Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση... Δεν έχει λίγο μικρή οθόνη αυτό το pda; Βολεύει για παιχνίδια κτλ ή μπα? :O

Μικρή οθόνη είναι τα 640 * 480 pixels; Σε αυτές τις συσκευές το μόνο παραπάνω που μπορείς να βρεις είναι 840 * 480 (xperia x1, HTC HD).

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μικρή οθόνη είναι τα 640 * 480 pixels; Σε αυτές τις συσκευές το μόνο παραπάνω που μπορείς να βρεις είναι 840 * 480 (xperia x1, HTC HD).

Δε μιλάει για ανάλυση..

Μικρή σε μέγεθος εννοεί και όχι σε ανάλυση μάλλον ο φίλος.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Παιδιά έχει κάποιος να μου στείλει το αγγλικό interface για το iGO8? Η έκδοση που βρήκα είχε μέσα μόνο την ελληνική γλώσσα για το πρόγραμμα.

Ok τελικά το βρήκα! :-)

Καλησπερα παιδια!

Ήθελα να σας ρωτησω το εξης: Πηγα σημερα απο καταστημα Wind να ρωτησω για το ΤΥΤΝ ΙΙ και ΤΥΤΝ ΙΙΙ. Μαζι με την επιδοτηση, η ΤΥΤΝ ΙΙΙ (Touch Pro) βγαινει στα 508 ευρω ενω το ΤΥΤΝ ΙΙ στα 658!!! Ειναι δυνατον; 150 ευρω διαφορα! Το ρωτησα και το ξαναρωτησα 5 φορες! Ο τυπος μου ειπε, οτι μου λεει ο,τι λεει και ο καταλογος... και η αληθεια ειναι οτι ΟΝΤΩΣ ο καταλογος του ελεγες ακριβως αυτο....!!! Ειναι δυνατον;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Μια ερώτηση... Δεν έχει λίγο μικρή οθόνη αυτό το pda; Βολεύει για παιχνίδια κτλ ή μπα? :O

Μικρή σε μέγεθος εννοεί και όχι σε ανάλυση μάλλον ο φίλος.

Αν θες σε PDA, το Touch Pro έχει οθόνη 2.8", το Xperia X1 3.0", το iphone 3.5", το HTC HD 3.8"

Καλησπερα παιδια!

Ήθελα να σας ρωτησω το εξης: Πηγα σημερα απο καταστημα Wind να ρωτησω για το ΤΥΤΝ ΙΙ και ΤΥΤΝ ΙΙΙ. Μαζι με την επιδοτηση, η ΤΥΤΝ ΙΙΙ (Touch Pro) βγαινει στα 508 ευρω ενω το ΤΥΤΝ ΙΙ στα 658!!! Ειναι δυνατον; 150 ευρω διαφορα! Το ρωτησα και το ξαναρωτησα 5 φορες! Ο τυπος μου ειπε, οτι μου λεει ο,τι λεει και ο καταλογος... και η αληθεια ειναι οτι ΟΝΤΩΣ ο καταλογος του ελεγες ακριβως αυτο....!!! Ειναι δυνατον;

Έτσι δεν έχεις και δίλημμα :-)

και ξαφνικα προβληματακι

Εκανα καθημερινα Update τον καιρο στο pro μου,μονο μεσω activesync φυσικα.Και απο σημερα δεν κανει πια Update.το ενωνω στο pc κανει συνδεση με activesync κανονικα,αλλα οταν παταω Update μου βγαζει μηνυμα οτι απετυχε το update.Καμια ιδεα???

και ξαφνικα προβληματακι

Εκανα καθημερινα Update τον καιρο στο pro μου,μονο μεσω activesync φυσικα.Και απο σημερα δεν κανει πια Update.το ενωνω στο pc κανει συνδεση με activesync κανονικα,αλλα οταν παταω Update μου βγαζει μηνυμα οτι απετυχε το update.Καμια ιδεα???

Οι υπόλοιπες εφαρμογές κάνουν σύνδεση, άνοιξε πρώτα μια σελίδα με ΙΕ και μετά δοκίμασε για update.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

και ξαφνικα προβληματακι

Είναι γενικό το πρόβλημα. Στο xda έχουν αναφέρει τη λύση:

Κατεβάζεις το Weather Database Editor, το τρέχεις, πας Edit, Options, [set Default URL], Ok, Exit και είσαι έτοιμος

Οι υπόλοιπες εφαρμογές κάνουν σύνδεση, άνοιξε πρώτα μια σελίδα με ΙΕ και μετά δοκίμασε για update.

εννοειται πως φοκιμασα σελιδα και δουλευε.

Είναι γενικό το πρόβλημα. Στο xda έχουν αναφέρει τη λύση:

Κατεβάζεις το Weather Database Editor, το τρέχεις, πας Edit, Options, [set Default URL], Ok, Exit και είσαι έτοιμος

θα το δοκιμασω,ευχαριστω

Tο εβαλα και λυθηκε το προβλημα,επισης εμαθα και πως να προσθετω πολεις,επιπλεον αυτων που εχει :D:D

Καλημέρα

Θέλω να ρωτήσω αυτούς που που είχαν και άλλα PPC .

Υπάρχει κάποιο καλύτερο σε θέμα gps από το pro? (με sirfstar3)?

Εννοείται να έχει καλό επεξεργαστή μνήμη keyboard κάμερα 2MP κλπ.

ευχαριστώ.

Παιδες καλησπερα!

ΕΙχα δει σε ενα βιντεακι εναν τυπο, που για να κανει "Ευρεση" στις "Επαφες" ειχε τη δυνατοτητα να υπαρχει μια ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΥΡΗ ΜΠΑΡΑ στα αριστερα της οθονης με τα γραμματα της αλφαβητου... Οποτε εκανε scroll down στη μπαρα, σταματουσε στο Μ (για παραδειγμα) και εμφανιζονταν οι επαφες απο το Μ κ.ο.κ.ε...

Το θυμαστε; Το εχετε δει; Το εχετε; Το ξερετε; ειναι ΠΟΛΥ πρακτικο για την αναζητηση στις επαφες...

Βρηκα και το σχετικο βιντεο:

στο 5 λεπτο και 10 δευτερολεπτο ειναι η επιμαχη φαση...

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

...

Υπάρχει κάποιο καλύτερο σε θέμα gps από το pro? (με sirfstar3)?

...

Όλα όσα έχουν SiRFstarIII θεωρούνται καλύτερα από το Touch Pro όσον αφορά το GPS (και όχι μόνο από το Pro, αλλά από όλα όσα χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη δυνατότητα GPS που έχει το Qualcomm® MSM7201A™ και τα ομοειδή)

Δες μήπως σου κάνει κάποιο από τα glofiish

Παιδες καλησπερα!

ΕΙχα δει σε ενα βιντεακι εναν τυπο, που για να κανει "Ευρεση" στις "Επαφες" ειχε τη δυνατοτητα να υπαρχει μια ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΥΡΗ ΜΠΑΡΑ στα αριστερα της οθονης με τα γραμματα της αλφαβητου... Οποτε εκανε scroll down στη μπαρα, σταματουσε στο Μ (για παραδειγμα) και εμφανιζονταν οι επαφες απο το Μ κ.ο.κ.ε...

Το θυμαστε; Το εχετε δει; Το εχετε; Το ξερετε; ειναι ΠΟΛΥ πρακτικο για την αναζητηση στις επαφες...

Στο βίντεο που γράφεις, η μπάρα είναι στα δεξιά της οθόνης, και είναι η κανονική συμπεριφορά της εφαρμογής των επαφών.

αν εκανα Update τον καιρο,οχι μεσω activesync αλλα μεσω της sim ποσα kilobyte λετε να κατεβαζει ενα update?

ποσο να μετσφραζεται σε λ7 αραγε?

αν εκανα Update τον καιρο,οχι μεσω activesync αλλα μεσω της sim ποσα kilobyte λετε να κατεβαζει ενα update?

ποσο να μετσφραζεται σε λ7 αραγε?

Υπάρχουν κάποια προγραμματάκια που μετράνε την κίνηση. Δες αυτό:

Spb GPRS Monitor

Spb GPRS Monitor is a complete solution for measuring the amounts of data transfers via your GPRS, CDMA or GSM network connection and calculating network usage costs. Spb GPRS Monitor monitors all data transfers you perform and calculates the cost of your GPRS usage taking into account your service plan details: inclusive data amount, data block size. etc.

Στο βίντεο που γράφεις, η μπάρα είναι στα δεξιά της οθόνης, και είναι η κανονική συμπεριφορά της εφαρμογής των επαφών.

Έχω το icontacts και δυστυχώς όυτε και αυτό μου δίνει την δυνατότητα να κάνω αυτό που περιγράφεταί παραπάνω με ελληνικούς χαρακτήρες. Υπάρχει καλύτερη εφαρμογή ή κάτι κάνω λάθος;

Έχω το icontacts και δυστυχώς όυτε και αυτό μου δίνει την δυνατότητα να κάνω αυτό που περιγράφεταί παραπάνω με ελληνικούς χαρακτήρες. Υπάρχει καλύτερη εφαρμογή ή κάτι κάνω λάθος;

Αφού με το icontacts μπορείς να επιλέξεις το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και να σε πάει στις επαφές που ξεκινάνε με αυτό το γράμμα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Παιδες καλησπερα!

Αυτο που λες ειναι το προγραμμα των επαφων του pro. Εσυ δεν το χεις; Δες καποιο αλλο προγραμμα που κανει αυτο που θες.

Αφού με το icontacts μπορείς να επιλέξεις το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και να σε πάει στις επαφές που ξεκινάνε με αυτό το γράμμα.

Ισχύει μόνο για λατινικούς χαρακτήρες. .οταν το ανοίγω έχει ένα εικονίδιο κάτω δεξιά που όταν το πατάς σου πετάει το λατινικό αλφάβητο. Για ελληνικά πρέπει να κάνω scroll down για να βρω την επιλογή. έχω την έκδοση 1.01.

Ισχύει μόνο για λατινικούς χαρακτήρες. .οταν το ανοίγω έχει ένα εικονίδιο κάτω δεξιά που όταν το πατάς σου πετάει το λατινικό αλφάβητο. Για ελληνικά πρέπει να κάνω scroll down για να βρω την επιλογή. έχω την έκδοση 1.01.

To icotacts βγάζει λατινικό και ελληνικό αλφάβητο αν έχεις περασμένες επαφές με λατινικό και ελληνικό αλφάβητο αντίστοιχα. Αν έχεις μόνο επαφές με λατινικό τότε θα σου βγάλει τα γράμματα του λατινικού, αν έχεις επαφές μόνο με ελληνικό τότε θα σου βγάλει μόνο το ελληνικό.

Όπως καταλαβαίνεις αν έχεις και τα 2 θα σου βγάζει τα αντίστοιχα γράμματα και από τα 2 αλφάβητα.

Δοκίμασε να πατήσεις σε ένα γράμμα του λατινικού αλφάβητου να δεις αν σου βγάζει και ελληνικά ονόματα που σημαίνει ότι το πρώτο γράμμα είναι περασμένο με λατινικό και όχι ελληνικό γράμμα.

Η παρακάτω λύση ισχύει αν χρησιμοποιείς το PCM Keyboard σε άλλα software keyboards δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο

Αυτό συμβαίνει αν χρησιμοποιείς πληκτρολόγιο το οποίο γράφει μόνο κεφαλαία ελληνικά τότε για τους χαρακτήρες που είναι κοινοί για λατινικό και ελληνικό(Α,Β,Ε,Ζ,Η,Ι,Κ,Μ,Ν,Ο,Τ) χρησιμοποιεί τους λατινικούς χαρακτήρες και όχι τους ελληνικούς. Έτσι έχεις την ΜΑΡΙΑ π.χ. να στην εμφανίζει στο λατινικό Μ και όχι στο ελληνικό.

Για να το ξεπεράσεις αυτό άλλαξε το πρώτο γράμμα των ελληνικών επαφών, μόνο αυτών που βγαίνουν σε λατινικά γράμματα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο που γράφει μικρά ελληνικά, πατώντας το "shift" για κεφαλαία. Μην χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο που γράφει μόνο κεφαλαία.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

To icotacts βγάζει λατινικό και ελληνικό αλφάβητο αν έχεις περασμένες επαφές με λατινικό και ελληνικό αλφάβητο αντίστοιχα. Αν έχεις μόνο επαφές με λατινικό τότε θα σου βγάλει τα γράμματα του λατινικού, αν έχεις επαφές μόνο με ελληνικό τότε θα σου βγάλει μόνο το ελληνικό.

Όπως καταλαβαίνεις αν έχεις και τα 2 θα σου βγάζει τα αντίστοιχα γράμματα και από τα 2 αλφάβητα.

Δοκίμασε να πατήσεις σε ένα γράμμα του λατινικού αλφάβητου να δεις αν σου βγάζει και ελληνικά ονόματα που σημαίνει ότι το πρώτο γράμμα είναι περασμένο με λατινικό και όχι ελληνικό γράμμα...

Έχω και ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες αλλά μου εμφανίζει μόνο λατινικό πληκτρολόγιο.

Δοκίμασα να κάνω αυτό που λες αλλά "τραβάει" μόνο ονόματα με το αντίστοιχο λατινικό γράμμα. ή κάτι δεν πάει καλά με την δική μου έκδοση ή απλά δεν υποστηρίζεται από το icontacts όπως και από την "μαμά" εφαρμογή λόγω των αγγλικής συσκευής.