Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 έχουν κάτσει όλοι στο Diamond και με το Touch Pro απόλυτη ησυχία. Όπως το 'πες. Ήταν αρκετοί από τους καλούς cookers που σκόπευαν να μετακομίσουν στο Pro αλλά τους σταμάτησε η ανακοίνωση του HD. Έχω μιλήσει με πολλούς από αυτούς και τα γνωρίζω κατ' ιδίαν. Ευελπιστώ όταν βγει επιτέλους το HD και φύγει αυτή η αναμονή του καινούργιου, να έρθουν αρκετοί στο Pro. Και θα με θυμηθείς... θα έρθουν.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 πλάκα πλάκα και εγώ το σκέφτομαι το HD. αν δεν είχα πάρει το Touch Pro θα μου ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω και μάλλον προς HD θα πήγαινα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ελπίζω μαζί με το HD να σκάσει μύτη και καμία νέα ρομ γιατί δεν παλεύεται. επίσης έχω μια απορία. γιατί ΜΟΝΟ 2-3 ρομ (σοβαρές αναφέρω) υπάρχουν στους xda? έχουν κάτσει όλοι στο Diamond και με το Touch Pro απόλυτη ησυχία. σκεψου ποσο χαλια κατασταση αποδειχτηκε το προ Θοδωρη....:O ακομη και το diamond φανταζει πολυ λιγο απεναντι στο ομνια που εχω μερικες μερες στα χερια μου τωρα.... τοσο που σκεφτομαι να το παρω και εγω :confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 σε αυτό δεν σηκώνω λέξη. η ανάλυση του Omnia είναι λόγος να μην θέλω να το δω σε διαφημιστικό καν! χρειάζομαι 100% την VGA ανάλυση για τα προγράμματα που φτιάχνω. πάντως εγώ σας το υπογράφω. αν μπορούσαμε να φύγουμε απο τα 6.1 και να πάμε στα 6.0 με το Pro τότε απλά θα τα σαρώναμε όλα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 σκεψου ποσο χαλια κατασταση αποδειχτηκε το προ Θοδωρη....:O ακομη και το diamond φανταζει πολυ λιγο απεναντι στο ομνια που εχω μερικες μερες στα χερια μου τωρα.... τοσο που σκεφτομαι να το παρω και εγω :confused: τόσο άσχημα βρε παιδιά? Δεν μου έδωσε και τόσο κακη εντύπωση στις 2 μέρες που το είχα . Αν είναι όμως να το αλλάξω στις γιορτές, γιατι να πάω στο hd και να μην παω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211943 και αισθητικά αλλά και ως συσκευή με απέυθυνση σε χρήστες με ιδιες αναζητήσεις (νομίζω) θεωριτικά είναι πολύ καλύτερη και μάλλον προς τα εκει θα παώ αν τελικά αποφασίσω οτι μπορώ να συμβιβαστώ χωρίς πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 1 πρεπει να απενεργοποιησεις την προσβαση στις λειτουργιες της sim. 2 ρυθμισεις ηχου απενεργοποιησε την ειδοποιηση στις χαμενες κλησεις 3 δεν νομιζω να ειναι και μεγαλη καθυστερηση αυτο...παντως δεν το εχω ψαξει προσωπικα ποτε αυτο...καπου θα υπαρχει registry add σε αυτο :confused: 4 δυστυχως με την vodafone ,δεν θα μπορεσεις να γλυτωσεις απο αυτο....δεν το εμφανιζει μονο οταν εισαι σε flight mode.... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Το 1 πού το βρίσκω? Στο sim manager που κοιτάζω δεν βρίσκω κάτι σχετικό Το 2 είναι στο Sound & Notifications? To 3 γίνεται βαρετό όταν έχεις 2-3 bt να συγχρονίσεις και δεν θυμάσαι πως μπαίνει σε κατάσταση pairing το καθένα και πρέπει να ανατρέχεις σε manual. Μετά από έναν αριθμό εγκαταστάσεων νέων rom, το μαθαίνεις βέβαια :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 τόσο άσχημα βρε παιδιά? Δεν μου έδωσε και τόσο κακη εντύπωση στις 2 μέρες που το είχα . Αν είναι όμως να το αλλάξω στις γιορτές, γιατι να πάω στο hd και να μην παω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211943 και αισθητικά αλλά και ως συσκευή με απέυθυνση σε χρήστες με ιδιες αναζητήσεις (νομίζω) θεωριτικά είναι πολύ καλύτερη και μάλλον προς τα εκει θα παώ αν τελικά αποφασίσω οτι μπορώ να συμβιβαστώ χωρίς πληκτρολόγιο Το Pro είναι μια χαρά. Καμία συσκευή δεν είναι τέλεια, έχει και αυτό τις ιδιοτροπίες του, αλλά μάλλον τις λιγότερες από όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν. To blackberry έχει μικρότερη ανάλυση από το PRO και δεν είναι windows mobile (ώστε να έχεις πληθώρα επιλογών σε λογισμικό). Το HD τώρα, είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Τα έχει όλα εκτός από φυσικό πληκτρολόγιο. Η τεράστια οθόνη 3.8" με τη συσκευή στις διαστάσεις του iphone, είναι πρόκληση. Αν με την μπαταρία τα πάει καλά (δεν ξέρω η οθόνη τι απαιτήσεις έχει) και όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν όπως το pro (ακόμα και με τις ιδιοτροπίες του GPS), στην τιμή των 640 που βλέπω ότι το έχουν και με εμφάνιση ένα μήνα πριν τα χριστούγεννα, θα κάνει λογικά πολύ μεγάλες πωλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Το Pro είναι μια χαρά. Καμία συσκευή δεν είναι τέλεια, έχει και αυτό τις ιδιοτροπίες του, αλλά μάλλον τις λιγότερες από όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν. To blackberry που δείχνεις έχει μικρότερη οθόνη από το pro, μικρότερη ανάλυση, και δεν είναι windows mobile ώστε να έχεις πληθώρα επιλογών σε λογισμικό. Το HD τώρα, είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Τα έχει όλα εκτός από φυσικό πληκτρολόγιο. Η τεράστια οθόνη 3.8" με τη συσκευή στις διαστάσεις του iphone, είναι πρόκληση. Αν με την μπαταρία τα πάει καλά (δεν ξέρω η οθόνη τι απαιτήσεις έχει) και όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν όπως το pro (ακόμα και με τις ιδιοτροπίες του GPS), στην τιμή των 640 που βλέπω ότι το έχουν και με εμφάνιση ένα μήνα πριν τα χριστούγεννα, θα κάνει λογικά πολύ μεγάλες πωλήσεις μπορώ να πω οτι με έπεισες:) Ομως μόλις πήρα το pro , αφήστε με να το χαρώ, πριν pro-λάβω να παρω το hd :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Για την ιστορία, για το Blackberry Storm, βλέπω τελικά εδώ ότι έχει οθόνη 3.25" και όχι 2.5" που έγραφε το προηγούμενο λινκ (αρκετά μεγαλύτερη δηλαδή από την 2.8" του Pro), αλλά η ανάλυσή του παραμένει 480 X 360. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τη διαφορά των τιμών για το HTC touch pro μεταξύ διαφόρων καταστημάτων στην Ελλάδα; Π.χ στο Πλαίσιο το φέραν πρόσφατα (και με Ελληνικό μενού) αλλά πολύ ακριβά, 730€. Το έχω βρεί και στα 640€ αλλά με αγγλικά; Τι συμβαίνει, γιατί τόσο μεγάλη διαφορά τιμής; Αν το πάρω με αγγλικό μενού μετά θα μπορώ να του βάλω το Ελληνικό λειτουργικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 To blackberry έχει μικρότερη ανάλυση από το PRO και δεν είναι windows mobile (ώστε να έχεις πληθώρα επιλογών σε λογισμικό). Εννοείς δεν είναι wm για να έχει πληθώρα άχρηστων εφαρμογών. Και σίγουρα τα windows mobile δε μπορούμε να τα αναφέρουμε σαν θετικό σε μια συσκευή. Ειδικά όταν αυτές οι συσκευές υποτίθεται μπορούν να δουλέψουν χωρίς stylus ή χωρις dpad. Tώρα και με τις symbian touch συσκευές θα ψάχνω να βρω λόγους για να προτιμήσει κανείς WM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Tώρα και με τις symbian touch συσκευές θα ψάχνω να βρω λόγους για να προτιμήσει κανείς WM. Sygkrineis Gianni to Symbian me to WM? :confused: (Gousta einai afta bebaia an kai den mporw na min omologisw oti ekplisomai) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Π.χ στο Πλαίσιο το φέραν πρόσφατα (και με Ελληνικό μενού) αλλά πολύ ακριβά, 730€. Το έχω βρεί και στα 640€ αλλά με αγγλικά; To idio isxyei gia oles tis syskeves tis HTC. Oi ellinikes exoun peripou 100 Euro parapanw. Ean rwtas to giati, exoume tin idia aporia. Mporeis na enimerwtheis apo tin ACE Hellas. Αν το πάρω με αγγλικό μενού μετά θα μπορώ να του βάλω το Ελληνικό λειτουργικό; Den ginetai afto. To ksexnas to elliniko menou. Mporeis omws na exeis pliri ypostiriksi se ellinika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Παίδες καλησπέρα Μερικές ερωτήσεις αν ξέρει κάποιος 1) Στο headset profile του Bluetooth, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί μόνο ένα function, το redial? Γιατί έχω πολλές φορές το BT ακουστικό στην τσέπη και πατιέται μόνο του το κουμπί, και όταν πατηθεί δυο φορές, κάνει επανάκληση. 2) Όταν χάνω κάποια εισερχόμενη κλήση, πέρα από την ένδειξη της αναπάντητης, εμφανίζεται και ένα sms που με ειδοποιεί. Πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό? Γίνεται από τη συσκευή ή είναι θέμα του παρόχου? Θέλω να το λαμβάνω μόνο αν κάποιος με καλέσει και είμαι εκτός δικτύου, και όχι όταν έχω λάβει την κλήση στη συσκευή (οπότε υπάρχει ήδη ένδειξη) 3) Τα στοιχεία των συζεύξεων με συσκευές bluetooth, είναι αποθηκευμένα σε κάποιο αρχείο? Γίνεται να σωθεί αυτό το αρχείο ώστε να μην χρειάζεται το σετάρισμα από την αρχή όταν βάζουμε νέα rom? 4) Γίνεται να απενεργοποιηθεί το STK Service? Με το που ξεκινάει η συσκευή, εκτός από ένα μήνυμα "how are you", μου βγάζει και ένα μενού επιλογών της vodafone. Γίνεται να απενεργοποιηθεί αυτό? 1) Δεν νομίζω να γίνεται απο το τηλέφωνο 2) Αυτό είναι θέμα εταιρείας κινητής 3) Δεν γνωρίζω 4) και εγω Vodafone έχω και δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα όταν το ανοίγω... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 όχι και να λέμε πως τα symbian είναι καλύτερα απο wm. μην λέμε ότι θέλουμε. τα πλεονεκτήματα του symbian είναι μετρημένα στο ένα χέρι Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Εννοείς δεν είναι wm για να έχει πληθώρα άχρηστων εφαρμογών. Και σίγουρα τα windows mobile δε μπορούμε να τα αναφέρουμε σαν θετικό σε μια συσκευή. Ειδικά όταν αυτές οι συσκευές υποτίθεται μπορούν να δουλέψουν χωρίς stylus ή χωρις dpad. Tώρα και με τις symbian touch συσκευές θα ψάχνω να βρω λόγους για να προτιμήσει κανείς WM. Αυτά είναι απόψεις φίλε μου. Αν κάποιος θέλει PDA μόνο και μόνο για την touch screen ας πάρει ΝΟΚΙΑ. Αν όμως θέλει μια συσκευή για να κάνει το κάτι παραπάνω και να γεμίζει δημιουργικά τον χρόνο του, τα ΝΟΚΙΑ δεν κάνουν. Ότι έχουν να σου δώσουν στο δίνουν και μετά έρχεται η πλήξη και η βαρεμάρα. Κι αν θες επειδή είμαι ακόμα κάτοχος ΝΟΚΙΑ σε χρήση, Το Diamond και όλα τα νέα HTC έχουν απλοποιήσει τόσο τις λειτουργίες τους, που αν ξέρεις να τα δουλέψεις α μπορούν να κάνουν τα παντα, το ίδιο απλά και γρήγορα όπως ένα σοβαρό ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Sygkrineis Gianni to Symbian me to WM? :confused: (Gousta einai afta bebaia an kai den mporw na min omologisw oti ekplisomai) O ενδιαφερόμενος που θα πάει στο πλαίσιο για να ανζητήσει συσκευή με touch screen, οχι απλά θα τα συγκρίνει, αλλά το πιθανότερο είναι να επιλέξει symbian touch screen. Όσο για μένα δεν τα συγκρίνω γιατί δεν έχω πιάσει symbian touch ακόμη. Όταν έρθουν φυσικά και θα τα συγκρίνω. Θεωρητικά μιλώντας δε μπορώ να σκεφτώ έναν τομέα που θα υπερέχει το wm στην υπάρχουσα έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Αυτά είναι απόψεις φίλε μου. Αν κάποιος θέλει PDA μόνο και μόνο για την touch screen ας πάρει ΝΟΚΙΑ. Αν όμως θέλει μια συσκευή για να κάνει το κάτι παραπάνω και να γεμίζει δημιουργικά τον χρόνο του, τα ΝΟΚΙΑ δεν κάνουν. Τι παραπάνω κάνει ο χρήστης WM; Και τι δημιουργικό μπορείς να κάνεις με το WM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Τι παραπάνω κάνει ο χρήστης WM; Και τι δημιουργικό μπορείς να κάνεις με το WM; Είχες ποτε PDA? Ρωτάω γιατί θεωρητικά δεν μπορείς να εκτιμήσεις τις δυνατότητες τους. Για παράδειγμα θα σου αναφέρω το iphone. όποτε το πιάνω στα χέρια μου ζηλεύω την απλότητα του και την οθονάρα του. Αλλά από κει και πέρα τι? Πλοήγηση 0, προγραμματα 0, περιμένουν πότε θα φιλοτιμηθεί η apple για να στείλουν ένα mail η sms στα ελληνικά. Μέχρι και ΒΤ hands free δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αν δεν είναι εγκεκριμένο από την apple. H NOKIA στις σοβαρές συσκευές της (Ε σειρά) συν κάποια Ν, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις απλά, σωστά και γρήγορα ότι είναι απαραίτητο (outlook mail, browsing by mini opera) αλλά πάντα θα έχεις αυτό που σου δίνουν. Δεν μπορείς να παραμετροποιήσεις τίποτα. Το Ε51 μου, το έχω μες την καρδιά μου. Το κουβαλώ πάντα μαζί μου χρησιμοποιόντας το για την προσωπική μου γραμμή. Λογο μεγέθους ξεχνώ ότι το έχω στην τσέπη μου και το χαίρομαι γιατί ότι κάρτα και να του βάλεις, σε όποια χώρα και να είσαι, παίρνει αυτόματα τις ρυθμίσεις δίνοντας σου την δυνατότητα να έχεις παντού ιντερνετ, να λάβεις τα επαγγελματικά σου μαιλ ακόμα και όταν δεν έχεις πρόσβαση σε wifi. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Είχες ποτε PDA? Για παράδειγμα θα σου αναφέρω το iphone. όποτε το πιάνω στα χέρια μου ζηλεύω την απλότητα του και την οθονάρα του. Αλλά από κει και πέρα τι? Πλοήγηση 0, προγραμματα 0, περιμένουν πότε θα φιλοτιμηθεί η apple για να στείλουν ένα mail η sms στα ελληνικά. Kανουμε υπομονη μεχρι να βγει το νεο iphone το οποιο θα τρεχει και mac os και WM!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Mε λίγα λόγια το κάτι παραπάνω που σου δίνουν τα WM είναι τα πολλά προγραμματα (που υπάρχουν και στα S60) και το δημιουργικό που μπορείς να κάνεις είναι η παραμετροποίηση; Νομίζω είμαι λίγο ισοπεδωτικός.:p Σε λίγο φοβάμαι οτι θα έρθει και κανένας που θα πει για τις ROMs των XDA-devs.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 O ενδιαφερόμενος που θα πάει στο πλαίσιο για να ανζητήσει συσκευή με touch screen, οχι απλά θα τα συγκρίνει, αλλά το πιθανότερο είναι να επιλέξει symbian touch screen. Symfwnw se afto. Egw omws milaw gia diaforetiko koino pou ksexwrizei ligo parapanw tis dynatotites twn ekastote leitourgikwn kai kserei ti zitaei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 SOS! παιδια βοηθηστε με γ****ο μου γιατι θα το σπασω.Προβλημα με αεκμαπ.Λοιπον κατεβαζω το αεκμαπ απο το site http://ae.inc.ru/aekmaplicense.php σε μορφη σεταπ για το pc το τρεχω και το εγκαθιστω στο προ. Μετα κατεβαζω τα layouts απο δω http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php μετονομαζοντας το ενα σε GR και το αλλο σε GR_SMS και τα κανω copy στο φακελο HTC Touch Pro T7272\\\Program Files\AEKMap αλλα το αεκμαπ δεν τα βλεπει...βοηθηστε ρε κοπέλια. Τι δεν κανω καλα; Εχουνε παιξει τα νευρα μου... EDIT: Επρεπε να μετονομασω την καταληξη απο .php σε .AEK για να τα δει... Ελεος Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Den ginetai afto. To ksexnas to elliniko menou. Mporeis omws na exeis pliri ypostiriksi se ellinika. Έχει κανείς εμπειρία με το ξένο locale των Windows Mobile; Υπάρχει περίπτωση να συναντήσω κάποιο πρόβλημα με προγράμματα τρίτων που θα έτρεχε κανονικά στην Ελληνική έκδοση αλλά όχι στην Αγγλική; Το Αγγλικό μενού δε με πειράζει αφού και σε Windows XP πάντα επιλέγω την αγγλική έκδοση για να καταλαβαίνω κάποια πράγματα καλύτερα και άμεσα (π.χ σφάλματα). Θα είναι όμως το ίδιο και σε κινητό; Απλά θα αλλάζω τα "regional settings" και όλα θα τρέχουν εντάξει; Αν και η Ευρωπαϊκή ένωση λέει ότι οι συσκευές που πωλούνται εντός Ευρώπης έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 ετών, είναι δυνατόν να μου το αρνηθεί αυτό η Ελληνική αντιπροσωπεία; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Απλά θα αλλάζω τα "regional settings" και όλα θα τρέχουν εντάξει; Ακριβώς. Αν και η Ευρωπαϊκή ένωση λέει ότι οι συσκευές που πωλούνται εντός Ευρώπης έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 ετών, είναι δυνατόν να μου το αρνηθεί αυτό η Ελληνική αντιπροσωπεία; Ευχαριστώ. Αν η συσκευή προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά σε καλύπτει πλήρως η ACE. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts