Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι οι πρώτες 2.0 και η 1.7 όντως ήταν απο τις χειρότερες ρομ που έχω δοκιμάσει.

η τελευταία όμως είναι πολύ καλή.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά από ρύθμιση του GPS χειροκίνητα στην com 4 (στο auto δεν δοκίμασα), το iGO8 δουλεύει μια χαρά στα 6.5. Και το GPS fix με cold boot 10 -12 δευτερόλεπτα.

Το Honeycpmp το άλλαξα σε 4 στήλες με cab από τους XDA, και διορθώθηκε αρκετά το θέμα με το scroll. Μόνο μιά φορά άνοιξα λάθος πρόγραμμα.

Επίσης με τον νέο internet explorer (δεν ξέρω ποιά έκδοση είναι, δεν το βρήκα πουθενά) δεν χρειάζομαι πια τον Opera.

Το παλεύω πάντως εεεε?

Κωνσταντίνος

δεν ξέρω ποιά έκδοση είναι, δεν το βρήκα πουθενά)

Η έκδοση 6 του explorer είναι νομίζω

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

ναι οι πρώτες 2.0 και η 1.7 όντως ήταν απο τις χειρότερες ρομ που έχω δοκιμάσει.

η τελευταία όμως είναι πολύ καλή.

Ειχα δοκιμασει κι εγω μια απο τις πρωτες 2.0 και ηταν αρκετα χαλια.

Αλλα θα σε εμπιστευθω και θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια...

Μια ερώτηση ρε παιδιά αλλά μην βαρέσετε.. (τι ρωτάω τώρα..)

Επείδη γύρισα ξανά στο tf3d (από spb shell) υπάρχει καμά λύση για να έχω προφίλ;

ή τουλάχιστον αυτά τα 3 που είναι ενσωματωμένα στο tf3d μπας και με advanced config ή με diamond tf3d config, παραμετροποιούνται μόνιμα ,ωστε να ρυθμίσω εγώ την ένταση και την δόνηση;; (μαμά rom)

Είναι το μόνιμο μου πρόβληα με το συγκεκριμένο τηλ.

• Administrators

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις. Για να αλλάζεις χειροκίνητα σε ήχο/δόνηση/αθόρυβο μπορείς απλά πατώντας στην πάνω μπάρα και μετά το εικονίδιο του ήχου.

Εάν θέλεις αυτόματα χρειάζεσαι κάποιο extra πρόγραμμα όπως το Spb Phone Suite.

Modpic.gif

@athanaso77

Θέλω να έχω έτοιμα προφίλ που να τα αλλάζω εγώ χειροκίνητα. Κάτι αντίστοιχο των Νοκια.

Στα υπάρχοντα 3 δεν μπόρεσα να βάλω μόνιμα πχ στο προφίλ "vibrate" ήχο μόνιμα. Μόλις κάνω αλλάγή στο προφίλ και ξαναβάλω το vibrate, έχει ξανά τις defualt ρυθμίσεις.

Καλή σου ώρα, πριν πολύ καιρό πάλι εσύ μου έιχες προτείνει την συγκεκριμένη σουίτα (αρκετά καλή) αλλά έλεγα να κάτσω στο tf3d αυτή την φορά.

εγώ θέλω ένα ελαφρύ προγραμματάκι το οποίο να κλείνει το wifi - bluetooth μετά απο κάποια ώρα και να το ανοίγει πάλι μόνο του μετά απο κάποια ώρα. ( για να μην τρώει μπαταρία)

επίσης θέλω και ένα άλλο προγραμματάκι το οποίο κάθε Σαββατοκύριακο να σταματάει τις εισερχόμενες κλήσεις μέχρι κάποια ώρα εκτός απο κάποιες που θα του πω εγώ. (για να γλυτώσω τα τηλεφωνήματα πελατών στις 9 το πρωί)

εγώ θέλω ένα ελαφρύ προγραμματάκι το οποίο να κλείνει το wifi - bluetooth μετά απο κάποια ώρα και να το ανοίγει πάλι μόνο του μετά απο κάποια ώρα. ( για να μην τρώει μπαταρία)

επίσης θέλω και ένα άλλο προγραμματάκι το οποίο κάθε Σαββατοκύριακο να σταματάει τις εισερχόμενες κλήσεις μέχρι κάποια ώρα εκτός απο κάποιες που θα του πω εγώ. (για να γλυτώσω τα τηλεφωνήματα πελατών στις 9 το πρωί)

SPB Phone suite:

http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/phonesuite/

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα μπορεις να το δοκιμασεις εσυ και να πεις...

Παράξενος περιορισμός... έχεις κάποιο link για αυτό;

Πάντως η αλήθεια είναι ότι τόσο το Pro 2 όσο και το Diamond 2... θα έχουν αυτό το σηματάκι και η εταιρία έχει όντως ανακοινώσει ότι θα φορέσουν και την έκδοση 6.5 όταν επίσημα βγει.

Το ειχε αναφερει απο τοτε που ανακοινωθηκαν το engadget:

http://www.engadgetmobile.com/2009/02/16/microsoft-announces-windows-mobile-6-5/

Αν χρησιμοποιησεις λιγο τα 6.5 θα δεις οτι για να εχεις today screen (δηλαδη τα ραντεβου σου κτλ) πρεπει να εχεις κλειδωσει την οθονη.

Για να το κανεις αυτο πρεπει να πατησεις start (πανω μερος οθονης) και μετα lock (κατω μερος οθονης) που ειναι τεραστια διαδρομη και το κανει δυσκολο.

Επισης ολεςε οι καινουριες συσκευες εχουν μεγαλες και wide οθονες που το κανουν ακομα πιο δυσκολο.

Για να λυθει αυτο βαλαν το κουμπακι στο κατω μερος της συσκευης και πρεπει να πατησεις το κουμπι και lock που ειναι κοντα και εισαι μια χαρα...

Παντως τα 6.5 κατα τη γνωμη μου εχουν και καποια καλα οπως:

-Εχεις πολλα softkeys αναλογα με το που εισαι (π.χ. αν εισαι στην ωρα τα softkeys ειναι οι επαφες και ο communications manager, αν πας στα μηνυματα τα softkeys αλλαζουν και γινονται επαφες και δημιουργια μηνυματος κοκ)

-ειναι πιο ωραια και εχουν καποια υποτυπωδη animations (τα οποια στην παρουσα φαση ειναι καπως αργα)

-ειναι πιο φιλικα στα δαχτυλα

-οι κυψελες (οι οποιες παρεπιπτοντως δεν υπαρχουν πια) μπορουν να γινουν customized και να μετατραπουν ουσιαστικα σε εναν program launcher

-Γενικα ειναι ακομα πολυ bugy αλλα μπορω να πω οτι οταν φτασουν σε τελικο σταδιο εγω μαλλον θα αναβαθμισω...

• Administrators

Θα με βρεις σύμφωνο.

(Έχε υπόψιν σου ότι ενδείκνυται να χρησιμοποιούμε την τροποποίηση μηνύματος αντί να γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα)

Modpic.gif

εγώ έχω να πω ότι πάλι καλά που η HTC έμαθε να φτιάχνει ωραίες εφαρμογές και εύκολες, και θα μας γλυτώσει απο τη Microsoft

Εβαλα την τελαιυταια εκδοση της energy rom 2.....

Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες!!! Η ρομ ειναι γρηγορη....

Εχει βεβαια ενα bug, οταν ανοιγεις το bluetooth δεν εχεις καθολου ιντερνετ ουτε με wifi ουτε μεσω 3g αλλα εμενα δεν με πηραζει καθως σπανια το ανοιγω.......γενικα αξιζει να τη δοκιμασετε και το tf3d2 τα σπαει!!!!!

Θα κανω ακομα καποιες δοκιμες......

έβαλες λάθος ρομ. δοκίμασε την ρομ την σημερινή 26/3 και δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα.

η ρομ που σου λέω (26/3) είναι τρομερή. 1,5 δευτερόλεπτο για να ανοίξει ο Windows φάκελος, και ότι πατάω ανοίγει αμέσως.

Εχω βαλει αυτην της 25/3 η οποια ειναι αντιστοιχα γρηγορη, αν η πιο καινουρια ειναι ακομα πιο γρηγορη τοσο το καλυτερο!!!!

Αν παρω back up με το sprite back up και περασω την καινουρια και πανω σε αυτη κανω restore το προηγουμενο back up θα γινουν μπαχαλο, ε?

Κανενας τροπος να μην ξαναστηνω απο την αρχη υπαρχει?

Απο μνήμη πως πάει η Energy ξερω πως ξεκεινα με μεγαλο Load κοντα στο 50% αλλα απο εκεικαι μετα πως τα παει?

Σε θεμα μπαταρίας, ειδατε διαφορεσ με τις αλλες που κυκλοφορουν?

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Εβαλα και εγω την τελευταια!!!!!

Ουτε bug προς το παρον ουτε τιποτα..........καταναλωνει πολυ μνημη ( περισσοτερη απο τη σειρα 1 που ειχα καποτε ) αλλα ειναι πολυ γρηγορη. Στη μπαταρια δεν ειδα καμια διαφορα αλλα νομιζω πως βελτιωθηκε το gps, ή ειναι η εντυπωση μου? Παρατηρησε κανεις διαφορα?

Απενεργοποιησα το tf3d και πηγα να βαλω ενα wallpaper, αλλα μου το εβγαζε διαφανες!!!!Πως το ρυθμιζουμε αυτο?Στη μαμα ρομ σου ειχε επιλογη οταν το οριζες νομιζω, εδω?

Δοκίμασ και γω καινούρια energy 32609. Εγω βρήκα πολλά μικροbugs τπτ πολυ ενοχλητικο. Όταν φορτώνει η μνήμη είναι περίπου στο 46%. Για κατανάλωση ενεργειας κλπ απο αύριο θα δούμε αν και δεν βλέπω τεράστια κατανάλωση. Πολύ καλή δουλεία πάντως αύτη η rom πιστεύω

Καλημερα, σημερα κι εγω δοκιμαζω τη ROM τοθ enrgy (32609). Ελάχιστα bugs, με το πιο σημαντικο να εχω προβλημα στο edit των επαφών. Με το GPS κανενα προβλημα οπως παντα, απο μπαταρια ειναι νωρις για να εχω να πω κατι. Γενικα ευχαριστημενως και δεν νομιζω να την αλλάξω μιας και μου αρεσει το TF3D2. Οσο για την μνήμη υπάρχει μια αυξηση σε σχέση με πριν αλλα ειναι λογικό αφού το TF3D2 έχει πιο πολλά πράγματα από το παλιό.... Να σημειώσω ακόμα πως απο άποψη ταχύτητας είναι πολύ-πολύ καλύτερο από τη rom της HTC. Δυστηχως δεν εχω δοκιμάσει άλλη cooked rom για να μπορω να συγκρίνω.

Την δοκιμασα κι εγω και κανει καποια μικρα lags στο touchflo.

Επισης εμενα εχει καποια μικροbugs οπως στο ρολοι δεν με αφηνει να το αλλαξω...

Παντως μαλλον πρεπει να ειναι bugs του touchflo2 και οχι της rom.

Θα την κρατησω μεχρι να βγαλει ο monx καμια με touchflo 2....

εγώ δεν έχω βρει κανένα bug μέχρι στιγμής. τώρα αν έχει τίποτα το TF3D2 δεν φταίει η ρομ.

πάντως η ρομ είναι κορυφή σε θέμα ταχύτητας

Ουτε εγω εχω βρει καποιο bug!!!!!Ολα δουλευουν τελεια προς το παρον....

Τωρα αν βρισκετε καποια bug στο tf3d2 για αυτο δεν φταιει η ρομ αλλα το tf3d... (τουλαχιστον αυτο λεει αυτος που την "εφτιαξε".

Παιδια, ξερει κανεις τι διαφορες εχουν οι εκδοσεις του energy μεταξυ τους;

Τι εννοείς?

Κάθε φορά που βγάζει καινούρια έκδοση το γράφει από κάτω τι διορθώνει ή τι προσθέτει.....

Αν λες για τη σειρά 1 και τη σειρά 2, νομίζω πως απλώς η σειρά 2 έχει το tf3d2 ενώ η 1 το απλό tf3d.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα που να ρυθμίζει πόσο δυνατά να χτυπά η δόνηση όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ή όταν έρχεται μήνυμα?