Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο κινητό μου ήρθε μια μικρή σε μέγεθος ενημέρωση (5,19MB) του Facebook. Πρώτη φορά βλέπω για Facebook τόσο μικρή σε μέγεθος ενημέρωση. Είναι φυσιολογικό;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 3 weeks later...
Γεια σε όλους! Έχω 5000 φίλους και θέλω να τους διαγράψω όλους πλην ελαχίστων (50 περίπου). Γνωρίζει κανείς κάποιο εύχρηστο εργαλείο για μαζική διαγραφή φίλων? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 3 weeks later...

Εδώ και ενα μηνα οταν ειμαι στο Facebook απο υπολογιστη μου βγαζει κατω αριστερα αναδυόμενο μηνυμα ότι "Δεν έχετε πρόσβαση στο διαδυκτιο". μετα απο λιγα δευτερόλεπτα νέο αναδυομενο μηνυμα "Η σύνδεση σας στο διαδυκτιο αποκατασταθηκε"

Αυτό γινεται μόνο σε υπολογιστη. Δοκιμασα και με Chrome και με Mozilla και με Edge. Mε όλα το ιδιο αλλά μόνο οταν ειμαι στη σελίδα του Facebook. Αρα ειναι θεμα ρυθμίσεων του Facebook.

Όσο κι αν εψαξα στις ρυθμίσεις του Facebook δεν καταφερα να βρω κατι να το απενεργοποιησω. Μπορει καποιος να βοηθησει;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εδώ και ενα μηνα οταν ειμαι στο Facebook απο υπολογιστη μου βγαζει κατω αριστερα αναδυόμενο μηνυμα ότι "Δεν έχετε πρόσβαση στο διαδυκτιο". μετα απο λιγα δευτερόλεπτα νέο αναδυομενο μηνυμα "Η σύνδεση σας στο διαδυκτιο αποκατασταθηκε"

Αυτό γινεται μόνο σε υπολογιστη. Δοκιμασα και με Chrome και με Mozilla και με Edge. Mε όλα το ιδιο αλλά μόνο οταν ειμαι στη σελίδα του Facebook. Αρα ειναι θεμα ρυθμίσεων του Facebook.

Όσο κι αν εψαξα στις ρυθμίσεις του Facebook δεν καταφερα να βρω κατι να το απενεργοποιησω. Μπορει καποιος να βοηθησει;

Είσαι σίγουρος ότι δεν χάνεται η σύνδεση στο ίντερνετ όταν στο βγάζει;Γιατι σε εμένα μόνο τότε το βγάζει.

Είσαι σίγουρος ότι δεν χάνεται η σύνδεση στο ίντερνετ όταν στο βγάζει;Γιατι σε εμένα μόνο τότε το βγάζει.

Ειμαι σίγουρος ότι χανεται. Σωστα το βγαζει. Αλλα θέλω να μην μου το βγαζει. Γινεται;

Ειμαι σίγουρος ότι χανεται. Σωστα το βγαζει. Αλλα θέλω να μην μου το βγαζει. Γινεται;

Α ,οκ.Οχι δεν ξερω αν μπορείς να το βγάλεις.

Αυτο το νέο μαυρο Facebook που έχουν όλοι στον υπολογιστή, σε μένα θα έρθει ποτέ; Τόσους μήνες έχει που εμφανίστηκε και ακόμα υπάρχουμε χρήστες που δεν το έχουμε, δεν έπρεπε να είναι κοινό σε όλους από την πρώτη μέρα; τι φάση

Αυτο το νέο μαυρο Facebook που έχουν όλοι στον υπολογιστή, σε μένα θα έρθει ποτέ; Τόσους μήνες έχει που εμφανίστηκε και ακόμα υπάρχουμε χρήστες που δεν το έχουμε, δεν έπρεπε να είναι κοινό σε όλους από την πρώτη μέρα; τι φάση

Κανουν διακρίσεις ....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παιδιά είχε σήμερα η γυναίκα γενέθλια και κάπου στο χρονολογιο της λέει "17 άτομα σας ευχήθηκαν ...." η κάπως έτσι αλλά δείχνει μόνο 3 ευχές - post οι άλλες που είναι; έχει συμβεί και άλλες φορές αλλά δεν βρήκαμε που στο κόρακα οι στα τα post στο χρονολογιο της γυναίκας! καμία βοήθειά;

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

• 2 weeks later...

Καλημέρα παιδιά, ξέρει κανείς γιατί έχω χάσει όλες τις ειδοποιήσεις για τα γενέθλια φίλων στην mobile έκδοση εδώ και αρκετούς μήνες; μόνο όταν πέρασε μια Samsung συσκευή από τα χέρια μου μου τις εμφάνισε σε xiaomi και Huawei τίποτα, έχω όλες τις ρυθμίσεις ανοιχτές μέσα από την εφαρμογή, στο pc έρχονται κανονικά

Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλημέρα, εδώ και λίγες ημέρες, διαγράφω φίλους από το προφίλ μου, καθώς ανήκουν σε ένα χώρο όπου εγώ δεν ανήκω πλέον. Πριν από τρεις ημέρες, μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα:

"Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία προς το παρόν

Περιορίζουμε τη συχνότητα με την οποία μπορείτε να δημοσιεύετε, να σχολιάζετε ή να κάνετε άλλες ενέργειες μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να προστατεύουμε την κοινότητα από τα σπαμ. Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά αργότερα". Μήπως γνωρίζει κανείς, πόσο χρόνο περίπου διαρκεί αυτός ο περιορισμός, ως που να μου επιτρέψει να συνεχίσω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by Gm87

• 3 weeks later...

ρε παιδιά τι παίζει με το Facebook? δοκίμασα να κάνω λογαριασμό με ένα οκ όχι ας πούμε, κανονικό όνομα και ένα email μου και μου έβγαλε your account has been disabled! ΚΑΙ εάν θέλω να κάνω ένσταση πάτησα το κουμπί ακόμα περιμένω! ξανά δοκίμασα με άλλα τρία ονόματα πάλι όχι κανονικά αλλά το ένα σχεδόν αληθοφανές πάλι τα ίδια! την 4η φορά έβαλα κανονικό όνομα χαρακτήρας από ελληνική ταινία, έφτιαξα νέο Gmail μόνο και μόνο γιαυτό τον λόγο αλλά πάλι τα ίδια!! τι κάνουνε ήθελα να ήξερα! και ναι δεν θέλω να βάλω το κανονικό μου όνομα έλεος.

ρε παιδιά τι παίζει με το Facebook? δοκίμασα να κάνω λογαριασμό με ένα οκ όχι ας πούμε, κανονικό όνομα και ένα email μου και μου έβγαλε your account has been disabled! ΚΑΙ εάν θέλω να κάνω ένσταση πάτησα το κουμπί ακόμα περιμένω! ξανά δοκίμασα με άλλα τρία ονόματα πάλι όχι κανονικά αλλά το ένα σχεδόν αληθοφανές πάλι τα ίδια! την 4η φορά έβαλα κανονικό όνομα χαρακτήρας από ελληνική ταινία, έφτιαξα νέο Gmail μόνο και μόνο γιαυτό τον λόγο αλλά πάλι τα ίδια!! τι κάνουνε ήθελα να ήξερα! και ναι δεν θέλω να βάλω το κανονικό μου όνομα έλεος.

Σβήσε τα κουκις αν είσαι από υπολογιστή.

Αν είσαι από κινητό δύσκολα τα πράγματα γιατί έχουν καταλάβει ότι είναι η ίδια συσκευή.

Δοκίμασε από υπολογιστή αφού έχεις καθαρίσει τα κουκις με ιγκογνιτο κατάσταση.

Να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε και εναλλακτικές πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων όπως το minds το οποίο είναι καταπληκτικό επιπλέον έχει και cryptocurrency μέσα.

Εννοείται πως το facebook δεν μπορούμε να το καταργήσουμε γιατί εκεί βρίσκονται όλοι.

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Σβήσε τα κουκις αν είσαι από υπολογιστή.

Αν είσαι από κινητό δύσκολα τα πράγματα γιατί έχουν καταλάβει ότι είναι η ίδια συσκευή.

Δοκίμασε από υπολογιστή αφού έχεις καθαρίσει τα κουκις με ιγκογνιτο κατάσταση.

νομιζω βρηκα τι φταιει!λογω ublock για διαφημισεις δεν μου εδειχνε το captcha!γμτ!τωρα μπηκα με το τελευταιο προφιλ με ονομα απο χαρακτηρα ελληνικης ταινιας!

Να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε και εναλλακτικές πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων όπως το minds το οποίο είναι καταπληκτικό επιπλέον έχει και cryptocurrency μέσα.

Εννοείται πως το facebook δεν μπορούμε να το καταργήσουμε γιατί εκεί βρίσκονται όλοι.

Αν δεν έχεις με ποιον να μιλήσεις, τι να το κάνεις το minds ή οποιοδήποτε άλλο κοινονικό δίκτυο;

Dark mode στο Facebook έχω εδώ και αρκετούς μήνες στη συσκευή μου. Χωρίς root...

Παιδιά υπάρχει επιλογή να ανοίγει τα links με άλλο browser και όχι αυτόν της εφαρμογής?

Επίσης που έχει επιλογή για dark mode?

The day is my enemy, the night my friend

Παιδιά υπάρχει επιλογή να ανοίγει τα links με άλλο browser και όχι αυτόν της εφαρμογής?

Επίσης που έχει επιλογή για dark mode?

Στις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook. Τρεις γραμμές πάνω δεξιά.

Τόσο καιρό με custom android Q rom κιόλας και dark mode switch δεν είδα ακόμα..
και γω με custom rom δεν εχω dark mode

σε samsung του 16 εχει παρει κανονικα τοσσο καιρο με κανονικη ρομ

Στις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook. Τρεις γραμμές πάνω δεξιά.
Δεν βρίσκω στο μενού απορρήτου αυτό που αναφέρεις για να να αλλάξω τον browser. Δεν ξέρω που μπορεί να είναι η επιλογή, έχω ψάξει παντού νομίζω στις ρυθμίσεις. Εν τω μεταξύ, ανάλογα το κινητό υπάρχει περίπτωση οι ρυθμίσεις της εφαρμογής να είναι διαφορετικές ή κάποιες επιλογές να μην υπάρχουν?

και γω με custom rom δεν εχω dark mode

σε samsung του 16 εχει παρει κανονικα τοσσο καιρο με κανονικη ρομ

Εμένα νομίζω την εμφάνισε πρόσφατα τη νυχτερινή λειτουργία γιατί πριν δεν το είχε, χτες που ξανακοιτουσα τις ρυθμίσεις το βρήκα. Android 10. Αν και δεν με τρελενει το dark mode στο Facebook να πω την αλήθεια. c8ffaf04d8802c209760768d957809be.jpg15136f9b6e57bfaacf4117ebd59c0564.jpg Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend