MaXAiRO Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Έφτιαξε κάποιος μια ομάδα και με έβαλε μέλος. Αν αποχωρήσω, θα του πάει ειδοποίηση ότι ο τάδε αποχώρησε από την ομάδα ή ο μόνος τρόπος για να καταλάβει ότι έφυγα είναι να δει αν ο αριθμός των μελών μειώθηκε και να τα ψάξει ένα ένα για να δει ποιος λείπει; EDIT: Το googlαρα και λεν όλοι ότι δεν πάει ειδοποίηση. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 δεν πηγαίνει όντως.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ενω μπαινω απο το πσ φενομαι πριν ποσα λεπτα εχω μπει σαν να μπηκα απο κινητο..υπαρχει τροπος να μην φενεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπερα, ενω ειμαι συνδεδεμενος απο το laptop στο fb και εχω απενεργοποιησει τη συνομιλια οι φιλοι μου συνεχιζουν και με βλεπουν online.Πως γινεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπερα, ενω ειμαι συνδεδεμενος απο το laptop στο fb και εχω απενεργοποιησει τη συνομιλια οι φιλοι μου συνεχιζουν και με βλεπουν online.Πως γινεται αυτο; Αν έχεις και το κινητό ενεργό στο wifi πρέπει να πάς στις ρυθμίσεις στην εφαρμογή του FB για να βγείς offline. Εγώ έχω άλλο κουλό πρόβλημα.Από τότε που άλλαξε η mobile εκδοση και δεν σου αφηνει επιλογη αν θες να δεις ταξινόμηση κορυφαίες δημοσιεύσεις>πιό πρόσφατες,έχω πρόβλημα και δεν μπορω να βλέπω τις πρόσφατες δημοσιεύσεις.Βλέπω πιό παλιές και πολύ πιο λίγες.πχ δεν βλέπω δημοσιεύσεις από πολλούς φίλους μου,δεν τις εμφανίζει καν και ας την κάνει κάποιος εκείνη την στιγμή που ειμαστε δίπλα δίπλα.Νομίζω ότι πολύ κόσμο από τους φίλους μου δεν βλέπω πλέον τις δημοσιεύσεις τους.Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος?Εχει βρεί λύση κανείς?:confused: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Αν έχεις και το κινητό ενεργό στο wifi πρέπει να πάς στις ρυθμίσεις στην εφαρμογή του FB για να βγείς offline. Εγώ έχω άλλο κουλό πρόβλημα.Από τότε που άλλαξε η mobile εκδοση και δεν σου αφηνει επιλογη αν θες να δεις ταξινόμηση κορυφαίες δημοσιεύσεις>πιό πρόσφατες,έχω πρόβλημα και δεν μπορω να βλέπω τις πρόσφατες δημοσιεύσεις.Βλέπω πιό παλιές και πολύ πιο λίγες.πχ δεν βλέπω δημοσιεύσεις από πολλούς φίλους μου,δεν τις εμφανίζει καν και ας την κάνει κάποιος εκείνη την στιγμή που ειμαστε δίπλα δίπλα.Νομίζω ότι πολύ κόσμο από τους φίλους μου δεν βλέπω πλέον τις δημοσιεύσεις τους.Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος?Εχει βρεί λύση κανείς?:confused: Και εμένα έτσι είναι. Φαντάζομαι θα έρθει update. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Πλέον τα spam μου έρχονται σε 2 γλώσσες! Hello dear, Warm greetings from my heart, how re you doing today, i believe you are in good state of health, i came across your profile today and became interested to get to know you so we can get acquainted, be friends and exchange ideas, please for more and better correspondence, contact me on my e-mail address at ( czerlyna@ yahoo.it ). I shall be expecting to read from you through my email. have a great time. Zerlina. Olá querida, Calorosas saudações do meu coração, como re você está fazendo hoje, eu acredito que você está em bom estado de saúde, me deparei com o seu perfil hoje e tornou-se interessado em conhecê-lo, para que possamos conhecer, ser amigos e trocar idéias, por favor, para mais e melhor correspondência, entre em contato comigo em meu endereço de e-mail em (czerlyna@ yahoo.it). Vou estar esperando para ler de você através do meu e-mail. ter um grande momento. Zerlina. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 υπαρχει τροπος (ισως με καποιο app) να μπορω να δω πριν ποση ωρα ημουν στο facebook απο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Πώς αλλάζουμε ζώνη ώρας στο fb? Που είναι αυτή η επιλογή? Ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 2η μέρα σήμερα που δεν λειτουργεί η "προγραμματισμένη δημοσίευση". :( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 τι ειναι αυτο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 οταν εχεις ομάδα μπορείς να προγραμματίσεις να ανέβει ένα κείμενο, μια φωτογρφια ή και τα 2 μαζί σε συγκεκριμένη μελλοντική ημερομηνία και ώρα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Α μαλιστα. Δεν το ηξερα. Ντεν εχω ομαδα καρδια μου! :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ντεν πειράζει σκώτι μου!Κάνε μια να κάνεις πειράματα ;p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomboy Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Και εμένα έτσι είναι. Φαντάζομαι θα έρθει update. Αμήν και πότε! Και σε εμένα στο mobile app (σε android) το ίδιο πρόβλημα. Ό,τι θέλει βγάζει στις ενημερώσεις και δεν έχει επιλογές... Στο μεταξύ, απεγκατέστησα την εφαρμογή, την εγκατέστησα ξανά και την πρώτη φορά που άνοιξε, έδειξε το παλιό layout. Πήρα και εγώ χαρα, αλλά που... Τις επόμενες φορές πάλι το νέο layout (το οποίο μισώ!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 πως ειναι το νεο λειαουτ?καποιο σκρινσοτ μπορουμε να εχουμε; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomboy Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Έτσι είναι... http://www.aivanet.com/wp-content/uploads/2013/11/fb-test-build.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 οταν εχεις ομάδα μπορείς να προγραμματίσεις να ανέβει ένα κείμενο, μια φωτογρφια ή και τα 2 μαζί σε συγκεκριμένη μελλοντική ημερομηνία και ώρα.Αν χρειάζεσαι scheduling στα posts που ανεβάζεις σε social media, δοκίμασε το buffer ή το hootsuite. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 θα το κοιτάξω...το κακο ειναι πως είχα γράψει ήδη όλες τις αναρτήσεις μέχρι τον Μάιο, οπότε θα πρέπει μάλλον να τα κάνω όλα κοπι πειστ :( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ρε παιδια μετα την αναβαθμιση του facebook δεν σας εχει βαρύνει ο firefox οταν μπαίνετε μεσα η εμενα μου φαινεται ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Έχω την εξής απορία, φίλος στο fb με πρόσθεσε σε μια φωτογραφία.Εγώ λοιπόν ήθελα να προσθέσω και έναν άλλο φίλο με αποτέλεσμα να κάνω λάθος και αντί να βάλω το σωστό άτομο έβαλα μια άλλη άσχετη στην φωτό.Στην φωτό που έχει ανεβάσει ο φίλος μου εχει βάλει την επιλογή για έγκριση οπότε το θέμα είναι υπό έγκριση ακόμα.Θέλω να ρωτήσω της έχει πάει ειδοποίηση της λάθος κοπέλας ότι την έχω προσθέσει στην ταδε φωτό? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 η άσχετη λογικά είναι φίλη σου.Γιατι δεν σβηνεις το ταγκ?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ξεκινησε η νεα εμφανιση στις σελιδες http://www.facebook.com/facebook Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 η άσχετη λογικά είναι φίλη σου.Γιατι δεν σβηνεις το ταγκ?? ναι φίλη μου είναι.Έχω σβήσει το tag ρωτάω αν θα έχει πάει η ειδοποίηση ότι κάποιος την έχει προσθέσει στην φωτογραφία... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 αν δε το έχει δει στο ενδιάμεσο, νομίζω όχι.ή θα φαίνεται στο πλάι αλλά δε θα μπορεί να το κλικάρει για να δει την φωτό που έγινε το ταγκ.. Στο άλλο θέμα, αυτό της προγραμματισμένης δημοσίευσης,ενώ την παρασκευή καιεχθές λειτουργούσε σήμερα πάλι ...χάλασε! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts