Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολλους, σημερα διαβασα πως η mozilla κυκλωφόρησε ένα νεο browser για WM συσκεβές. Το όνομά του είναι fennec και προς το παρών έχει δοκιμαστεί μόνο στο touc h pro!!! Μια αναζήτηση στο google θα δείξει πολλά ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά για όσους ενδιαφέρονται να το δικομάσουν άμεσα μπορούν να το βρουν εδώ. Δυστιχώς δεν το δικόμασα ακόμα, αλλά θα το κάνς σύντομα.

Ξέχασα να σημειώσω πως είναι ακόμα στην έκδοση alpha2 οπότε πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποια προβλήματα....

Από ένα μικρό "ψάξιμο και διάβασμα" στο internet κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν αξίζει να τον κάνει κάποιος install ακόμη. Είναι πολύ ασταθές και εκτός από μια ιδέα που σου δίνει για το πως θα είναι ο Fennec κατά τα άλλα δεν μπορεί να προσφέρει τπτ. Οπότε για όσους ψάχνουν (σαν και εμένα) έναν πολύ καλό web browser ας περιμένουν λίγους μήνες ακόμη. Πάντως περιμένω πως και πως να βγεί μια αξιόπιστη version του Fennec γιατί από ένα βιντεάκι που είδα φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλός browser.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετα απο λιγη δοκιμη με τον fennec ειδα πως ειναι πολυ ασταθής. Όντως δεν αξίζει κανείς να τον δοκιμάσει ακόμα αν και διάβασα πως είναι πολύ γρήγορος. Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη μεχρι να βγει κατι stable.... Καπου διαβασε πως κυκλοφορησε και εκδοση για Nokia Ν81.

Περα απο τον opera & internet explorer εχει δοκιμασει καποιος κατι καλύτερο?

Εγώ είχα δοκιμάσει και τον Torch (αν θυμάμαι καλά το όνομα του) άλλα δεν ήταν τπτ σπουδαίο. Γενικώς έχω καταλήξει στην beta έκδοση του opera που δίνουν στο http://www.opera.com.
Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• Administrators
Και ο Opera Mini είναι καλός και πιο ελαφρύς από τον κλασσικό Opera. Επίσης και ο Netfront είναι αξιόλογος.

Modpic.gif

Παιδια, εδω και λιγες ημερες ΔΕΝ μπορω με τιποτα να χρησιμοποιήσω την wind,

Δηλαδη... έχω το gwap. μπλα μπολα μπλα, συνδέετε αλλά όπου και να παω να μπω, μου βγάζει οτι δεν κάνει response... έχει γίνει καποια αλλαγή που δεν γνωρίζω?

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

ρε παιδια μπορει καποιος να ποσταρει που βρισκουμε ρομ και πως τις περναμε

καθοτι καινουργιος με wm και δεν καταλαβαινω και πολλα

στους xda δεν εβγαλα ακρη...

• Administrators
στους xda δεν εβγαλα ακρη...

Εκεί θα σε παρέπεμπα ούτως ή άλλως. Εάν δεν μπορείς να βγάλεις άκρη εδώ, νομίζω ότι δεν είσαι ακόμα έτοιμος να ασχοληθείς με τέτοια πράγματα.

Modpic.gif

Αύριο, Δευτέρα, θα κάνω μια αναβάθμιση στο radio (1.11.25.01) και στην ROM (ROMeOS 1.81.1).

Σε λίγες μέρες θα σας πω εντυπώσεις.

Όσοι την έχουν περάσει ήδη... ποια έκδοση ακριβώς είναι;

Δεν την έχω περάσει γιατί περιμένω τα ελληνικά της ACE

Raphael_HTC_Europe_5.05.401.1_R_Radio_Signed_Raphael_52.58.25.30_1.11.25.01

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

5.05; Παράξενη έκδοση! Πότε φτάσανε στο 5; :!:

Τέλος πάντων... περιμένουμε εντυπώσεις από τους κατόχους.

Modpic.gif

Πάνω που έβαλα την τελευταία ROM του monx (ROMeOS 1.81.1.) μαζί με το τελευταίο radio (1.11.25.01) και η HTC έβγαλε καινούρια επίσημη ROM!

Δεν πειράζει όμως γιατί έχω τρελαθεί με την νεα ROM του monx! Είναι η πιο γρήγορη που έχω βάλει στο Raphael μου και αυτές τις πρώτες ώρες που την έχω κάνει install έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Edit: Από ό,τι διάβασα στο xda η νέα ROM είναι η ίδια με αυτή που έχει κυκλοφορήσει στην "πιάτσα" εδώ και μια εβδομάδα. Οπότε η ROMeOS 1.81.1 (η έκδοση 20764) είναι βασισμένη και αυτή πάνω στην τελευταία official ROM της HTC.

• Administrators
απο ace λεω βρε για να εχει και σωστη υποστηριξη στα ελληνικα

Η ROM μία είναι και είναι η ίδια. Απλά η ACE περνάει από πάνω τα ελληνικά της. Σε λίγες μέρες θα τα εκδώσει.

(ξερω και ενα με τον τοτο)

Τι εννοείς;

Modpic.gif

για την σωστη υποστηριξη στα ελληνικα (δεν εχουμε δει και λιγα)

για το τυντ το 1 ακομα περιμενουμε μια σωστη εκδοση ελληνικα

• Administrators
Σε παλαιότερες συσκευές όντως τα ελληνικά δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στις καινούργιες συσκευές, δεν έχουν προβλήματα και δεν περιορίζουν τη συνολική απόδοση της συσκευής. Η εμπειρία (πλέον) της ACE Hellas σε αυτό δείχνει να έχει επιφέρει σωστά αποτελέσματα.

Modpic.gif

τεσπα μαλλον ειμαι προκατελειμενος με την εν λογω εταιρια..

απλα πιστευω οτι δεν κανουν σωστα την δουλεια τους και δεν ακουν τον πελατη

αλλα μαλλον ειμαι οφ τοπικ

• Administrators
Καλώς ή κακώς... είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη στον χώρο. Συνεπώς δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Modpic.gif

μεταξυ αοματων ο μονοφθαλμος κυριαρχει

...

αρε οχι μονο εχουμε τα χαλια μας οχι μονο μενουμε απραγοι αλλα τα χειροκροτουμε κιολας...

(δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο)

• Administrators
Εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονο από την ACE Hellas, από την HTC έχω και ειδικότερα στην ποιότητα κατασκευής των νέων συσκευών.

Modpic.gif

Παιδια να ρωτησω κατι;

Ξερει κανεις τα favorites των επαφων στο touchflo3d πως αποθηκευονται και που;

Θελω να τα κανω με καποιο τροπο backup για να μην τα ξαναπερναω ολη την ωρα (χρησιμοποιω PIMBackup).

Επισης αν ξερει καποιος πως μπορω να κανω backup τα settings της συσκευης (με την rom του monx μπορω να κανω τουλαχιστον αυτα που γινονται απο το advanced configuration tool).

Δοκιμαζω συνεχεια καινουριες ρομ και ειναι τρελο χασιμο χρονου να την ξανασεταρω.

Επισης αν μπορει καποιος να μου εξηγησει με απλο τροπο πως δουλευει το UC θα του ημουν υποχρεος (διαβασα το αντιστοιχο thread στο xda αλλα δεν καταλαβα καλα).