Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω και ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες αλλά μου εμφανίζει μόνο λατινικό πληκτρολόγιο.

Δοκίμασα να κάνω αυτό που λες αλλά "τραβάει" μόνο ονόματα με το αντίστοιχο λατινικό γράμμα. ή κάτι δεν πάει καλά με την δική μου έκδοση ή απλά δεν υποστηρίζεται από το icontacts όπως και από την "μαμά" εφαρμογή λόγω των αγγλικής συσκευής.

Δοκίμασε την παρακάτω έκδοση

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411405

Εμένα παίζει και έχω αγγλικά windows.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε την παρακάτω έκδοση

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411405

Εμένα παίζει και έχω αγγλικά windows.

Ωραία εφαρμογή αυτή, και αισθητικά και λειτουργικά.

Το Config που έχει, δεν μου εμφανίζεται σωστά, είναι ανακατεμένη η σελίδα, έχεις καμιά ιδέα?

ok ερώτηση :)

Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς τι ρυθμίσεις θέλει για να μην κλείνει το εργαλείο όταν σηκώνω τηλέφωνο? έχω κάνει εγκατάσταση το Answerkeys Disabler και μάλλον αυτό μου κάνει την δουλειά. το έχει κανείς? δοκίμασα την registry αλλά μάλλον κάτι άλλο θέλει.

ok ερώτηση :)

Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς τι ρυθμίσεις θέλει για να μην κλείνει το εργαλείο όταν σηκώνω τηλέφωνο? έχω κάνει εγκατάσταση το Answerkeys Disabler και μάλλον αυτό μου κάνει την δουλειά. το έχει κανείς? δοκίμασα την registry αλλά μάλλον κάτι άλλο θέλει.

Το είχα δώσει παλιότερα εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2537244#post2537244

Κωνσταντίνος

@WebViRuS

Η οθόνη κλείνει άσχετα από το Answerkeys Disabler. Με το πρόγραμμα που έδωσε ο freco λογικά θα είσαι οκ.

το screen protector από brando το παρήγγειλα απο 4/10 και γράφει shipped date 6/10. Τόσο πολύ αργεί να έρθει;

...

το screen protector από brando το παρήγγειλα απο 4/10 και γράφει shipped date 6/10. Τόσο πολύ αργεί να έρθει;

Εγώ ένα που παρήγγειλα στις 6/10 (αργά το βράδυ, 7/10 για χόνγκ κονγκ), το έλαβα στις 24/10 και ο φάκελος είχε σφραγίδα ταχυδρομείου 14/10. Στο tracking page εμφάνιζαν ως shipped date την 9/10.

Επισήμως γράφουν ότι It usually takes 7-20 days to US/Europe. Εφόσον συμπληρώθηκαν οι 20 ημέρες από το shipped date 6/10 που σου γράφουν, επικοινώνησε μαζί τους. Αν δεν σου πουν ότι σου στέλνουν άλλο, στείλε μια αμφισβήτηση στην τράπεζά σου.

Έχε υπόψιν σου ότι το στέλνουν σε έναν μικρό απλό φάκελο, δες μήπως έχει μπλεχτεί με την υπόλοιπη αλληλογραφία.

Για όποιον ενδιαφέρεται, έχει βγει νέα έκδοση (v1.21) της ROMeOS² η οποία βασίζεται σε νέο os build - WM6.1 CE OS 5.2.20758 (Build 20758.1.4.1), και η οποία φαίνεται αρκετά γρήγορη και στρωτή στη χρήση.

Μια γενική ερώτηση: μερικές φορές σταματάει να λειτουργεί η σύνδεση activesync με το PC χωρίς να έχω κάνει κάτι, και δεν ξαναρχίζει παρόλο που η εφαρμογή τρέχει και στο PC και στη συσκευή, και ο μόνος τρόπος για να ξαναρχίσει είναι να βγάλω το καλώδιο USB και να το ξαναβάλω. Έχετε παρατηρήσει τίποτα ανάλογο?

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση διότι δεν έχω καθόλου εμπειρία από WM.

Εάν αγοράσω το Pro με την αγγλική ROM (εκτός ACE) γνωρίζω ότι δεν θα μπορώ να γράφω στα ελληνικά και το περιβάλλον θα είναι στα αγγλικά. Πέρα από αυτό όμως, εάν επισκέπτομαι ελληνικές σελίδες στο internet ή μου στέλνουν μηνύματα στα ελληνικά το κινητό θα εμφανίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες ή δεν θα τους αναγνωρίζει καθόλου;

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση διότι δεν έχω καθόλου εμπειρία από WM.

Εάν αγοράσω το Pro με την αγγλική ROM (εκτός ACE) γνωρίζω ότι δεν θα μπορώ να γράφω στα ελληνικά και το περιβάλλον θα είναι στα αγγλικά. Πέρα από αυτό όμως, εάν επισκέπτομαι ελληνικές σελίδες στο internet ή μου στέλνουν μηνύματα στα ελληνικά το κινητό θα εμφανίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες ή δεν θα τους αναγνωρίζει καθόλου;

Μπορείς να γράφεις και στα ελληνικά, και με το φυσικό πληκτρολόγιο και με τα πληκτρολόγια οθόνης, με την προσθήκη των κατάλληλων προγραμμάτων.

Το περιβάλλον θα είναι στα αγγλικά (κάτι που για πολλούς είναι έτσι κι αλλιώς επιθυμητό γιατί αναγνωρίζουν τους όρους ευκολότερα).

Tα ελληνικά sms που σου στέλνουν μπορείς να τα διαβάζεις κανονικά.

Υπάρχει μια ρύθμιση στα Settings, Regional Settings όπου μπορείς να επιλέξεις τις ελληνικές τοπικές ρυθμίσεις για ημερομηνίες, αριθμούς κλπ.

Τις ελληνικές σελίδες τις βλέπεις κανονικά. Δες το capture:

http://img523.imageshack.us/img523/6329/pccapture1ji5.th.png

Ισχύει δηλαδή ότι περίπου ισχύει και για τα αγγλικά windows των desktop.

Αν το σερφάρισμα είναι μεγάλο τμήμα της χρήσης που θα κάνεις, ίσως είναι καλύτερο να κοιτάξεις για το HTC HD που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, είναι στα ίδια περίπου λεφτά, έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη που βολεύει για σερφάρισμα, αλλά όχι φυσικό πληκτρολόγιο.

η το x1 που έχει πάλι μεγαλύτερη οθόνη και πληκτρολόγιο

Ναι και το Χ1 που έχει μεγαλύτερη οθόνη από το Pro (3" αντί 2.8" και ανάλυση 800x640 αντί VGA) και έχει και πληκτρολόγιο. Βέβαια έχει κάπως τσιμπημένη τιμή, πάνω και από το HD, στο expansys το έχει 180 ευρώ ακριβότερο από το Pro (765 έναντι 585).

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας.

Έχοντας εμπειρία από τα palm handhelds ξέρω ότι η έλλειψη φυσικού πληκτρολογίου είναι μεγάλο μειονέκτημα... ή τουλάχιστον εγώ δεν τα πάω καλά με τα virtual πληκτρολόγια :)

Ωραίο το HD με τη σχεδόν 4 ίντσες οθόνη του αλλά δεν έχει πληκτρολόγιο.

Μήπως γνωρίζει κανείς πότε έρχεται ο αντικαταστάτης του Pro? Ένα HD με πληκτρολόγιο θα ήταν πολύ καλό....

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας.

Έχοντας εμπειρία από τα palm handhelds ξέρω ότι η έλλειψη φυσικού πληκτρολογίου είναι μεγάλο μειονέκτημα... ή τουλάχιστον εγώ δεν τα πάω καλά με τα virtual πληκτρολόγια :)

Ωραίο το HD με τη σχεδόν 4 ίντσες οθόνη του αλλά δεν έχει πληκτρολόγιο.

Μήπως γνωρίζει κανείς πότε έρχεται ο αντικαταστάτης του Pro? Ένα HD με πληκτρολόγιο θα ήταν πολύ καλό....

Τότε επέλεξε μεταξύ του Pro και του X1.

Για αντικαταστάτη του Pro, αφού δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη, ως που να βγει και να κυκλοφορήσει, μάλλον θα περάσει το πρώτο εξάμηνο του 2009. Πάρε τώρα από αυτά που έχουν ανακοινωθεί.

νομίζω το Touch XD θα έχει την οθόνη του HD και το πληκτρολόγιο του pro. αλλά θα αργήσουμε να το μάθουμε

το cab το έχω βάλει ήδη, αλλά τίποτα και πάλι

Ναι και το Χ1 που έχει μεγαλύτερη οθόνη από το Pro (3" αντί 2.8" και ανάλυση 800x640 αντί VGA) και έχει και πληκτρολόγιο. Βέβαια έχει κάπως τσιμπημένη τιμή, πάνω και από το HD, στο expansys το έχει 180 ευρώ ακριβότερο από το Pro (765 έναντι 585).

Εδώ ακόμα και το TyTN2 είναι ακριβότερο του pro.... ΤΟ προ δεν κατάφερε να πουλήσει τα αναμενόμενα μέχρι σήμερα εν αντιθέσει με το diamond.

Πηγή Keynote

Ας επιχειρήσουμε...

το cab το έχω βάλει ήδη, αλλά τίποτα και πάλι

Αυτό το δοκίμασες? http://www.navimania.gr/attachment.php?attachmentid=532&d=1217761625

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ναι και το Χ1 που έχει μεγαλύτερη οθόνη από το Pro (3" αντί 2.8" και ανάλυση 800x640 αντί VGA) και έχει και πληκτρολόγιο.

Το Χ1 έχει ανάλυση 800 * 480 το HTC Touch Pro 640 * 480.

Εδώ ακόμα και το TyTN2 είναι ακριβότερο του pro.... ΤΟ προ δεν κατάφερε να πουλήσει τα αναμενόμενα μέχρι σήμερα εν αντιθέσει με το diamond.

Πηγή Keynote

δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που λες...

Άλλωστε εγώ με tytn ii είμαι και με αφήνει σιγά σιγά, αλλά το pro δεν μου κάνει.... αν είχε tilt θα το είχα χτυπήσει όμως :p

Νίκος,

:)

Το Χ1 έχει ανάλυση 800 * 480 το HTC Touch Pro 640 * 480.

Σωστά, δεν έχει ύψος 640 όπως έγραψα αλλά 480 (είναι Wide VGA, ίδιο ύψος με την VGA (480) αλλά πιο πλατιά (800 αντί 640))

Πηγή Keynote

Στο expansys το Kaiser το πουλάνε 585, όσο δηλαδή και το Pro. Το ότι στην Ελλάδα είναι πιο ακριβό, δεν λέει τίποτα.

To Diamond είναι πιο φθηνό από το Pro, πιο λεπτό, απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο και διαφορετικό κοινό, εμφανίστηκε και κυκλοφόρησε αρκετά πιο νωρίς από το Pro, οπότε είναι αναμενόμενο να έχει πουλήσει περισσότερα.

Για να ξέρουμε αν το Pro έχει πουλήσει τα αναμενόμενα (από τον κατασκευαστή του?), θα πρέπει να ξέρουμε πόσα ήταν τα αναμενόμενα και πόσα έχει πουλήσει, νούμερα που δεν είναι γνωστά. Εμένα η αίσθησή μου είναι (χωρίς όμως νούμερα) ότι για την κατηγορία του, την τιμή του, δεδομένων των συνθηκών, και δεδομένου του ανταγωνισμού, έχει πουλήσει πολύ.

Κοιτούσα το αγγλικό expansys το οποίο και σήμερα(πριν λίγο) έριξε την τιμη του TYTN2 στα ίδια με το pro...
Ας επιχειρήσουμε...

δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που λες...

Άλλωστε εγώ με tytn ii είμαι και με αφήνει σιγά σιγά, αλλά το pro δεν μου κάνει.... αν είχε tilt θα το είχα χτυπήσει όμως :p

Υποθέτω ότι τη δυνατότητα tilt την θες για να το αφήνεις στο γραφείο, να στέκεται και να μπορείς να το βλέπεις (και όχι απλά για να έχει κλίση η οθόνη όταν το κρατάς και με τα δυο χέρια και γράφεις).

Μια ενδιάμεση λύση είναι μια βάση γραφείου, στέκεται και το βλέπεις μια χαρά και μπορείς να πατάς στην οθόνη του χωρίς να πέφτει (εφαρμόζει στην βάση). Αν τη βάση την έχεις συνδεδεμένη με το PC, μπορείς και να το φορτίζεις ταυτόχρονα και να μεταφέρεις δεδομένα από και προς το PC. Βέβαια δεν μπορείς να πατάς στο πληκτρολόγιο, αλλά αν το έχεις συνδέσει με PC, θα προτιμάς να χρησιμοποιείς το μεγάλο πληκτρολόγιο του desktop.

http://www.adapt-mobile.com/images/products/USB%20Cradle%20_2nd%20battery%20for%20Touch%20pro-2.jpg

Δεν είναι ακριβώς η ίδια λειτουργικότητα, αλλά είναι μια λύση.

................. Βέβαια δεν μπορείς να πατάς στο πληκτρολόγιο, αλλά αν το έχεις συνδέσει με PC, θα προτιμάς να χρησιμοποιείς το μεγάλο πληκτρολόγιο του desktop.

Αγαπητέ συνονόματε έπεσες σε όλα μέσα :)

Πως γίνεται να χρησιμοποιώ το keyboard του PC μου. Υπάρχει μέσω activeSync η δυνατότητα αυτή; Και αν ναι πως αλλάζεις από το PC σε HTC ;

Νίκος,