Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως γίνεται να χρησιμοποιώ το keyboard του PC μου. Υπάρχει μέσω activeSync η δυνατότητα αυτή; Και αν ναι πως αλλάζεις από το PC σε HTC ;

:)

Ναι χρησιμοποιείς την σύνδεση Activesync αλλά χρειάζεται κάποιο επιπλέον πρόγραμμα για τον έλεγχο της συσκευής. Ένα ωραίο πρόγραμμα είναι το Pocket Controller Pro.

Βλέπεις στο PC σου ακριβώς ότι βλέπεις και στην οθόνη της συσκευής σου και έχει και κάποιες επιπλέον δυνατότητες (file manager, registry editor, syncing αρχείων κλπ).

Ένα άλλο ανάλογο freeware πρόγραμμα είναι το My Mobiler.

Αλλαγή από PC σε HTC δεν χρειάζεται, λειτουργούν απλά ως ένα επιπλέον πρόγραμμα που τρέχει στο PC.

Το μόνο αρνητικό αυτών των προγραμμάτων είναι ότι η απόκριση είναι πιο αργή απ'ότι η ίδια η συσκευή, γιατί μεταφέρεται μέσω του activesync ολόκληρη η εικόνα της οθόνης της συσκευής.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Ένα άλλο ανάλογο freeware πρόγραμμα είναι το My Mobiler.

Το προτείνω περισσότερο μιας και υποστηρίζει και copy/paste μεταξύ υπολογιστή - οθόνη συσκευής! ;)

Modpic.gif

• Administrators
Για να ξέρουμε αν το Pro έχει πουλήσει τα αναμενόμενα (από τον κατασκευαστή του?), θα πρέπει να ξέρουμε πόσα ήταν τα αναμενόμενα και πόσα έχει πουλήσει, νούμερα που δεν είναι γνωστά. Εμένα η αίσθησή μου είναι (χωρίς όμως νούμερα) ότι για την κατηγορία του, την τιμή του, δεδομένων των συνθηκών, και δεδομένου του ανταγωνισμού, έχει πουλήσει πολύ.

Το Pro σαν συσκευή απευθύνεται σε μικρότερο αγοραστικό κοινό και είναι αναμενόμενο να μην φτάσει τις πωλήσεις του Diamond. Νομίζω ότι ούτε το HD θα καταφέρει να φτάσει τις πωλήσεις του Diamond. Χωρίς όλα αυτά για εμένα να είναι αρνητικά, ούτε για τη μία... ούτε για την άλλη συσκευή.

Modpic.gif

• Administrators
νομίζω το Touch XD θα έχει την οθόνη του HD και το πληκτρολόγιο του pro. αλλά θα αργήσουμε να το μάθουμε

Τότε θα μιλάμε για μια πραγματικά τεράστια συσκευή όμως!

Modpic.gif

• Administrators
Μια γενική ερώτηση: μερικές φορές σταματάει να λειτουργεί η σύνδεση activesync με το PC χωρίς να έχω κάνει κάτι, και δεν ξαναρχίζει παρόλο που η εφαρμογή τρέχει και στο PC και στη συσκευή, και ο μόνος τρόπος για να ξαναρχίσει είναι να βγάλω το καλώδιο USB και να το ξαναβάλω. Έχετε παρατηρήσει τίποτα ανάλογο?

Αυτό το έχεις παρατηρήσει με τη συγκεκριμένη ROM (ROMeOS 1.21) ή γενικότερα;

Modpic.gif

• Administrators
το cab το έχω βάλει ήδη, αλλά τίποτα και πάλι

Παράξενο... δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα! :confused:

Ποια ROM φοράς;

Modpic.gif

Το προτείνω περισσότερο μιας και υποστηρίζει και copy/paste μεταξύ υπολογιστή - οθόνη συσκευής! ;)

Έχει και το PocketController μια ανάλογη λειτουργία, την ονομάζει "Automatically Syncronize Clipboards", και λειτουργεί και προς τις δύο κατευθύνσεις (δεν είναι εξαρχής ενεργοποιημένη):

http://img116.imageshack.us/img116/2238/69647119kn4.th.png

Στην ουσία δεν έχουν μεγάλες διαφορές (και το MyMobiler είναι free). Εγώ απλά χρησιμοποιώ το PocketController γιατί κάνω και συγχρονισμό με αυτό, για να μην βάζω και άλλο ξεχωριστό πρόγραμμα.

Αυτό που δεν έχουν όμως, κανένα από τα δύο, είναι η αποστολή sms (για να μην την κάνει κανείς μέσω των οθονών της συσκευής). Οπότε για ολοκληρωμένο έλεγχο χρειάζεται να υπάρχει και το Jeyo Mobile Companion.

Αυτό το έχεις παρατηρήσει με τη συγκεκριμένη ROM (ROMeOS 1.21) ή γενικότερα;

Γενικότερα, και με προηγούμενες εκδόσεις. Στα καλά του καθουμένου δεν έχει σύνδεση. Έλεγα μήπως έκλεινε η σύνδεση όταν έμπαινε σε sleep mode, αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό. Και ο μόνος τρόπος να επανέλθει, είναι να βγάλω το βύσμα usb και να το ξαναβάλω. Όχι ότι είναι μεγάλη δουλειά, αλλά είναι λίγο σπαστικό.

Γενικότερα, και με προηγούμενες εκδόσεις. Στα καλά του καθουμένου δεν έχει σύνδεση. Έλεγα μήπως έκλεινε η σύνδεση όταν έμπαινε σε sleep mode, αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό. Και ο μόνος τρόπος να επανέλθει, είναι να βγάλω το βύσμα usb και να το ξαναβάλω. Όχι ότι είναι μεγάλη δουλειά, αλλά είναι λίγο σπαστικό.

Κι εμένα το κάνει (νομίζω όταν τρέχω το My Mobiler 1.23 συμβαίνει εκεί που δουλεύω, ξαφνικά). Το έκανε και με την DCS 1.5 και τώρα με την PDAviet.

Παίζεις με My Mobiler 1.23?

Κωνσταντίνος

• Administrators
(νομίζω όταν τρέχω το My Mobiler 1.23 συμβαίνει εκεί που δουλεύω, ξαφνικά).

Den exw paratirisei tetoio problima me xrisi tou My Mobiler.

Modpic.gif

• Administrators
Έχει και το PocketController μια ανάλογη λειτουργία, την ονομάζει "Automatically Syncronize Clipboards", και λειτουργεί και προς τις δύο κατευθύνσεις (δεν είναι εξαρχής ενεργοποιημένη):

Den ypostirizei omws oute afto elliniki grammatoseira... swsta?

Modpic.gif

Είναι γενικό το πρόβλημα. Στο xda έχουν αναφέρει τη λύση:

Κατεβάζεις το Weather Database Editor, το τρέχεις, πας Edit, Options, [set Default URL], Ok, Exit και είσαι έτοιμος

Εγώ το εγκατέστησα αλλά δεν μου τρέχει γιατί απαιτείται νεότερη έκδοση Microsoft .NET Compact Framework ......

Πως το κάνουμε αυτό ???

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

• Administrators
Εγώ το εγκατέστησα αλλά δεν μου τρέχει γιατί απαιτείται νεότερη έκδοση Microsoft .NET Compact Framework ......

Πως το κάνουμε αυτό ???

http://rapidshare.com/files/154819318/NET_CF_v3.5.CAB

Modpic.gif

Ευχαριστώ πολύ....:p

Samsung GEAR S

Κι εμένα το κάνει (νομίζω όταν τρέχω το My Mobiler 1.23 συμβαίνει εκεί που δουλεύω, ξαφνικά). Το έκανε και με την DCS 1.5 και τώρα με την PDAviet.

Παίζεις με My Mobiler 1.23?

Μπορείς να το παρακολουθήσεις αν οφείλεται στο ότι μετά από κάποια ώρα μπαίνει σε Sleep Mode? (παρόλο που η οθόνη μπορεί να παραμένει μισοφωτισμένη λόγω σχετικής ρύθμισης όταν είναι σε ρεύμα)

@Nikos2k5

Έστειλα ένα mail σε αυτούς ρε φίλε και βλέπουμε. ελπίζω να μην μπλέξω. το έχω τόσες μέρες χωρίς καμία προστασία αλλά το προσέχω σαν τα μάτια μου.Για πόσο ακόμα..

@Nikos2k5

Έστειλα ένα mail σε αυτούς ρε φίλε και βλέπουμε. ελπίζω να μην μπλέξω. το έχω τόσες μέρες χωρίς καμία προστασία αλλά το προσέχω σαν τα μάτια μου.Για πόσο ακόμα..

και γιατί δεν βάζεις την "μαμά" ζελατίνα και να την βγάλεις όταν έρθει η άλλη....?

Samsung GEAR S

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα ένα αγγλικο Pro.Εχω προβλημα με τα ελληνικά στο πληκτρολογιο.Περασα ελληνικα στο virtual keyboard αλλα στο hardware keyboard ενώ εγκατέστησα το ΑΕΚmap, δεν ξέρω πώς αλλάζω γλώσσα απο Ελληνικα σε αγγλικα..Με FN και SPACE δεν γίνεται..Κανείς?

• Administrators
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα ένα αγγλικο Pro.Εχω προβλημα με τα ελληνικά στο πληκτρολογιο.Περασα ελληνικα στο virtual keyboard αλλα στο hardware keyboard ενώ εγκατέστησα το ΑΕΚmap, δεν ξέρω πώς αλλάζω γλώσσα απο Ελληνικα σε αγγλικα..Με FN και SPACE δεν γίνεται..Κανείς?

Ton tropo enallagis ton orizeis esy. Egw gia paraeigma to exw setarei na einai CTRL+SPACE (me patimeno to Control). Paikse ligo stis rythmiseis tou kai tha to breis. Pata se ena apo ta Switch Keys kai kane to syndyasmo pou sou eipa pio panw. Ean einai swsto... tha sou bgalei ton arithmo 0220 ekei.

Modpic.gif

Ton tropo enallagis ton orizeis esy. Egw gia paraeigma to exw setarei na einai CTRL+SPACE (me patimeno to Control). Paikse ligo stis rythmiseis tou kai tha to breis. Pata se ena apo ta Switch Keys kai kane to syndyasmo pou sou eipa pio panw. Ean einai swsto... tha sou bgalei ton arithmo 0220 ekei.

Οκ το εκανα αλλα μου αλλαζει απο GR σε GR SMS..Μαλλον πρέπει να προσθεσω την αγγλικη γλωσσα στον φάκελο του AEKmap?

Εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ την RomeOS ROM 1.12 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Διαβάζω όμως πάρα πολύ καλά σχόλια για την v1.22 που κυκλοφόρησε ο Monx και σκέφτομαι να την περάσω. Την έχει δοκιμάσει κανέις απο εσάς να μας πεί τα δικά του σχόλια?

Ακόμη κάτι που θέλω να ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να περάσω τις επαφές μου κάπου με κάποιο backup utility και μετά να τις μεταφέρω ξανά στο pro αφού αλλάξω την rom? Όταν τις κάνω copy στην sim card χάνονται ορισμένες απο τις πληροφορίες (όπως extra τηλέφωνα, emails κτλ). Κάπου διάβασα ότι όταν μεταφέρεις settings απο μια παλια rom σε μια καινούργια πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα. Αυτό ισχύει και με backup των επαφών που ανάφερα πιο πάνω?

• Administrators
Εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ την RomeOS ROM 1.12 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Διαβάζω όμως πάρα πολύ καλά σχόλια για την v1.22 που κυκλοφόρησε ο Monx και σκέφτομαι να την περάσω. Την έχει δοκιμάσει κανέις απο εσάς να μας πεί τα δικά του σχόλια?

Είναι ακόμα πιο γρήγορη. Για το εάν είναι και πιο σταθερή... θέλω λίγο παραπάνω χρόνο μέχρι να απαντήσω.

Υπάρχει τρόπος να περάσω τις επαφές μου κάπου με κάποιο backup utility και μετά να τις μεταφέρω ξανά στο pro αφού αλλάξω την rom?

PIM Backup

Κάπου διάβασα ότι όταν μεταφέρεις settings απο μια παλια rom σε μια καινούργια πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα. Αυτό ισχύει και με backup των επαφών που ανάφερα πιο πάνω?

Με τις επαφές, sms, calendar, κτλ δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Modpic.gif

• Administrators
Οκ το εκανα αλλα μου αλλαζει απο GR σε GR SMS..Μαλλον πρέπει να προσθεσω την αγγλικη γλωσσα στον φάκελο του AEKmap?

Πρώτο άσε το default που είναι τα αγγλικά... και μετά βάλε τα δικά σου.

Modpic.gif