Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο advanced Config υπάρχει ρύθμιση για το wifi που σου επιτρέπει κάτι τέτοιο, αλλά δυστιχός ΔΕΝ λειτουργεί.

Στην αναβάθμιση του ο monx στην ΡΟΜ 1.70.3 αναφέρει πως λύνει ένα bug σε σχέση με το πρόβλημα μου, οπότε ότι και να κάνω μάλλον στην ΡΟΜ που τώρα έχω (1.60.2) δεν πρόκειτε να λυθεί!!!

Την 1.70.3 έβαλα εχθές βράδυ αλλά δεν κατάλαβα διαφορές στον advanced configuration tools. Σε σχέση με την αυθεντική rom νομίζω ότι όταν επαναφέρεις την συσκευή από το "sleep mode" συνδέεται ταχύτατα στο wi-fi. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την 1.70.3 έβαλα εχθές βράδυ αλλά δεν κατάλαβα διαφορές στον advanced configuration tools. Σε σχέση με την αυθεντική rom νομίζω ότι όταν επαναφέρεις την συσκευή από το "sleep mode" συνδέεται ταχύτατα στο wi-fi. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια.

Πραγματι συνδεεται ταχυτατα αλλα εγω θελω να μην αποσυνδεεται καθολου.

Θελω να μενω μεσα στον messenger και το skype χωρις να εχω τη συσκευη μονιμως αναμενη...

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ανησυχησώ αλλά έχω παρατηρήσει πολλές φορές ότι στο κάτω μέρος της οθόνης κάνει κάποιο τρεμόπαιγμα και κυρίως στο δεξιό και αριστερό μέρος της οθόνης. Σήμερα για κάποια ώρα έγινε λίγο πιο έντονο.

Θα μπορούσε ένα hard reset ή το πέρασμα άλλης ρομ να μου έλυνε αυτό το πρόβλημα ή δεν επηρεάζουν αυτά καθόλου την οθόνη;

edit: με ένα hard reset λειτουργεί κανονικά.

1.Η μια λύση είναι με τον explorer πατώντας με την γραφίδα πάνω κάνεις αντιγραφή, μετά πας \Windows\Start Menu\Programs , μετά στο soft key "Menu" Επικόλληση Συντόμευσης.

2.Η άλλη λύση είναι με τον Resco Explorer πατώντας με την γραφίδα πάνω, κάνεις αποστολή στο start menu σαν συντόμευση.

Έτσι θα το έχεις στα προγράμματα και διαθέσιμο σε όλα τα προγράμματα launchers (manila, iLauncher, Tray Launch κλπ).

freco σ' ευχαριστώ και πάλι (αν και πολύ καθυστερημένα)

Έχει περάσει κανείς το photo contacts pro 5.1 στο touch pro συγκεκριμένα;

@freco

Καλημέρα σου φίλε, εχτές δοκίμασα την τελευταία έκδοση του LantinOS πραγματικά δείχνει αρκετά καλή αλλά...

Εκτός του οτι είναι πολύ ελειπής απο θέμα software (κάτι που δεν θα έπρεπε να αποτρέψει κανέναν κάτι τέτοιο, γιατι στο xda υπάρχουν οοοοολα διαθέσιμα).

Το θέμα είναι πως η camera μου ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ... δεν ξέρω τον λόγο, πάντος το μόνο σίγουρο είναι πως έκανα installation αυτή την ΡΟΜ 4 φορές.

Σε τι συσκευή την έχεις περάσει εσυ φίλε μου? Σε RAPH ή σε FUZE? όχι πως θα έπρεπε να έχει σημασία... αλλά είναι πολύ περίεργο.

@everyone in forum

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πεί 2 πραγματάκια;

1ον. Πως γίνετε να απενεργοποιήσω την δόνηση σε κάθε κλικ της οθόνης ( ROMeOS 1.70.3)

2ον. Που μπορώ να βρώ τον τρόπο γραφής Letter Recognizer που υπάρχει στην ΡΟΜ του lantinOS?

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Το είχα δοκιμάσει παλιότερα στο p3300 και το θεωρώ προβληματικό. Είχε (τότε) αρκετές ασυμβατότητες. Στο Touch Pro δεν το δοκίμασα.

@freco

Καλημέρα σου φίλε, εχτές δοκίμασα την τελευταία έκδοση του LantinOS πραγματικά δείχνει αρκετά καλή αλλά...

Εκτός του οτι είναι πολύ ελειπής απο θέμα software (κάτι που δεν θα έπρεπε να αποτρέψει κανέναν κάτι τέτοιο, γιατι στο xda υπάρχουν οοοοολα διαθέσιμα).

Το θέμα είναι πως η camera μου ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ... δεν ξέρω τον λόγο, πάντος το μόνο σίγουρο είναι πως έκανα installation αυτή την ΡΟΜ 4 φορές.

Σε τι συσκευή την έχεις περάσει εσυ φίλε μου? Σε RAPH ή σε FUZE? όχι πως θα έπρεπε να έχει σημασία... αλλά είναι πολύ περίεργο.

Την έχω σε Touch Pro. Έχει ένα θέμα με την κάμερα. Δείχνει την εικόνα ανάποδα. Έχει βγάλει fix γι' αυτό. Στο δικό μου δουλεύει τέλεια.

Όσο για την έλλειψη third party ποργραμμάτων, εγώ την προτιμώ έτσι γιατί έχω πολλά προγράμματα ήδη στην SD που παίζουν απλά με shortcuts. Οπότε δεν χρειάζομαι τα επιπλέον. Ανέκαθεν προτιμούσα τις vanilla εκδόσεις (λιτές).

Κωνσταντίνος

@everyone in forum

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πεί 2 πραγματάκια;

1ον. Πως γίνετε να απενεργοποιήσω την δόνηση σε κάθε κλικ της οθόνης ( ROMeOS 1.70.3)

Σαν bug μου ακούγεται? Είναι στη rom σαν feauture?

2ον. Που μπορώ να βρώ τον τρόπο γραφής Letter Recognizer που υπάρχει στην ΡΟΜ του lantinOS?

Δες εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2573277&postcount=2

Κωνσταντίνος

Σαν bug μου ακούγεται? Είναι στη rom σαν feauture?

Δες εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2573277&postcount=2

Οχι είναι στην ΡΟΜ... κάποιες φορές είναι ωραίο να ξέρεις... το πάτησα? δεν τον πάτησα? με το vibro ξέρεις... αλλά όταν κάθεσε και γράφεις ας πούμε, είναι δράμα..:lol:

Κάτι άλλο που μου έχει σπάσει τα νέυρα είναι οτι μόλις διαπίστωσα πως το hardware πληκτρολόγιο μου δεν λειτουργεί ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και σε καμία εφαρμογή... τι γίνετε? ξέρει κάποιος κάτι? κάποιο bug fix γιαυτό έχουμε? (romeOs 1.70.3 Beta)

• Administrators
Κάτι άλλο που μου έχει σπάσει τα νέυρα είναι οτι μόλις διαπίστωσα πως το hardware πληκτρολόγιο μου δεν λειτουργεί ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και σε καμία εφαρμογή... τι γίνετε? ξέρει κάποιος κάτι? κάποιο bug fix γιαυτό έχουμε? (romeOs 1.70.3 Beta)

Hard reset έκανες μετά το φλασάρισμα;

Modpic.gif

Hard reset έκανες μετά το φλασάρισμα;

NAIII πάντα το κάνω αυτό.

anyway, το πρόβλημα λύθηκε χάρη σε ένα φίλο από το xda.

σας το postaro εδώ για μελλοντική χρήση...

(απορία... τα windows mobile, θα ήταν τόσο διαδεδομένα και τόσο "δυνατό χαρτί" στις mobile συσκευές αν δεν υπήρχαμε όλοι εμείς και ειδικά το xda developers?):!::!::!:

Πάντως ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά

Καλησπερα,

Μετα απο αρκετο καιρο απεκτησα το πολυποθητο!!

Ολα δουλευουν αψογα χωρις καμια (μαλλον) παραφωνια!!

Το μονο που δεν εχω καταφερει ακομα ειναι να αλλαξω το σημειο στο οποίο αποθηκευονται οι εικόνες. Το εχω αλλάξει με το Advanced Config Tool και Registry αλλα τίποτα.

Επίσης δεν ξέρω πως μοπρώ να βάλω ένα διαφορετικό των προκαθορισμένων ήχων κλήσης για το νεο μύνημα (οχι δηλ. απο ποιο μενού αλλά να βάλω π.χ. ένα τραγουδι). Έχω διαβάσει κάπου πως απλά πρέπει να είναι σε wav μορφή αλλά δεν ξέρω που πρέπει να αποθηκευθεί για να το "δει".

Ευχαριστώ!

• Administrators
(απορία... τα windows mobile, θα ήταν τόσο διαδεδομένα και τόσο "δυνατό χαρτί" στις mobile συσκευές αν δεν υπήρχαμε όλοι εμείς και ειδικά το xda developers?):!::!::!:

Τα Windows Mobile ναι. Για τα HTC όμως πολύ αμφιβάλω!

Έχω διαβάσει κάπου πως απλά πρέπει να είναι σε wav μορφή αλλά δεν ξέρω που πρέπει να αποθηκευθεί για να το "δει".

/Storage Card/My Documents

Modpic.gif

Τα Windows Mobile ναι. Για τα HTC όμως πολύ αμφιβάλω!

Βασικα πιστευω οτι windows mobile και htc ειναι για πολλους ενα... (τουλαχιστον για μενα)

Δεν θα αγοραζα ποτε windows mobile συσκευη αν δεν ηταν htc (παρολο που εχω μπει πολλες φορες σε πειρασμο) οπως και δεν θα αγοραζα ποτε htc συσκευη που να μην ειναι windows mobile (παρολο που παλι μπηκα στον πειρασμο με τη συσκευη του avatar σου)

• Administrators
Βασικα πιστευω οτι windows mobile και htc ειναι για πολλους ενα... (τουλαχιστον για μενα)

Έχεις δίκιο... δυστυχώς έτσι είναι για πολλούς όπως το λες. Και λέω δυστυχώς γιατί το μονοπώλιο μόνο καλό δεν κάνει.

Modpic.gif

Καλησπερα παιδια!

Να σας ρωτησω και εγω κατι... :)

Εχω προβλημα με το mail client μου... Κατα αρχην εχω mail στο Google. Οταν λοιπον κανω λογαριασμο POP τοτε ναι μεν κατεβαινουν ΟΛΑ τα mails απο ΟΛΟΥΣ αλλα ΔΕΝ μπορω να κανω υποφακελους μεσα στο Inbox. Απο την αλλη, οταν κανω IMAP τοτε ναι μεν κανει κατεβαζει ολους τους φακελους που εχω δημιουργησει στο WebMail Gmail αλλα ΔΕΝ κατεβαζει ΚΑΝΕΝΑ mail απο τους φακελους αυτους.

Τι να κανω λοιπον;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

?

Καθυστερημένα μεν αλλά να η λύση (για την τελευταία ROM του monx - ROMeOS 1.70.3):

Πας στα settings και ανοίγεις το advanced configuration tools,

στην συνέχεια ανοίγεις τα υπομενού στο Touch Response και κάνεις disabled το Touch Response.

PS: Τι ακριβώς πρόβλημα είχες με το hardware πληκτρολόγια γιατί το δικό μου φαίνεται να λειτουργεί καλά. Μήπως μου έχει ξεφύγει κανένα bug;

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Καθυστερημένα μεν αλλά να η λύση (για την τελευταία ROM του monx - ROMeOS 1.70.3):

Πας στα settings και ανοίγεις το advanced configuration tools,

στην συνέχεια ανοίγεις τα υπομενού στο Touch Response και κάνεις disabled το Touch Response.

PS: Τι ακριβώς πρόβλημα είχες με το hardware πληκτρολόγια γιατί το δικό μου φαίνεται να λειτουργεί καλά. Μήπως μου έχει ξεφύγει κανένα bug;

Τέλεια, σε ευχαριστώ φίλε μου... ποτέ δεν είναι αργά:lol::lol:... Θα το δοκιμάσω και αυτό.

Για κάποιον λόγο το keyboard μου δεν λειτουργούσε (Δεν έχει ξανα γίνει... το μόνο που θυμάμαι είναι πως κάποιοες φορές στον opera browser όταν ανοιγα το πληκτρολόγιο αργούσε ελάχιστα μέχρι να μπορέσω να γράψω... αλλά ούτε ενοχλιτικό δεν θα το έλεγα)...

Μέχρι που βρήκα στο http://www.xda-developers.com ένα cab που λύνει αυτό το πρόβλημα. bug της ΡΟΜ του monx (ROMeOS 1.7.3 B)... αλλά απότι έχω καταλάβει αυτό το bug "ενεργοποιήτε" κάτω απο αδιευκρινηστες συνθήκες... (συνδιασμος προγραμμάτων? Δεν ξέρω τι.). Αν το είχες θα το ήξερες.

freco σ' ευχαριστώ και πάλι (αν και πολύ καθυστερημένα)

Εγώ, και παίζει μια χαρά!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Δες κι αυτό αν δεν σου κάνει το Photo Contacts. Καλό φαίνεται.

http://www.iconsoft.com/?language=en&menu=62e094db10fc83b1

http://www.iconsoft.com/images/temporary/phonex/banner_main.jpg

Κωνσταντίνος

Πως γίνετε να μας εμφανίζει την μορφή της ώρας σε 24ωρη μορφή? Δεν το βρίσκω με τίποτα!!!:lol:

Για να μπορέσω να προσθέσω profiles στο mobile shell πρέπει να βάλω αναγκαστικά και το phone suite; Δεν βαραίνει έτσι το τηλ; Υπάρχει καλύτερη λύση;

edit:καλό φαίνεται οπότε άκυρο.

Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το raphael και το Η/W keyboard μου... Νομίζω πως έχει να κάνει κάτι με το KEYMAP. υπάρχει καποιο CAB που να μου γυρνάει το KEYMAP στην αρχική του κατάσταση? έτσι δηλαδή όπως είναι όταν έχεις την Oficial Rom?

• Administrators
Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το raphael και το Η/W keyboard μου... Νομίζω πως έχει να κάνει κάτι με το KEYMAP. υπάρχει καποιο CAB που να μου γυρνάει το KEYMAP στην αρχική του κατάσταση? έτσι δηλαδή όπως είναι όταν έχεις την Oficial Rom?

Ti einai to KEYMAP? Mipws ennoeis to AEKMap? Mporeis na to apegkatastiseis. Den mas eipes omws... ti problima antimetwpizeis?

Modpic.gif