω και εγω την αποψη μου?!?!?!?!

εμενα προσωπικα μου αρεσουν.

Λενε τα πραγματα με το ονομα τους και δεν κολανε σε στερεοτυπα.

Οταν πχ σατιριζουν αυτα που λεγονται στα δελτια ειδησεων...αδικο εχουν???

Και για τα καλλιτεχνικα που σχολιαζουν, τους "προκαλουν" και ιδιοι οι...καλλιτεχνες!

Βλεπεται ευχαριστα, μην ειστε γενικα προκατελλημενοι ή "στενα" πολιτικοποιημενοι και δεν σας αρεσει οταν λενε για το ενα του ενος κομματος ή για το αλλο του αλλου κομματος! ;) και για να ειμαι και ειλικρινης, οταν βλεπεις ολα αυτα τα πραγματα στην τηλεοραση, σε προκαλουν για σχολιασμο, για γελιο.

Απολαυστε υπευθυνα:D:D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ευγενία :love:

Η Χριστίνα(ΘΕΑ) δεν παρουσιάζει τα video πλέον?

(έχω να δω καμιά βδομάδα την εκπομπή)

να πω κι'εγω την αποψη μου μιας και πολυ καιρο τωρα θελω να πω..

Καταρχην δεν παω τον Κανακη τοσο πολυ

αλλα.......

ρε παιδια γιατι δεν βλεπουμε την εκπομπη ΜΟΝΟ σαν καθαρα τηλεοπτικο προιον?

χεστ....α αν ο Κανακης και καθε Κανακης εχει λέυτα η αν πιστευει αυτα που λεει!(αλλωστε ΟΛΟΙ στην τηλεοραση "παιζουν ενα ρολο"και κανεις τους δεν αντιπροσωπευει αυτα που λεει στην πραγματικη του ζωη,εσεις στον Κανακη κολλησατε?)

Εγω περναω καλα?

Ναι!

Και απο την στιγμη που αναμεσα σε σειρες-εκπομπες"Δρουζα κλπ" (παντελως αδιαφορες)που παιζουν εκεινη την ωρα ειναι μια οαση,δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να το ξεψαχνιζουμε τοσο πολυ?

Η μονη "ενσταση" μου ειναι σε αυτους που περυσι τα χωνανε στον Λαζο(οτι ασχολειτε με τα σκουπιδια κλπ.και φετος κανουν και τα παιδια το ιδιο(και καλα κανουν δηλαδη,καποιος πρεπει να τα χωνει και σε αυτους)και δεν τους ειδα να το..σχολιαζουν αυτο,αναφερομαι σε ατομα απο δω μεσα φυσικα,αλλα θα μου πειτε τωρα τι καθεσαι και θυμασαι κι'εσυ?

Η δική μας ένσταση είναι ότι υπερβάλλουν σε κάποια πράγματα,αυτό μονάχα.

ε εχει και η "σατιρα" την υπερβολη της μερικες φορες:p

τεσ.πα.για να μην παρεξηγηθω παντως το Υ.Γ. παει στα γνωστα παπαγαλακια του αντ1 που βαλθηκαν απο περυσι εδω μεσα με την .."αντικειμενικοτητα" που τους διακρινει να μας φλομοσουν με το ποσο διαφορετικα πραγματα ασχολειτε η εκπομπη(πραγμα το οποιο φετος αλλαξε αρδην,μετα τα απογοητευτικα νουμερα που κανανε περυσι)

ε εχει και η "σατιρα" την υπερβολη της μερικες φορες:p

τεσ.πα.για να μην παρεξηγηθω παντως το Υ.Γ. παει στα γνωστα παπαγαλακια του αντ1 που βαλθηκαν απο περυσι εδω μεσα με την .."αντικειμενικοτητα" που τους διακρινει να μας φλομοσουν με το ποσο διαφορετικα πραγματα ασχολειτε η εκπομπη(πραγμα το οποιο φετος αλλαξε αρδην,μετα τα απογοητευτικα νουμερα που κανανε περυσι)

σαφες κ το χιουμορ εχει την υπερβολη του.

βλεπε τον μιτσικωστα :p . ολες οι ατακες του δεν ειναι copy/paste αλλα ειναι στοιχεα των χαρακτηρων.

αλλά στην ειρωνια η υπερβολη ειναι τραγικη. οπως η ελληνοφρενεια πολλες φορες την εχει υπερβεί. κ αυτο διοτι: τα πιο σοβαρα λεγονται με αστεια.

κοινως περνανε ευσυνείδητα καποια μηνυματα.

Ειδικά για τον "αντικομφορμιστή" Στάθη Παναγιωτόπουλο, που έχει στοιχειώδη νοημοσύνη και πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αστειότητα του μπαλκονάτου λαϊκισμού στον οποίο συμμετέχει, έχω να πω είσαι μια μεγάλη απογοήτευση.

Όντως, η πιο μεγάλη απογοήτευση σε σχέση με την εκπομπή αυτή. Και οι τρεις έχουν ένα υφάκι "yes sir" όταν βγάζει διάγγελμα ο Κανάκης, ο οποίος σημειωτέον όταν λέει τη γνώμη του αναφέρεται πάντα σε πρώτο πληθυντικό, π.χ. "νομίζουμε", "πιστεύουμε", "έχουμε την άποψη" κλπ, πράγμα που είναι "λογικό", αν αυτός είναι που βάζει τα φράγκα, οπότε καθορίζει και την ιδεολογική γραμμή της εκπομπής. :rolleyes:

Να πω την αλήθεια, απ' το Σερβετά λίγο-πολύ το περίμενα να είναι έτσι, ο Κιούσης με αφήνει εντελώς αδιάφορο (έλεος, τι γιάπικο στυλάκι κι αυτό, λες και έρχεται κάθε φορά στην εκπομπή κατευθείαν από το γκολφ της Γλυφάδας), αλλά η πιο μεγάλη απογοήτευση είναι μακράν ο Στάθης. Μάλλον δεν είναι πια ο -easy- που γνωρίσαμε παλιά... :down:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Να ρωτησω και εγω κατι??

Τι σχεση εχει η επενδυση που εχει κανει ο Κανακης σε ενα μαγαζι, με την ιδεολογια του??

Δηλαδη αυτος απαγορευεται να εχει ενα μαγαζι ή κατι τελος παντως?!?!?

Και εγω εχω παει στο μαγαζι του. ουτε πορτα ουτε τιποτα....Δεν μπορω να καταλαβω... τι ειναι αυτα που διαβαζω εδω!!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

όταν άρχισε η εκπομπή την έβλεπα πολύ!!αλλά σιγά-σιγά άρχισα να τη βαριέμαι και δεν ήξερα γιατί υποτίθεται ότι ήταν κάτι διαφορετικό στην απογευματινή ζώνη!αλλά τώρα που τη βλέπω ελάχιστα έως καθόλου το κατάλαβα...μου σπάει ατελείωτα τα νεύρα που ότι και να πει ο κανάκης οι υπόλοιποι κουνάνε το κεφάλι τους σαν τα σκυλάκια μινιατούρες που είχαμε παλιά με τα κεφαλάκια που πήγαιναν πάνω κάτω:lol:

σε αυτη την εκπομπή δεν παίζει διάλογος αλλά μονόλογος...

Ωραία εκπομπή.Πιο πολύ όμως μου αρέσουν τα video που δείχνουν.Το τελευταίο μέρος με τους τραγουδιστές δεν μου αρέσει.Έτσι και αλλιώς και να μου άρεσε κάποιο τραγούδι με το που αρχίζουν να τραγουδάνε μετά από 1 λεπτό το ''κόβουν'' και δείχνουν τους τίτλους τέλους.Τσάμπα την ταλαιπωρία.:p

τα γνωστά...οι χαρακτηρισμοί και τα άσχετα με την εκπομπή έφυγαν...:)

thanks..:)

βασικά προσπαθούν να δείξουν πολλά θέματα και στο τέλος προλαβαίνουν τα μισά...Τα μπλέκουν κάπως... συμφωνώ για το συγκρότημα στο τέλος θα πρέπει να το αφήνουν να πεί τουλάχιστον 2 τραγούδια και όχι μόνο ένα.

Πάντως επειδή τους παρακολουθώ συνέχει και απο την tv και απο πιο το ρἀδιο έχω καταλάβει οτι δεν τους ενδιαφέρουν και τόσο τα νούμερα. κάνουν κάτι που γουστάρουν για την πλάκα τους.. και αν τους πούν κάποια μέρα οτι δεν θα ξανα κάνουν αρβύλα πολύ που τους ένοιαξε.

Έχουν μέσο να εκφραστούν και το κάνουν πολύ καλύτερα και με πολύ χιούμορ. Τον imagine

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

τι ειναι αυτος ο κιουσης ρε μαγκες?????δεν παλευετε το χιουμορ του :cold::rocket:

αφηστε δε που ειναι λες κ ερχετε κατευθείαν απο γηπεδο τενις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Eγώ προβλέπω ότι θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής,γιατί άρχισαν να σχολιάζουν τους πάντες,ακόμη και τα δυνατά χαρτιά του καναλιού,όπως ο Ευαγγελάτος.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Συγνώμη η κοπέλα που βγήκε σήμερα είναι η ίδια που βγαίνει κάθε μέρα? Δύο είναι και μοιάζουν?

Eγώ προβλέπω ότι θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής,γιατί άρχισαν να σχολιάζουν τους πάντες,ακόμη και τα δυνατά χαρτιά του καναλιού,όπως ο Ευαγγελάτος.

Μακάρι να είναι η τελευταία τους χρόνια. Στο κάτω κάτω εκπομπές σαν κι αυτήν δε θα λείψουν από την ελληνική τηλεόραση.

Ένας μονόλογος του Κανάκη είναι στην ουσία το "Ράδιο Αρβύλα" με κάποιες παρενθέσεις από τους υπολοίπους ώστε να μην χτυπάει τόσο άσχημα στο κοινό.

• 2 weeks later...

αυτη η χριστινα τι κολαση ειναι ρε παιδια?????παναγιαμ.....:)

http://hotshowbiznews.blogspot.com/2009/02/sexy.html :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter