Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείς ο Β να σχολιάσει μία φώτο του Α?

Έτσι ναι.. οι φίλοι του Β βλέπουν όχι μόνο την φώτο που σχολίασε, αλλά και ολόκληρο το άλπμουμ!!!

Μεγάλη βλακεία..

Αυτό το είχαμε πει και 2-3 σελίδες πιο πίσω.. και δεν είπε κανένας κάποια λύση.

μα αν εχει επιλεγει το "μονο φιλοι"¨και οχι "φιλοι φιλων"?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Και πάλι γίνεται.Για παράδειγμα, ένας φίλος μου σχολίασε μια φωτογραφία ενός φίλο του.Όταν μπήκα στην αρχική σελίδα του Facebook και μου έλεγε ότι το "τάδε" φίλος μου σχολίασε την παρακάτω φωτογραφία, με ένα κλικ εγώ μπορούσα να δω και τη φωτογραφία που σχολίασε και ολόκληρο το άλμπουμ.

Σημείωση:Το άλμπουμ ανήκε σε έναν άγνωστο τον οποίο δεν είχα "φίλο" και το προφίλ του ήταν "κλειδωμένο".:blink:

Δεν γινεται τιποτα.Το ειχα ρωτησει και γω παλιοτερα και οντως ετσι ειναι.Αν πχ καποιος φιλος σου σχολιασει μια δικια σου φωτογραφια τοτε μολις αυτο εμφανιστει στα Κυριοτερα οποισδηποτε φιλος του δικου σου φιλου χωρις να σε εχει κανει add και χωρις να μπορει να δει το προφιλ σου θα μπορει να βλεπει ολες τις φωτο του συγκεκριμενου αλμπουμ(μεσα στο οποιο βρισκεται η φωτογραφια που σχολιαστικε).

Μεγαλη βλακεια αλλα δεν εχω ψαξει αν υπαρχει επιλογη στο να εμποδιζονται σχολια,κατι παρομοιο με το youtube δηλαδη.Οποιος το ξερει ας απαντησει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης του FB έχει χρησιμοποιήσει ως username μια ενεργή ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (hotmail, yahoo, gmail) και αποφασίσει σε μεταγενέστερο χρόνο να απενεργοποίησει το παραπάνω email account, θα έχει αυτό επίπτωση στον αντίστοιχο λογαριασμό στο FB;

Δηλαδή η διαδικασία του login στο FB με το απενεργοποιημένο/διεγραμμένο πλέον email account θα συνεχίζει να είναι επιτυχής ή θα υπάρχει πρόβλημα;

μα, αν δεν υπαρχει πλεον το e-mail, πως θα κανεις log in στο facebook? υποτιθεται οτι πρεπει να ισχυει το e-mail.

εστω οτι ο Α με τον Β ειναι φιλοι...

ο Α δημοσιευει ενα αλμπουμ φωτογραφιων το οποιο βλεπουν μονο οι φιλοι του!!

ο Β σχολιαζει μια φωτο ή επισημαινει τον εαυτο του..οι φιλοι του Β μπορουν να δουν την συγκεκριμενη φωτο??

μπορουν να εχουν προσβαση στις υπολοιπες φωτο του αλμπουμ?

Αν ο Α εχει ρυθμισει στην ιδιωτικοτητα οι φωτογραφιες να ειναι ορατες μονο απο φιλους τοτε αν ο Β κανει tag comment like κτλ κτλ οι φιλοι του Β(που κανεις απο αυτους δεν ειναι κοινος φιλος με τον Α) δεν βλεπουν απολυτως τιποτα ουτε την φωτογραφια φυσικα... ετσι νομιζω

εχουν σπασει τα νευρα μου... χρησιμοποιουσα τον mozilla firefox και εδω και 3-4 βδομαδες κολλαει το facebook.... αντιμετωπιζει καποιος ιδιο προβλημα? αναγκαζομαι τωρα να χρησιμοποιω τον οπερα...

Σε μενα σουλευει κανονικα,μονο χθες το βραδυ δεν φορτωνε που και που την σελιδα αλλα μαλλον ηταν δικο τους προβλημα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

μια χαρα μου δουλευει .... κοιτα μηπως φταιει καποια αναβαθμιση του firefox η κατι που εχεις προσθεσει εσυ !!!γιατι δεν δοκιμαζεις internet explorer;;;
LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Όταν κάνεις κάποιον add, λέει "προσθήκη στους φίλους" αυτό το κουμπί.

Μπορώ να το αλλάξω σε "Γίνετε θαυμαστής"?? :p :p

• 2 weeks later...

Δεν απάντησε κάποιος στο παραπάνω.

Έχει κανείς σήμερα πρόβλημα?? Δε μου κάνει update το status, και όταν πάω στα αιτήματα φιλίας, μου βγάζει όλο το σπαστικό μήνυμα, Hello George, do you speak Ελληνικά; Όσες φορές και αν το κλείσω, πάλι βγαίνει, μπάστακας.

κανουν καποια αναβαθμιση.εχει εδω και 2 μερες που βγαζει μπερδεμενα τα μνματα...θα σιαξει,υπομονη.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Την τελευταία εβδομάδα υπάρχουν άπειρα προβλήματα.

Δεν φαίνονται comments, δεν γίνεται refresh στην σελίδα, δεν μπορείς να δεις κανένα profile.

Εμενα τις 3 τελευταιες μερες στην εμφανιση νεων μυνηματων μου βγαζει τα παλια(πανω απο τα καινουργια δηλαδη) και δεν εμφανιζει καποιες φωτο στα προφιλ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις τελευταίες μέρες όπως λες και εσύ το facebook έχει πρόβλημα. Σε πολλούς άλλους το ίδιο κάνει δεν φταίει το account σου
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Όταν πάω στα μηνύματα δεν μπορώ να δω τα απεσταλμένα μηνυματα.

Συμβαίνει σε όλους αυτό;

Δυο ερωτήσεις:

1. Πώς μπορώ να ρυθμίσω στην ενότητα "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ" την σειρά απεικόνισης των albums. Από ότι έχω διαπιστώσει η σειρά αυτή καθορίζεται μάλλον δυναμικά με βάση την προσθήκη φωτογραφιών, δηλ. στο album που εισάγεται μια φωτογραφία αυτόματα το συγκεκριμένο album μεταφέρεται στην πρώτη θέση. Μπορώ αυτό να το αλλάξω και να ρυθμίζω εγω κάθε φορά την σειρά απεικόνισης των albums?

2. Εάν θέλω στον "ΤΟΙΧΟ" μου να κοινοποιήσω μια φωτογραφία, πώς μπορώ αυτό να το κάνω? Πρέπει οποσδήποτε να την ανεβάσω πρώτα στις "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ" μου και ακολούθως να κανω copy-paste το αντίστοιχο link/url?

• 2 weeks later...
Έχει φτιάξει μια φίλη μου στο Fb ένα κατάλογο (σε φωτογραφία) με αυτούς που είναι «Ιχθύς» (είμαι και εγώ μέσα σε αυτό τον κατάλογο) και κάθε φορά που κάποιος γράφει σχόλιο μου έρχεται μήνυμα στο e-Mail μου και γράφει:"Ο «τάδε» σχολίασε μια φωτογραφία σας στο Facebook...."Πως μπορώ να σταματήσω αυτά τα e-Μail;:worry:

μπορεις μεσα απο τις ρυθμισεις να σταματησεις την αποστολη mail ή να κανεις remove tag τον εαυτο σου απο την φωτογραφια.

εδω και καμια βδομαδα, γραφει οτι εχω 2 εισερχομενα μηνυματα αλλα δεν εμφανιζει τιποτα. ετχι, δεν ξερω αν οντως μου εχει στειλει καποιος μηνυμα ή οχι...

απο το πρωι δεν μπορω να μπω,βαζω σωστα email / password αλλα μου τα ξαναζηταει... ουτε restore password κανει,λεει να δοκιμασω αργοτερα.

ειχε καποιος το ιδιο προβλημα?

οχι,οταν βαζω το κωδικο απλα μου τον ξαναζηταει,αμα τον βαλω λαθος μου βγαζει μηνυμα λαθους.

και οταν δοκιμαζω να δω το προφιλ μου απο εναν αλλον λογαριασμο μου λεει

Profile Unavailable

Sorry, this profile is not available at the moment. Please try again shortly.