bujinkan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ti na to kaneis to Spb Mobile Shell afou exeis to TF3d? Ektos kai ean exeis skopo na to apenergopoiiseis to teleftaio. Λεω την μια μερα να χρησιμοποιω το 1 και την αλλη το αλλο:lol: Λεω βλακειες?:lol: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 @praxisp Η μία πλευρά του καλωδίου είναι mini usb και εκ των πραγμάτων θα χρησιμοποιήσεις αυτή, δεν μπαίνει η κλασική παρα μόνο στο pc. Το φορτίσεις με όποιο τρόπο σε βολέυει. Θα ήθελα να αναφερθώ για την δική μου εμπειρία με το GPS. Σε εμένα βρίσκει αμέσως δορυφόρους με το που ανοίξω το dest 7. Το μόνο που έχω κάνει είναι να βάλω το gps test που έχει αναφέρει ο athanaso και τυπική ενημέρωση του quick gps. Είναι η πρώτη μου εμπερία σε gps και μάλλον φαίνονται καλά τα πράγματα. Τονίζω το μάλλον.. Επειδή δεν έχω καταλάβει, το ότι έχω στίγμα και κάνω κανονική πλοήγηση (με ελάχιστη καθυστέρηση) σημαίνει ότι έχω λοκάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Επειδή δεν έχω καταλάβει, το ότι έχω στίγμα και κάνω κανονική πλοήγηση (με ελάχιστη καθυστέρηση) σημαίνει ότι έχω λοκάρει; Gia na doulevei i ploigisi, simainei oti prwta sigoura exeis lockarei doryforous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foujitsou Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Δες στην υπογραφή μου... andreas_ku990 an me voithisis file m tha me efkolinis poli.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Καλησπέρα στην παρεά. Το αγόρασα σήμερα το πρωι απο πλάισιο,ηθελα οπψσδήποτε να το πάρω απο Ελλάδα λόγο της μεγάλης επιδότησης που έχω. Το άνοιξα πρίν πέντε λεπτά και με έκλπηξη είδα οτι δεν έχει μεσα βιβλίο MANUAL στα Ελληνικά !!! οπως είχαο το kaizer. Δεδομένου οτι το θεωρώ πρώτης ανάγκης , ξέχωρα απο το ότι (νομίζω ) έιναι υποχρεωμένοι απο τον νόμο να έχουν Ελληνικό εγχειρίδιο (γιατι να μην το έπερνα απο εξω τοτε , εδω και μήνες? ) να ρωτήσω στο φόρουμ , οσοι το έχουν πάρει απο Ελλαδα ισχύει το ιδιο και απλα το ξέχασαν στο δικό μου κατι ? και αν είναι σε ολους έτσι μώπως στο ενα απο τα δυο cd εχει μεσα ελληνικό manual για να το τυπώσω? δεν θέλω να ανοίξω το cd απο την θήκη αν δεν έχει ελληνικα προς εκτύπωση , για να τους το παω πίσω , στην Ελλάδα είμαστε γμτ.. Σας ευχαριστώ Yγ Εννοείτε ότι υπάρχουν τα αυτοκόλλητα της ace- Ελλάς, από πλαίσιο το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Καλησπέρα στην παρεά. Το αγόρασα σήμερα το πρωι απο πλάισιο,ηθελα οπψσδήποτε να το πάρω απο Ελλάδα λόγο της μεγάλης επιδότησης που έχω. Το άνοιξα πρίν πέντε λεπτά και με έκλπηξη είδα οτι δεν έχει μεσα βιβλίο MANUAL στα Ελληνικά !!! οπως είχαο το kaizer. Δεδομένου οτι το θεωρώ πρώτης ανάγκης , ξέχωρα απο το ότι (νομίζω ) έιναι υποχρεωμένοι απο τον νόμο να έχουν Ελληνικό εγχειρίδιο (γιατι να μην το έπερνα απο εξω τοτε , εδω και μήνες? ) να ρωτήσω στο φόρουμ , οσοι το έχουν πάρει απο Ελλαδα ισχύει το ιδιο και απλα το ξέχασαν στο δικό μου κατι ? και αν είναι σε ολους έτσι μώπως στο ενα απο τα δυο cd εχει μεσα ελληνικό manual για να το τυπώσω? δεν θέλω να ανοίξω το cd απο την θήκη αν δεν έχει ελληνικα προς εκτύπωση , για να τους το παω πίσω , στην Ελλάδα είμαστε γμτ.. Σας ευχαριστώ Yγ Εννοείτε ότι υπάρχουν τα αυτοκόλλητα της ace- Ελλάς, από πλαίσιο το πήρα Στο δικό μου είχε 3 cd μέσα και το ενα ήταν το Ελληνικό manual.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Στο δικό μου είχε 3 cd μέσα και το ενα ήταν το Ελληνικό manual.... σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε, Σε μένα 2 cd ειχε μέσα και προφανώς λείπει αυτό με το ελληνικό manual . Τι κάνω τώρα? τους παίρνω τηλ? Μπορεί κάποιος να μου στείλει το αρχείο με email? Έχει και κάτι άλλο το cd εκτός από το αρχείο με το ελληνικό ,manual?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Παντως αν και ο athanaso Μου ειπε να μην ανησυχω,εγω ανησυχω:lol: Το εβαλα στη φορτιση απο τις 12 το βραδυ και το εβγαλα στις 7 το πρωι.Απο το πρω λοιπον δεν εχω κανει ουτε ενα τηλεφωνο,απλως το ειχα συνδεδεμενο στο pc(με την επιλογη να μην φορτιζει βεβαια) για να του περασω καποια προγραμματα. Ε λοιπον 7 με 2μιση(τωρα) και το PRO ΑΔΕΙΑΣΕ:(:( Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Λεω την μια μερα να χρησιμοποιω το 1 και την αλλη το αλλο:lol: Den tha se bolepsei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Παντως αν και ο athanaso Μου ειπε να μην ανησυχω,εγω ανησυχω:lol: Το εβαλα στη φορτιση απο τις 12 το βραδυ και το εβγαλα στις 7 το πρωι.Απο το πρω λοιπον δεν εχω κανει ουτε ενα τηλεφωνο,απλως το ειχα συνδεδεμενο στο pc(με την επιλογη να μην φορτιζει βεβαια) για να του περασω καποια προγραμματα. Ε λοιπον 7 με 2μιση(τωρα) και το PRO ΑΔΕΙΑΣΕ:(:( Μήπως ήταν ανοιχτή όλη την ώρα η φωτεινότητα της οθόνης; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Μήπως ήταν ανοιχτή όλη την ώρα η φωτεινότητα της οθόνης; η οθονη ηταν οντως ανοιχτη αλλα ο φωτισμος στο ποιο χαμηλο Οντως αυτο δεν το σκεφτηκα καθολου:X Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Παιδιά το Ελληνικό pro έχει χαραγμένα τα Ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο? το απο gps πως πάει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 παιδια απο ηχο πως παει ????? ακουγεται καλυτερα απο το διαμαντακι ???? η οθονη ?? μαλλον ειναι ιδια ε ?? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Παιδιά το Ελληνικό pro έχει χαραγμένα τα Ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο? ? Oχι. Aπο gps δεν ξερω ακομα να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 παιδια απο ηχο πως παει ????? ακουγεται καλυτερα απο το διαμαντακι ???? η οθονη ?? μαλλον ειναι ιδια ε ?? Ο ήχος είναι πιο δυνατός από του diamond. Είναι πάρα πολύ καλός. Η οθόνη μου φάνηκε όταν το χειρίστηκα πιο ευαίσθητη Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 κανα καλο προγραμμα για ξυπνητηρια?(να δεχεται και εμπι3 για ηχους εννοειται) Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Καλησπερα και απο εμενα... ακομη μια φορα, ακομη μια απορεια... Τι γινεται τελικα με τη μπαταρια; Φαινεται να υπαρχει προβλημα... Δε βγαζει μερα με νορμαλ χρηση; 20-30 λεπτα και λιγο 3G και μετα μπριζα; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Δε βγαζει μερα με νορμαλ χρηση; 20-30 λεπτα και λιγο 3G και μετα μπριζα; Fysika kai bgazei! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 κανα καλο προγραμμα για ξυπνητηρια?(να δεχεται και εμπι3 για ηχους εννοειται) pTravelAlarm. Arkei na exeis ta mp3 sou sto fakelo /Storage Card/My Documents. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Aπο gps δεν ξερω ακομα να σου πω. Ean eksaireseis to gegonos oti argei ligo parapanw na kleidwsei... doulevei mia xara. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Πάντως γενικά το "soft reset" το έχω δουλέψει αρκετά... - άνοιξα την κάμερα και βρήκε την SD και με ρώτησε εάν θέλω να αποθηκεύει εκεί τα αρχεία του ειπα ΝΑΙ και έφτιαξε ένα dir μέσα στην κάρτα... μετά απο εκείνη την στιγμή κάρτα 4GB την έδειχνε 100% full. Ενα "soft" και ήρθε στα ίσα του - Τρέχω το Destinator.exe μέσα από την κάρτα και αρκετές φορές κολλάει. Ενα "soft" και έρχεται στα ίσα του - Τρέχω το GPSTest και μερικές φορές κολλάει. Ενα "soft" και έρχεται στα ίσα του και σε άλλες περιπτώσεις που δεν θυμάμαι τώρα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Πάντως γενικά το "soft reset" το έχω δουλέψει αρκετά... - άνοιξα την κάμερα και βρήκε την SD και με ρώτησε εάν θέλω να αποθηκεύει εκεί τα αρχεία του ειπα ΝΑΙ και έφτιαξε ένα dir μέσα στην κάρτα... μετά απο εκείνη την στιγμή κάρτα 4GB την έδειχνε 100% full. Ενα "soft" και ήρθε στα ίσα του - Τρέχω το Destinator.exe μέσα από την κάρτα και αρκετές φορές κολλάει. Ενα "soft" και έρχεται στα ίσα του - Τρέχω το GPSTest και μερικές φορές κολλάει. Ενα "soft" και έρχεται στα ίσα του Afta pou les pantws... emena den mou ta exei kanei pote kai me kamia ROM apo oses kykloforoun! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Afta pou les pantws... emena den mou ta exei kanei pote kai me kamia ROM apo oses kykloforoun! :confused: +1000 Στο δικό μου soft reset δεν έχω κάνει ποτέ από κόλημα. Μόνο αν βάλω κανένα πρόγραμμα και το ζητάει ή όταν αλλάζω θέματα στο TF3D. Το GPS test και το Destinator τα έχεις στην storage? Αν ναι, τότε μάλλον η κάρτα σου έχει το πρόβλημα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 pTravelAlarm. Arkei na exeis ta mp3 sou sto fakelo /Storage Card/My Documents. Aυτο δεν μπορω να το καταλαβω γιατι δηλαδη sd/my documents/χυμα kai oxi sd/my documents/mp3s πχ Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Isws exeis dikio. Kati prepei na trexei me tin karta, giati afto edw... - άνοιξα την κάμερα και βρήκε την SD και με ρώτησε εάν θέλω να αποθηκεύει εκεί τα αρχεία του ειπα ΝΑΙ και έφτιαξε ένα dir μέσα στην κάρτα... μετά απο εκείνη την στιγμή κάρτα 4GB την έδειχνε 100% full. Ενα "soft" και ήρθε στα ίσα του ...den symbainei sta WM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts