ostvarivanje Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Υπάρχει τρόπος όταν στέλνω κάποια φωτογραφία σε κάποιον φίλε μου με μήνυμα να μην την συμπιέζει το facebook και μειώνει την ανάλυσή της; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Α) Μην τσιμπάτε με fake profiles / spam. Είναι συνηθισμένο. Β) Τo fb δεν είναι για να στέλνετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Κάνει resample/resize σε όλες. Προτιμήστε κάποια υπηρεσία αποστολής αρχείων. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Β) Τo fb δεν είναι για να στέλνετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Κάνει resample/resize σε όλες. Προτιμήστε κάποια υπηρεσία αποστολής αρχείων. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Απλά επειδή είναι βολικό να το στέλνεις απ'ευθείας σε κάποιον φίλο σου, έλεγα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορεί να γίνει. Βασικά, μου έστειλε κάποια φίλη κάποιες φωτογραφίες από μία φωτογραφική που ήταν 12mp και μου έρχονταν με ανάλυση 720Χ960 (νομίζω). Φυσικά εγώ της έστειλα κάποιες μέσω dropbox. Έχεις υπόψη σου κάποια υπηρεσία αποστολής αρχείων που είναι πολύ εύκολη στη χρήση της (δεν αναφέρομαι σε εμένα, αλλά κάποιοι φίλοι μου δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την τεχνολογία οπότε να μην μπουν στη διαδικασία του dropbox). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Φυσικά εγώ της έστειλα κάποιες μέσω dropbox. Έχεις υπόψη σου κάποια υπηρεσία αποστολής αρχείων που είναι πολύ εύκολη στη χρήση της (δεν αναφέρομαι σε εμένα, αλλά κάποιοι φίλοι μου δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την τεχνολογία οπότε να μην μπουν στη διαδικασία του dropbox).Στο fb ανέκαθεν γινόταν resample/resize οι φωτογραφίες, εδώ και 1-2 χρόνια έχουν αυξήσει το μέγεθος σ'αυτό που γράφεις. Παλιότερα ήταν ακόμα πιο μικρές και πιο συμπιεσμένες. Μπορείς να τις ανεβάζεις στο dropbox και να χρησιμοποιείς τη δυνατότητα share link που υπάρχει σε οτιδήποτε έχεις εκεί. Έτσι, απλά θα τους στείλεις ένα link απ'όπου και θα πάρουν τα αρχεία που θέλεις, χωρίς υποχρεωτικά να έχουν εγκατεστημένο το dropbox. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ναι, έτσι τις έστελνα εγώ, βάζοντας το link σε μήνυμα στο facebook. Βασικά ενδιαφέρομαι για την αντίθετη διαδικασία. Όταν θα θέλουν να μου στείλουν κάποια φωτογραφία, αναγκαστικά θα πρέπει να εγκαταστήσουν το dropbox (σε αυτήν την περίπτωση εννοούσα αν υπάρχει κάτι πιο εύκολο). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 για την αφαιρεση κριτικης απο μια σελιδα, ξέρει κανεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ναι, έτσι τις έστελνα εγώ, βάζοντας το link σε μήνυμα στο facebook. Βασικά ενδιαφέρομαι για την αντίθετη διαδικασία. Όταν θα θέλουν να μου στείλουν κάποια φωτογραφία, αναγκαστικά θα πρέπει να εγκαταστήσουν το dropbox (σε αυτήν την περίπτωση εννοούσα αν υπάρχει κάτι πιο εύκολο).Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε υπηρεσίες που δεν χρειάζονται account κλπ., όπως το sendspace, yousendit κ.α., είτε το dropitto.me. Σε αυτό συνδέεις το account σου στο dropbox, ορίζεις ένα password και με αυτό μπορεί όποιος γνωρίζει το password και το link να ανεβάσει αρχεία στο δικό σου χώρο στο dropbox. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 θα το κοιτάξω, σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ναι, έτσι τις έστελνα εγώ, βάζοντας το link σε μήνυμα στο facebook. Βασικά ενδιαφέρομαι για την αντίθετη διαδικασία. Όταν θα θέλουν να μου στείλουν κάποια φωτογραφία, αναγκαστικά θα πρέπει να εγκαταστήσουν το dropbox (σε αυτήν την περίπτωση εννοούσα αν υπάρχει κάτι πιο εύκολο). Μπορούν πολύ απλά να στις στείλουν με e-mail..... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Τα Viber, hangouts, whatsapp κλπ ακολουθούν και αυτά τη μέθοδο της συμπίεσης στις φωτογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Για το viber που έχω δοκιμάσει, ναι το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 καινουρια μαγκια αυτό? πλέον γραφει κινητό, διαδύκτιο αναλογα με το από που στένει ο καθένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 καινουρια μαγκια αυτό? πλέον γραφει κινητό, διαδύκτιο αναλογα με το από που στένει ο καθένας Το κινητό το έγραφε πάντα αν έμπαινες από κινητό όπως και όλα τα άλλα που αναφέρεις. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Μπορώ με κάποιο τρόπο να δω ποιοι friends δεν μπαίνουν στο Facebook ποτέ για να κάνω ένα ξεσκαρταρισμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Οχι δεν μπορεις. Πλεον σημερα ειδα πως στην λιστα με τους φιλους μου εχει ο καθενας και μια ετικετα "web" ή "mobile" διπλα απο το ονομα του... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 η ρουφιανια καλα κρατει στο φατσοβιβλιο παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Δεν ειναι υποχρεωμένος καποιος να έχει facebook οποιος θελει εχει οποίος θελει δεν εχει.... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Δεν ειναι υποχρεωμένος καποιος να έχει facebook οποιος θελει εχει οποίος θελει δεν εχει.... Δυστηχώς όμως όποιος δεν έχει φβ σήμερα τον κοιτάνε με μισό μάτι και σαν να είναι εξωγήινος..:( Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 ρε παιδια... Πριν 6 μερες απενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος μου γιατι δεν ειχα το πραγματικο μου επιθετο. Εγινε απο μονο του ή με αναφορα; Δεν ειχα κατι προσβλητικο ή "μη αποδεκτο", ενα ψευδωνυμο μονο ηταν. Μου ζητησαν να βαλω αλλο. Εβαλα,παλι με ψευδωνυμο και ζητησαν να στειλω αποδεικτικο εγγραφο. Εστειλα ενα μερος της αδειας οδηγησης. Θα μου περασουν αραγε το νεο ονομα που εβαλα; Μου ειπαν οτι θα ενημερωσουν με mail αλλα περασαν 6 μερες και τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 κάτι δεν μου κάθεται καλά... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 παιδιά καλησπέρα, πριν λιγο, ενω μιλουσα στο facebook με τον αδερφο μου, ξαφνικά τον εμφανισε σαν "αγνωστο χρηστη", η πιο προσφατη δημοσιευση του χαθηκε, ενω πλεον ο ιδιος δε μπορει να συνδεθει. επισης στις συνομιλιες/μηνυματα μας, φαινονται μονο τα δικα μου μηνυματα, ενω στα δικα του λεει "προσβλητικο περιεχομενο". τι μπορει να συνεβη λετε? εγω του ειπα οτι ισως καποιος του εκανε αναφορα. εγω εστειλα απο τον δικο μου λογαριασμό μηνυμα/αναφορα σφαλματος στο facebook, με τιτλο προβληματος "προφιλ" όπου τους εξηγω την κατασταση. τους ενημερωσα επισης για το email συνδεσης που χρησιμοποιουσε ο αδερφος μου, το οποιο τυχαινει να ειναι microsoft όπου επισης του ειχε κλειδωσει/είχε ιό εδώ και καιρό, αλλα εκανε κανονικά login στο facebook χρησιμοποιώντας το. καμια ιδέα? τι προτείνετε? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 κάτι δεν μου κάθεται καλά... Τι νομιζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Τι νομιζεις; Είχα διαβάσει παλιότερα πώς το φβ ποτέ δεν ζητάει ταυτότητα και πως είναι phising Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) ok στο δικο μου θεμα τουλαχιστον, φαινεται να λυθηκε. κι αλλοι πολλοί φίλου μου/επαφες, ανεφεραν προβληματα και κλειδωματα κατα την διαρκεια αγωνα της Εθνικής. σιγά σιγά αποκαθίστανται τα προβλήματα λογαριασμών. ποιος ξερει τι γινεται... να δώ πως και αν θα ξεκολλησουμε ποτέ από το Φειςμπουκ. Είχα διαβάσει παλιότερα πώς το φβ ποτέ δεν ζητάει ταυτότητα και πως είναι phising δυστυχως δεν προλαβα τον αδερφό μου να ειδοποιησω, και εστειλε συννημενο/ηλεκτρονικό αντιγραφο ταυτότητας. μου ειπε οτι το facebook του το εβγαζε ως μηνυμα... και τώρα??? πρόμπλεμ μεγάλο πιθανώς ? Edited November 20, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 δυστυχως δεν προλαβα τον αδερφό μου να ειδοποιησω, και εστειλε συννημενο/ηλεκτρονικό αντιγραφο ταυτότητας. μου ειπε οτι το facebook του το εβγαζε ως μηνυμα... και τώρα??? πρόμπλεμ μεγάλο πιθανώς ? Όχι. Αν έχεις ψευδώνυμο, σου κάνουν αναφορές και κλείσει το προφίλ σου, όντως σου ζητάν φωτογραφία ταυτότητας και στο αλλάζουν την επόμενη μέρα και βάζουν το όνομα που αναγράφεται στην ταυτότητα είτε με ελληνικούς είτε με λατινικούς χαρακτήρες. Οπότε καλό θα ήταν να έλεγε αν το ήθελε με ελληνικά ή όχι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts